World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio t-43. Ljepo gori,ammo racked jednom dosad i to full hp. Sreca pa ima ova misija pa exp ide brzo.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zaja kaže...

Kupio t-43. Ljepo gori,ammo racked jednom dosad i to full hp. Sreca pa ima ova misija pa exp ide brzo.

A jebiga ali ja mogu reci da su t44 i t54 extra za play sad skupljam silver za t10 oba su open, ali vidim VULGAR DISPLAY OF POWER, pa zar nije najbolje slusat panteru i  igrat wot :)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi imam problem sa e100, npr tiger2 i e75 su bili savršeni za igrat ali e100 mi je katastrofa, kao prvo ima armora ali svi te buse bez problema kao sto ga i ja bušim sa drugim tankovima a ovaj 15cm gun je katastrofa ne mogu hit nista na dalja od 75m, dakle full skilled crew i uvijek full aim i jednostavno opali granatu izvan kruga , koji k ... je to jel noarmalno to desavalo mi se i u close combact jos ako load heat pa ode negdje u pm .... 

Moj PC  
0 7 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Sve se čini da ga ne znaš igrati. Predlažem ti da ideš na npr quickybaby youtube channel i potražiš e-100 gameplay. Možeš i sirfoch-a potražiti i slične igrače sa wot kanalima.

Istražio M103 i sad sam prebrojao da trebaš još više expa nakupiti da bi istražio sve module nego sam tenk. Katastrofa koji grind taj tenk ima.Ali jbg, idemo peglati.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam znas li ali npr t54  sa heatom busi e100 gdje god hoce, da ne govorim o drugim tankovima, tako da armor je za kitu , pa igrao sam ja do jucer e75 i pwn e100 sa njim, nije meni problem nista na e100 osim preciznost guna, koja je definirana na 0,4 a meni se ponasa kao da je 0,99, znaci moj problem je sljdeci kad full aim  cak i u relativno close borbi makar 50% garnata mi ode negdje u pm, jel to normalno za e100 15cm gun ili nije, da nije neki bug na mom accountu :), bolji score sam ima sa 12,8 cm gunom nego 15cm, nije problem penetracija od 235 ako jest load heat i np vec gun jednostavno fula sve zivo na 50m ili dalje ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 14:19 (swon).
13 godina
swon kaže...

Ne znam znas li ali npr t54  sa heatom busi e100 gdje god hoce, da ne govorim o drugim tankovima, tako da armor je za kitu , pa igrao sam ja do jucer e75 i pwn e100 sa njim, nije meni problem nista na e100 osim preciznost guna, koja je definirana na 0,4 a meni se ponasa kao da je 0,99, znaci moj problem je sljdeci kad full aim  cak i u relativno close borbi makar 50% garnata mi ode negdje u pm, jel to normalno za e100 15cm gun ili nije, da nije neki bug na mom accountu :), bolji score sam ima sa 12,8 cm gunom nego 15cm, nije problem penetracija od 235 ako jest load heat i np vec gun jednostavno fula sve zivo na 50m ili dalje ?

Koji je problem probusiti sa Heatom ako znas gdje gadas ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
World of Tanks

3 godine na forumu a još uvijek nije naučio da se piše sve u jednom postu a ne u 10 njih zaredom...

što se tiče e100 stvar je što ti nejga neznaš igrat i očito nisi čuo za pojam nakositi se i sidescrape

Moj PC  
7 1 hvala 0
11 godina
swon kaže...

Problem je jednostavan, ne znaš igrati sa E-100. Ne vidim u čemu je problem to priznati?!

Na tvojem mjestu bi radije slušao savjete ili barem pogledao te video-e.

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
swon kaže...
Zaja kaže...

A jebiga ali ja mogu reci da su t44 i t54 extra za play sad skupljam silver za t10 oba su open, ali vidim VULGAR DISPLAY OF POWER, pa zar nije najbolje slusat panteru i  igrat wot :)

Sumnjam za t-44,ammo racko sam ih dosta i takoder gore. Tek na t54 postaje dobro jer je t54 poznat kao "balanced" tenk hehe. PanterA{#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

E100 12k dmg

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jos malo ru251 spama, svima preporucujem da ga nabave, jako, jako dobar tenk. Ovaj put Radley i high caliber. WN8: 13 601 (100)

replay: http://wotreplays.com/site/1254412#self

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 17:19 (Bullfrog).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Bio sam malo na Test Serveru (9.4). Novi zvukovi su ziva katastrofa, tankovi zvuce svi isto i kao da netko baca petarde, a ne da pucaju mocni topovi.

Isprobao sam i WT E-100 cisto da vidim kakav je u zivo i definitivno skupljam lovu za njega kao slijedecu kupovinu (imam ga vec istrazenog). Opaka stvarcica.

Bojao sam se dugackog reloada, ali da se to preziviti :)

Isao sam isprobati i T57 Heavy i tank me stvarno odusevio. Odlican tank, mislim da se moze slobodno reci i da je OP. Ako je sad ovako mocan mogu si samo zamisliti kakav je bio prije 9.3 nerfa.

Jedini bad je sto tu liniju nisam uopce niti taknuo, pa mi se neda grindat full od pocetka :(

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
Mauro kaže...

Bio sam malo na Test Serveru (9.4). Novi zvukovi su ziva katastrofa, tankovi zvuce svi isto i kao da netko baca petarde, a ne da pucaju mocni topovi.

Isprobao sam i WT E-100 cisto da vidim kakav je u zivo i definitivno skupljam lovu za njega kao slijedecu kupovinu (imam ga vec istrazenog). Opaka stvarcica.

Bojao sam se dugackog reloada, ali da se to preziviti :)

Isao sam isprobati i T57 Heavy i tank me stvarno odusevio. Odlican tank, mislim da se moze slobodno reci i da je OP. Ako je sad ovako mocan mogu si samo zamisliti kakav je bio prije 9.3 nerfa.

Jedini bad je sto tu liniju nisam uopce niti taknuo, pa mi se neda grindat full od pocetka :(

Zašto pišeš "tank", kad je tenk!? {#}

17 godina
moderator
scipion kaže...

Nije nego je tonk.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi kako vikend ide? danas ako prebaci 30% wr je majka

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ide odlicno... farmam VK liniju jos 6k XPa i evo XK 30.01 D meni se cini... T32 trejna nove perkove i tako, zna se pogodoit 4-5 dobrih i onda moram ugasit jer siemka mi ugorzi WR :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

bude li t34-3 ok  iza ovog buff-a? ima lo itko iskustva sa tim tenkom..?htio bi nesto zabavno i relativno brzo

kupio danas e50.. wr mi je 29% neznam samo na kojim su drogama bili kada su stavili stock top 75mm sa 150mm pena.. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 20:56 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

bude li t34-3 ok  iza ovog buff-a? ima lo itko iskustva sa tim tenkom..?htio bi nesto zabavno i relativno brzo

kupio danas e50.. wr mi je 29% neznam samo na kojim su drogama bili kada su stavili stock top 75mm sa 150mm pena.. {#}

Da znaš koji je to put..... dok ga ne full upgradeaš...poludit ćeš....

16 godina
=xfact= kaže...

ljudi kako vikend ide? danas ako prebaci 30% wr je majka

Meni vikendom zapravo obicno ide dobro i WR bude bolji nego preko tjedna. WoTlabs kaze da mi je "Past 24 hours" WR 62,71% :)

Kako dosta igram T-25 za treniranje E-50M posade i usputni laganini farming kredita preko tjedna puuuuno vise botova sretnem nego vikendom.

Vikendom je valjda vise igraca, pa onda udio botova u ukupnom broju padne :)

16 godina
Ziga kaže...
=xfact= kaže...

Da znaš koji je to put..... dok ga ne full upgradeaš...poludit ćeš....

Da.

Pored AMX40 i DW2 (stock ili full upgrade za njih je isti vrag, opet su koma) stock grind E-50 mi je najbolnije iskustvo u igri uopce :)

Uz razliku sto stock grind E-50 puuuuno duze traje nego grind kroz gornja dva :)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

napravio sad 2500 dmga sa stock topom (150mm pena) u t10 mecu :) i prvi na tablici.. {#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zar neki ciljaju sa E100? ja odlucio izgrajnad engleze, crom je ko grom, ali brate mili sa cometom sam danas odigrao 5 partija i nece me.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...

Da.

Pored AMX40 i DW2 (stock ili full upgrade za njih je isti vrag, opet su koma) stock grind E-50 mi je najbolnije iskustvo u igri uopce :)

Uz razliku sto stock grind E-50 puuuuno duze traje nego grind kroz gornja dva :)

Da ti se "pohvalim", istovremeno sam tri različite linije... expe za opremu E50, E75 i WT auf pz. IV + Moneymakerom sam skupljao pare da bih uopće čime mogao kupiti bolju opremu

sad kad su mi sva tri full upgradeana.....do unlocka sljedećih 10tica treba..... do izlaska Windows 10 {#}

188.000 expa mi treba do WT auf E100

158.000 expa mi treba do E100

92.000 expa mi treba do E50M

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 22:36 (Ziga).
16 godina
Ziga kaže...
Mauro kaže...

Da.

Da ti se "pohvalim", istovremeno sam tri različite linije... expe za opremu E50, E75 i WT auf pz. IV + Moneymakerom sam skupljao pare da bih uopće čime mogao kupiti bolju opremu

sad kad su mi sva tri full upgradeana.....do unlocka sljedećih 10tica treba..... do izlaska Windows 10 {#}

188.000 expa mi treba do WT auf E100

158.000 expa mi treba do E100

92.000 expa mi treba do E50M

Meni osobno grindovi E-75 i WT pz4 nisu bili tako losi.

E-75 treba samo kupolu i motor da bude OK za grind, top sa Tiger2 (105mm L/68) je sasvim dobar top i bio je OK za vrijeme grinda. Naravno da je 128mm puno bolji, ali i ovaj je bio OK. 225pen i 7.x sec reload ga cine poprilicno OK topom cak i za T9. Ja sam koristio onaj equipment za dizanje loada, pa sam mogao tracks staviti zadnje.

WT pz4 ima kao stock top 128mm L/55 sa Borsiga i zbog toga je grind do otkljucavanja svih modula poprilicno ugodan. Jedino sto treba vremena da se taj tenk nauci igrati jer se vozi manje vise cijelo vrijeme "naopacke".

Ali E50 bez motora i 105mm je ziva muka...

@xfact - zasto 75mm? Pa zar nemas otkljucan 88mm (203pen) sa Panthera2? 

17 godina
Mauro kaže...

@xfact - zasto 75mm? Pa zar nemas otkljucan 88mm (203pen) sa Panthera2? 

Ja sam na Pantheru 2 otključao "Gun 8,8 cm Kw.K. 43 L/71" makar on nije direktno išao na E50...čisto da si skratim proklete muke

17 godina
DrNasty kaže...
scipion kaže...

Nije nego je tonk.

Izgleda da je previše čitao Hrvatski vojnik u zlatno doba silovanja hrvatskog jezika pod perom generala Ivana Tolja, tada smo imali TANKOVE, ZRAKOMLATE, VRTOLETE, STRJELICE, itd...

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
13 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Zar neki ciljaju sa E100? ja odlucio izgrajnad engleze, crom je ko grom, ali brate mili sa cometom sam danas odigrao 5 partija i nece me.

strpi se malo dok ti udje :D - comet je odlican tenk!!

16 godina
World of Tanks

Ajde ako tako kažeš stisnut ću zube malo na početku{#}

Dirty dosen
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
mrki98 kaže...
Pislje kaže...

Pislje kaže...

Vas dva to o tenkovima pričate nadam se xd?

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
mrki98 kaže...
Pislje kaže...

Pislje kaže...

Vas dva to o tenkovima pričate nadam se xd?

sure - nije li ovo wot tema? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 12:09 (mrki98).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice