World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
_Ares1 kaže...

A nemoze bit tako lose, nagledao sam se stvarno interesantnih igraca 

Mislio sam na to da imam skoro 20k bitaka i 0 desetki. 

15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
 tebi se potkrala greska sa slikom

kak ne vidis da ka-ve - dva ima sajlu za $lepanje prikopcanu, iz aviona se vidi da je to skrin$hot iz wortandera "other tank game" ™

kad te dedaa vidi zvace te na "informativni razgovor"® kod "brke" ©

nebi ti htio bit u kozi

O pa kolko tebe dugo nisam vidio tu na forumu

brke se ja ne bojim, al dedaa je opaki igrač, dedaa kupi procesor sa 4 jezgre, a dobije sa 8, LINK, nije to slučajnost.

Nedaj Bože da naletim na dedu u bitki na drugoj strani, počet ću pucat po svojma u nadi da će me deda poštedit cap-anjem baze

7 godina
neaktivan

A cuj ja neznam kako ti se da. Meni je igra zanimljiva zbog tiera x. Nijedna bitka nije ista, a zabavno mi je farmat i pricat na tsu. Definitivno se isplati dovrsavat tenkove, i normalno igrat ih .

10 godina
neaktivan

Vjerujem da će i meni biti zabavnije na tieru 10 iako mi je i sada. Ja npr. nebi mogao grindat stalno istu liniju. Recimo da kažem da idem do is7 od tiera 5. Odigrao bi do tiera 7 recimo i dosadilo bi mi stalno isti gameplay i prebacio bi se na mediume ili lightove, a HT bi ostavio postrani za mjesec-dva.

Konkretno sad igram bc 12t i plan je do kraja mjeseca istražit 13-90 i kupit ga na 30% popusta i onda neko vrijeme neću igrat tu liniju. Ovaj vikend kad je x2 xp bi mogo uključit boost pa malo izgrindat t-54 koji mi je stock i onda prestajem sa t-54 i čekam neku x5 akciju kroz blagdane da moram manje free xp potrošit. Zatim imam u garaži wz 111-1-4 koji je kupljen na 30% popusta još kad je 10ka WZ bio top of the tree i čekat će u garaži dok ne skupim 90k free xp koliko mi treba za top jer je sa topom od 110ke muka za igrati.

Neko bi upirao u stock grind i da nema free xp samo zato jer želi taj wz 5a koji je trenutno jako dobar, ali ja ne upirem nego prelazim na neku drugu liniju za koju mi ne treba free xp ili mi treba puno manje.

Često su neke akcije, popusti, top of the tree pa radi toga stalno skačem sa linije na liniju tenkova kako bi što lakše napredovao.

Nekoga možda nije briga za sve te detalje nego hoće čim prije doći do neke 10ke, a meni je baš gušt u tome planiranju unaprijed što ću kupiti i kad na popustu, kad ću nešto grindati i sl.

Jbg. free to play sam pa to ide dosta sporije, ali mi je zato draže kad dođem do nekog cilja. Ne vidim ništa loše u tome da neko ko igra dugo igru i sviđa mu se kupi premium, ali meni je npr. veći gušt to postići igrajući.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uhvatio se grindati danas ovog VK45.02B, sa x2 cijeli dan, mogu reći da sam uspio nagrindati oko 22 000iskustva za njega od jutra (bez free expa), još mi fali 8 000 da istažim x-ku, to moram danas riješit

(ovaj 12-u zadatak za htc-a sam već prije riješio, al sam sad riješio sa počastima, tj poboljšao rezultat)

Pa ace nakon ove gore bitke:

REPLAY

(držao sam jedno 3 tenka cijelo vrijeme)

EDIT:

goldom nebi pucao da nisam bez ap-a ostao

Sad tek skužio, upao sam u prvu klasu sa VK-cem, sad samo da ostanem, tj da ne padnem ispod 1000og mijesta i 3 dana premiuma osvajam

BTW: ak ja sad nastavim igrat, jel mogu srozat rezultat u marš naciji?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 16:22 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

nemres gleda ti se 5 najboljit tekmi po xp

ja medu soma sa svim tirevima osim 8 ,nemrem nikak uc u 1ligu ,igram sa lowe i sa ferdijem

srozat se mozes samo ako drugi rade  vise xp pa te to rusi, bar sam ja to tak skuzio

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 16:44 (Žiga82).
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
World of Tanks

Jesam li ja baš najnesretnij ili najsmotaniji na svijetu ???? Odigrao sam 35.000 borbi ( sam samcat, nikada u klanovima ili vodovima). Imam 9 tenkova na 10 tieru ....Nisam neki vrhunski igrač, igram 2 godine...spichkao sam i vremena i novaca na ovu igru ( nije da mi je žao...volim napucavati :-)  ) ALI !!!! OVO VIŠE YEBENO NEMA SMISLA !!!  Samo danas , a ovaj mjesec barem 150 puta.... stanem sa Sheridanom liku iza leđa i taman da ga grunem sa sa 900 i uništim..GOVNOOOOO ME ISKLJUČI SA SERVERA !!!! Danas tako 5 ili 6 puta. Kada se uspijem vratiti nakon minute...naravno da sam otišao u qurazz... a ekipa mi piše u komentaru da sam idiot i da odem igrati tetris....drugi kažu da im je dosta njubova ??!!! Nemam više pojma što me jače naživcira..nepotrebni komentari ili yebeni server ??!!! ( zato sam isključio chat i pozive u vodove i svaku drugu komunikaciju jer se nemam snage svađati, a lik sam u godinama kada se trebam što manje živcirati )

Isto tako nešto mislim da sam bez veze igrao tolike borbe da bi došao do neke desetke...meni su najbolji tenkovi na 7 tiru. Nekako su baš dobro izbalansirani . I mislim da mi je nekako  pun qlinac ovoga kemijanja sa serverima ( nitko živ me  ne može ubijediti da je to slučajno.....nikada, ali baš nikada mi se nije isključio sa servera onako bez veze...uvijek, ali baš uvijek kada trebam šutnuti ).

Ahhh.... eto malo sam se izjadao....

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 22:56 (dawor).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da se malo pohvalim, za sada je odlično krenulo

Zaboravio sam već na ovaj war games, di se svaku subotu od 19 igra stronghold i sudjeluje u war games-u di se može osvojit goldi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fcm bolji od Lowe .... ziher ... vidi se da nisi dugo igral .... nakon buffa ... ako imas imalo u glavi ... radis finu lovu ...
13 godina
World of Tanks

danas fino ide 3/15 botovi samo u mom timu

Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
A cuj pref. mm + soldina mobilnost i pen s kojime busis sve osmice mi se cine bolje od sporine loweta+ upadanja u desetke
13 godina
neaktivan
A znam ... ali nakon ovog buffa kaj je dobio .. ako i malo znas sidescrap itd ... sakrijes lower plate .. tenk je printer para ...
7 godina
neaktivan
Hmm moguće, stvarno ga jesu jako buffali. Meni se osobno ne sviđaju spori tenkovi, pogotovo osmice. Nemozes se povuci iz lose sitacije, a nemres bas ni trejdat ako je jaci tenk ispred. Nepomaze ni kaj mu stradava engine od naprijed
13 godina
neaktivan
Ma pricaj mi za spore 8 ... 🤣🤣
Imam i t54mod1 .. ak to nije sporo za med.. onda jbg .. aj javi se koju ingame pa da zahalamo ...
7 godina
neaktivan
Komp mi je razvaljen trenutno, nadam se skorom popravku. Kad dode sigurno
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

https://thearmoredpatrol.com/2017/11/27/wot-9-21-tank-personalization-1-0/

Izgleda da cemo u 9.21 moci sami farbati tenkove.

Meni je to mrak 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

The custom skin will increase camouflage of the tank

Šta nisu oni planirali ovako nešto staviti u rubicon samo na puno većoj skali što je ispao teški fail?

Pod ovo mislim ako ta customizacija donese više od 3% na cammo.

Inače, ima i video o tome, ali ne vidim nikakve bonuse na cammo niti razumijem ruski što ovaj priča.

https://thedailybounce.net/2017/11/27/world-of-tanks-new-customization-system/

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 15:36 (AirLive).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A jel te skinove svi vide u bitki ili samo onaj ko vozi tenka, jer bio je mod takav, čak ga je sam wargaming sherao pri world of tanks legue, može se koristit skinovi od klanova koji se natjeću, ja sam ih korsitio jedno kratko vrijeme, al je bezveze jer ih vidiš samo ti, darugim igračima si i dalje običan tenk, taj mod nije imao nikakav camo efekt, tj nije poboljšavao camo, samo je vizualno tenk drugačije izgledao, al meni je bezveze ako samo ja to vidim...

Kazna kru Kazna kru

Utopia Utopia

Go hard Go hard

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

https://thearmoredpatrol.com/2017/11/27/wot-9-21-tank-personalization-1-0/

Izgleda da cemo u 9.21 moci sami farbati tenkove.

Meni je to mrak 

World of tanks tuning tenkova,jos samo fali da se mogu stavljat neke custom gusjenice sa alu felgama.

13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

A jel te skinove svi vide u bitki ili samo onaj ko vozi tenka, jer bio je mod takav, čak ga je sam wargaming sherao pri world of tanks legue, može se koristit skinovi od klanova koji se natjeću, ja sam ih korsitio jedno kratko vrijeme, al je bezveze jer ih vidiš samo ti, darugim igračima si i dalje običan tenk, taj mod nije imao nikakav camo efekt, tj nije poboljšavao camo, samo je vizualno tenk drugačije izgledao, al meni je bezveze ako samo ja to vidim...

Mislim da će ostavit opciju "historical skins" pa onda nećemo morati gledati šarene tenkove tj. samo igrač koji ga vozi će vidjeti šarenilo.

Ak ostave da svi vide šarenilo, odma ide unninstal... :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto jedna ne loša od jučer sa ovom nevidljivom pizdarijom :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav kolegi spoteru

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
2k spota ... al sj***** me u startu ...
🤣🤣
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Izgleda da je ovo oko kamuflaže ozbiljno/službeno ->LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakve gluposti oni rade, sad buš trebal 15 kanti farbe za 3 kamuflaže,

još malo buš i šmirgl papir i polirku mogao kupiti ...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čekaj da uvedu pranje tenkova, ako ne opereš tenka, smanjen ti je view range, kupola se sporije rotira, motor teže radi i tenk sporije vozi

Moj PC  
3 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
World of Tanks

Večeras su bili većinom porazi, al ovo mi je uljepšalo dan :D

https://clips.twitch.tv/FuriousIntelligentPlumagePRChase

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nice .... tak se sinoc majstor u wz-u zaletil kroz ulicu na mene ... a ja u malom Lowe-u .... slicna situacija mu se desila ...
16 godina
1BIT kaže...

Izgleda da je ovo oko kamuflaže ozbiljno/službeno ->LINK

Na test serveru se vec moze isprobati. Poprilicno je zbunjujuce, treba vremena da se skuzi.

Ono sto mi se svidja da cu napokon moci napraviti rusku pustinjsku kamuflazu koja dobro izgleda 

Evo na slici jedna nabrzaka sklepana koja je meni ljepsa od bilo koje standardne ruske pustinjske.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 11:54 (Mauro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice