pa to i ja kazem da subskripcija je na mmoima samo da bi se tvrtka mogla brzo i jako
obogatiti ako igra uspije na trzistu...
koda oni nemogu sve to lijepo imat i bez subskripcije alo onda nebi dobivali
sigurne pare ko kod subskripcije.
pa to i ja kazem da subskripcija je na mmoima samo da bi se tvrtka mogla brzo i jako
obogatiti ako igra uspije na trzistu...
koda oni nemogu sve to lijepo imat i bez subskripcije alo onda nebi dobivali
sigurne pare ko kod subskripcije.
aka (Subscription means more content guys) LOL ...
I don't think so, STO prije nego je prešao na F2P je bio dosta loš sa vrlo malo sadržaja, tek kad je prešao na F2P je počeo dobivati redoviti content ;)
EDIT: Da se razumijemo, kad je STO prelazio na F2P. . .Psovao sam Atari i PWE ( radi prelaska na F2P ), jer nisam znao što očekivati...No na kraju se ispostavilo da ga je taj F2P spasio.
Naravno kad polovina igraca placa 100+$ mjesecno a druga polovina grinda 12 sati dnevno,ja sam prestao igrati STO nakon season 5 ,igra mi je postala preskupa a i dosadna jer se gameplay trosio na novi sadrzaj koji je u stvari repetativni grind.Nove dodaju kroz svaku novu sezonu.F2P je iluzija nista nije besplatno.
Ja placam 2 accounta za EVE(ponekad i tri,na rl novcem ne plex-ovima i ingame valutom) i drago mi je jer podrzavam igru koju volim ,ako ikad bude transformirana u F2P(odsosno p2W)onda cu da bih nastavio igranje morati placati 20+$ mjesecno da bih omogucio jednom liku skill training.
Treba nauciti placati za usluge koje koristite ili bi i vi da radite besplatno da bi usrecili svoje poslodavce i korisnike vasih usluga.Ako netko nije financijski u stanju placati 15$ nek si prvo sredi RL i izvor prihoda,i nek se kloni igranja.
Da ne bude nesporazuma,najbolja opcija je B2P,ali kompanije nisu humanitarne organizacije,one prave igre da bi zaradile,ne da bi nama omogucile zabave . Pogledajte cash shopove nekih f2p naslova,ili igara koje su jos u fazi idejnog projekta, i sta se sve prodaje tamo i po kojim cijenama(Shroud of Avatar prodaje kuce za 200$,koliko su najeftiniji brodovi u SC???).
U f2p i b2p igrama igraci trose vise od 15$ mjesecno i do deset puta.
Zenimaxov problem je sto oni traze mjesecnu pretplatu za SP+MP+co-op igru ,kao sto je napravio EA sa SWTOR.Prije nego je presao na f2p u nekakvom nakaznom obliku.Bolje da su ugasili servere.
@ van_blaster
tvoja teza ''ako netko nije financijski u stanju placat 15$'' uopce nema smisla. dovoljno je samo pokazat primjer gw2. platio si igru i to je to. nema dodatnih transakcija za novi content, samo skinovi i takve slicne gluposti koje mozes opet kupit za ingame cash. naravno da ima ljudi koji ce trosit real money za takve bezvezarije, uvijek ih je bilo i uvijek ce ih bit.
medutim, ne radi sa samo o 15$. radi se o tome da prije toga moras dat 60$, pa onda 15$ jer to ce igra tako zahtijevat, osim ako ne daju free month, a i ako ga daju morat ces kupit prepaid samo da otkljucas tih besplatnih 30 dana. pa ce se to svest na nekih 7.5$ po mjesecu za prva dva mjeseca.
''treba nauciti placati usluge koje koristite'' je jos jedna konstatacija koja nema smisla. ako igra ima bugova, ako igra ima lag koji nije tvoja krivnja, ako igra ima exploite, ako igra ima xy raznih problema pri launchu, hoces li trazit da ti refundiraju sate dok je igra po maintenace-om i sad da ne nabrajam, da li ces ti kao korisnik usluge trazit da ti daju besplatne dane ili ces samo sutit i trpit dok se to ne ispravi? vjerojatno neces, nego ces ili trpit ili zahtjevati da ti vrate kompletan iznos. a ako vratis igru onda je ne mozes vise igrat. a malo je kompanija koje ce ponudit da nakon duzeg perioda igranja dozvoljava vracanje proizvoda.
usluga u novim mmo igrama je nula bodova. u swtor-u sam slao tikete i dobivao automatizirane poruke. predivno.
sub fee je stvar proslosti koju ce samo zagrizeni fanovi placat a ja bih za tih 75$ sto dajem zenimaxu za dva mjeseca igranja rade kupio par igara na steam sale koji ce mi dat bolje price value nego mmo o kojem apsolutno nista ne znam
aka (Subscription means more content guys) LOL ...
I don't think so, STO prije nego je prešao na F2P je bio dosta loš sa vrlo malo sadržaja, tek kad je prešao na F2P je počeo dobivati redoviti content ;)
EDIT: Da se razumijemo, kad je STO prelazio na F2P. . .Psovao sam Atari i PWE ( radi prelaska na F2P ), jer nisam znao što očekivati...No na kraju se ispostavilo da ga je taj F2P spasio.
Naravno kad polovina igraca placa 100+$ mjesecno a druga polovina grinda 12 sati dnevno,ja sam prestao igrati STO nakon season 5 ,igra mi je postala preskupa a i dosadna jer se gameplay trosio na novi sadrzaj koji je u stvari repetativni grind.Nove dodaju kroz svaku novu sezonu.F2P je iluzija nista nije besplatno.
Ja placam 2 accounta za EVE(ponekad i tri,na rl novcem ne plex-ovima i ingame valutom) i drago mi je jer podrzavam igru koju volim ,ako ikad bude transformirana u F2P(odsosno p2W)onda cu da bih nastavio igranje morati placati 20+$ mjesecno da bih omogucio jednom liku skill training.
Treba nauciti placati za usluge koje koristite ili bi i vi da radite besplatno da bi usrecili svoje poslodavce i korisnike vasih usluga.Ako netko nije financijski u stanju placati 15$ nek si prvo sredi RL i izvor prihoda,i nek se kloni igranja.
Da ne bude nesporazuma,najbolja opcija je B2P,ali kompanije nisu humanitarne organizacije,one prave igre da bi zaradile,ne da bi nama omogucile zabave . Pogledajte cash shopove nekih f2p naslova,ili igara koje su jos u fazi idejnog projekta, i sta se sve prodaje tamo i po kojim cijenama(Shroud of Avatar prodaje kuce za 200$,koliko su najeftiniji brodovi u SC???).
U f2p i b2p igrama igraci trose vise od 15$ mjesecno i do deset puta.
Zenimaxov problem je sto oni traze mjesecnu pretplatu za SP+MP+co-op igru ,kao sto je napravio EA sa SWTOR.Prije nego je presao na f2p u nekakvom nakaznom obliku.Bolje da su ugasili servere.
Onda nisi dugo igrao STO ako misliš da je f2play iluzija. Igra je free to play a one stvari koje kupuješ u zen storeu sa stvarnim novcem nisu krucijalne, groundbreaking ili overpowered. Bez potrošene ijedne lipe možeš biti apsolutno konkurentan u STOu. Što se tiče plaćanja ESOa, ne vidim smisao kokodanja i prigovaranja, sasvim normalno za novi MMO, pogotovo ovakvog naslova, naravno da će se plaćati subskripcija. Da li bih volio da se ne plaća? Naravno, ali ću ga svejedno kupiti i nakon mjesec dana što dobiješ igranja sa kupljenom igrom odlučiti što dalje ako mi je i dalje zanimljiv. Isto vrijedi i za Star Citizen kad napokon dođe....
Prijatelju moj da ti znaš koje sam ja pare trošio na STO prije F2P. . .
Godinu dana sam placao preplatu, nakon toga sam presao na lifetime, svaki bro/pet/kostim. . .itd iz cStora sam posjedovao ( imam cak i STO Collectors edition ), samo što je malo takvoh "budala" ( FANOVA ) koji su spremni izdvojiti toliku lovu za jednu igricu.
No eto sada imam Dhilitium, i dalje placam mjesecnu preplatu na dva acc-a (na svakome svaki mj. dobivam 500 ZENa) i manje potrosim nego prije, a imam sve kao i prije, svaki brod,kostim,peta,sva elitna oprema.
cStore brod dolazi svakih cca 3mj (znači 1500ZEN-a od preplate + 1000 ZENa od Dhil.), lockbox brodove/oružja/petove. . .itd sve preko exchange.
F2P ako je napravljen kako valja, može biti odličan, STO / NW po meni ima odličan F2P, dok SWTOR je sranje teško. . .restrikcije su pre velike ( uključujuči preferred status ).
Prijatelju moj da ti znaš koje sam ja pare trošio na STO prije F2P. . .
Godinu dana sam placao preplatu, nakon toga sam presao na lifetime, svaki bro/pet/kostim. . .itd iz cStora sam posjedovao ( imam cak i STO Collectors edition ), samo što je malo takvoh "budala" ( FANOVA ) koji su spremni izdvojiti toliku lovu za jednu igricu.
No eto sada imam Dhilitium, i dalje placam mjesecnu preplatu na dva acc-a (na svakome svaki mj. dobivam 500 ZENa) i manje potrosim nego prije, a imam sve kao i prije, svaki brod,kostim,peta,sva elitna oprema.
cStore brod dolazi svakih cca 3mj (znači 1500ZEN-a od preplate + 1000 ZENa od Dhil.), lockbox brodove/oružja/petove. . .itd sve preko exchange.
F2P ako je napravljen kako valja, može biti odličan, STO / NW po meni ima odličan F2P, dok SWTOR je sranje teško. . .restrikcije su pre velike ( uključujuči preferred status ).
Vidiš ja igram npr STO od bete (neznam zašto uopće plaćaš pretplatu a pogotovo neznam zašto plaćaš za 2 accounta) i zarađujem novac na STOu, bot na laptopu mi grinda 24/7 te mjesečno sa svim altovima mogu nafarmati dilitija da zamjenim za 100 000 zenova. Od STOa sam kupio novi komp, masu novih igara, laptop i tonu stvari. Davati novac na STO je bacanje novca, sve se može nabaviti u igri.
za mene je ovo kao skyrim online, sa par novih featura.
cini mi se da je ovo kao guild wars 2 po pitanju pvp-a, jer ocigledno je da je igra heavy pvp orijentirana kad je cijelo jedno podrucje ogromna pvp mapa. e sad, dal se isplati placat monthly fee za nesto sto mozes igrat mukte po pitanju pvp-a (guild wars 2 WvW) iili davat monthly fee za istrazivanje koje i ovako i onako mozes radit u skyrimu (opet mukte)
za ljude koji nisu igrali skyrim igra je odlicna, za one koju jesu, vec znas sta ocekujes...
Bokte mazo ti bi sve mukte, idi radi, zaradi nešt love i kupi original ne samo kriminal
@ van_blaster
medutim, ne radi sa samo o 15$. radi se o tome da prije toga moras dat 60$, pa onda 15$ jer to ce igra tako zahtijevat, osim ako ne daju free month, a i ako ga daju morat ces kupit prepaid samo da otkljucas tih besplatnih 30 dana. pa ce se to svest na nekih 7.5$ po mjesecu za prva dva mjeseca.
nitko nas ne prisiljava da potrosimo 60$ na igru pa da placamo opet 15 $ ,mjesecno,... ako mi se to nesvidja jednostavno necu kupiti igru i gotovo,maknut cu se
Po reakciji dijela potencijalnih igraca oni zele besplatnu igru i pi*zde okolo,umjesto da prihvate realnost i jednostavno odhebu zenimax i njihov cash grab ESO... a ne, oni nastavljaju sa cvilenjem i na kraju vecina njih ce nakraju podrzati taj biznis model kao sto smo podrzali kupovinu DLC-ova,online igranje SP igri,preorderanje igri u ranom razvoju i zadovoljno igranje kojekakvih alfa testova,kupovanje pristupa beta testiranju,placanje piksela po 25+$, ... sjecali se itko starforcea i kako je ondasnja gaming zajednica unistila jedan DRM,jednostavnim bojkotom,konkretnom akcijom a ne plakanjem po forumima.
Vidiš ja igram npr STO od bete (neznam zašto uopće plaćaš pretplatu a pogotovo neznam zašto plaćaš za 2 accounta) i zarađujem novac na STOu, bot na laptopu mi grinda 24/7 te mjesečno sa svim altovima mogu nafarmati dilitija da zamjenim za 100 000 zenova. Od STOa sam kupio novi komp, masu novih igara, laptop i tonu stvari. Davati novac na STO je bacanje novca, sve se može nabaviti u igri.
Sad idemo malo u offtpic, ali ae. . .ugl. od kad je igra presla na F2P ne uzimam nesto puno zenova, se si nabaljam unutar same igre.
U zadnjih pola godine nemam vremena kao nekada za igrati STO pa se skupi koliko se skupi, ako biš mi mogao poslati taj boot da isprobam, bio bi ti zahvalan ;)
@ van_blaster
nitko nas ne prisiljava da potrosimo 60$ na igru pa da placamo opet 15 $ ,mjesecno,... ako mi se to nesvidja jednostavno necu kupiti igru i gotovo,maknut cu se
Po reakciji dijela potencijalnih igraca oni zele besplatnu igru i pi*zde okolo,umjesto da prihvate realnost i jednostavno odhebu zenimax i njihov cash grab ESO... a ne, oni nastavljaju sa cvilenjem i na kraju vecina njih ce nakraju podrzati taj biznis model kao sto smo podrzali kupovinu DLC-ova,online igranje SP igri,preorderanje igri u ranom razvoju i zadovoljno igranje kojekakvih alfa testova,kupovanje pristupa beta testiranju,placanje piksela po 25+$, ... sjecali se itko starforcea i kako je ondasnja gaming zajednica unistila jedan DRM,jednostavnim bojkotom,konkretnom akcijom a ne plakanjem po forumima.
U pravu je tip,osobno mislim da bi igra mogla imat problema zbog drugih stvari a ne zbog pretplate,a i moje mišljenje je da je pretplata bolja solucija od bilo kakvih mikrotransakcija i keš šopova.
Pff, em sto je paid ili paid to win, skrim gui mi je bezvezno, rade bih Oblivion sucelje na skrym grafiku
neda mi se pisati novi komentar
Jedini Plus( + ) za TESO je MAC port. . .
STO je napravio MAC port ali preko emulatora ( tipa Wine ) koij gadno šteka.
Nevjerojatno, osuđujete i pljujete igru koja ne izlazi još 2 mjeseca i kojoj vrlo malo znate i 99% vas ju nije ni probalo, a i oni koji jesu probali betu neće zapravo ni igrati istu igru kad izađe. Komedija ste likovi. A i nevjerojatno prozirni, da nema pretplate, ne bi ni jedan prigovor čuo za igru.
Nevjerojatno, osuđujete i pljujete igru koja ne izlazi još 2 mjeseca i kojoj vrlo malo znate i 99% vas ju nije ni probalo, a i oni koji jesu probali betu neće zapravo ni igrati istu igru kad izađe. Komedija ste likovi. A i nevjerojatno prozirni, da nema pretplate, ne bi ni jedan prigovor čuo za igru.
Bilo bi prigovora od strne HC igrača, problem je u tome što je glupo plačati nešto što ne vrijedi plačanja. . .SWTOR definitivno ne vrijedi plačanja. . .a ova igra ide putem SWTORa i imati će isti ishod kao i SWTOR. . .
Bilo bi prigovora od strne HC igrača, problem je u tome što je glupo plačati nešto što ne vrijedi plačanja. . .SWTOR definitivno ne vrijedi plačanja. . .a ova igra ide putem SWTORa i imati će isti ishod kao i SWTOR. . .
Odakle ti znaš da ide putem SWa? Odakle znaš da će imati isti ishod? Jesi li možda prorok? Jesi li ti možda jedan od developera? Sve same špekulacije.....nisu čak ni iste tematike, 2 različite igre
Istina ,malo je informacija o ESO-u,Ali prema onomo sto za sada znamo(a malo znamo) jedina razlika izmedju SW TOR-a i ESO-a jeste open PVP zona u Cyrodilu,EA/Bioware je pokusao sa Ilumom ali game engine nije dozvoljavao open world PvP,vecih razmjera.
Obje su story driven SP+MP+co-op igre , jedino u cemu je ESO u prednosti jeste PvP,i to je jedino sto me moze zainteresirati za ESO,a kako taj PvP funkcionise ,nemamo bas niti jednu informaciju(onaj filmic ne smatram informacijom vec reklamom).
Bude li PVP , zabavan i sa nekim smislom ,sa podnosljivim lagom,bez dominacije roaming zergova... kupit cu igru i placat cu pretplatu .
hahaha jel ti znas uopce sta je beta? beta je 90% igre, s tim da se game mechanics ne minjaju, eventualno tu i tamo koji quest i popravak bugova. ja sam igrao gw2 beta i posli kad je izasla igra sve identicno. tako da ne znam jel uopce bilo vrijedno pisati nesto na tvoju konstataciju
da nema pretplate naravno da nebi bilo pogovora, kupit ces igru i igrat ces kad zelis i koliko zelis, a ne biti rob pretplate.
ako je gw2 mogao f2p zasto ne moze i zenimax? zato sto f*ck u, gimme money!
Čovjek je sve objasnio hahaha
hahaha jel ti znas uopce sta je beta? beta je 90% igre, s tim da se game mechanics ne minjaju, eventualno tu i tamo koji quest i popravak bugova. ja sam igrao gw2 beta i posli kad je izasla igra sve identicno. tako da ne znam jel uopce bilo vrijedno pisati nesto na tvoju konstataciju
da nema pretplate naravno da nebi bilo pogovora, kupit ces igru i igrat ces kad zelis i koliko zelis, a ne biti rob pretplate.
ako je gw2 mogao f2p zasto ne moze i zenimax? zato sto f*ck u, gimme money!
Ne, nego zato što si ti i ostali sličnog mišlenja neradnici i dangube, umjesto da gledate gdje će te šta ukrast, hvataj se krampa i radi, posla uvijek ima, pa se nećeš žalit na pretplatu.
@Reanimator, ja se neću sa tobom prepirati, nisam prorok. . .samo iznosim svoje mišljenje.
Hoho kud ode tema
obzirom na minimalnost informacija o ESO-u(jos uvijek pod zenimaxovom zabranom) i na drugim forumima sirom svijeta uglavnom se raspravlja o biznis modelu,preorderu i njihovim bonusima ... itd , valjda ce se i to promijeniti uskoro pa ce beta testeri podijeliti info o gameplayu.
Ne, nego zato što si ti i ostali sličnog mišlenja neradnici i dangube, umjesto da gledate gdje će te šta ukrast, hvataj se krampa i radi, posla uvijek ima, pa se nećeš žalit na pretplatu.
krajnje neozbiljan komentar. prvo ti ne znas dal ja uopce radim ili ne. drugo, da kojim slucajem imam novca na bacanje/da kojim slucajem nemam novca na bacanje ni u jednom slucaju se ne bih ponasao kao pijani milijarder i bacao pare jer tako nisam odgojen. to sto ces ti radit sa svojim novcem je sasvim nebitno, ali nemas pravo solit pamet drugima, pogotova na taj sirovi nacin da smo svi dangube i da je bolje da idemo kopat kanale pa cemo imat lovu za placat pretplatu.
rasprava je o tome da li se isplati placat pretplatu u ovim vremenima ili ne gdje je vecina igara f2p ili mikrotransakcije, a ne o tome da mi zelimo igrati igru mukte. kad to shvatis onda cu te pocet ozbiljno shvacat, ovako mi se paris samo kao troll ili neki neuki underaged kmecavac.
obzirom na minimalnost informacija o ESO-u(jos uvijek pod zenimaxovom zabranom) i na drugim forumima sirom svijeta uglavnom se raspravlja o biznis modelu,preorderu i njihovim bonusima ... itd , valjda ce se i to promijeniti uskoro pa ce beta testeri podijeliti info o gameplayu.
rekao sam vam kakav je gameplay u eso... skyrim gameplay + novi feature (dodge). tu i tamo neka nova mehanika koja nije bila u skyrimu. vise je pitanje end game nego starting area.
jucer sam gledao jedan film na youtube o gameplaye i lunch game content se sastoji od 500 sati igranja od toga treba 150 sati levelat. ima 16 instanci koje se mogu igrat. plus sve na heroic modu ali nisu indetične nego se otvaraju dodatni putevi drugačiji bossevi i slično.
jedna informacija! igra košta 60 dolara ali vjerovatno za amerikance ja sam je kupio na oficijalnom sajtu i standardna edicija košta 54 eura što je oko 410 kuna a ne 350 koliko bi izašla dolarska transakcija
obožavam pretplatu jer je svima isto a uvijek imate ovih grindera koji nemaju love pa mogu skupit contenta i prodat ga za game time kao sto je bilo u wowu
samo djeca nemaju kreditne kartice da bi prijavili pretplatu bez znanja staraca pa ce igra vjerovatno sa ovim načinom biti oslobođena velikog broja derišta
ak vi ljudi nevidite sve što nevalja dosad u vezi ESO onda ja neznam. ovo se na reanimatora odnosi.
sama činjenica što je sve pod okriljem magle i prodavanja iste nam govori više nego oni traileri i informacije dane na kapaljku.
pazi,igra izlazi uskoro a mi (potencijalni kupci i igrači) neznamo NIŠTA O IGRI. kakav je sistem borbe,kolko klasa ima,ima li ih uopce,oce li biti pvp-a i u kojem razmjeru...
a i oni koji jesu u beti imaju restriktiran gameplay i nesmiju o tome pričati
TO SVE SMRDI DOZLABOGA
ja sam prestar i predugo igram video igre da bi se uvukao u ovo govno od subskripcije (pogotovo kad se danas nudi pregršt odlicnih igara sa ne pay to win modelom) i da bi srljao u kupovinu s preorderom.
NEMA *EBENE ŠANSE.
treba objektivno gledati na sve ovo. a sve pokazano nam govori da je to sve zbog para. i da se ugrabi što više istih. a kako vidim ide im i dobro jer ljude valjda nije ni briga što neznaju nista o proizvodu kojeg uzimaju,samo da je hype i da je to skyrim online.
a ni skyrim nije bog zna što sam po sebi.
ma joj.
krajnje neozbiljan komentar. prvo ti ne znas dal ja uopce radim ili ne. drugo, da kojim slucajem imam novca na bacanje/da kojim slucajem nemam novca na bacanje ni u jednom slucaju se ne bih ponasao kao pijani milijarder i bacao pare jer tako nisam odgojen. to sto ces ti radit sa svojim novcem je sasvim nebitno, ali nemas pravo solit pamet drugima, pogotova na taj sirovi nacin da smo svi dangube i da je bolje da idemo kopat kanale pa cemo imat lovu za placat pretplatu.
rasprava je o tome da li se isplati placat pretplatu u ovim vremenima ili ne gdje je vecina igara f2p ili mikrotransakcije, a ne o tome da mi zelimo igrati igru mukte. kad to shvatis onda cu te pocet ozbiljno shvacat, ovako mi se paris samo kao troll ili neki neuki underaged kmecavac.
rekao sam vam kakav je gameplay u eso... skyrim gameplay + novi feature (dodge). tu i tamo neka nova mehanika koja nije bila u skyrimu. vise je pitanje end game nego starting area.
Nisam rekao da si danguba i neradnik bezveze, pratim te u raznim temama i svugdje iznosiš isti pristup, sve bi mukte muktarošu, tipični si primjer balkanca, sve bi džaba, hvala bogu pa ja nisam takav, umjesto što bi sve džaba digni gu*icu i radi nešta a ne gubi dane po forumima i mukte skkidanju videoigara, znaš ono, živi život. A jedini koji kmeči ovdje si ti, o hebenoj pretplati za koju dangubo nemaš love, da bar počnu naplaćivati i ulaz na ovaj forum, bar bi se tebe riješili. Takve klince kao što si ti bi starci trebali sve u vojničke škole pa da vidiš šta je disciplina i poštovanje.
Nisam rekao da si danguba i neradnik bezveze, pratim te u raznim temama i svugdje iznosiš isti pristup, sve bi mukte muktarošu, tipični si primjer balkanca, sve bi džaba, hvala bogu pa ja nisam takav, umjesto što bi sve džaba digni gu*icu i radi nešta a ne gubi dane po forumima i mukte skkidanju videoigara, znaš ono, živi život. A jedini koji kmeči ovdje si ti, o hebenoj pretplati za koju dangubo nemaš love, da bar počnu naplaćivati i ulaz na ovaj forum, bar bi se tebe riješili. Takve klince kao što si ti bi starci trebali sve u vojničke škole pa da vidiš šta je disciplina i poštovanje.
tesko da sam ''muktaros'' kad sam 4 godine (najmanje) igrao wow. valjda je malo vjerojatno da sam ga igrao a da nisam nista platio. kao i swtor i gw2. argumenti su ti na klimavim nogama. a to sto ti mene pratis po raznim forumima, ne znam dal da placem od tuge ili da se nadam da ces se opametit.
eto jedva cekam da izade eso pa da zenimax dobije jos jednog u nizu fanboy-a kojima sljepilo nije nepoznat pojam. zbog takvih kao ti gaming industrija stagnira jer ljudi ne znaju da je njihov novcanik glas u ovoj industriji, a ne kukanje po razno-raznim official forumima.
jucer sam gledao jedan film na youtube o gameplaye i lunch game content se sastoji od 500 sati igranja od toga treba 150 sati levelat. ima 16 instanci koje se mogu igrat. plus sve na heroic modu ali nisu indetične nego se otvaraju dodatni putevi drugačiji bossevi i slično.
jedna informacija! igra košta 60 dolara ali vjerovatno za amerikance ja sam je kupio na oficijalnom sajtu i standardna edicija košta 54 eura što je oko 410 kuna a ne 350 koliko bi izašla dolarska transakcija
obožavam pretplatu jer je svima isto a uvijek imate ovih grindera koji nemaju love pa mogu skupit contenta i prodat ga za game time kao sto je bilo u wowu
samo djeca nemaju kreditne kartice da bi prijavili pretplatu bez znanja staraca pa ce igra vjerovatno sa ovim načinom biti oslobođena velikog broja derišta
Malo si se zezno... Vecinom takve stvari i igraju derista, a i ta derista su OP jer imaju vremena drgljati po igri cijeli dan.
Ma u pravu si. Ja se samo nadam
A zamisli kolikobi ih tek bilo da je f2p
Ma iskreno i ovaj naslov na forumu se svodi na kmečanje oko pretplate iskreno najviše bi volio da je igra free al da postoji pretplata ali dobro što je tu je. malo tko komentira gameplayeve koji su se pojavili na you tube-u ne mislim samo na oficijalni gameplay sa quakecona nego i na ostale privatne uradke poput onih ruskih itd.
iskreno meni se jako sviđa čisto sučelje i da se igra ne svodi samo na čekanje cooldownova + ipak koristi se miš pa treba nešto i skillshootat
kazu da u petak ukidaju NDA i tada bi trebale navaliti informacije.
Za mene MMO je potpuno nesto drugacije od SP igara,gameplay u mmo-vima mi je fokusiran na interakciju sa drugim igracima;suradnja,prijateljski pristup,neprijateljski,preferiram da su igraci prisiljeni na grouping ili vangrupnu suradnju... nije me briga za combat mehaniku ,akcijski pristup,trojstvo,efekte,grafiku.
U ESO-u nije me briga za lore i solo misije,voice acting...,ali briga me kako su dizajnirali PvP
Eto,Oni koji su igrali betu ili ce igrati ovu narednu,ako im se da nek mi opsirno opisu ESO i imam li ja sta da trazim u ovoj igri.