World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...
Krešo91 kaže...

i još zapamtite da APCR ammo gubi pen na daljinu VIŠE nego AP, yup it's a BUG...a big one.

Kakav bug? Pa APCR je u stvarnosti imao lošiju balistiku i gubio na brzini i preciznosti, a samim tim i na penetraciji jer je upola lakši od AP-a.

Niko ne može ovoj igri poreći ''historical accuracy'' faktor.

Sigurno sam onda krivo skužio neke QA prijevode na FTR-u što je Storm pričao na RU forumu....

My appologies kind sir. {#}

Opet moje mišljenje stoji za 263, ima brzinu, ima odličan ROF i dobar oklop sprijeda, ali ostatak oklopa, dosta loš pen i to što je open toped vozilo, not my cup of tea >_>

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 12:22 (Krešo91).
12 godina
World of Tanks

Misija obavljena, is6 je u garaži prije nove godine  {#}

http://i.imgur.com/gRSiuM2.png

Čini mi se da ću uživati sa is6, nakon prosjećne partije 60k zarade.

kakav potpis?

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam kak mozes zaradivati s IS-6 ako ima smece od topa sa 175 pen, preko 0,4 accuracy i 1025 po granati. Ako je moja zarada s Loweom u najmanju ruku jadna usporedujuci recimo s Typeom ili Jagditgerom 88, mogu misliti kakva je tek s IS-6 i ostalim derivatima tog topa.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebala bi biti u rangu sa SU122-44...sličan top, možda malo više zaradjuje zbog većeg tiera...al su nije neki tenk za zaradu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

http://ftr.wot-news.com/2013/12/24/tank-inspector-going-live/

evo ako već neko nije stavio, dobar program za wot.

Inače sretna vam nova godina!!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ne znam kako ti igraš, ni kakva je tebi zarada na ostalim tenkovima, meni je do sada u is6 3 gamea, 3 pobjede.

prva (prosječna):

http://wotreplays.eu/site/510396#westfield-begzy-is-6

zarada 64,311

u drugoj zaginem nakon 3 min od E-75, zarada 54,820

http://i.imgur.com/WqNBU5R.png

treća (iznad prosjećna):

http://wotreplays.eu/site/510401#ruinberg-begzy-is-6

zarada 73,244

kakav potpis?
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kazem, zarada je opcenito losa kada gledas Type, Jagdtigera pa i FCMa. Imao si nekoliko dobrih partija s takvom zaradom, sto ce bit tek kada top krene bouncat ko lud?

Al ajde, dobio si besplatno nesto sto kosta 350kn, nitko nije lud da se zali.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

To zadnje si dobro rekao, koliko god da je zarada ja zadovoljan  {#}

kakav potpis?
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sta se desava sa igrom??

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Zašto im serveri ne rade?

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Calm your tits!

Nije ovo pri puta da je server dolje...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sretna nova godina od wargaminga {#}. Koliko su brzi u popravcima kad se nešto ovakvoga dogodi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Usput, SU122-44 je mrcina od tenka, ravnopravna s tier 8-icama, a manje tierove buši kao sir...Uz to armor je ok, a i brzina.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Opet katastrofalan dan, ne mogu se sastati sa pobjedom, i kad konačno odigram jednu odličnu sa M103, server pukne i ne zabilježi pobjedu{#}

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Meni je na EU2 sve uredu i nije bilo nikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Meni je na EU2 sve uredu i nije bilo nikakvih problema

Kaže busy. Znači nije sve ok...

edit:uspio ući na server 2

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 14:36 (Nickname1).
13 godina
World of Tanks

Players in queue 1887 XD

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hoss kaže...

Opet katastrofalan dan, ne mogu se sastati sa pobjedom, i kad konačno odigram jednu odličnu sa M103, server pukne i ne zabilježi pobjedu{#}

kolega kakav je m103? poprilicno sam se zabavio sa t29 i trenutno sam na t32 grindam prema m103.. 

xfact
15 godina
World of Tanks

Danas uhvatio po 10k xp-a sa par tenkova kod prve x5 pobjede i odmah napredovao u misiji, fali mi jos 160k xp-a

Mogu reci da je misija prilicno lagana ako imate dosta tier 6-ica i ne smeta vam igrati ih...

Ja u laganom tempu od pocetka misije samo pokupim x2/x5 jedino sam malo vise zapeo kad je bio double xp za pobjedu plus igrao sam i osmice i desetke, a ne samo sestice

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 15:44 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
sokre kaže...

evo jedne odlične sa t14 šteta poraza. i dokaz da je statistika kur..a.

90% win chance lol.

Nije problem u statistiki nego je problem u tumačenju iste.

Čim pogine par dobrih igrača zbog kojih je šansa za pobjedu 90%,više nije šansa 90% nego puno manja.

Imaš koliko vidim uključenu onu experimentalnu formulu(ona je onaj zadnji broj tamo gore)ako nevjeruješ pogledaj nju par puta kroz bitku.

Kao ti tako i svatko tko piše gluposti ovuda,probajte to svesti na minimum jer širite dezinformacije.

wot:antifa247
13 godina
World of Tanks

@=xfact=

Iako ga mnogi hvale, meni nije ništa posebno. Da mogu stavio bi 3x popravke, a ni to nebi bilo dosta. Svaki šut koji primim, ammorack ili zaglavnjena kupola...često istovremeno.

Desilo mi se da mi je otišao ammo i oba loadera...onda puni preko 30sec.

Armor nema neke "vrijednosti" ali dosta bounca zbog dobre zakošenosti. Top je odličan (zadnji)

Paralelno sam grindao i Conqerora i više mi se dopao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 15:57 (hoss).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
sokre kaže...

evo jedne odlične sa t14 šteta poraza. i dokaz da je statistika kur..a.

90% win chance lol.

Nije problem u statistiki nego je problem u tumačenju iste.

Čim pogine par dobrih igrača zbog kojih je šansa za pobjedu 90%,više nije šansa 90% nego puno manja.

Imaš koliko vidim uključenu onu experimentalnu formulu(ona je onaj zadnji broj tamo gore)ako nevjeruješ pogledaj nju par puta kroz bitku.

Kao ti tako i svatko tko piše gluposti ovuda,probajte to svesti na minimum jer širite dezinformacije.

Yup,kad vidiš da ti je win chance u banani napadaj 2-3 nnajbolja neprijatelja.Tako se takve bitke i mogu pobijedit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
World of Tanks

jel bi se isplatilo na is3 stavit wet ammo rack, jer mi ga dosta često znaju oštetit čak i 2 puta u bitci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo kako ce izgledat HD grafika o kojoj se prica vec neko vrijeme

a evo i

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 16:46 (Stolnik).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
g12356 kaže...

Yup,kad vidiš da ti je win chance u banani napadaj 2-3 nnajbolja neprijatelja.Tako se takve bitke i mogu pobijedit.

Ne nužno,u praksi ih je u većini slučajeva najbolje ignorirat osim ako su negdje u blizini pa možeš birat po kome ćeš pucat,jer ako provedeš bitku ganjajući par ljudi po mapi...

Nema mi gorega nego kad sam u grupi od par ljudi i arty cjelo vrijeme sipa po meni a do mene ima i druge veće ili lakše mete za pogodit.Ja takve stvari izbjegavam raditi osim ako ne procjenim da je moram,nevolim ganjat ljude zbog xvm jer i meni se to dešava i nesviđa mi se nimalo.

Svaka mapa ima neke kjučne pozicije i tenkove koji su tamo treba skinut prvom prilikom bez obzira na boju,tako ja igram.

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 16:50 (Anti-fa).
12 godina

a kaj to znači kad je wot neoptimiziran, neki sa dobrim računalima sad imaju problema sa fpsom

15 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
g12356 kaže...

Ne nužno,u praksi ih je u većini slučajeva najbolje ignorirat osim ako su negdje u blizini pa možeš birat po kome ćeš pucat,jer ako provedeš bitku ganjajući par ljudi po mapi...

Nema mi gorega nego kad sam u grupi od par ljudi i arty cjelo vrijeme sipa po meni a do mene ima i druge veće ili lakše mete za pogodit.Ja takve stvari izbjegavam raditi osim ako ne procjenim da je moram,nevolim ganjat ljude zbog xvm jer i meni se to dešava i nesviđa mi se nimalo.

Svaka mapa ima neke kjučne pozicije i tenkove koji su tamo treba skinut prvom prilikom bez obzira na boju,tako ja igram.

U većini slučajeva.Naravno da ih ne ganjaš,ali trebaju postati prioritetne mete.

Znači ipak će biti 0.8.11 prije 0.9

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 17:01 (g12356).
15 godina
lol historical batlles
3 tigra vs 15 t-34

već vidim scenarij u kojem genijalci u t-34 idu 1 po 1 pred tigrove, te onda kad izginu viču "kurwa"
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kolko cu uzivat u igri ako ne ulozim u nju ni kune? Tia bi al se nema bas para :).  Valjda igra nije pay to win

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Kolko cu uzivat u igri ako ne ulozim u nju ni kune? Tia bi al se nema bas para :).  Valjda igra nije pay to win

Nije nikako pay to win. Samo ćeš lakše napredovati ako uložiš pare u nju, međutim to nije nikako pametno u početku. Prvih par hiljada bitaka igraj slobodno bez ikakvih ulaganja.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice