ko ovi smradovi iz eso-a citaju hrvatske forume na hrvatskom
samo pisite komentirajte ko ih hebe
ko ovi smradovi iz eso-a citaju hrvatske forume na hrvatskom
samo pisite komentirajte ko ih hebe
ma kakav nda,pa lotro zadnje 3 expanzije od početka unutra,nda stavljen ja dajem svojima iz guilda i tu na forumu u temi isto inforamcije.Normalno na yt nisam ništa uploado kad bi ionako izbrisali.Kao što je ovaj napisao,tko će gledati ovaj forum lol
A je ga fantaziras... hebo te NDA, sta bi trebali kupovati na nevideno pa ko ga sljivi.
Je igra se može samo preorderat, kada izađe prestaje prodaja u potpunosti.
Ili čekaj, moš se strpiti dva dana i vidjeti što se dešava kada internet eksplodira s informacijama.
Da, samo postoje određene stvari koje su bonus samo za preorder.
Jedna od ključnih bila bi mogućnost igranja bilo koje rase u bilo kojoj alijansi - jako zanimljivo ljudima koji točno znaju koga bi igrali, a dio su večeg guilda od 10+ ljudi koji svaki hoće igrat točno jednu rasu, i naravno da su zahvačene sve 3 alijanse.
Takve gluposti koje su "prepurchase only" , da ne velim imperial edition exclusive te tjeraju ili da odustaneš od igre ili zagrizeš govno i kupiš mačka u vreći. Meni to paše nekom indie developeru koji ne zna kakav će uspjeh uoće moći očekivat, tj. nesigurni su u svoj proizvod pa pokušavaju sve sakrit prije releasea, a ovim jeftinim trikovima namamit ćim više ljudi na prepurchase za koji uglavnom neće vraćat pare (rekli su da postoji mogućnost ako si kupio preko njih preko support službe, ali ovisi o razlog vraćanja, te vremenu unutat nekoliko dana od releasea, s time da ako uplatiš više od mjesec dana unaprijed da bi uštedio pare, ne vraćaju pare od subscriptiona NIKAD).
Sa druge strane imaš Wildstar sa više manje istim business planom koji šakom i kapom pušta ingame filmove na youtube, pa iako isu u open beti imaš mogućnost puno toga vidjet i procijenit. Napomenimo samo da oni nisu veliki studio, pa opet ništa ne skrivaju.
standard edition ce se moci nadograditi u bilo koje vrijeme nakon izlaska igre ,tako ako mi se svidi ja cu igrati sa gusterom(argoniana) na strani Daggerfall Covenanta .Ebonheart mi je odbojan,valjda radi plitkog Skyrima,jedini TES na kojeg sam potrosio manje od 50 sati gameplaya(za sada,ali nikako da se natjeram nastaviti)
Prepurchase mora imati neke bonuse inače ne vrijedi ništa. Zašto nešto (posebno digitalno) kupovati unaprijed ako nemaš nikakav bonus. Kupiš kada izađe i vidiš što je, nije kao da će ponestati digitalnih kopija.
E sada odvagneš da li ti je to toliko bitno da kupuješ na slijepo. Nije mi to toliki gamebreaker jer da jeste nakon što odu preorderi nitko normalan ne bi kupio više igru.
Oni koriste trikove za navući što više igrača to stoji, bonusi su tu za zo, i NDA je tu da ljudi ne bi formirali mišljenja na kratkim (ako sam dobro povezao testovi su im relativno kratki) periodima testiranja. Mislim glavno mišljenje koje će ljudi imati nakon stress testa je da im serveri ne valjaju i da se bilo teško ulogirati (bez obzira da tome služi, uvijek ljudi pokažu zavidno nerazumjevanje oko toga). Na tebi je da shvatiš da su to navlakuše, i da ne vrijedi ćoravi preorder toga da možeš ugurati određenu rasu negdje.
Jer ako igra bude dobra, naći će se neka dobra rasa u svakom factionu. Ako bude loša ionako je nebuš igrao iako možeš s kim god gdje god.
Njima je trenutno najbitnije pokupiti puno preordera da skupe novce za opravdati projekt i pokriti ga + daljnji razvoj i održavanje.
Zar igra stvarno zauzima 60gb harda?Koliko uopce gb ukupno treba skinit za igrati,ukljucujuci te patcheve.
rase imaju manje passivne bonuse, kao u skyrimu. to je sve. ja npr nisam birao rasu na temelju frakcije, nego sam zelio norda i tako ce i bit. zato me i nije briga koja je frakcija
stvar je u tome da ce ljudi birat rasu samo na temelju frakcije, a imperial rasa bira frakciju kako ona hoce. to je ogroman bonus. ne znam kako ce to funkcionirat, tj hoce li napraviti quest koji ce te na neki nacin prisilit da odaberes frakciju sto prije, ali svejedno, smijesno je to da moc kupujes, a ne da je zaradis svojim trudom.
Zar igra stvarno zauzima 60gb harda?Koliko uopce gb ukupno treba skinit za igrati,ukljucujuci te patcheve.
29gb
evo cijeli dan skidam,od ujutro. 270 mb preostalo za skinuti. nije loše
kad ste rekli sutra da pocinje beta?
Beta pocinje dns u 18h
Ja vec skidam drugi put igru, jer me jednom izbacilo zbog low disc space. A skida mi 370kbs xd.
@ ObiWan o tome i pričam, dakle prepurchase bonus ukljućuje opciju da BILO KOJU rasu igraš u bilo kojoj alijansi. Dakle ti si zapeo za norda i nećeš igrat niš drugo. Pero je zapeo za Orca, a ja za High elfa (iako sam u stvari za norda, ali primjera radi recimo da je to high elf). Inače igramo zajedno a sad svaki od nas hoće isključivo rasu iz različitih alijansi. JEDINI način da igramo skupa je da 2/3 prepurchase napravimo.
To nije mala stvar.
@ Zoidberg U nastavku te priče - da, prepurchase mora imat dodatke neke koji bi privukli ljude, igranje bilo koje rase u bilo kojoj alijansi je upravo iz ovog razloga OGROMAN boost. Mogli su (TREBALI SU) stat na kartama, nekim exp bonusom, vanity petom i slično. Da ne kažem da ti "mali pasivni bonusi" i nisu nužno mali... Meni se čini da je nord optimalan ako želiš igrat 2H melee warriora:
Active Battle shout that inspires you and your allies. Increase damage.
Passive Two-Handed specialization. Increase skill experience you receive with Two-Handed weapon.
Passive Nords have increased health regeneration in battle.
Passive Increased natural Armor rating.
I pasivan cold resistance, koliko god da je to bitno. Mislim tko god želi igrat 2h warriora, ovo nije loš izbor, a ja tvrdim i optimalan. Nek za 2 mjeseca ispadne da je ipak high elf (ili altmer ko je bliži ES serijalu) optimalan - čisto jer se nagađa da će najbolji buildovi biti battlemageovi, a high elfovi bi mogli imat i određene bonuse na attack i magic - možeš rollat njega i OPET se pridružit kolegama u alijansi u kojoj inače igrate. To nije ekskluziva samo za imperijale već i prepurchase accounte - a to mi već smrdi da sa takvim, realno VELIKIM bonusom, žele većinu ljudi dobit na prepurchase.
Imperial... koga briga, ali dobije konja na lvl 1 besplatno. Za 20€ razlike opet nije mala stvar.
I sve bi to bilo ok da nema ingame store koji će uključivat raznorazne bonuse na exp i gluposti (koji nisu nužno gamebreaking) a koji se nalaze tipično u F2P igrama.
Pozdrav ljudi, imam jednom pitanje, piše da ta beta traje od danas navečer do ponedjeljka. I to je to? Ili će biti opet npr sljedeći vikend ili kad već.
Npr dawngate beta je online svaki tjedan od čet do ned.
Očekujem dojmove ovdje od ljudi koji će igrati, i ja ću napisati nešto ak uspijem skinuti i zaigrati.
zasto autor teme u prvom postu ne napise neke osnovne informacije o igri ??!! a predpostavljam nisam jedini koji bi zelio znati barem osnove...lp
Eto osnova i malo više od osnova klik
Što se tiče bete, svi ključevi koji su sada prodijeljeni su isključivo za ovaj vikend. ako i bude još sličnih događaja ovi ključevi ne uključuju pristup njima. Ovo je skoro pa "open beta" sudeći po količini beta ključeva koje su podijelili.
skinno i instalirao,usao u main menu,podesio graficke opcije...
sad čekam 18h ,a u 19h imam druge obaveze <3
isto vrijedi za sutrasnji dan
e je*emu :D
mozda u nedjelju uvatim štogod vremena
Javlja mi Error 103 prilikom logiranja. Ima tko isti problem?
Serveri još nisu otvoreni. Danas u 18h bi trebali biti (12pm EST)
A i piše ti ispod "Elder Scrolls Beta Online is not currently in session"
Beta pocinje dns u 18h
dobro za znati,meni će biti prvi put da ću igrati ovu igru.Valjda je nešto dobro,pa možda i se i kupi
Javlja mi Error 103 prilikom logiranja. Ima tko isti problem?
da si pročitao ingame odma ispod username i passa da piše da beta jos nije otvorena...
ili mozda otišao na error i pročitao da beta jos nije otvorena? xD
sumnjam da ce to radit uopce danas. hrpa ljudi ima probleme. tako da i kad starta beta tesko budemo odmah igrali. nadam se da sam u krivu
Kakve probleme ? Skinuto je i ceka se 18h....
Ja bi nadodal da se moze ulogirati i igrati, pa eto, navalite...ocito su pustili beta test malo ranije da im valjda serveri ne popucaju po savovima u 18:00.
za sada 1st impressions i nisam nesto previse odusevljen. bolje recene to je ono sto sam ocekivao... skyrim al sa ljudima
dodao bih jos da je povezivanje dodge-a sta staminom uzasna odluka. moji napadi koriste staminu, a kad tribam utec kako cu to napravit? na kraju ispadne da samo treba mlatit ljude sa normalnim napadom, tu i tamo iskoristit neki buff i to je to. bolje da su napravili kao u gw2 tako da dodge ima zasebni resurs
ima na Gamespotu i drugim kanalima gameplay i opći dojmovi tako da vrijedi pogledati, ali da kao što je Obi Wan napisao Skyrim s ljudima
ajoj. xD
skyrim s ljudima :(
ja napravio high elfa - klasa - dragonknight - vidim da je to magic type,kao i sorcerer i da već se par minuta pravi char
probao malo.. totalno mi ne zanimljivo.. nema sanse dat lovu za ovo.a kamo li im jos placat svaki mj.