Pa da, odradio sam onih x5 partija (za repair kit i to). Svi tenkovi su mi min T5 a tamo pise da je min tier 4.
Minimum je tier 5.
Pa da, odradio sam onih x5 partija (za repair kit i to). Svi tenkovi su mi min T5 a tamo pise da je min tier 4.
Minimum je tier 5.
E ok, ionako imam T5-T8 tenkove.
-snip-
Dobio odgovor za ono 3 dana premiuma. Ipak je kompenzacija zbog down time, ali down time World of Warplanes servera tijekom update-a.....
Nisam WoWp igrao od official izlaska, taman nakon bete xD
Support odgovor:
Because you haven't log in in World of Warplanes for a while, once you logged in you got Premium Days as compensation for the server being down for maintenance and update.
See? I knew I didn't win something! :Đ
EDIT:
Minimum je tier 5.
Problem nije u tome da napravis dmg, nego je problem u tome kad treba pobjedit a tvoj tim u prvih 2,5min se smanji na pola.
Minimum je tier 5.
Misija za TOG zahtjeva tier 5 pa naviše. O tome je bila riječ, ti spominješ uvjete za drugu misiju (zaboravih koju)
- it is confirmed that no other server than ASIA will get a Type 59 on sale (thanks to Not_Me for this info), EU will apparently get some other exclusive tank on sale in December
Vjerojatno KV5 opet, eventualno KV220 jer je samo 3000 igrača ga dobilo preko one misije.
Još 2 dana do TOGa i onda malo živce odmorit. Kakvu je sve divljač u igru privukla misija za taj tenk to nije normalno.
Jos sutra i TOGic u garazi :)
Meni je taman ostalo jos 9 komada do kraja mjeseca i mislim da necu uspjet... jedan dan ce nesto iskrsnut da necu stic napravit :D
Misija za TOG zahtjeva tier 5 pa naviše. O tome je bila riječ, ti spominješ uvjete za drugu misiju (zaboravih koju)
Malo zayebah onda >_>
- it is confirmed that no other server than ASIA will get a Type 59 on sale (thanks to Not_Me for this info), EU will apparently get some other exclusive tank on sale in December
CALLED IT!!
Side note: Object 263 4 skills ^_^
Meni je taman ostalo jos 9 komada do kraja mjeseca i mislim da necu uspjet... jedan dan ce nesto iskrsnut da necu stic napravit :D
Imaš još 10 dana. Lišćepad ima 31 dan.
Skuzio sam di je problem sa misijama i zasto se broj ne povecava kako odradim misiju. Naime, broj se smanjuje svaki put kad dobijem jer pise koliko jos moram puta odraditi onih x5 a ne koliko sam ih do sada odradio. Sad me malo sram :)
Pa koliko imaš odrađenih onda?
-------
Uf, danas je World of Togs :D
Togić! Kako ćemo platoonirati sa tim čudesom.
Pa koliko imaš odrađenih onda?
-------
Uf, danas je World of Togs :D
Jos 7 komada :) Ili 6, nisam siguran.
Ja ga dobio i ovako nakon 2 partije mogu rec da je kanta za napucavanje sa sigurnoscu u platoonu ga nisam probo jedino sto valja na njemu je gun ostalo za kura*c!
Treba sačekati da ljudi probaju, dobiju po pčci i prodaju, jer biće pošast togija narednih dana.
Onda tog pluton i deri.
kako danas lako farmam togove s cometom, sutra moram upogonit su100y koji je smrtni neprijatelj togu, iako ga s cometom ili cromom stvarno lako napravit budalom. Comet very stronk scout
Brijem da bi se sa maleckim T67 mogli TOG-ovi isto farmat sve u 16 (ako uletis sa T67 u T6 partiju).
Spora meta sa gomilom HP za isfarmat, a i vecina ce biti sa 50% (u najboljem slucaju 75%) posadama, znaci spori kao vrag.
Spora meta sa gomilom HP za isfarmat, a i vecina ce biti sa 50% (u najboljem slucaju 75%) posadama, znaci spori kao vrag.
Ma da staviš gore 600% posadu, spor je kao vrag...
Nemojte ga niti pokušavat igrat solo...
http://wotreplays.com/site/1261756#himmelsdorf-rapture868-m6
OK bitka, i onda me peder uništi bez razloga.
Tog je leđend. Kao da brod na gusjenicama vozim
Dobar top, puno HP-a za svoj tier, ali stvarno, tko je to uopće stavio u igru.
kupim gusjenice na centu reko mora ici bolje sada, i naravno u iducoj pariji se zaglavim , jos i ubijem jednog tako jadan zaglavljen i pobjedim.
Victory
Mountain Pass
FV4202
Experience received:725 Credits received 18.532
Battle achievements Mastery Badge: "3rd Class"
Mission completed! Reward:
Vehicles added: TOG II*
Slots added: 1
Added: Automatic Fire Extinguisher (x1), Large Repair Kit (x1)
jedino citajuci ne znam jel da ga uopce probavam...
btw. kako danas lose igram - za nevjerovat
jedva da sa ove winove uzeo danas..
fyi, opet je neki giveaway na faceu. locust i neš sitnog
fyi, opet je neki giveaway na faceu. locust i neš sitnog
Daj link...
Naso
jel je to na neki kod ili se moras sa fejs acc negdje utrpat?
neam fejs al imam lokusta pa bi nesto golda fino sjelo...