zsto mi se na Tortoisu povecalo vrijeme reload-a??? sa 5,90 na 6,13??? WTF
imam nabijac, nisam nista skidao???
Mijenjao članove posade?
ma nista nisam dirao, grindam tenk vec par mjeseci gdje rld bio 5,9 i od jucer 6,13 WTF
zsto mi se na Tortoisu povecalo vrijeme reload-a??? sa 5,90 na 6,13??? WTF
imam nabijac, nisam nista skidao???
Mijenjao članove posade?
ma nista nisam dirao, grindam tenk vec par mjeseci gdje rld bio 5,9 i od jucer 6,13 WTF
Jebote na poslu sam igro wot cjelu noc da odradim 5k spota i nema hebene sanse. Dosa doma ujutro u 8 i dalje lud radi misije nisam isa spavat lel. Dakle redom gradske mape,mjenjaj server i nece. E bogami necu vise igrat scouta za t55.
gdje radis?
jel primate nove zaposlenike s iskustvom (u wotu)?? :D
Jucer napokon nakon dugo opiranja upiknuo WTE-100.
Iako ga tek pokusavam nauciti igrati vec se vidi koja je to zla stvar.
Snimim full HP Obj 704 sto je inace prizor koji bas ne volim zbog mutavog BL-10 koji moze nanjeti puno boli.
Aimam ga i prije nego sto je frajer skuzio sta se desava posaljem ga u garazu. E-100 sa nekih 1500HP sto je isto dosta nezgodan prizor - aim i u roku par sekundi nema vise E-100.
Mogu samo zamisliti sta ekipa koja ima par stotina borbi i zna kako ga igrati moze uciniti sa tim monstrumom.
Tesko je sa njime poslje promjena na mapi. Ja ga vise i ne igram cesto,cak mi je dmg pao sa 3,8 nad 3,5 po partiji.
Jucer napokon nakon dugo opiranja upiknuo WTE-100.
Iako ga tek pokusavam nauciti igrati vec se vidi koja je to zla stvar.
Snimim full HP Obj 704 sto je inace prizor koji bas ne volim zbog mutavog BL-10 koji moze nanjeti puno boli.
Aimam ga i prije nego sto je frajer skuzio sta se desava posaljem ga u garazu. E-100 sa nekih 1500HP sto je isto dosta nezgodan prizor - aim i u roku par sekundi nema vise E-100.
Mogu samo zamisliti sta ekipa koja ima par stotina borbi i zna kako ga igrati moze uciniti sa tim monstrumom.
Dobar je WT, samo sto se spota s druge strane mape i onda bas svi pucaju na tebe. Kada je tek izasao bio je totalno op, nenormalno, dok recimo sada bas vidis kada ga netko zna igrati i kada ga vozi netko tko nije bas vjest. Nemoj se bojat zaigrati agresivno, pogotovo na gradskim mapama.
Evo jedna partija ako ne možete zaspati :D
http://wotreplays.com/site/1680326#fiery_salient-d4rk_ch1ld-bat_-ch_tillon_25_t
Blog "For the record" se zatvara privremeno, jer lik koji ga vodi prelazi u My.com tj. Armored Warfare.
Novi blogger FTR bi trebala biti Ritagamer.
Evo jedna partija ako ne možete zaspati :D
http://wotreplays.com/site/1680326#fiery_salient-d4rk_ch1ld-bat_-ch_tillon_25_t
Mašala. Prvi put vidim ovakav Ace...
Ma da standardna prica, dajmo jos premium tenkova, daj da zgrnemo jos love a probleme rjesavati necemo ili cemo jednostavno reci da je to tako planirano da bude...
RESPECT za ovaj random tim,nisu htjeli unistit zadnji protivnicki tenk da bi rijesio misiju prokletog capa...jos mi frajer uleti u cap da dobijemo na cap za svaki slucaj...a opkolili su zadnjeg.
Vratila mi se nada u čovječanstvo! :D
http://wotreplays.com/site/1681567#highway-smellsliketeenspirit-t71
R.I.P FTR
RESPECT za ovaj random tim,nisu htjeli unistit zadnji protivnicki tenk da bi rijesio misiju prokletog capa...jos mi frajer uleti u cap da dobijemo na cap za svaki slucaj...a opkolili su zadnjeg.
Vratila mi se nada u čovječanstvo! :D
kako onaj potpis kaze:
nisam vjerovao dok nisam vidio a kad sam vidio nisam mogao vjerovati
nisu svi paradajzi ima i strumfova izgleda
najbolji mi je komentar buldoga njihovog: gold noobs all day.....
a gadjaju ga tenkovi koji imaju apcr kao standardne granate : batman i t71
po meni ko god to napise samo dokazuje da je debil koji zna instalirat xvm al nezna da neki topovi koriste apcr kao standard a heat kao gold...
nema vise citanja sa razumijevanjem, djeca to vise ne uce
sada samo skinu s interneta, od cheatova i hackova do kratkih sadrzaja i svega ostalog
I mene su nekidan prozivali da pucam gold, što je najgore, nikad, ali ama baš NIKAD ne kupujem gold granate (škrti otočanin).
Ja u Caernarvronu, s druge strane imam jgtig8.8 koji se fino sakrio iza kamena, ostalo mu nešto sitno healtha, 100-tinjak. Ne mogu ga probit sa obicnom granatom, loadam HE i opržim mu dvije u prsa, lik naravno cikne i pocme vrištat da sam gold noob.
Divota. Što je najgore, još se čuje kako "cvrče gradele"... Šta bi ja treba, stat tamo dok on sipa sve živo na mene? Fak ju eshol!
E110E5: "IS7, come on. Gold really?"
IS7: "And what were you expecting? Adamantium?"
Ja sam se odvalio od smijeha kada sam ovo procitao u chatu
Ah zlato. Ako te netko rokne zlatnom, ti mu vratiš i zdravo. Bez nerviranja.
Kolko ja znam IS-7 puca Stalinium.
znaci ti si ugasio mail a i dalje se mozes preko tog maila logirat u igru ? kako to ?
Cuo sam da mnogi nisu uspjeli u promjeni emaila povezanog sa WOT-om,evo meni je WG promjenio email stim da sam morao relevantno dokazati da je acc moj.
Ja sam izbrisao mail koji koristim sa WG nalogom. Nalog i dalje radi, mail taj odavno nije u funkciji. Nisam ga ni pokušao promjeniti. Promjene šifre i slično vršim preko mobitela.
znaci ti si ugasio mail a i dalje se mozes preko tog maila logirat u igru ? kako to ?
Pitanje za ove sto su prodavali acc preko playerauctiona???
Lik je kupio moj acc, uplatio i sada nish niti se njemu nko javlja niti meni. Je li to uobicajeno da im treba dan ili vise da pocnu proceduru ili je kod nas nesh sjebano
tko kaže da je ljudima u sjevernoj koreji loše
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/new-daily-login-bonuses-special/
KV5,made from the hardest material known to mankind,stalinium....
<english-russian accent>
BEST TENK I GEJM!
SUPERIOR SOVIET TENK DESIGN!
VERY STRONK!
</english-russian accent>
Ovaj aufki panta je lud ko sturja, jos sam im stavio zenu za zapovjednika, nije joj lako opsluzivati 4 cjevi hehehehehe.
pun intended : koji si ti nub, niti citas niti gledas
cjela poanta zenske posade je imati ih skupa da im odma proradi SoS perk, a ne da ovak ti ispunjavas fantazije
kaj je iduce, muski commander i zenska posada jer je i to rajc?
nisi ih onda po meni trebo ni uzimat tj. regrutirat dok god ne rjesis sve zadnje misije i onda ljepo izaberes naciju za koju nemas premium tenk ili imas najmanje posada, i piknes ih sve u isti tenk sa 4 clana ak ne rjesavas jedan tip misije, ili svih 5 u jedan tenk, ili 3+2 npr bat i elc
al kaj ja znam o tome, imam samo 81 posadu u garazi i tablicu sa brojem posada po nacijama i granama i brojem prem tenkova da vidim unapred tocno di mi najvise fali i di ce ici zenske posade
i jos upisane buduce posade koje se dobiju od individualnih misija i invite friend programa
nemoj slusat mene
Ovaj aufki panta je lud ko sturja, jos sam im stavio zenu za zapovjednika, nije joj lako opsluzivati 4 cjevi hehehehehe.
pun intended : koji si ti nub, niti citas niti gledas
cjela poanta zenske posade je imati ih skupa da im odma proradi SoS perk, a ne da ovak ti ispunjavas fantazije
kaj je iduce, muski commander i zenska posada jer je i to rajc?
nisi ih onda po meni trebo ni uzimat tj. regrutirat dok god ne rjesis sve zadnje misije i onda ljepo izaberes naciju za koju nemas premium tenk ili imas najmanje posada, i piknes ih sve u isti tenk sa 4 clana ak ne rjesavas jedan tip misije, ili svih 5 u jedan tenk, ili 3+2 npr bat i elc
al kaj ja znam o tome, imam samo 81 posadu u garazi i tablicu sa brojem posada po nacijama i granama i brojem prem tenkova da vidim unapred tocno di mi najvise fali i di ce ici zenske posade
i jos upisane buduce posade koje se dobiju od individualnih misija i invite friend programa
nemoj slusat mene