The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.463.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thesekiman kaže...

Da, ja sam nedavno počeo prelaziti po drugi put.

Čitao sam negdje da bi sljedeći tjedan mogao izaći info o prvom DLC-u.

Netko je skuzio listu fajlova u folderu DLC01, spominju se neki Snow Elfovi, samostrel (!) i jos par stvari.

I ja sam nedavno poceo opet... Zanima me samo da li cemo moci nastaviti sa likovima s kojima sad igramo?... Bilo bi glupo da moramo opet pravit nekog Dovahkiina.

16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Naravno da će se moći.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igram još sa prvim likom lvl 39 oko 106 sati igranja , a nisam još ni pola questi obavio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

http://n4g.com/news/989276/first-skyrim-dlc-information-will-drop-tomorrow  Konacno!!! Info o prvom nadolazecem Skyrim DLC-u stize... Kod nas u toku dana mozda posto je ovo objavljeno prije 9h. {#}

2 0 hvala 0
16 godina
RePlaY kaže...
ZC_Someone kaže...
RePlaY kaže...

Kako pomoću konzole pokrenit quest za učlanit se u stormcloakse?

Kad san prilazija main quest mora san ga maknit zbog nekog buga a sad mi Ulfric ne daje quest.

Imašovdje na dnu objašnjeno. Ak si stao na nekom drugom questu nađi njegov quest ID a postupak bi trebao biti isti.

Neradi mi "resetquest" niti "setstage". Koja je komanda za pokrenit quest? Proba san "startquest" ali nije.

Zna li neko kako ovo riješit?

Only the brave
13 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hebale ih konzole, sigurno cemo cekati minimalno mjesec dana da DLC dodje na PC, ako ne i više.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Sta ocekujete od ovog prvog DLC-a?... Mount combat i nova regija za istrazivanje za mene je glavno sto nam moraju dati {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja se nadam da ce biti arena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ak će više informacija dati tek za mjesec dana onda to baš i ne će uskoro.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 13:54 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ovih dana izlazi novi mod za skyrim, ako vec nije izasao

dok cekamo DLC{#}

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Elder Scrolls Online

http://www.gameinformer.com/p/elderscrollsonline.aspx

Info za mjesec dana

GO HARD or GO HOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

evo nesto iz davne 2006 kad je se jos zgubidanilo po cyrodilu

http://www.newgrounds.com/audio/listen/69826

jedva sam nasao :)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvi screenshot iz TESO-a-

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Prvi screenshot iz TESO-a-

Samo da dodam da mislim da bi bilo pametnije i preglednije da ovakve i slicne linkove iz Elder Scrolls MMO-a stavljamo na tu temu koja vec postoji na forumu... Ovde da ostavimo prostora za Skyrim DLC-ove {#}

13 godina

Moze pomoc oko jednog questa. 

Dakle udem u onu kucu, nadem tu neku Dalphine i onda me ona slepa do zmaja. Sad ja idem za njom i ambush na pola puta negdje i krene ona mene tuc. Ubije onu lydiu sta mi pomaze i sad ja nju vec 2-3 puta koknem ali onda i dalje ide na mene sa full HP?

Jel to neki bug ili jednostavno nest' nisam napravio ?  

Pls help =:) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Moze pomoc oko jednog questa. 

Dakle udem u onu kucu, nadem tu neku Dalphine i onda me ona slepa do zmaja. Sad ja idem za njom i ambush na pola puta negdje i krene ona mene tuc. Ubije onu lydiu sta mi pomaze i sad ja nju vec 2-3 puta koknem ali onda i dalje ide na mene sa full HP?

Jel to neki bug ili jednostavno nest' nisam napravio ?  

Pls help =:) 

Da to je Bug, ona te mora odvesti na jedno mjesto gdje cete zmaja ubiti.

Inace igra je previse ubagovana pa ju je i ne igram vise, ali igrat cu je ponovo dok me uhvati ceif. Btw je li imaju neki patchovi za ovu igru, posto mi je ubagovan jedan quest ?

Darko
13 godina

A onda moram patch skidat... hvala... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koji patch treba da se to rijesi ?? Ssad sam stavio jedna patch, brijem da je 4 patch i dalje me oce killat. Sad mi jos recite da moram sve iz pocetka da bi patch radio onda bacam laptop kroz prozor :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pa nemoj je pratiti nego je pusti da ide sama. a ti se teleportaj na lokaciju i nadji se s njom kod zmaja. na karti imas oznaceno gdje trebas ici.
13 godina
odjavljen

Da li neko zna kada ce se odrzati E3 sajam video igara, znam da ce biti uskoro ali kada tacno? Tada bi trebalo videti prvi info za Dawnguard DLC... Samo zbog toga i pitam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Da li neko zna kada ce se odrzati E3 sajam video igara, znam da ce biti uskoro ali kada tacno? Tada bi trebalo videti prvi info za Dawnguard DLC... Samo zbog toga i pitam.

5-7.6.2012.

15 godina
neaktivan

Šta su tak očajni pa i DLC moraju reklamirat na E3 sajmu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi

Dosta ste već pisali o prednostima i manama igre pa neću previše oko toga. Inače, igrao sam sa dva lika. Prvi je bio Bretonac, čisti mage. Drugi Nord, čisti fajter. Sve to na Master težini.

Ono kaj je razočaravajuće je kaj sam se sa svojim Bretoncem uredno na lvl 30 prebacio na fajtera bez ikakvih problema, a na lvl 50 u čistog roguea. Na kraju sam stao na lvl 72. Znam da likovi nisu predefinirani ali ovako se gubi bilo kakvi identitet lika sa kojim se igra.Trebali su staviti više specijalizacija za svaku "klasu" a bogami i za rasu. I zašto ne bi više opcija bilo ponuđeno kod level-upa... osim healtha, stamine i magike moglo se birati npr. i health regeneration, stamina regeneration i sl... Možda netko želi imati manje magike ili healtha ali da se brže obnavlja.

Drugo, itemi u igri su katastrofa. Otvorim prvi chest - dwarwen sword... otvorim drugi chest - dwarwen sword... otvorim treći... četvrti... Zlatno pravilo ovakvih igara jest da niti jedan item koji si sami craftamo ili enchantamo ne smije biti bolji od unique itema koje dobijemo za neki quest. A ne bi ih ni ubilo da su stavili npr. setove armora ili sl.

Sve u svemu, igra je dobra do vrlo dobra. Kada je TES u pitanju spreman sam zažmiriti na nedostatke i uživati u pozitivnim stvarima.

Do nekog DLCa, pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 14:12 (markinjoo).

1 0 hvala 1
13 godina

Fcking zmaj je ubijen i Dalphine se pojavila ali sve jedno me i dalje napada makar smo ubili zmaja i ne mogu zavrsiti quest dok ne razgovaram s njom... 

EDIT:

Bug rijesen na nacin da sam prvo doso u Riverwood i tamo me cijelo to fcking selo htjelo priklat. Otiso u Onaj glavni grad kao, otiso u jail i rijeseno je sad... nastavljam dalje. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 19:28 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
markinjoo kaže...

Pozdrav ljudi

Dosta ste već pisali o prednostima i manama igre pa neću previše oko toga. Inače, igrao sam sa dva lika. Prvi je bio Bretonac, čisti mage. Drugi Nord, čisti fajter. Sve to na Master težini.

Ono kaj je razočaravajuće je kaj sam se sa svojim Bretoncem uredno na lvl 30 prebacio na fajtera bez ikakvih problema, a na lvl 50 u čistog roguea. Na kraju sam stao na lvl 72. Znam da likovi nisu predefinirani ali ovako se gubi bilo kakvi identitet lika sa kojim se igra.Trebali su staviti više specijalizacija za svaku "klasu" a bogami i za rasu. I zašto ne bi više opcija bilo ponuđeno kod level-upa... osim healtha, stamine i magike moglo se birati npr. i health regeneration, stamina regeneration i sl... Možda netko želi imati manje magike ili healtha ali da se brže obnavlja.

Drugo, itemi u igri su katastrofa. Otvorim prvi chest - dwarwen sword... otvorim drugi chest - dwarwen sword... otvorim treći... četvrti... Zlatno pravilo ovakvih igara jest da niti jedan item koji si sami craftamo ili enchantamo ne smije biti bolji od unique itema koje dobijemo za neki quest. A ne bi ih ni ubilo da su stavili npr. setove armora ili sl.

Sve u svemu, igra je dobra do vrlo dobra. Kada je TES u pitanju spreman sam zažmiriti na nedostatke i uživati u pozitivnim stvarima.

Do nekog DLCa, pozdrav.

Pozdrav i tebi.

Nije neki problem preci s jedne klase na drugu ali treba da znas da ce neko poput mene koji igra cistokrvnog Nordijskog ratnika koji je 56 lv i koji sve perkove ulaze u borilacke svrhe biti mnogo iznad nekog ko nakon 30 a kasnije i 50 lvl-a, mijenja klasu. Ti si all-round, dobro postoji i takav izbor i ja to postujem... Tod je i sam rekao, fokusirajte se na one skilove koji pasu vasem stilu igre... Trebali su staviti vise specijalizacija!!! {#} Pa postoji preko 250 perkova i 18 skilova, to mi nekako nije malo... Nakon level upa, Magicka, Health, Stamina funkcionisu sasvim dobro (dodaj tome i investiciju u jedan perk, koji ako zelis mozes ostaviti za kasnije... {#}). Ovo za regenaraciju helta, magije i stamine postoji u igri, malo kuhaj ili pravi napitke pa ces vidjet. A sumnjam da bi neko volio imat manje helti a brzu regeneraciju, dodje Draugr Deathlord, raspali te jednom i ubije zbog malo helti a ti ih posle regenerisi {#}, to isto vazi i za magiju. Ah ti itemi, njih nikad malo, stoji mogli su ubaciti jos malo... Pod unique itemima mislim da podrazumijevas Daedric artifakte, oni su zaista mocni i imaju neke efekte koje mi sami nemozemo napraviti... Ima igra mana, ali opet prezentacija jednog tako OGROMNOG svijeta sa stotinama NPC-ova koji funkcionise kao jedna cjelina zaista je dokaz da te neke mane moramo preci...

13 godina
neaktivan

istina, ima puno skillova u koje možeš ulagati ali ruku na srce pola njih ti ne treba.

Npr. koji je smisao power attackova kada na većim levelima uz dobru enchantanu opremu ubiješ bilo koga (osim nekih neprijatelja i zmajeva) jednim udarcem. Samim time power attack ti ne treba.

Svog lika sam iz magea prebacio na fajtera jer sam razvio destruction i conjuration na 100 a koristiti jednu te istu magiju postane dosadno. A nema više varijacija magija. Prebacio sam ga jer mi igra više nije predstavljala izazov pa sam si ga sam napravio jer sam sa fajter skillovima bio na početku.

Ono što naglašavam je nedostatak specijalizacije. Želiš biti čisti fajter? OK, ajmo onda napraviti skill tree da igrač mora potrošiti puno više perkova da napravi badass fajtera. Pa umjesto 5 perkova da imaš 100% veći weapon damage tebi treba 10 perkova (10%, 20%, 30%... itd).

Ajmo napraviti da fizičke karakteristike lika utječu pomalo na skillove. Npr. ako si napraviš višeg i mršavijeg lika dobiješ postotak na archery weapon damage. Ako si napraviš niskog i mršavog malo brže se krećeš, smanjuje se one handed i two handed damage ali dobiješ bonus na daggere. Ako napraviš nabildanu mrcinu sporiji si ali ti se povečava weapon damage... razlike ne bi bile drastične ali bi svakako utjecale na igrivost.

Poduži post a nisam još ni spomenuo spemanje questovima {#} niti nikakav replay value...

Nemoj krivo shvatiti, meni je igra jako dobra... ali opet nedostaje ono nešto...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Planiram počet igrat prvi put ovih dana pa ako nije problem, preporučite trebam li stavljat ikakve patcheve, must have modove ili slično bez kojih po vama ne vrijedi igrati. Zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Auctor kaže...

Planiram počet igrat prvi put ovih dana pa ako nije problem, preporučite trebam li stavljat ikakve patcheve, must have modove ili slično bez kojih po vama ne vrijedi igrati. Zahvaljujem

Modove stavljaj kakve oces a pec mozes preko steam-a da skines 1.5 je poslednja verzija...

13 godina
odjavljen
Comi123 kaže...
Auctor kaže...

Modove stavljaj kakve oces a pec mozes preko steam-a da skines 1.5 je poslednja verzija...

EDIT: pec je MUST HAVE

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice