World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Potrazi si u temi na EU forumu, 88 stranica pa dalje. Par ljudi je postalo svoju verziju, možda si nades nešto. Ovako od oka, rekao bih da bi ti odgovarala od RuinerCZa conf.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav!

Dali mi možete preporučiti skill/perks-ove za M4 Shermana.

Došao sam do 100%,ali šta bi bilo najbolje da stavim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Lampica, ostali repair. Bar ja tako stavljam.

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
m.sarac kaže...

Pozdrav!

Svima stavi repair, a ne lampicu tj six sense, jer to radi tek na 100%. Kasnije množeš resetirati i staviti six sense.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Iman problem. Znaci volin WoT al problem je sta od 10 game-ova uspjesno odradim 2. Znaci igran tier 2 i tier 3 tenkove (Pz iii A, T-46..) i neznan bas neke dobre taktike kako da igram sa njima. Pitao sam na redditu i lik mi je rekao da ne valja kempat sa njima negdje vec da samo iden naprid i buden cilo vrime u akciji, al problem je sta me ubijaju previse ako tako igram. Eto fala unaprijed xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Iman problem. Znaci volin WoT al problem je sta od 10 game-ova uspjesno odradim 2. Znaci igran tier 2 i tier 3 tenkove (Pz iii A, T-46..) i neznan bas neke dobre taktike kako da igram sa njima. Pitao sam na redditu i lik mi je rekao da ne valja kempat sa njima negdje vec da samo iden naprid i buden cilo vrime u akciji, al problem je sta me ubijaju previse ako tako igram. Eto fala unaprijed xD

s tim tenkovima se vecinom i kempa,jer su mape provincija,malinovka,prohorovka doslovno i napravljene za to....tek kad se poubijaju obe strane i ostane malo ''live'' tenkova,tek onda napadate...

15 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Nemoj trčat po polju Malinovke glavom bez obzira.

Nemoj ić ko budala po sredini Himmelsdorfa.

Nemoj bit budala pa pričat sranja u chatu.

Koristi zaklon gdje god možeš dok reloadaš. 

Nemoj kampat previše ako nemaš view range da uopće vidiš protivnički tenk.

Za skillove/perkove uvijek pitaj na forumu ili pogledaj postojeće vodiče kao ovaj http://goo.gl/wSnhU3  ali svakako prvo pitaj što da staviš na koji tenk prije nego odlučiš.

Što se tiče dobrih tenkova može se napravit popis ili nešta slično za preporuku.

Svi ovdje imaju neke osobne preference. Do tier 7 ima stvarno dobrih tenkova koji većina nas se moe složit da su must have. Ain't that right gang? :P

Svakako bi preporučio da ideš na rusku heavy liniju, ona prema KV-1S itd.

I na kraju, ako vidiš prije ili na samom početku bitke da netko kaže "siema", "siemka", "witam" ili možda "siema/siemka/witam, kto polak?" ....tad možeš garantirat da ta osoba ili trolla ili je stvarno jedan od onih koji nemaju ni pola moždane stanice. {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 14:43 (Krešo91).
16 godina
World of Tanks

Idem danas kupiti Paysafe. Baš me zanima hoće li ga moći sada prodati/izdati nakon više dana "blokade".

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 12:46 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gozer_87 kaže...
m.sarac kaže...

Pozdrav!

Svima stavi repair, a ne lampicu tj six sense, jer to radi tek na 100%. Kasnije množeš resetirati i staviti six sense.

Ako je prvi skill/perk onda treba baš te koji rade tek na 100% jer se kasnije sve sporije i sporije pune postotci na drugom, trećem itd.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
15 godina
Vido kaže...
Gozer_87 kaže...

Ako je prvi skill/perk onda treba baš te koji rade tek na 100% jer se kasnije sve sporije i sporije pune postotci na drugom, trećem itd.

{#}

uvijek se kao prvi aktivni skill stavi onaj koji djeluje uvijek, pa ga poslije dropaš i staviš perk

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 17:46 (The Unforgiven).
17 godina
moderator
World of Tanks

Samo nubekima trebaju skillovi i perkovi. {#}

Znam da će se dedaa složiti.

16 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pa di ste, tenkaroši...? Grebete do IS6? {#} Vidim, satima nitko ne piše ovdje...

Hm, i ja bi trebao ukucati kod za 3 dana premiuma i grindati onu bundevu BDR G1 B...

Sretno. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam je li radi taj kod za 3 dana premiuma. Unforgiven mi je rekao da radi do jučer. Možda je on mislio na mjesec 2. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja pročitao negdje da do danas radi, sad nisam siguran..
2.1 je danas btw
16 godina
World of Tanks

Kupio sam T14! I odličan je! Evo vam slike čisto da vidite koliko zarađuje. A u jednoj partiji sam uništio ARL 44 koji je imao 20 HP-a (i samo toliko sveukupne štete), uništili su me i izgubili smo partiju, a bio sam oko 10 000 u plusu, a bez premiuma bih bio 6 000! Stvarno ne znam kako...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 23:29 (Izzy).
Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

Ne znam je li radi taj kod za 3 dana premiuma. Unforgiven mi je rekao da radi do jučer. Možda je on mislio na mjesec 2. 

Ukucao sam taj kod oko 21-og sata, radi. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
Izzy kaže...

Kupio sam T14! I odličan je! Evo vam slike čisto da vidite koliko zarađuje. A u jednoj partiji sam uništio ARL 44 koji je imao 20 HP-a (i samo toliko sveukupne štete), uništili su me i izgubili smo partiju, a bio sam oko 10 000 u plusu, a bez premiuma bih bio 6 000! Stvarno ne znam kako...

15 godina
World of Tanks

SoonTM

Jos 35k xp-a do IS-6 Jos 35k xp-a do IS-6
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 23:56 (Intel&ATI).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam grind završio 29.12. Svaki dan sam samo duplo tenkove s time da sam imo 3 amera, rusa, njemca, britanca i francuza, 2 kineza i japanca. Kad je bio x2 za svaku pobjedu oko 60k sam skupio sa japancem. Moram priznat da mi se nije baš dalo zadnjih par dana više i igrat ali sam izduro.

Pošto imam is6 dobio sam u kompenzaciju golda koliko sad vrijedi (cijena sa popustom), mislio sam da budem dobio full golde pa sam s njima namjeravo uzet 6 mjeseci premiuma sad kad su na popustu ali sam moro kupit još golda jer nisam imo dost. Poklonio sam si još i E25.

Mislim da će to bit idućih 7 mjeseci dost trošenja para na wot, možda i više ovisi ak bude još misija za zaradit dan premiuma.

3 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...
Izzy kaže...

Baš mi je žao što nisam uhvatio "screenshot". Upravo zbog takvih komentara i reakcija. Ali istina je i brat mi je svjedok, mada to vama ovdje ništa ne znači. 

I sam sam se začudio i baš sam gledao da nije možda uračunat nekakav bonus ili bilo što, ali nije ništa pisalo.

Kažem opet, istina je! Zašto bi lagao? Nikada nisam ovdje ništa izmišljao, pa zašto bi sada?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 0:48 (Izzy).
15 godina
Izzy kaže...
The Unforgiven kaže...

Baš mi je žao što nisam uhvatio "screenshot". Upravo zbog takvih komentara i reakcija. Ali istina je i brat mi je svjedok, mada to vama ovdje ništa ne znači. 

I sam sam se začudio i baš sam gledao da nije možda uračunat nekakav bonus ili bilo što, ali nije ništa pisalo.

Kažem opet, istina je! Zašto bi lagao? Nikada nisam ovdje ništa izmišljao, pa zašto bi sada?

Sta se lozis jbt, pa vjerojatno si imao nesto spottng damagea, cudis se kao da si dobio 100k kredita s njim

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina

Kao prvo, video sam stavio kao primjer tpičnog PL igrača, kao drugo od ovih 345 SS-ova što si stavio, na nijednom zarada nije puno veća nago na standard T5 tenku

edit: sutra ću upogonit svoj KV-1, okrenut turret naopačke, usmjerit ga prema neprijateljskoj bazi i stinsut R tri puta, čisto da vidim kolko ću para dobit, da se prekinš čudit ko picek glisti "masovnoj zaradi t5 premium tenka"

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 1:13 (The Unforgiven).
16 godina

To sam kasnije i pomislio, ali zapravo ne znam jer nisam baš puno gledao ono što piše ispod napravljene štete i primljenih pogodaka. I nije da se baš sada nešto strašno čudim...

Možda tako izgleda, ali nije.

16 godina
The Unforgiven kaže...

Kao prvo, video sam stavio kao primjer tpičnog PL igrača, kao drugo od ovih 345 SS-ova što si stavio, na nijednom zarada nije puno veća nago na standard T5 tenku

edit: sutra ću upogonit svoj KV-1, okrenut turret naopačke, usmjerit ga prema neprijateljskoj bazi i stinsut R tri puta, čisto da vidim kolko ću para dobit, da se prekinš čudit ko picek glisti "masovnoj zaradi t5 premium tenka"

E, pa ja mislim da je s obzirom da nisam radio nešto puno štete. I hajde, da vidim koliko ćeš zaraditi sa KV-1?

12 godina
neaktivan
World of Tanks

sto se tice onih nagrada za unistenja svih tenkova neke zemlje imam jedan problem, nakon sto sam unistio skoro sve tenkove iz svake zemlje, ostali su mi: SU-26 Rusija, Bison Njemacka, FT 75 BS Francuska, i ovi Japanci, pokusao sam kupiti neki tenk manjeg tiera i cekati povoljan MM za navedene tenkove ali to neide bas tako lako, ili ih opce nema u MM ili kad jesu onda mene uniste. sto bi ste mi preporucili, koji tenk (arty mozda?) da odaberem, kakv stil igre namjeniti za to, i jos nesto korisno tako da uspijem u tom zadatku?!?!?! HVALA!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 1:46 (game789).

0 0 hvala 0
16 godina
game789 kaže...

sto se tice onih nagrada za unistenja svih tenkova neke zemlje imam jedan problem, nakon sto sam unistio skoro sve tenkove iz svake zemlje, ostali su mi: SU-26 Rusija, Bison Njemacka, FT 75 BS Francuska, i ovi Japanci, pokusao sam kupiti neki tenk manjeg tiera i cekati povoljan MM za navedene tenkove ali to neide bas tako lako, ili ih opce nema u MM ili kad jesu onda mene uniste. sto bi ste mi preporucili, koji tenk (arty mozda?) da odaberem, kakv stil igre namjeniti za to, i jos nesto korisno tako da uspijem u tom zadatku?!?!?! HVALA!!!

T18 sa haubicom i deri dok ne naletiš na ono što trebaš uništit.

13 godina
World of Tanks

M6 sa zadnjim topom je prebolesno jak, kroz sve ide ko mutavo. Jos 12k expa i dolazi T-29 u garazu...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučer zanimljiva situacija: nas trojica frendova u platoonu, a jedan ''vani''.

Na tri-četiri-sad platoon leader i taj ''vani'' stisnu BATTLE, i po prvi puta u valjda dva mjeseca KONAČNO nas baci u istu bitku! 

Naravno da je bilo TATATATIRA i svi za njim, izginusmo u prvih 20 sekundi, ali barem je bio smijeh do suza {#}.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice