Popravice to ja mislim. Moraju ostaviti neki week point, nema veze sto je hatch tu na kornjaci. Da se on sakriti, ali dzabe ga sakrivati kad te buse kroz one vertikalne dijelove armora sa svake strane topa.
Ja bih i dalje da krijem hatch, al da je barem malo teze za T9 da je probje frontalno.
Ma kornjacu samo busis ovdje bez hebemti s imalo okey tenkom.
mislim prvenstveno ga busim s svime na ovu "229 flat" poziciju tj taj mali okrugli lijevi turret

)), nego kada mi dođu na par metara, kad mi se previše približe, pogotovo ako su sami, primim šut i stisnem im se uz bok, oni mi nemogu ništa, a ja ih punim cijelo vrijeme i završim na kraju...
 No hard feelings!

.  Jedino FAME osto ziv, premda je odljev top igraca ogroman. Steta, posto je sve manje kvalitetnih streamova. Moja vam je logika ta da ako vec volim toliko ovu igru da mi nije problem barem dat za mjesec dana premijuma. Mozete probat i preko esla i aktivnosti u klanu skupiti gold no to je sve teze. Loweta nemoj uzimat, rade uzmi fcm 50t ako skupljas pare u rendomima sto je nazalost bolja opcija. Za strongholde se trenutno jedino isplati t34 posto ima pen, aka netrebas spemat gold na silne is3 i ostalo rusko smece. 
 zvace te na "informativni razgovor"® kod "brke" ©