Niski prelet akrobatske skupine pomeo suncobrane n

poruka: 13
|
čitano: 2.914
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Niski prelet akrobatske skupine pomeo suncobrane n".
10 godina

Oćete'l akrobatu u F/A-18 ili bakicu u VW Polu? 

Ako ste ga spremali za ove vratolomije i mladić se malo pogubi, a Boze moj. 

No posto je to Amerika, gdje se svaka greska placa (vruca kava i caj bez jasne deklaracije na poklopcu, sacuvaj boze da neko polomi zub na ćevapu), sigurno će neko traziti multimilijunsku odstetu radi stresa ili otpuhanog suncobrana starog 200 godina koji mu je ostavila pokojna baka i bez kojeg zivot vise nece biti isti. 

5 1 hvala 0
18 godina

"Snimke dramatičnog trenutka brzo su se proširile društvenim mrežama. Na njima se vidi trenutak u kojem borbeni zrakoplov F/A-18 Super Hornet prelazi tik iznad glava kupača. Snažan potisak motora i zračni vrtlog stvoren preletom izazvali su kaos na plaži, doslovno pomevši i razbacavši ležaljke, šatore i suncobrane po pijesku, dok su šokirani posjetitelji pokušavali zadržati svoje stvari."

Gledam sminak i čekam kad će se desiti ovo boldano, no snimak završio a od toga ništa. Kao da je vjetrić malo jače zapuhao na par sekundi. 2 krpe se malo pomaknule, ležaljke, šatori i suncobrani na mjestu i ljudi oduševljeni gledaju u zrak umjesto da "zadržavaju svoje stvari".

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2026 13:24 (passmaslom).
Moj PC  
14 0 hvala 1
16 godina
Re: Niski prelet akrobatske skupine pomeo suncobra

da, malo na najdonjem videu pobaca stvari, ništa tako gadno...

ali to je Murrica,  mogla bi pasti koja sudska trakavica...

Ju je je? Je ju je!
18 godina
Gebirgs kaže...

Oćete'l akrobatu u F/A-18 ili bakicu u VW Polu? 

Ako ste ga spremali za ove vratolomije i mladić se malo pogubi, a Boze moj. 

No posto je to Amerika, gdje se svaka greska placa (vruca kava i caj bez jasne deklaracije na poklopcu, sacuvaj boze da neko polomi zub na ćevapu), sigurno će neko traziti multimilijunsku odstetu radi stresa ili otpuhanog suncobrana starog 200 godina koji mu je ostavila pokojna baka i bez kojeg zivot vise nece biti isti. 

Jesi upoznat sa činjenicama o onom incidentu sa kavom ili samo o rekla kazala što se prenosi sa koljena na koljeno? Pogledaj online slike posljedica tog incidenta, neću ih stavljati tu jer nisu baš ugodne za oko. Kratka verzija je da se nije ovo netko zalio kavom iz kavomata nego skoro kipućom kavom koja nije trebala biti servirana.

https://www.ttla.com/?pg=McDonaldsCoffeeCaseFacts

I dodanto da je McDonalds namjerno servirao kavu skoro pri ključajućoj temperaturi da se ljudi moraju duže zaržati u restoranu u nadi da će još nešto tržiti...

17 godina
Na prvoj pomoči nam je doktorica s hitne pričala koliko su straše opekline od kave na djeci koja najčešće stradavaju od njih.
16 godina
Ajd odsoliraj, i pij ledenu kavu a ja cu vrucu.
Brkoni
10 godina
Solo761 kaže...

Jesi upoznat sa činjenicama o onom incidentu sa kavom ili samo o rekla kazala što se prenosi sa koljena na koljeno? Pogledaj online slike posljedica tog incidenta, neću ih stavljati tu jer nisu baš ugodne za oko. Kratka verzija je da se nije ovo netko zalio kavom iz kavomata nego skoro kipućom kavom koja nije trebala biti servirana.

I dodanto da je McDonalds namjerno servirao kavu skoro pri ključajućoj temperaturi da se ljudi moraju duže zaržati u restoranu u nadi da će još nešto tržiti...

Kao mali naucio sam (tezim putem) da neke tekucine provjerim prije ih utankavam u sebe. 

Ista prica s plasticnim vrecicama koje vise ne stavljam preko glave. 

Jesi li cuo za sudsku tuzbu kojom je frajer tuzio Red Bull - jer mu nakon popijenog pica, napitak nije dao krila.

"A consumer named Benjamin Careathers sued Red Bull in 2016. He claimed the energy drink did not give him the physical or mental "wings" its slogan promised.

A u ova priznanja kao dio van-sudske nagodbe ne bih ulazio. 

Evo ja imao situaciju gdje mi je tip romobilom doletio iz smjera iz kojeg ne bi trebao, suprotno smjeru kretanja prometa. Dirnuo sam ga autom, frajer je pao i razbio se na cesti.

Po policiji nisam kriv.

Prije tjedan dana sam (nakon 2 godine pregovaranja njegovog odvjetnika s osiguravajucom kucom) svjeze obavjesten da ce moja osiguravajuca kuca isplatiti balavom dripcu 39,838 EUR kao rezultat izvansudskog dogovora. Jer su njihovi odvjetnici procijenili da se ne isplati ici na sud. 

Mene se obavjestava da ce se to odraziti na moju premiju.A ako sam spreman preuzeti isplatu premije frajeru osobno, nece mi se odraziti na premiju. 

Stoga, jedno je realnost, drugo je marketing, losi marketing, lova koju otpises da nesto sahranis ili da otplovi itd.

Cime ne kazem da Mickey D nije u krivu, samo da je prica kompleksna. 

18 godina

Sprdate se, a da se dogodila nesreća, bili bi deseci mrtvih, doslovce unakaženi na bezbroj načina.

Postoje dobri razlozi, zašto se nešto ne smije izvoditi, kako se izvodi, zašto sigurnosna pravila nešto dopuštaju, nešto ne. 

Ovo su "usijane glave", kojima nije mjesto u toj grupi.

Na stranu odštete, koja bi se brojala u stotinama milijuna, ako ne i milijardama.... treba nositi nečiji život na savjesti, jer si sudjelovao u nečemu, a mogao si to spriječiti.

Avion nije zajebancija, tu se nesreće događaju rijetko, ali kada se dogode, onda se broje i broje. Ovo je vojni avion, da je slučajno pao na plažu, pomeo bi ljude kao od šale. 

Gluposti se izvode u simulatorima, video igrama, gdje se sve može ponoviti, bez obzira na ishod. U stvarnosti, ovakve greške se ili dogode sa tragedijom ili se sankcioniraju.

U oba slučaja, nema povratka na staro, nema povratka nikamo.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Taman malo poslje rata je bio aeromiting u SB gdje vrhunac bio ovakavi preleti MIG 21. Nismo paničarili kao plačipičke nego smo uživali.

A kako je UN imao helihoptersku valjda bazu u ĐĐ apsolitno svaki dan su mi bili nad glavom. Osobno sam obožavao prelete Kobri. Ja fino štijem u vrtu a on iznad glave.

Naša jedina kvazizaštita
Iz rata je otvori usta.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2026 21:54 (Gajotres).
18 godina
Brk kaže...
Ajd odsoliraj, i pij ledenu kavu a ja cu vrucu.

Najlakše ponavjati kao papagaj iz desetog prepričavanja, što je točno bilo je manje bitno, bitan je narativ, jel'da?

Gebirgs kaže...
Solo761 kaže...

Kao mali naucio sam (tezim putem) da neke tekucine provjerim prije ih utankavam u sebe. 

Ista prica s plasticnim vrecicama koje vise ne stavljam preko glave. 

Jesi li cuo za sudsku tuzbu kojom je frajer tuzio Red Bull - jer mu nakon popijenog pica, napitak nije dao krila.

"A consumer named Benjamin Careathers sued Red Bull in 2016. He claimed the energy drink did not give him the physical or mental "wings" its slogan promised.

A u ova priznanja kao dio van-sudske nagodbe ne bih ulazio. 

Evo ja imao situaciju gdje mi je tip romobilom doletio iz smjera iz kojeg ne bi trebao, suprotno smjeru kretanja prometa. Dirnuo sam ga autom, frajer je pao i razbio se na cesti.

Po policiji nisam kriv.

Prije tjedan dana sam (nakon 2 godine pregovaranja njegovog odvjetnika s osiguravajucom kucom) svjeze obavjesten da ce moja osiguravajuca kuca isplatiti balavom dripcu 39,838 EUR kao rezultat izvansudskog dogovora. Jer su njihovi odvjetnici procijenili da se ne isplati ici na sud. 

Mene se obavjestava da ce se to odraziti na moju premiju.A ako sam spreman preuzeti isplatu premije frajeru osobno, nece mi se odraziti na premiju. 

Stoga, jedno je realnost, drugo je marketing, losi marketing, lova koju otpises da nesto sahranis ili da otplovi itd.

Cime ne kazem da Mickey D nije u krivu, samo da je prica kompleksna. 

Nije nitko opekao jezik na kavi pa tužio McDonalds nego je u drive through-u dobio u krilo čašu sa praktički kipućom kavom. Zato i tužba.

A  ovakvi koji prepričavaju narodne verzije umjesto da provjere ono što je točno bilo tužakaju firme jer nisu dobili krila...

18 godina
passmaslom kaže...

"Snimke dramatičnog trenutka brzo su se proširile društvenim mrežama. Na njima se vidi trenutak u kojem borbeni zrakoplov F/A-18 Super Hornet prelazi tik iznad glava kupača. Snažan potisak motora i zračni vrtlog stvoren preletom izazvali su kaos na plaži, doslovno pomevši i razbacavši ležaljke, šatore i suncobrane po pijesku, dok su šokirani posjetitelji pokušavali zadržati svoje stvari."

Gledam sminak i čekam kad će se desiti ovo boldano, no snimak završio a od toga ništa. Kao da je vjetrić malo jače zapuhao na par sekundi. 2 krpe se malo pomaknule, ležaljke, šatori i suncobrani na mjestu i ljudi oduševljeni gledaju u zrak umjesto da "zadržavaju svoje stvari".

Zadnji video?

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina
Hane, ne kupuj kavu u flythrue mcd... 😅 🤣
Brkoni
17 godina

Neznam tko je ovjde problematicniji, budala od pilota koji je pretjerao ili roditelji koji djecu dovode u veoma rizicne situacije. 

( nekad zaboravljam da se neki roditelji ipak zele rijesiti svoje djece jer kako drugacije objasniti djecu na elektricnim romobilima na cesti )

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice