evo da se i ja malo uključim u raspravu
prvi mmo koji sam probao je swtor. nikad zarazniju igru nisam igrao i od onda tražim taj osjećaj od svake igre. igrao sam je od početka do proljeća znači nekih 6 mjeseci dok igra nije propala. najveći problem po meni u swtoru je bilo u startu previše servera pa onda end game content i kako su ljudi opadali sa servera igra je postajala sp a ne mmo)cekanje na warzone, traženje tanka za instancu itd)
poslije swtora su mi rekli uzmi wow to ti je mmo do bola ekipa itd itd kupio sam wow sa svim expanzijama igrao ga 3 sata kupio cvijeće ubijao ptice i poslao blizardu poruku da vrate lovu or else.
cekam pravi mmo i mislim da je teso odgovor na moje molitve. nitko o tome ne priča ali ovi iz zenimaxa su rekli da ce biti megaserver ali da ce funkcionirati na taj način da će te automatski ubacivati s ekipom koja ima slične zahtjeve od igre)pve,pvp itd) neznam možda sam krivo načuo al shvatio sam da će rasporedjivati igrače i po zemljopisnom podrijetlu??? možda sam krivo čuo al ako tako bude to možda bude presudan faktor zašto će igra uspijet. jer najbitnija stvar u mmou je ekipa a najlakše je nać ekipu ako ste svi u istom serveru. u zenimaxu se kunu da je samo 10-15% igre levelanje ostalo je end content tako da se nadam da ponavljanje stalno istog dungeona valjda nece biti slučaj.
jedini nedostatak koji vidim u ovoj igri je release date. pa ljudi počinje ljepše vrijeme motor riva vožnjica cugica kupanje more itd ko ima vremena za igrat ljeti.
slažem se sa pretplatom al se ne slažem sa onda kupovinom igre u startu. igra ako je pretplata trebala bi biti simbolična cijena u startu tipa 25 dolara i u tome dobiješ mjesec dana gratis.
bar neće biti toliko klinaca od 12 godina koji moraju žicat starce lovu.