The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Elder Scrolls:Online
Reanimator kaže...
Rocinante2112 kaže...

s NDA se nije za zajebavat. mozete fino kaznjeni bit, i progonjeni zbog toga.

a na jutub ni nemojte pokusavat nist uploadat,to ce se maknut strelovitom brzinom,ja vam garantiram.

sam cete strike na jutub acc dobit jer nemate dopustenje da uploadate takav sadrzaj.

Uh ma da baš smo se uplašili, doći će FBI i privesti nas jer smo stavili video na jutub

smijesan kao i uvijek

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

fck meni se to nebu do nedjelje skinulo sa mojih 1Mbps {#} možda zaigram u ponedjeljak u 6 u jutro pa do gašenja {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

fck meni se to nebu do nedjelje skinulo sa mojih 1Mbps {#} možda zaigram u ponedjeljak u 6 u jutro pa do gašenja {#}

ja sam skida betu 3-4 dana, zato sam i pita prijatelja account da mogu skinit betu i samo se lagano logiram. 

a jos moram skinit 4 giga i nesto sitno...

15 godina
neaktivan

ma ja jutros dobio key u 8.. šteta, da sam znao da je toliko veliko, mogao sam se RDP-ati sa posla, pa pustiti u jutro DL. {#}

EDIT: izračunao, uz konstantni download bi trebalo biti gotovo u petak na večer.. ajde igrat će se u subotu {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:18 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ima ko beta key viska?

ja bi htio probati da vidim o cem se radi.

radoznale sam prirode a izrazito me smeta što nisu pustili ikakve info o igri.

moram to svojim ocima vidit jbg

ako ništa,cim maknu NDA napisaću DETALJAN opis svih core aspekata igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:23 (Rocinante2112).
13 godina
odjavljen

Meni skida 370kb/s i od 6 sati do 10 navecer mi je skinulo 6 gb, dakle do sutra navece bi trebalo biti gotovo. Ko ima slican net ne bi trebao biti problem skinuti do petka.

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

neznam zasto vama svima tako sporo evo meni dl 1,3 mb/s do ujutro gotovo

hebe mi se za nda budem sve o igri s vama podijelio a i ako slozim kakav filmic ide radje na torrent nego na yubito

Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina

evo nesto gameplaya od devova prije 2 tjedna.. ispricavam se ako je vec bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.curse.com/news/the-elder-scrolls-online/49348-grab-your-exclusive-beta-key-for-the-elder-scrolls

ova stranica radi za beta keyeve il sam ja imao srece,upravo dobio key iz prve {#}

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina

Ok i onda u kratke crte,jel igra valja ili je smece tesko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

dobio i ja betu od tamo

13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ok i onda u kratke crte,jel igra valja ili je smece tesko?

skidam od 8h ujutro na 1.5MB/s jos se nije istelilo{#}

xfact
14 godina
neaktivan

Evo i ja sretan dobih key jučer i skinulo se prije pola sata :)

Sad samo dočekati taj petak da vidimo na šta će ličiti nadam se da me neće razočarati {#}

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samo da upozorim, nije bas sretna vijest za ekipu sa sporijom vezom (nije da je sad moja na steroidima).
Ima igra vise od 22gb za skinut.

Upravo zavrsio prvo skidanje od kojih 22gb i doslo do 30% pa onda raspakirava pa je to kojih 60%, pa sad evo ga opet downloading kojih 4,8gb i trenutno je na 65%

Inace,pocel skidati jucer kad sam s posla dosel, dakle oko kojih 19:30 i do 23:30 sam skinul kojih 20gb. Imam Bnet i skida oko 1,4 mb/s.

Ako sam kaj krivo shvatil oko skidanja i velicine igre ili ako sam kaj krivo rekel , slobodno me se demantira :)

P.S.

Sad vidio da je netko napisao da igra ima 29gb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da skida pola dana lol. isto bnet ista veza.koma vise manje.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

do sutra valjda budem skino.ja skidam negdje 500-700 kb/s. trenutno.

16 godina
Frenkyca kaže...

Također dobio beta key al eto pošto mi je rođ sutra i party za vikend budem igramo i ne... i jos mi cura dolazi sa faksa... nadam se samo da cu odigrat 2 sata barem {#}

Po svemu što sam čitao to će biti i više nego dovoljno.

Mene iskreno zanima kakav je osjećaj u igri, combat i slično, a vele da tu igra već pada, da je to, kretanje i slično pomalo traljavo izgledalo.

Ako prođe taj test, onda eventualno me zanima 10ak levela da vidim combat malo napredniji, iako ću onda vjerojatno htjet ćim više.

Što se mene tiće igra mora biti bolja od svega što sam do sada probao da oravda 60-80€ cijenu + 13€ mjesečno + ingame store... Tako da je ovo više znatiželje radi, budući su mi pristojno, kao odabranom testeru, poslali invite na mail (bez curse-a).

P.S. znam da se i igra i pretplata daju nabavit jeftinije, ćak i dosta jeftinije, ali i dalje ostaje ingame store, i strašno mi je to. Isto se događa i sa wildstarom... Kud taj svijet ide.

13 godina

ček ček ček.

igra ima sub fee i ima ingame store'?????

13 godina
Rocinante2112 kaže...

ček ček ček.

igra ima sub fee i ima ingame store'?????

Greed... greed everywhere... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina

oh bože

dakle 60 dolara igra, 15 dolara game time. i jos ingame shop

bogteje*o dodje mi da prekinem downloadati ovu betu i sve zbrisat odma. ali necu,jer nisam probao igru,možda mechanics valjaju nekom ku*cu

živi bili pa vidli

16 godina
Reanimator kaže...
Obi Wan kaže...
Reanimator kaže...

...

...

Ne, nego zato što si ti i ostali sličnog mišlenja neradnici i dangube, umjesto da gledate gdje će te šta ukrast, hvataj se krampa i radi, posla uvijek ima, pa se nećeš žalit na pretplatu.

Pa kaj se ti brineš, tebi ionako botovi u STO-u zarade novac za računalo, laptop, auto, ženu, ljubavnicu, troškove i pretplatu na još 10ak igara, ne treba tebi kramp.

Možda bi svi trebali tim putem krenut, umjesto da se tu žale.

17 godina

meni igra ima 33.6 gb. sinoc kad sam skidao nekih 4ipo gb pojavio se novi patch sa 4ipo giga.

da nisam prije skinuo onih 26 giga sta je bila prosla beta ne znam da li bi uopce zaigrao betu ovaj vikend

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 14:45 (Obi Wan).
13 godina
odjavljen

Poludio sam hocu nesto da razbijem! Izbaci me sa downloada nakon sto sam skinuo 21 gb i instalirao sve i eror mi izbaci da nemam dovoljno memorije, ja se vratim da nastavim skidati i ono mi skida ponovo onih 21 GB!

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

haha i mene je izbacilo ko fol radi memorije a ono imam jos 1gb viska i sad sve isponova.Tako mi se bar cini XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pisu samo dobre stvari i par loših kao što sam se i nadao jedvo čekam petak 18:00h

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

a ja mislio HCL.hr je ozbiljan gaming portal a, oni toleriranju ignoriranje NDA(koliko god mrzili ,ozbiljna gaming zajednica bi se trebala drzati tih stvari)

11 godina
protjeran
Ev i men stigo key........
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

A je ga fantaziras... hebo te NDA, sta bi trebali kupovati na nevideno pa ko ga sljivi.

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
protjeran
Rhodin kaže...
Reanimator kaže...
Obi Wan kaže...
Reanimator kaže...

...

...

Ne, nego zato što si ti i ostali sličnog mišlenja neradnici i dangube, umjesto da gledate gdje će te šta ukrast, hvataj se krampa i radi, posla uvijek ima, pa se nećeš žalit na pretplatu.

Pa kaj se ti brineš, tebi ionako botovi u STO-u zarade novac za računalo, laptop, auto, ženu, ljubavnicu, troškove i pretplatu na još 10ak igara, ne treba tebi kramp.

Možda bi svi trebali tim putem krenut, umjesto da se tu žale.

A tko si ti?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice