Evo dobio i ja invite u betu,redeemao key pa budem skinio preko noći.Ono što me zanima el su serveri sad upljeni i el smijem stavljati videa iz bete?ili ima nda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol pa ofc da si pod NDA, ne smijes nista stavljat
Jesu to svi dobili ovaj stress test betu od 7-10.2.???
i ja dobio invite za beta vikend sto me veseli jer cu bar probati igru da vidim jeli vrijedi istresti lovu, na osnovu ovih forumskih prepucavanja, nista pametno covjek ne moze zakljuciti
Ako netko želi key neka uzme, meni se više ne igra.
JL6GYDTREMYMXM94GLTG
KXA4NLCWKCPKPKLHKPAC
Dobio i ja,iznenadiše me,sad moram mjesta napraviti...
Dobio key isto,izgleda su hrpu keyeva poslali za ovaj stress test.
Ps:21,8gb je client za skinuti samo mali info.
Jel ima netko viška key? Baš bih probao, pa kontam ako ukinu nda u petak napravit jedan video o igri ako se smije.
evo trampim jedan beta key.. ako netko zeli... ponudu na pp :)
Ako netko dobije viska key, ja bi molio da mi netko ubaci u PM. Zanima me bas igra, jel bude to vrijedno placanja.
http://www.curse.com/news/the-elder-scrolls-online/49348-grab-your-exclusive-beta-key-for-the-elder-scrolls ovdje djele 500k keyeva,samo što koji nisu premium moraju čekati sutra da uzmu key
nego da,ima 21,8gb a ja evo ostavio i 2:24 i do 12:56 skinilio samo 4,7gb a kad sam navečer ostavio skiodalo max ~500kb/s,kad sam došao samo 40 pa sam provjerio speedtest i brzine normalne,el moguće da je server za skidanje preopterećen pa ide sporije
i ja sam dobio nekakav mail sa beta keyem, ali kao samo od petka do nedelje ? da nije spam ili virus ?
i ja sam dobio nekakav mail sa beta keyem, ali kao samo od petka do nedelje ? da nije spam ili virus ?
Vjerojatno nije jer je testiranje ovaj vikend od 07.02. do 10.02, iliti od petka do nedjelje.
Ali za svaki slučaj, ovo je ispravni mail sa kojeg dolazi Beta ključ:
email@emailer.elderscrollsonline.com
pa provjeri
A ja još čekam svoj, izgleda da ni ovaj put ništa od bete
Također dobio beta key al eto pošto mi je rođ sutra i party za vikend budem igramo i ne... i jos mi cura dolazi sa faksa... nadam se samo da cu odigrat 2 sata barem
ili jednostavno daš key nekom ko ga bolje moze iskoristit. vec je par ljudi na forumu trazilo
vak i onak je to stress test,sumnjam da ce bit nesto pretjerano igranja :D
lol pa ofc da si pod NDA, ne smijes nista stavljat
LOL a šta mu mogu? Napravi youtube fej account i stavi video, barem dok ne uklone vidjeće ljudi, ili jednostavno negdje uploada
nda nema smisla... igra izlazi za 2 miseca. mislim da pretjeruju...
DOBIO SAM KEY! Taman se skine igra do petka !
Ja sam je skinuo 6-7 sati je potrajalo,sad samo čekati petak pa "deri".
Pff, em sto je paid ili paid to win, skrim gui mi je bezvezno, rade bih Oblivion sucelje na skrym grafiku
neda mi se pisati novi komentar
postajte video sa sto vise prikazivanja upgrade skilova itd da dobimo dozivljaj malo bolji
Pff, em sto je paid ili paid to win, skrim gui mi je bezvezno, rade bih Oblivion sucelje na skrym grafiku
neda mi se pisati novi komentar
postajte video sa sto vise prikazivanja upgrade skilova itd da dobimo dozivljaj malo bolji
nda pa nista od toga
Ako netko želi key neka uzme, meni se više ne igra.
JL6GYDTREMYMXM94GLTG
KXA4NLCWKCPKPKLHKPAC
Jel postoji način da se skine igra bez direktnog linka?
ma kakav nda
Definitivno nije ni spam ni virus. Vidis na slici da sam ja vec poceo skidat.
Ja sam je skinuo 6-7 sati je potrajalo,sad samo čekati petak pa "deri".
Lol, meni skida po 370kb/s taman skine do petka.
s NDA se nije za zajebavat. mozete fino kaznjeni bit, i progonjeni zbog toga.
a na jutub ni nemojte pokusavat nist uploadat,to ce se maknut strelovitom brzinom,ja vam garantiram.
sam cete strike na jutub acc dobit jer nemate dopustenje da uploadate takav sadrzaj.
s NDA se nije za zajebavat. mozete fino kaznjeni bit, i progonjeni zbog toga.
a na jutub ni nemojte pokusavat nist uploadat,to ce se maknut strelovitom brzinom,ja vam garantiram.
sam cete strike na jutub acc dobit jer nemate dopustenje da uploadate takav sadrzaj.
Uh ma da baš smo se uplašili, doći će FBI i privesti nas jer smo stavili video na jutub
jel ima ko key viska nek mi ga prosljedi na pp.
thx