The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
The Elder Scrolls:Online

Mislim da nas dosta ima taj osjećaj da igra nije ni posebno loša ni posebno dobra... kak bi rekli naši stari "nit smrdi, nit miriše".

Da se sve i ispolisha... nemrem reć da bi bila odlična. Combat je ok, melo je sporiji, ali to omogućava taktiziranje. Skilovi se daju dosta modat i sve je to ok, ali kad se sve zbroji i oduzme ništa revolucionarno što već nije viđeno, a djeluje traljavo izvedeno.

Svijet je ok, nije ružan, ali ni posebno lijep, iskreno meni je skyrim ljepši puno.

Questovi su ok, trudili su se da se ne ponavljaju, quest mobovi vas prate, ili vi njih, dočekaju vas blizu onoga gdje ste završili quest (uglavnom, nekad se morate vratit gdje ste ga pokupili) pa nije baš da stalno trčite napred, nazad, nisu u stilu "ubij 200 mačaka", pa onda "skupi 200 repova" kak je wow znao bit, većina ne zahtjeva ni neki posebno ciljani combat, dosta podsjećaju na ES serijal, pa je to valjda prednost.

Imate uglavnom svoje questove odijeljene od ostatka playera, pa ako ste ga vi okrenuli, ili na neki način pomakli, ostali igrači to ne vide. Oni imaju "zaseban svijet". Upravo ovo i jest problem, koliko god se ideja čini dobra - niste u MMO-u. U partyu sam sa frendom cijelu večer, a svaki igra svoju igru. On ni na koji način ne utječe na moj svijet, niti ja na njegov. To je završilo tako da smo uglavnom svatko pokrenuli nešto, trudili se da to bude isto ili slično, no neminovno bismo se svako malo razdvojili i otišli svatko na svoju stranu. Po meni to nije ideja MMO-a, a često djeluje i traljavo izvedeno, nestaju NPC-evi i slično... Opet, da se ispolisha neće ličit na MMO. Dešavalo se radi toga i da smo na istom mjestu, ali svaki u svojoj fazi/instanci/kako god to oni zvali, pa se nismo vidli međusobno.

Ne znam... možda kad dođem do dungeona, možda je endgame bolji... ovo mi je tak. Možda OK ideja, traljavo izvedeno, ne nužno loše, ali nismo ni oduševljeni. Da je B2P ne bi razmišljao jedne sekunde... Kad se uzme u obzir prepurchase bonus, pretplata i ingame store, da ne velim imperial edition... Više naginje prema ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 1:43 (Rhodin).
Moj PC  
11 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
SimeKZ kaže...
ZujoVg kaže...

ok combat je malo monoton i treba se naviknuti na to. igram s bowom i ako nisam nanisanio pogodio sam to mi bezveze.

ima neka ptica sto leti bezveze i nemrem je ubit iako sam opalio valjda soma strijela na nju. kad pucam strijele u drvo ili vrata ne ostaju zabijene. ipak nema toliko interakcije s okolinom kao sto sam mislio

jako me podsjeća  na gw2 samo grafika je puno bolja i cijela igr je nekako tecnija. 

igram naravno ovo sam za sad pa je malko dosadno ali u guildi nekoj u instancama mislim da nebi bilo lose

iskreno interesira me pvp to jos nisam probao

Ja ne znam koji si ti GW 2 igro, ako je ovo bolja grafika onda je WoW Crysis 3, a o tecnosti igre ne zelim niti pricat. Ovo za 55€ i 15€preplate moze igrati samo netko tko ima love i opaki je ljubitelj ovog serijala.

pa ovako u gw2 su bile event zone u open worldu u tim zonama cim se pojavi 20+ ljudi laga game po tome mi je ovo tečnija igra jer i 20+ ljudi na jednom mjestu igra ne laga.

što se tiče grafike samo udji u vodu i pogledaj kako izgleda voda plivanje itd i vidit ceš po čemu mislim da je grafika bolja

13 godina
neaktivan

mm da meni je osobno ljepsa voda u gw2.. vise boje ..mozda nije realnija ali mi je ljepsa..  najvise me smeta ukocenost likova ..ono kretanje i borba je ko iz half life-a  iz 98

igram dosta blade and soul cisto iz zajebancije (kineski) pa prelazak sa jedne takve fluidne i ljepe igre + fenomenalnog combat sistema na elder mi je poprilicno mucno. nevidim nista pozitivno u vezi te igre jednostavno. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 9:48 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izgleda dobro ali me nervira 15 dolara mjesecno 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 15:30 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Igra je na neki način zanimljiva, vjerovatno uz frendove bi bila mnogo zabavna, ali ovo nije vrijedno monthly subscribtiona...

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 21:43 (Flux_Pavilion).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni osobno igra izgleda vizualno skroz ok, questovi i slično je ok, ali mi se baš ne sviđa sistem klasa i što ne možeš razvijat lika kao u Oblivionu ili Morrowindu. Problem je sljedeći: igra ima pretplatu što samo po sebi nije problem (igrao sam i Wow pa me nije smetalo), no ako moram vagati da li se isplati uopće kupovati igru i plaćati pretplatu to mi je dovoljan znak da ne kupim igru. Da izgleda kao nešto za što se isplati plaćat pretplata onda ne bi ni sekunde morao razmišljati.

Nažalost, zasada nema govora o igranju ovoga, nek prođe par mjeseci dok se igra ispolira, i dok vidimo razmišljanja o end-game. Zapravo sve ovo nam još ništa ne govori dok end game ne bude poznat, jer ionako gotovo svi igraju zbog najvišeg levela.

A bugova...bio sam u nekoliko beta testiranja i ovo (obzirom na blizinu launch date) je jedna od lošijih. Nadam se da će to ispolirati i da će igra uspjeti, neće bit problem plaćati pretplatu ako to sve izvedu kako spada. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni ovo jednostavno previse smrdi na konzolitis

loading time 20min? fak jea. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 12:08 (=xfact=).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Flux_Pavilion kaže...

Igra je na neki način zanimljiva, vjerovtano uz frendove bi bila mnogo zabavna, ali ovo nije vrijedno monthly subscribtiona...

ja sam pokusao sa grupiranjem sa random playerima,imali smo zelju i volju da zajedno questamo ali nije radilo, jel to bug ili je nesto drugo,ne znam

17 godina

samo zbog loading screene ne bih kupio ovu igru. ovo je zbilja uzasno. 10 min cekam da mi igra loada i onda mi upadne error i sad opet cekaj. s tehnicke strane jadno i zalosno. i kako ce oni privuci potencijalne igrace koji 10 min cekaju samo da udu na novu mapu?

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
protjeran
=xfact= kaže...

Kakav konzolitis jbt, igra je MMO i primarno pravljena za PC

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:18 (Reanimator).
16 godina
Reanimator kaže...
=xfact= kaže...

Kakav konzolitis jbt, igra je MMO i primarno pravljena za PC

Ne bih rekao, čak i skill bar sa max 6 skilova ide u prilog tome da nije namijenjena isključivo za tastaturu. GW2 je popljuvan jer koristi maksimalno 10, ovo ovdje je rađeno sa idejom da se koristi jako malo skilova, te da se nekim block, block plus attack, hold attack i dodge kombinacijama to nadoknadi. Dodge nema zasebnu tipku nego se double tap u nekom smjeru radi. Sve je podređeno tome da se sa čim manje tipki radi čim više akcija.

Nije to nužno loše, ali vidi se VELIKI utjecaj konzola na play style.

16 godina
neaktivan

Od ESO sam praktički odustao kada sam vidio da ne mogu igrati sa omiljenom rasom Imperial i da se plaća pretplata. {#}

Sad vidim da mogu, ali samo ako dodatno platim.. E nebude..

Ova igra je money grab vjerojatno postavljena da izmuze što više love prije nego prijeđe na f2p.

Ili možda misle dovoljno publike skupiti od konzolaša?

Ne znam.

O samoj beti..

Igra nije katastrofa. Svijet je velik. Questovi su ok, zasad ništa posebno, ali barem nisu zamorni.

Animacije traju predugo. Od branja cvijeća do započinjanja same borbe. Ček da izvadim oružje prije nego castam spell. {#}

Sama borba mi nema nikakvu masu, ono što hoću reći, oružja kojima baratam djeluju mi odijeljena od lika kojim upravljam. U Skyrimu si barem imao osjećaj napinjanja luka i strijele, ovdje je to nekako umjetno.

Vitlanje melee oružjima ista stvar. Staff nisam probao, ali to može biti samo gore.

MMO igre žive ili umiru po endgame sadržaju i interesu.

Bude li sadržaja i interesa za pvp (većinom od konzolaša) ESO bi mogao opstati neko vrijeme na pretplati.

Moj novac neće vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:35 (NightShadow).
17 godina

ne obazirite se na reanimatora, dijete ne zna sta govori...

13 godina

koliko vidim ovdje nitko zasad ne kupuje igru,ali da vidimo anketu -

kupujem igru :

3 da
45 ne
3 možda
https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14

0 0 hvala 0
12 godina

Sad kad sam malo odigrao na Daggerfall strani, bacit ću još par dojmova, što mi se čini pozitivno u igri.

1. Character creator - vrlo dobar, stvarno ima puno varijacija

2. Svijet je vizualno zanimljiv (građevine, pustinja, stijene, more itd.) i mape se čine dosta velike. Grafički stil mi vuče na Age of Conan.

3. Prezentacija questova je tipična za Elder Scrolls. Questovi su možda malo razvodnjeni, ali mogu proći.

I tu mi nekako prestaju pozitivne strane. Combat animacije i sam combat su preloši. Tako loše animacije i combat sam vidio samo kad sam igrao Star Trek Online (misije na planetima). Ovdje je combat možda čak i lošije izveden.

Ostali elementi igre koje sam uspio vidjeti i doživjeti su niti impresvni niti loši. Uglavnom prosječni MMO.

Igrajuću malo ovi igru, prošlo mi je par stvari kroz glavu:

-igra mi se GW2 - također fantasy MMO, a animacije borbe su puno bolje i tečnije, te je svijet puno ljepše stiski napravljen. Veći je naglasak na borbi, a manje na trčkaranju po svijetu (running emulator).

-igra mi se Skyrim sa svim mogućim modovima - Nema toliko loading screenova, ja sam glavni lik, nema levela, nema ograničenja klasa itd. 

-mogao bih odigrati malo i SWTOR - glavna priča je puno bolje strukturirana, svaka klasa ima svoju glavnu priču, a combat animacije su vrhunske (jedna od rijetko odlično odrađenih stvari u toj igri).

Ako nekog zanima, ovdje je Angry Joe dao svoje dojmove:

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:59 (DeniZg).
13 godina

eto kolege,sve smo više manje rekli...

ja nazalost nisam uvatio nekog game timea,u nedjelju cu jos.

al,cini se da smo dobro pretpostavili kako ce igra izgledati

ali me stvarno muci kako animacije nisu uspjeli srediti ... neverwinter online ima dostl oš combat i f2p je pa su bolje animacije -.-

cak i samo trčkaranje okolo djeluje jaaako loše napravljeno

15 godina
neaktivan

Hm danas mi se pojavljuju problemi s ulaskom u igru,odaberem lika i lupim play i cekam,cekam tri dana camim cekajuc.

Jucer sam igro i naletio na par bugova.fps 55+.

Cak mi sam kombat i nije los a ono o cemu raja prica je da mi fali minimap a ono kukanje da moras trazit je idiotizam.Kad ides u wc jel te neko uvati za ruku da ti pokaze put.

Meni je cak s te strane i vise nego ok napravljeno i falim te boze nema onih predivnih podvodniih borbi;).

U pocetku je problem magica ilitiga mana jer taman jedan kombo lupim i amen. ali kako sam napredovao s lv-om to se je drasticno smanjilo.

Neznam kako neko moze hvalit gw2 kad je ta igra primjer kad sam s tom igrom ostao razocaran da sad ni ne pomisljam nesto preorderat dok to bar ne isprobam.

Ugodjaj je vise nego dobro prenesen prica dobra ali opet kao sto je neko reko i ja sam na speedu osim kad idem smotat pa je pratim.

Po meni bi bilo idealno da mmo pocme s politikom da prvog lika dizes do max lv-a a ostale koje izaberes su ti odmah max i amen.

questove obavljas dosta brzo za sto sam mislio da je nemoguce.

jedan od bugova koji mi se 2 put desio je ucitavanje u instancu i tu smrzne  pa ni sam neznas oces li izac iz igre pa ponovo ali 2 put sam ostavio i nakon 10tak min se ucitalo ali sta je tu je to je betta pa valjda isprobavaju.

