Mislim da nas dosta ima taj osjećaj da igra nije ni posebno loša ni posebno dobra... kak bi rekli naši stari "nit smrdi, nit miriše".
Da se sve i ispolisha... nemrem reć da bi bila odlična. Combat je ok, melo je sporiji, ali to omogućava taktiziranje. Skilovi se daju dosta modat i sve je to ok, ali kad se sve zbroji i oduzme ništa revolucionarno što već nije viđeno, a djeluje traljavo izvedeno.
Svijet je ok, nije ružan, ali ni posebno lijep, iskreno meni je skyrim ljepši puno.
Questovi su ok, trudili su se da se ne ponavljaju, quest mobovi vas prate, ili vi njih, dočekaju vas blizu onoga gdje ste završili quest (uglavnom, nekad se morate vratit gdje ste ga pokupili) pa nije baš da stalno trčite napred, nazad, nisu u stilu "ubij 200 mačaka", pa onda "skupi 200 repova" kak je wow znao bit, većina ne zahtjeva ni neki posebno ciljani combat, dosta podsjećaju na ES serijal, pa je to valjda prednost.
Imate uglavnom svoje questove odijeljene od ostatka playera, pa ako ste ga vi okrenuli, ili na neki način pomakli, ostali igrači to ne vide. Oni imaju "zaseban svijet". Upravo ovo i jest problem, koliko god se ideja čini dobra - niste u MMO-u. U partyu sam sa frendom cijelu večer, a svaki igra svoju igru. On ni na koji način ne utječe na moj svijet, niti ja na njegov. To je završilo tako da smo uglavnom svatko pokrenuli nešto, trudili se da to bude isto ili slično, no neminovno bismo se svako malo razdvojili i otišli svatko na svoju stranu. Po meni to nije ideja MMO-a, a često djeluje i traljavo izvedeno, nestaju NPC-evi i slično... Opet, da se ispolisha neće ličit na MMO. Dešavalo se radi toga i da smo na istom mjestu, ali svaki u svojoj fazi/instanci/kako god to oni zvali, pa se nismo vidli međusobno.
Ne znam... možda kad dođem do dungeona, možda je endgame bolji... ovo mi je tak. Možda OK ideja, traljavo izvedeno, ne nužno loše, ali nismo ni oduševljeni. Da je B2P ne bi razmišljao jedne sekunde... Kad se uzme u obzir prepurchase bonus, pretplata i ingame store, da ne velim imperial edition... Više naginje prema ne.