A nemoze bit tako lose, nagledao sam se stvarno interesantnih igraca
Mislio sam na to da imam skoro 20k bitaka i 0 desetki.
A nemoze bit tako lose, nagledao sam se stvarno interesantnih igraca
Mislio sam na to da imam skoro 20k bitaka i 0 desetki.
kak ne vidis da ka-ve - dva ima sajlu za $lepanje prikopcanu, iz aviona se vidi da je to skrin$hot iz wortandera "other tank game" ™
kad te dedaa vidi zvace te na "informativni razgovor"® kod "brke" ©
nebi ti htio bit u kozi
O pa kolko tebe dugo nisam vidio tu na forumu
brke se ja ne bojim, al dedaa je opaki igrač, dedaa kupi procesor sa 4 jezgre, a dobije sa 8, LINK, nije to slučajnost.
Nedaj Bože da naletim na dedu u bitki na drugoj strani, počet ću pucat po svojma u nadi da će me deda poštedit cap-anjem baze
A cuj ja neznam kako ti se da. Meni je igra zanimljiva zbog tiera x. Nijedna bitka nije ista, a zabavno mi je farmat i pricat na tsu. Definitivno se isplati dovrsavat tenkove, i normalno igrat ih .
Vjerujem da će i meni biti zabavnije na tieru 10 iako mi je i sada. Ja npr. nebi mogao grindat stalno istu liniju. Recimo da kažem da idem do is7 od tiera 5. Odigrao bi do tiera 7 recimo i dosadilo bi mi stalno isti gameplay i prebacio bi se na mediume ili lightove, a HT bi ostavio postrani za mjesec-dva.
Konkretno sad igram bc 12t i plan je do kraja mjeseca istražit 13-90 i kupit ga na 30% popusta i onda neko vrijeme neću igrat tu liniju. Ovaj vikend kad je x2 xp bi mogo uključit boost pa malo izgrindat t-54 koji mi je stock i onda prestajem sa t-54 i čekam neku x5 akciju kroz blagdane da moram manje free xp potrošit. Zatim imam u garaži wz 111-1-4 koji je kupljen na 30% popusta još kad je 10ka WZ bio top of the tree i čekat će u garaži dok ne skupim 90k free xp koliko mi treba za top jer je sa topom od 110ke muka za igrati.
Neko bi upirao u stock grind i da nema free xp samo zato jer želi taj wz 5a koji je trenutno jako dobar, ali ja ne upirem nego prelazim na neku drugu liniju za koju mi ne treba free xp ili mi treba puno manje.
Često su neke akcije, popusti, top of the tree pa radi toga stalno skačem sa linije na liniju tenkova kako bi što lakše napredovao.
Nekoga možda nije briga za sve te detalje nego hoće čim prije doći do neke 10ke, a meni je baš gušt u tome planiranju unaprijed što ću kupiti i kad na popustu, kad ću nešto grindati i sl.
Jbg. free to play sam pa to ide dosta sporije, ali mi je zato draže kad dođem do nekog cilja. Ne vidim ništa loše u tome da neko ko igra dugo igru i sviđa mu se kupi premium, ali meni je npr. veći gušt to postići igrajući.
Uhvatio se grindati danas ovog VK45.02B, sa x2 cijeli dan, mogu reći da sam uspio nagrindati oko 22 000iskustva za njega od jutra (bez free expa), još mi fali 8 000 da istažim x-ku, to moram danas riješit
(ovaj 12-u zadatak za htc-a sam već prije riješio, al sam sad riješio sa počastima, tj poboljšao rezultat)
Pa ace nakon ove gore bitke:
(držao sam jedno 3 tenka cijelo vrijeme)
EDIT:
goldom nebi pucao da nisam bez ap-a ostao
Sad tek skužio, upao sam u prvu klasu sa VK-cem, sad samo da ostanem, tj da ne padnem ispod 1000og mijesta i 3 dana premiuma osvajam
BTW: ak ja sad nastavim igrat, jel mogu srozat rezultat u marš naciji?
nemres gleda ti se 5 najboljit tekmi po xp
ja medu soma sa svim tirevima osim 8 ,nemrem nikak uc u 1ligu ,igram sa lowe i sa ferdijem
srozat se mozes samo ako drugi rade vise xp pa te to rusi, bar sam ja to tak skuzio
Jesam li ja baš najnesretnij ili najsmotaniji na svijetu ???? Odigrao sam 35.000 borbi ( sam samcat, nikada u klanovima ili vodovima). Imam 9 tenkova na 10 tieru ....Nisam neki vrhunski igrač, igram 2 godine...spichkao sam i vremena i novaca na ovu igru ( nije da mi je žao...volim napucavati :-) ) ALI !!!! OVO VIŠE YEBENO NEMA SMISLA !!! Samo danas , a ovaj mjesec barem 150 puta.... stanem sa Sheridanom liku iza leđa i taman da ga grunem sa sa 900 i uništim..GOVNOOOOO ME ISKLJUČI SA SERVERA !!!! Danas tako 5 ili 6 puta. Kada se uspijem vratiti nakon minute...naravno da sam otišao u qurazz... a ekipa mi piše u komentaru da sam idiot i da odem igrati tetris....drugi kažu da im je dosta njubova ??!!! Nemam više pojma što me jače naživcira..nepotrebni komentari ili yebeni server ??!!! ( zato sam isključio chat i pozive u vodove i svaku drugu komunikaciju jer se nemam snage svađati, a lik sam u godinama kada se trebam što manje živcirati )
Isto tako nešto mislim da sam bez veze igrao tolike borbe da bi došao do neke desetke...meni su najbolji tenkovi na 7 tiru. Nekako su baš dobro izbalansirani . I mislim da mi je nekako pun qlinac ovoga kemijanja sa serverima ( nitko živ me ne može ubijediti da je to slučajno.....nikada, ali baš nikada mi se nije isključio sa servera onako bez veze...uvijek, ali baš uvijek kada trebam šutnuti ).
Ahhh.... eto malo sam se izjadao....
danas fino ide 3/15 botovi samo u mom timu
https://thearmoredpatrol.com/2017/11/27/wot-9-21-tank-personalization-1-0/
Izgleda da cemo u 9.21 moci sami farbati tenkove.
Meni je to mrak
The custom skin will increase camouflage of the tank
Šta nisu oni planirali ovako nešto staviti u rubicon samo na puno većoj skali što je ispao teški fail?
Pod ovo mislim ako ta customizacija donese više od 3% na cammo.
Inače, ima i video o tome, ali ne vidim nikakve bonuse na cammo niti razumijem ruski što ovaj priča.
https://thedailybounce.net/2017/11/27/world-of-tanks-new-customization-system/
A jel te skinove svi vide u bitki ili samo onaj ko vozi tenka, jer bio je mod takav, čak ga je sam wargaming sherao pri world of tanks legue, može se koristit skinovi od klanova koji se natjeću, ja sam ih korsitio jedno kratko vrijeme, al je bezveze jer ih vidiš samo ti, darugim igračima si i dalje običan tenk, taj mod nije imao nikakav camo efekt, tj nije poboljšavao camo, samo je vizualno tenk drugačije izgledao, al meni je bezveze ako samo ja to vidim...
https://thearmoredpatrol.com/2017/11/27/wot-9-21-tank-personalization-1-0/
Izgleda da cemo u 9.21 moci sami farbati tenkove.
Meni je to mrak
World of tanks tuning tenkova,jos samo fali da se mogu stavljat neke custom gusjenice sa alu felgama.
A jel te skinove svi vide u bitki ili samo onaj ko vozi tenka, jer bio je mod takav, čak ga je sam wargaming sherao pri world of tanks legue, može se koristit skinovi od klanova koji se natjeću, ja sam ih korsitio jedno kratko vrijeme, al je bezveze jer ih vidiš samo ti, darugim igračima si i dalje običan tenk, taj mod nije imao nikakav camo efekt, tj nije poboljšavao camo, samo je vizualno tenk drugačije izgledao, al meni je bezveze ako samo ja to vidim...
Mislim da će ostavit opciju "historical skins" pa onda nećemo morati gledati šarene tenkove tj. samo igrač koji ga vozi će vidjeti šarenilo.
Ak ostave da svi vide šarenilo, odma ide unninstal... :)
Kakve gluposti oni rade, sad buš trebal 15 kanti farbe za 3 kamuflaže,
još malo buš i šmirgl papir i polirku mogao kupiti ...
Čekaj da uvedu pranje tenkova, ako ne opereš tenka, smanjen ti je view range, kupola se sporije rotira, motor teže radi i tenk sporije vozi
Večeras su bili većinom porazi, al ovo mi je uljepšalo dan :D
Izgleda da je ovo oko kamuflaže ozbiljno/službeno ->LINK
Na test serveru se vec moze isprobati. Poprilicno je zbunjujuce, treba vremena da se skuzi.
Ono sto mi se svidja da cu napokon moci napraviti rusku pustinjsku kamuflazu koja dobro izgleda
Evo na slici jedna nabrzaka sklepana koja je meni ljepsa od bilo koje standardne ruske pustinjske.