Ja sam u gw2 uso u dungeon s timom ali baza je bila da se nismo mogli sastat XD.Terra 2 je imala predobru betu i stvarno nisi ni osjetio da je to beta sto je rijetkost danas.

grafika je meni odlicna.kameni blokovi se ne sjaje kao u vecini drugih igara kao i drugi sitni detalji koje cijenim,evo dok ovo pisem sam upo u igru XD.

ubacim jos dojmova i mana kasnije ;

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Po toj *recenziji* igra izgleda odlicno ako uzmete u obzir da je to ipak beta (dobro znam da igra izlazi iz bete ubrzo) ali sjetite se kako je wow izgledao na pocetku, bilo je dosta problema ali su malo po malo sve to rjesavali!

Ovo me obradovalo kad je rekao da je svijet apsolutno ogroman, da ima contenta na bacanje ali polako to je jos uvijek beta.

Najvise me nervira mjesecna pretplata i to moze biti jedan od razloga zbog kojeg ce vjerovatno propasti TESO. Nazalost. 

13 godina
odjavljen

Igra je fino optimizovana, nema sta, stisnem play i nista, mogu se slikati samo. Ovo ce sigurno da kupe glupi ameri.

Darko

1 2 hvala 0
16 godina

Nisam ja primjetio da je nešto hvalio igru, prije bih rekao da ju je pristojno popljuvao (s obzirom da jest novinar i da se nadam da će ostat u beti kao takav), sa naglaskom da bi fenomenalan pvp teoretski mogao iščupat ovu igru iz g**ana.

U biti je reko sve kak jest.

Wow je imao problema kad je izašao, ali je za razliku od TESO imao jednu ogromnu prednost - konkurencija onda je bila zanemariva naspram konkurencije danas, wow nije imao collectors ediciju sa bonus rason i besplatnim mountom, wow nije imao preorder u kojem možeš sa orcom igrat u alijansi ili sa dwarfom u hordi, wow nije imao microtransaction i wow nije koštao 60-80€ pri releaseu. Nemoš i ovce i novce i sitog vuka i još koju kravu, kozu i svinju sa strane.

Ja se u ovome po ovim cijenama ne vidim... Srećom toliko ljudi pljuje po njoj i smeta im ta pretplata da će vrlo vjerojatno stvarno ubrzo preć na B2P pa si onda možda i oko Božića razmislim o njoj... ako me prije toga Wildstar ili nešto treće ne privuče (npr u GW2 je Collin počeo nešto mucat o mogućnosti expansiona).

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Animacije su prespore, malo je isprekidano nekako sve.
Igra ima puno nedostataka ali bi je kupio i sigurno igrao do zadnjeg levela da nisu napravili jednu stvar koja ih je totalo odala:
Uz collectors edition se dobivaju ingame prednosti, sto za mene jasno pokazuje da ce toga biti jos i da su usvojili taj model financiranja. 

Prvenstveno bi je kupio da ponovo posjetim Morrowind ali te pare mogu potrosit negdje drugdje a kad me opere nostalgija za Morrowindom jednostavno igram Morrowind.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moze angry joe govorit sta hoce. igram betu, vidim sve svojim ocima i mogu samo rec da sam duboko razocaran. ne mora nuzno znacit da je on u pravu ili ne. svatko ima svoje preference

ovi takozvani ''strucnjaci'' koji igru hvale zbog izgleda... ja ne znam, koga uopce briga kako igra izgleda? jel to primarni feature jednog mmo-a? nije. nema razloga da se spominje izgled igre. 

prvo se govori o gameplay mehanikama, tipa combat, crafting. pa ajmo pocet

combat je grozan. bar iz mog kuta gledanja kao melee lik. igram dragon knight-a i odlucio sam biti tank (ne bas klasicni al ono, da imam bolji survival), sto za mene podrazumjeva 1H+Shield kombinaciju. prvo sto ne valja je power attack. u skyrimu je puno bolje to izgledalo, nije bilo presporo. drugo shield nema power attack. trece dodge je povezan sa staminom, koja je povezana sa sprintom. cetvrto sve su likove pretvorili u neke kvazi mage-ove. zasto moj lik koji je melee mora koristit magic napad, kad za to ima staminu? e pa upravo zato zbog glupog sustava koji je povezao sprint sa miljardu ostalih poteza. sta je najgore dodge uvik koristi pola stamine, bez obzira na kolicinu. dva puta napravis dodge, nema stamine.

zasto igra govori igracu kad ce nesto blokirat, kad ce dodge.at, kad interruptat? tipicni primjer dumbing down tehnike. ili ukljuci mozak i prilagodi se brzo ili umri. tako ces naucit kako se igra kako bog zapovida.

skyrimov combat nije bio bog zna nesto, a eso combat je gori 10 puta od skyrimovog. 

borba sa dva neprijatelja ako nemas aoe je bol. dva indikatora za dodge i ostale gluposti, pa jos ako je jedan od njih caster, zbilja neugodno. sad ne znam kako je ranged likovima, vjerojatno imaju veliku prednost nad melee buduci da je distanca izmedu tebe i neprijatelja.

skillova na skill baru ima samo 5 + elite iliti ultimate skill. to je premalo. vec sada mi je skill bar pun a ima masu predobroh skillova koji bi se mogli nac na skill baru. uz to zasto nisu uveli sustained mode za neke skillova, npr razor armor (prvi ability u draconic power, u mene je razor armor jer sam ga morphao). konstantno ga castam, par zar nije ocito da bi ga trebalo napravit da ti uzima dio mane pasivno (npr ako imas 100 kad njega ukljucis da imas 80) a ne svako malo kao budala ukljucitvat spell

sve u svemu, onaj dio igre koji bi trebao bit najbolji je zakazao.

crafting je ok do trenutka kad treba skupljat crafting materijale. zato i sluzi mini mapa da ti vidis di su stvari jer ima i ostale bagre sta sakuplja te stvari, ne samo jedan lik koji baulja po ogromnom svijetu. medutim da bi vidio di su crafting materijali treba ulozit skill point u crafting skill koji onda materijalima daje particle effect (vrhunac gluposti) da bi ih lakse uocio, ali samo ako si nekih 20 m od njih. znaci da bi mogao skupljati stvari treba ti 3 skill pointa da bi dosao na nekih 60m udaljenosti izmedu tebe i materijala. medutim opet je to bezveze jer ako je materijal iza neke stijene ili kuce ili bilo cega sto blokira direktan pogleda na njega ti ga neces vidjet. a posto sam isao na shield meni treba woodworking (sta je opet ogromna glupost jer bi normalno bilo da je heavy shield napravljen od metala a ne od drveta) pa ja moram dodatna 3 skilla bacit u bunar. a tu su i ostali skillovi koji se moraju otkljucati sa skill pointima, sto ukupno samo na sekundarne blacksmithing skillove odlazi 15 skill pointa.

zasto to govorim? govorim zato jer je bolje na low lvl-u stavit skill point u nesto korisnije nego indikator za skupljanje materijala. ko god je ovo mislio da je dobra ide je zbilja kreten

sto se tice same igre mora se priznat da je velika raznovrsnost u okolisu, ali graficki nije uopce impresivna kako se pricalo, bar u beti. sve sam stavio na najvise moguce postavke i izgleda mi pristojno i to je sve. nije mi niti previse bitno kako izgleda, glavno da ne izgleda gadnije nego sto moze izgledat.

character creation, bar meni je bio los prvenstveno zbog toga jer nema dovoljno stilova za bradu i za kosu. ako nista drugo mogli su se vise potrudit za bradu, pogotovo za nordove.

o bugovima i ostalim tehnickim problemima ne treba govorit, ali ima ih vise nego u ostalim betama u kojima sam sudjelovao, pogotovo lading screens of death koje ceka skoro pa 10 min kad prelazim iz jedne u drugu zonu.

da li se isplati placat monthly fee za igru? moje misljenje je ne. da li se isplati kupit igru da kojim slucajem nema sub? to je jedno veliko mozda. s obzirom da je ovo skyrim 2.0 ali u gorem smislu, radije bih se vratio skyrimu i odigrao ga ponovno i stukao 80 sati u nesto sto znam da valja.

16 godina

Nisam htio još jednom pisat o istoj gluposti, ali oko 2 mi je frend išo ručat. Ja sam bio već gotov pa sam otišo na "tutorial" island minat iron dok ga čekam. Sad on meve već sat i pol čeka da se vratim na main land. Prvi put je bio error na transfer screenu, onda se 2 puta nisam uspio ulogirat, pa me opet vratio na "tutorial island" kad sam se ulogirao, opet pukao na transferu, od onda puca svaki put kad se pokušam ulogirat. Dakle 10-15 minuta loada pa pukne uz error. Sve me strah ako i uspijem ponovo doć u tutorial area što će se desit kad se krenem vraćat na main.

EDIT: da ne velim da mi sve komponente divljaju dok loada, a kad uđe u igru sve se stiša i radi normalno, uz gotovo maksimalne postavke.

EDIT 2: presmiješno... još uvijek nisam na mainu. Sad se skoro odmah ulogiram i uđem na noob island, ali doć nazad, nema šanse. Koristim i različite waypointe, ali nema šanse... 10 min load, error, relog, waypoint, repeat

EDIT 3: Ovo je sad postalo osobno, ulogirat ću se, pa makar... Osim ako odem spavat... Ali trudit ću se - nevjerojatno - 3 i pol sata i uletim u igru dok pišem ovo. Vrlo dobro iskustvo!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 17:59 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zna li tko kako resetirat skill points?

13 godina

Nikako ne mogu probavit konzolaški UI.

Inače onak...meh..

Mislio sam da će mi kanta patit ali čisto normalno mi vrti igru

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel netko dosao do lvla kad moze u dungeon sa grupom ? Kako to izgleda ? 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Long story short,

Igra izgleda odlicno, graficki je stvarno fino uradjena za jedan MMO i ima kvalitetnu optimizaciju.
Combat sistem je ok, ako uzmete u obzir da je to izgra is Elder Scrolls serijala, dok izvadite oruzje treba vam sekunda ali to je tako uvijek bilo.

Loading ovaj evo kod mene vec cetvrta minuta i nista se ne desava na skroz solidnom kompu , izgleda da treba uzeti SSD {#} mada mislim da ce se to popraviti ubrzo, to nije problem.

Mjesecna pretplata je pomalo gej, ali igra je i vise nego iznad prosjeka. Imate osjecaj da igrate nesto izmedju morrowinda i skyrima (bar ja)

Definitivno kupujem igru a pretplatu cu prezivjeti nekako.

EDIT:
Evo nesto da vidite!

failwagon failwagon
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 18:29 (chaselol).
Moj PC  
4 9 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo pokusavam se zadnjih sat vremena spojit i nakon 10 min loadanja baci error i tako 5 put zaredom jel to svima tako ili se samo meni danas nece spojit jucer se duze cekalo al je ulazilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Long story short,

Igra izgleda odlicno, graficki je stvarno fino uradjena za jedan MMO i ima kvalitetnu optimizaciju.
Combat sistem je ok, ako uzmete u obzir da je to izgra is Elder Scrolls serijala, dok izvadite oruzje treba vam sekunda ali to je tako uvijek bilo.

Loading ovaj evo kod mene vec cetvrta minuta i nista se ne desava na skroz solidnom kompu , izgleda da treba uzeti SSD {#} mada mislim da ce se to popraviti ubrzo, to nije problem.

Mjesecna pretplata je pomalo gej, ali igra je i vise nego iznad prosjeka. Imate osjecaj da igrate nesto izmedju morrowinda i skyrima (bar ja)

Definitivno kupujem igru a pretplatu cu prezivjeti nekako.

EDIT:
Evo nesto da vidite!

Vecina ljudi ''place'' zbog mjesecne pretplate i glupih bonusa uz mikrotransakcije. Nije mi jasno da ima stvarno jos ljudi koji bi tolike novce davali, ali eto ocito ima. 

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
PLASMAorLCD kaže...

Vecina ljudi ''place'' zbog mjesecne pretplate i glupih bonusa uz mikrotransakcije. Nije mi jasno da ima stvarno jos ljudi koji bi tolike novce davali, ali eto ocito ima. 

uvijek ima hc fanova koji će igrati bez obzira na sve

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice