World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
jura kaže...

Jel zna možda netko kaj bude od 1.03. Top of the Tree?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/289441-top-of-the-tree-specials/

Izvoli :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
16 godina
Krešo91 kaže...
jura kaže...

Jel zna možda netko kaj bude od 1.03. Top of the Tree?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/289441-top-of-the-tree-specials/

Izvoli :)

T110E4

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
iAvenger kaže...

Neću hateat ali ground forces je izašao prije par mjeseci u War Thunderu i još će to evolvat tokom vremena vjerojatno u bolje od WoT-a sama činjenica da imaju implementiran sistem da kad probije oklop može pobit posadu i bude instant kill je napredak kakav nisu u WoT stavili. Sve ima svoje pluseve i minuse, osobno igram oboje, trenutno pauziram sa WT dok grafička ne stigne. 

U WOT ti sva posada može poginuti (http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/242682-all-crew-dead/) ,  a one shot one kill - ammo rack....  :S ... bar meni WOT je bio igriviji kad je izašao nego WT....

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 7:37 (anarky1988).
12 godina
World of Tanks

Da mogu i u wotu poginuti, samo se to dogodi jednom u milijun godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

OMG, koji su to moroni, znao sam da je WG totalni šit od kompanije pun nesposobnih developera, al ovo nisam očekivao. Znaju da WT ima 5 put kvalitetnije i sposobnije developere i onda na ovakav način seru po njima, ovo je prežalosno i pre sramotno čak i za jedan usrani WG. 

How Wargaming Sabotages Competition ( War Thunder ) Malo je dugačak post, al savjetujem da pročitate do kraja, sramota 

@Del_Boy97 još me smtraš wg fanboyem? Samo hebeno hendikepirani moroni mogu biti fanboji ovakve usrane kompanije. Nadam se da će im AW uzet dobar dio igrača pa da izvuku glavu iz guzice, otpuste te nesposobne developere i zaposle takve koji će biti na nivou WT/AW. Bilo bi im vrijeme da promijene game engine, a oni još koriste taj usrani BugWorld, al kad malo razmislim, ipak su rusi, a oni su barem 20 godina iza nas ( ostatka svijeta ) pa se oni dive tom BugWorldu kao da je ne znam što.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 11:29 (Stolnik).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina

Poanta priče je da je jedna firma unajmila jazavce da pljuju po drugoj firmi i njihovom proizvodu? Dobro jutro, otkrili su toplu vodu. Reci mi jednu firmu koja to ne radi konkurentima u današnjem kapitalističkom svijetu. Kvaliteta je davno pala u drugi plan, bitna je samo lova. 

Moving on 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
World of Tanks

SP

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 11:44 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Je li postoji mod koji bi mi omogućio da vidim gdje su mi protivnički tenkovi najslabiji za udarac? Pa tako da ne gađam bezveze, već da naučim točno gdje je nekome mana.

Jbg, da je noob biti lako, noob bi bio svatko.
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
turbojc kaže...
Je li postoji mod koji bi mi omogućio da vidim gdje su mi protivnički tenkovi najslabiji za udarac? Pa tako da ne gađam bezveze, već da naučim točno gdje je nekome mana.

Jbg, da je noob biti lako, noob bi bio svatko.

Svi smo mi njubare, neko manje neko više.

A mod ti se zove wot hitzones. Upiši to u google i skini si šta ti najljepše izgleda, jer taj mod ti uredno oboji sve tenkove sa raznim bojama koje prikazuju slaba mjesta na tenkovima.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

kaj nije zabranjeno korištenje takvog moda?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jura kaže...

WG EU iz nekog  razloga ne zanima što se događa sa igrom

tako da nema pravila i sve je dopušteno 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
17 godina
neaktivan
never kaže...
jura kaže...

WG EU iz nekog  razloga ne zanima što se događa sa igrom

tako da nema pravila i sve je dopušteno 

sami sebi kopaju raku(grobno mjesto)...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 13:03 (jura).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

I onda se ja čudim kak me likovi uvijek pogađaju i skidaju HP s lakoćom...kad dopuštaju takve noob modove.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma igra je postala jako veliko sranje,nisam ulazio u igru vec 8 dana,a i nefali mi puno kad znam da ima jako puno kretena i glupih modova,jel zna neko kad dolazi vise taj armored warfare 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene je isto razocaralo ovo s ovim cheatanjem, jbt kakva je to kompanija koja nece zabraniti neke modove. Jednostavno nije fora igrati kad znas da te svaki tren moze ubit neki jazavac s legalnim cheatom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisu ni prva ni zadnja kompanija koja je samu sebe unistila.

Na startu su imali jako mnogo dobrih poteza sto je rezultiralo uspjeh.

Medjutim zadnje 2 g su napravili na stetu igraca a i na stetu igre jako mnogo 

poteza, sto ce im se olupiti od glavu.

Nerf odnosno onesposobljavanje svega i svacega dovelo je igru na nivo da je postala dosadna

inistavanje premium tenkova od kojih neki kostaju vise nego full igre drugih proizvodjaca su cista prevara kupaca.

Forsiranje socijalizacije igraca i igrajuci na ljudski ego postigli su neki efekat ali istovremeno su udaljili od sebe mnogo igraca.

Radujem se danu kad ce dobiti ozbiljnog konkurenta a prostora za takvo nesto ima.

1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Gledam baš AW alpha video-e i mogu reći samo WOW na grafiku i detalje. Čak se i bijela rikverc svjetla upale kad ideš u rikverc.

Ali ontopic, nova WG fizika izgleda kao ples na ledu   Tenkovi od 50 tona driftaju po mekanom terenu kao po staklu 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Premotajte na 23:55, inace odlican dokumentarac.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Gledam baš AW alpha video-e i mogu reći samo WOW na grafiku i detalje. Čak se i bijela rikverc svjetla upale kad ideš u rikverc.

Ali ontopic, nova WG fizika izgleda kao ples na ledu   Tenkovi od 50 tona driftaju po mekanom terenu kao po staklu 

neznam ništa ali grafika je na WT-u i dalje puno bolja barem što se tiče samih vozila kao takvih...u ostalo ne bi ulazio  

Team32Ipe77
11 godina
Ipe77 kaže...
Entry Point kaže...

neznam ništa ali grafika je na WT-u i dalje puno bolja barem što se tiče samih vozila kao takvih...u ostalo ne bi ulazio  

Pričam o ovom:

http://aw.my.com/us/news/general/alpha-test-gameplay-videos

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Garant ste vidjeli na For the Record da su Rusi imali free xp to crew xp conversion special.

Sad i mi imamo http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-lords-steel/ FUCK YEAH! 

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Moguće da će biti promjena u WG EU. Sudeći prema postovima na FTR izgleda da je ovima u Minsku do*izdilo kako se WG EU ponaša i moglo bi se dosta ljudi naći na zavodu za zapošljavanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Imam izbor za uzeti neki od navedenih tenkova i TD-a:

T-43, IS, T25 AT, AT7, Type 58

Pitanje je-što donosi najviše keša u grindu?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Type 58, a i zabavan je tenk, solidna šestica. Uz to vodi na T-34-1, i nakon 50-ak bitaka mogu reć da je jedan od zabavnijih tenkova s kojima sam igro, super je.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Krešo91 kaže...

Garant ste vidjeli na For the Record da su Rusi imali free xp to crew xp conversion special.

samo se postavlja pitanje sta cemo sa svim tim posadama na drugom skilu i comanderima sa 6th kad se on premjesti

kaj vi mislite, kakav ce bit najbolji crew setup kad ce 6th bit odma-jel to znaci da ce BiA postat stamdardni prvi perk?

nabacite svoje misljenje, ovo mi se vec dugo mota po glavi

btw. novi gold sinkhole 4 greedy wg

Pranja kaže...

Imam izbor za uzeti neki od navedenih tenkova i TD-a:

T-43, IS, T25 AT, AT7, Type 58

Pitanje je-što donosi najviše keša u grindu?

i ja bi iso sa tajpom, posebno jer ima isti top ko i t-43 a tir je manji, vise zaradjuje stoga, zabavan je i meni je osobno bolji od ruskog bratica istog tira

is i t25 na najboljim topovima dobiju granate po soma credsa tak da bez prem tesko ces stalno bit u plusu

a at-7 je spor i patnja dok ga elitas, a posto zadnje vrijeme su misije uzrokovale vise artija i lightova po partiji kak jurcaju serverima, cesce ce te silovat jer nemozes kempat i cuvat prolaz, a tvoji u vlakicu osli svi na flenk

takve nebuloze se sve cesce dogadjaju

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
neaktivan

Nebi reko, 6th sense je ipak najpotrebniji skill za sve tenkove.

Ja osobno BIA stavljam kad imam barem 3 skilla i ovis opet o tipu vozila (med,td,spg,hvy,light). Naravno to je moja preferenca, neki bi rekli da sam glup i da mi noge smrde te da ipak treba stavit BIA na svaki tenk jer mora bit crew Über-supercalifragilisticexpialidocious-awesomenes...

Zato će oni stavit 6th sense kao normalnu funckiju radioman-a, naravno Soon™

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupljen E-50, skupljanje love za JagdTiger

Razmišljam dal da prodam Panther 2, s jedne strane vjerovatno ga neću više puno (ako i uopće) igrat, a s druge strane volio bih imati medium snipera koji nekad može i zaradit... možda ponovno kupim Panther 7 tier ako bude kakav popust.

Što se tiče JagdPanther 2 nakon kupnje JagdTiger-a, taj ostaje u garaži 100%, jedan od omiljenih tenkova

Toni
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Prvo pa muško ;)

Posao oslobađa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kako ludim danas, igram od 11h i niti jedna jedina je**** pobjeda. Tim idiota za timom idiota. Izgleda da je ovo jedan od onih dana kada je najbolje da prestanem igrati. Možda najbolje da team killam dok ne dobijem ban na 24 sata jer ovim tempom ću se samo nastaviti živcirati.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice