World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.283.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
CrnaBitanga kaže...

Jučer zanimljiva situacija: nas trojica frendova u platoonu, a jedan ''vani''.

Na tri-četiri-sad platoon leader i taj ''vani'' stisnu BATTLE, i po prvi puta u valjda dva mjeseca KONAČNO nas baci u istu bitku! 

Naravno da je bilo TATATATIRA i svi za njim, izginusmo u prvih 20 sekundi, ali barem je bio smijeh do suza {#}.

uff kolko je bilo takvih partija,još dok sam bil u DOW-u,znalo nas je upasti čak i po 2 platuna sa svake strane,pa je u chatu bilo svakakvih komentara.a i fora je dogovoraš se na početku partije kud se ide i kak se budemo rasporedili,a zaboraviš da igraš protiv ljudi koji su isto s tobom na ts-u,bilo je svakakvih situacija i smijeha{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 8:45 (jura).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

...ekipa, ugaražirao sam T69... imate li kakav brzinski savjet prije nego sto se pocmem uhodavat u tenk i zagrijavat ekipu u tenku...

0 0 hvala 0
16 godina
elCarismo kaže...

...ekipa, ugaražirao sam T69... imate li kakav brzinski savjet prije nego sto se pocmem uhodavat u tenk i zagrijavat ekipu u tenku...

U tom tenku nikad ne j*bi sam, njegov oklop zna trollat ali bogami zna i primit tak da uvijek bi netko morao bit sa tobom, reload drugog topa je 25 sec, 4 shella, oba topa imaju relativno slabu penetraciju pa češ znati bouncati. Ali zato ako flankaš i ideš odozada bez problema nekome sprašiš sva 4 shella u guzu i to ti je oko 900 damagea po clipu. Relativno mobilan tak da ak zagusti moš uteć. Znači bitno da ne ostaneš sam, jer kad krene rld od 25 sec lako te siluje netko.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Heavy tanks Tier 8 1on1 kup sa nagradama u zlatu
http://www.esl.eu/hr/wot/news/235182/

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Wet storage i safe stowage, jedno od tog dvoje je obavezno...to je tenk u kojem sam dozivio najvise ammorackova...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

i evo ga poklon za novu {#} sinoc zavrsio {#} i vama sve najbolje u ovoj novoj 2014 {#} 

IS6 :) IS6 :)

11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Subota 16h 1on1 Tier 8 Heavy Tanks kup

http://www.esl.eu/hr/wot/news/235182/

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Dosada je bio najveci xp sa kv1s 2690...ali danas sam nadmasio to sa zadnjim gameom sa ovim cudom

2730 xp

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon što sam shvatio da sam pogriješio igrajući britance,počeo sam igrat ruse i uparkirah kv1 u garažu {#}koji top preporučujete?

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
kivic15 kaže...

Nakon što sam shvatio da sam pogriješio igrajući britance,počeo sam igrat ruse i uparkirah kv1 u garažu {#}koji top preporučujete?

Zašto bi pogriješio? Cruiser linija je jedna od najzabavnijih u nižim tierovima!

Što se tiče KV-1, ja sam najviše guštao sa 57mm - cca svake dvije sekunde nekome spremiš granaticu u facu. Treba doduše malo preciznosti jer heavyje tierova 5, 6 i 7 treba gađati u weakspotove ali to nije neki problem kad se malo izverziraš.

Ali 85 mm je očiti izbor, radi alfe i probojnosti. 122 mm je muka Isusova.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 14:51 (CrnaBitanga).
14 godina
kivic15 kaže...

Šta fali britancima? Cromwell je odličan tenk za igrat, comet još bolji. Centurion treba privikavanje, ali zato FV razvaljuje. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Ja sam uživao sa 122mm. Desilo se da i hellcata jednim udarcem ubijem. Kada sam bio top tier uživao sam igrajući sa njim. Jedan pogodak i skoro svaki tenk je na otpadu.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
17 godina
r3bl kaže...
kivic15 kaže...

Ja sam uživao sa 122mm. Desilo se da i hellcata jednim udarcem ubijem. Kada sam bio top tier uživao sam igrajući sa njim. Jedan pogodak i skoro svaki tenk je na otpadu.

K vragu, ne znam zašto sam prodao taj tenk?? Čim dodjem doma ide kupovina {#}

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
15 godina
T-54 mi je definitivno omiljeni tenk do sad, zvijer!
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina

Još čekam izvješće na kraju bitke s KV-1...

15 godina
World of Tanks

evo

1. pobjeda, t5 only, nikakve medalje, 1,2k damaž

2. pobjeda, t7, 0dmg, neš spottinga

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina

Eto, nadam se da sada uviđaš da T14 (dosta) bolje/lakše zarađuje. Recimo pogledaj 3. sliku koju sam bio stavio i vidjeti ćeš da za dvostruko manju štetu sam dobio približno jednako novaca. Gledajući zaradu kada se odbiju troškovi.

A recimo ona gdje sam napravio oko 1 000 štete (opet manje nego ti) i pogledaj koliko sam u plusu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 17:10 (Izzy).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupiti SU-122-44 sada kad je na pupustu ili ima nesto bolje za taj novac (max 150kn) ?

* I jos jedno pitanje: znaci kupim 2 paysafe bona, jedan od 100 i jedan od 50 i kad idem obavit transakciju kliknem unos daljnjih kodova da bi unio oba bona i to je to?

9 Da
3 Ne
play2much
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 17:26 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jura kaže...
CrnaBitanga kaže...

Jučer zanimljiva situacija: nas trojica frendova u platoonu, a jedan ''vani''.

Na tri-četiri-sad platoon leader i taj ''vani'' stisnu BATTLE, i po prvi puta u valjda dva mjeseca KONAČNO nas baci u istu bitku! 

Naravno da je bilo TATATATIRA i svi za njim, izginusmo u prvih 20 sekundi, ali barem je bio smijeh do suza {#}.

uff kolko je bilo takvih partija,još dok sam bil u DOW-u,znalo nas je upasti čak i po 2 platuna sa svake strane,pa je u chatu bilo svakakvih komentara.a i fora je dogovoraš se na početku partije kud se ide i kak se budemo rasporedili,a zaboraviš da igraš protiv ljudi koji su isto s tobom na ts-u,bilo je svakakvih situacija i smijeha{#}

Smijeh

Kaj to više ne radi?? Iznenađen

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
jura kaže...

Kaj to više ne radi?? Iznenađen

pa iskreno sad več dugo nisam probal,jer sam sad u ovom klanu di je večina stranaca pa baš s njima ne platunamo često,a znam dok sam bil u heg-u da smo isprobavali i da nam je svaka 3-4 uspjela,a prije je to bilo možda jedna od deset da nismo skupa upali.

sad ne znam kak je,treba probati dal se je to kaj popravilo.

sad sam se sjetil i jedne anegdote,skupili se mi na ts-u i isto je bila brojalica da skupa upadamo u igru i nakon 15-tak partija nama čudno kak nikak ne možemo skupa upasti i onda skužimo da je jedan platon na eu1 serveru,a drugi na eu2,smijali smo se valjda pol sata sami sebi{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Kupiti SU-122-44 sada kad je na pupustu ili ima nesto bolje za taj novac (max 150kn) ?

* I jos jedno pitanje: znaci kupim 2 paysafe bona, jedan od 100 i jedan od 50 i kad idem obavit transakciju kliknem unos daljnjih kodova da bi unio oba bona i to je to?

Tako je.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde da i ja jedanput uspijem nekaj napravit {#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Stanje na forumu kao u kakvoj sapunici, raspravlja se oko gluposti {#}

Prvo lik sto je pogrijesio oko britanske linije pa presao na rusku. Jeste li i jednu sekundu pomislili da je cojk tek poceo da igra, da mu papirnati cromwel ne odgovara jer coj ne zna kako igrati sa njim ali super uber noob friendly KV linija mu sjela dobro. Ali ne lakse je popljuvati po nekome jer nije isti kao ja, tuzno i zalosno...

Onda rasprava oko KV1 i T14 - wtf???
Cojk kupio T14 i odusevljen je sa njim. Je li toliko tesko uzeti u obzir da mu mozda tieri V na kojima je do sada igrao nisu bas sjeli, a da T14 sjeda pa i zaradjuje vise. Uostalom neka prosjecna zarada jednom boljem igracu je mozda super zarada nekom losijem igracu. 

Imam dojam da je vecini ljudi u ovoj temi toliko dosadno u zivotu da samo came i cekaju kad ce netko nes objaviti pa da naprave neku raspravu ne bi li ubili malo tu svoju dosadu jer zamisli na planeti ima ljudi koji nisu poput njih  {#}

Dodjem sa nadom da cu procitati neku korisnu vijest, anegdotu ili kakav savjet, a zateknem Esmeraldu i Hose Armanda {#}{#}

17 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Stanje na forumu kao u kakvoj sapunici, raspravlja se oko gluposti {#}

Prvo lik sto je pogrijesio oko britanske linije pa presao na rusku. Jeste li i jednu sekundu pomislili da je cojk tek poceo da igra, da mu papirnati cromwel ne odgovara jer coj ne zna kako igrati sa njim ali super uber noob friendly KV linija mu sjela dobro. Ali ne lakse je popljuvati po nekome jer nije isti kao ja, tuzno i zalosno...

Onda rasprava oko KV1 i T14 - wtf???
Cojk kupio T14 i odusevljen je sa njim. Je li toliko tesko uzeti u obzir da mu mozda tieri V na kojima je do sada igrao nisu bas sjeli, a da T14 sjeda pa i zaradjuje vise. Uostalom neka prosjecna zarada jednom boljem igracu je mozda super zarada nekom losijem igracu. 

Imam dojam da je vecini ljudi u ovoj temi toliko dosadno u zivotu da samo came i cekaju kad ce netko nes objaviti pa da naprave neku raspravu ne bi li ubili malo tu svoju dosadu jer zamisli na planeti ima ljudi koji nisu poput njih  {#}

Dodjem sa nadom da cu procitati neku korisnu vijest, anegdotu ili kakav savjet, a zateknem Esmeraldu i Hose Armanda {#}{#}

pa dje hose armanda nadje!?!?!? (mogo si CC-a barem i gospona u trapericama) {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram Wot na medium postavka, res 1920x1080 i vrtim 25-30 fps-a. Zanima me jel za WoT kljucno imati 60 fps-a pa da smanjim na low, ili je isto igrati na 30 fps-a. (Sa ovim mislim da ne budem nista losiji od onih sto igraju na ultra 60 fps-a)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da je ipak kod WoT-a bitniji ping. Dok je fluidno u redu je. Barem ja ne vidim nikakvu razliku, ali probaj odigrati par partija, pa ćeš vidjeti. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Mislim da je ipak kod WoT-a bitniji ping. Dok je fluidno u redu je. Barem ja ne vidim nikakvu razliku, ali probaj odigrati par partija, pa ćeš vidjeti. 

Ma odigro sam 50 partija zasad.. samo me zanima da nije ista stvar ko i kod shootera, da moram ispastat sa 30 fps-a...

15 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...
turbojc kaže...

Ma odigro sam 50 partija zasad.. samo me zanima da nije ista stvar ko i kod shootera, da moram ispastat sa 30 fps-a...

To ti je problem samo kod Call of Duty-a i drugih igara čiji je engine samo unaprijeđeni quake 3 engine.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
Lukanator22 kaže...

Igram Wot na medium postavka, res 1920x1080 i vrtim 25-30 fps-a. Zanima me jel za WoT kljucno imati 60 fps-a pa da smanjim na low, ili je isto igrati na 30 fps-a. (Sa ovim mislim da ne budem nista losiji od onih sto igraju na ultra 60 fps-a)

Za mene je kljucno kao kod nekog FPS-a, ali sve je stvar navike, ako je neko naviknut na <60 fps-a nece mu predstavljati problem, ali dok jednom probas na >60 preporodis se...

30fps + je jos za izdrzati , ali ispod toga za mene je neigrivo...

Ja igram sa vsync ukljucenim tako da imam konstantnih 60fps-a

EDIT: CoD je pak druga prica tamo je i 60 fps-a neigrivo barem je meni bilo, tek kod 125+ je bilo igrivo, pricam o multiplayeru

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 21:12 (Intel&ATI).
17 godina
Izzy kaže...

Kupio sam T14! I odličan je! Evo vam slike čisto da vidite koliko zarađuje. A u jednoj partiji sam uništio ARL 44 koji je imao 20 HP-a (i samo toliko sveukupne štete), uništili su me i izgubili smo partiju, a bio sam oko 10 000 u plusu, a bez premiuma bih bio 6 000! Stvarno ne znam kako...

hoće t14 opako zaraditi.a ako se raspucaš goldom to ima svoju cijenu. meni je on recimo primaran za grindanje posada ali i kakav se keš hoće nakupiti.

na slici 2  mi je ostalo 31k pošto sam koristio podosta gold municiju što je po meni i dalje pristojna cifra.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 22:20 (sokre).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice