Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 507.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
speedhack kaže...

O hebo ja shopto poslao im poruku jucer i rekli da kako ima delaya u slanju posiljki oko bozica da neka ocekujem igru rano u prvom mjesecu...koja im to fora posalju 13tog pa da je jos nema kod nas...ne nije je na carini provjerio sam tako da je oni ne drze...toliko o toj brzoj posiljki tim royal mailom...

Uff, ma divno.... zgleda da cu morat uzet digitalu a box prodat kad dodje...

16 godina
neaktivan
speedhack kaže...

O hebo ja shopto poslao im poruku jucer i rekli da kako ima delaya u slanju posiljki oko bozica da neka ocekujem igru rano u prvom mjesecu...koja im to fora posalju 13tog pa da je jos nema kod nas...ne nije je na carini provjerio sam tako da je oni ne drze...toliko o toj brzoj posiljki tim royal mailom...

Ma nabijem ih ja na ******* a veselio sam se da ću igrati igru sada oko ovih praznika ,  naručio sam je još 16.08 i sve platio  a 13.12 mi poslali mail da su igru poslali.

Pa nisu normalni , evo što ti znače narudžbe od online shopova iako je shopto bio prije hvaljen po forumima kod nas isto kao i zavvi a koliko vidim ima i onih koji su kupili i keyeve od g2play pa su dobili one koje ne valjaju.

Sve je to lutrija ako se ne kupuje izravno  iz prve ruke u dućanu a nama EA nije dopustila da uzmemo preko origina...

Edit :  Evo sada sam baš vidio na Pc play forumu da je nekakav lik Tyrion danas dobio svoju igru od Shopto-a koja mu je bila poslana također 13.12 a meni još uvijek moja nije došla tako da izgleda da su pošiljke ipak bile poslane. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:21 (Real98).
14 godina
neaktivan

Gdje je ima za kupit?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Real98 kaže...
speedhack kaže...

Ma nabijem ih ja na ******* a veselio sam se da ću igrati igru sada oko ovih praznika ,  naručio sam je još 16.08 i sve  platio    a 13.12 mi poslali mail da su igru poslali.

Pa nisu normalni , evo što ti znače narudžbe od online shopova iako je shopto bio prije hvaljen po forumima kod nas isto kao i zavvi a koliko vidim ima i onih koji su kupili i keyeve od g2play pa su dobili one koje ne valjaju.

Sve je to lutrija ako se ne kupuje izravno  iz prve ruke u dućanu a nama EA nije dopustila da uzmemo preko origina...

Edit :  Evo sada sam baš vidio na Pc play forumu  da je nekakav lik Tyrion danas dobio svoju igru od Shopto-a koja mu je bila poslana također 13.12 a meni još uvijek moja nije došla tako da izgleda da su pošiljke ipak bile poslane.

ma bez brige... doći će :) najverojatnije nije shopto kriv već naša pošta... ziher se ne mogu snać sa svim pošiljakam koje su ih sanšle oko božića pa sve kasni... XD

15 godina
protjeran

E a kakva je ovo priča da se u našoj regiji neće moći igrati do proljeća? Jel ima  kakve istine u tome? Pitam jer vidim da već neki igraju

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

E a kakva je ovo priča da se u našoj regiji neće moći igrati do proljeća? Jel ima  kakve istine u tome? Pitam jer vidim da već neki igraju

Ma gluposti ,  može se igrati a svatko tko je preorderao je imao early access a oni koji su se regali za betu su igrali posljednjih vikenda ,  jedino što EA nije zasad dozvolio digitalnu narudžbu igre sa naših prostora i što su formalno ovi prostori cijelog balkana ,  Rumunjske , Bugarske  i nekih zemalja bivšeg SSR-a nepokriveni na launchu tako da se ne može kod nas kupiti igra ali se može importat.

Laga na serveru nema ja kada sam igrao imao sam 60-70 ms normalno a pretplata će se moči plaćati preko kreditnih kartica i prepaid bonova bez obzira na to odakle su igrači a neće biti niti IP blockova.

16 godina

Bok svima,

Neznam kako vi sa shopto.net niste dobili, neni poslali 16og kad i svima jucer, 22og podigao na posti..

Sto se tice same igre, ovo mi je drugi mmo koji igram. Igrao sam samo wow i to 5 godina sto hardcore raidanja sto casual.

Sto se tice tora, igra mezaista odusevila, otisao sam na low populated server i nemam nikakav que. sto se tice usporedbi sa wowom, zaista puno dodirnih tocaka ima, cak i vise od toga no nemoze se nazivati wow kopijom jer ima brdo noviteta.

Sto se tice same igre nemogu napisati konacnu ukupnu ocjenu jer sam tek na lvl7 no atmosfera u igri je fenomenalna, bas se lako uziviti u pricu. Igram bounty huntera, lvl7 atm i imam pitanje: Gdje birate profesije? Dali samo u glavnom gradu ili ima i u Hutti?

spomenuo sam gore wow jer sam se htio osvrnuti na prozivke da je kopija wowa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 10:01 (Yvan).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Bok svima,

Neznam kako vi sa shopto.net niste dobili, neni poslali 16og kad i svima jucer, 22og podigao na posti..

Sto se tice same igre, ovo mi je drugi mmo koji igram. Igrao sam samo wow i to 5 godina sto hardcore raidanja sto casual.

Sto se tice tora, igra mezaista odusevila, otisao sam na low populated server i nemam nikakav que. sto se tice usporedbi sa wowom, zaista puno dodirnih tocaka ima, cak i vise od toga no nemoze se nazivati wow kopijom jer ima brdo noviteta.

Sto se tice same igre nemogu napisati konacnu ukupnu ocjenu jer sam tek na lvl7 no atmosfera u igri je fenomenalna, bas se lako uziviti u pricu. Igram bounty huntera, lvl7 atm i imam pitanje: Gdje birate profesije? Dali samo u glavnom gradu ili ima i u Hutti?

spomenuo sam gore wow jer sam se htio osvrnuti na prozivke da je kopija wowa.

Profesije uzimas u Imperial / Republic Fleetu (ovisno o tome koju stranu igras) cim dobijes companione i završiš početnu zonu.

Naime,profesije ti ovdje funkcioniraju sasvim drukcije nego u wowu,u igri mozes izabrat do 3 profesije,a sav posao umjesto tebe napraviti ce tvoji companioni.

Naravno,ako bas volis kopat rude,uvijek mozes i sam.

14 godina
Kora kaže...

Lvl 17 Jedi Consular says hi {#}

Paragon
16 godina
neaktivan

Dali netko zna di ovo mogu kupit? Svugdje je out of stock.

SpyGi je mato.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kad će više rješit taj prokleti que {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Na kojem si serveru?

Ja sam prvi dan release-a ima queue(u early accessu nije bilo queue-a),ali evo otkad su prckali s pop cap-om moj server je u peak-u very high i full,ali nema queue-a

13 godina
protjeran

Naletil mi neki Arnold danas, Cro Rebels...

http://img862.imageshack.us/img862/4379/arniex.jpg

{#}

BMK za BTK XD
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 13:44 (Oberstleutnant).
16 godina

Ja jucer probao na 2servera, low i medium populated i nije bilo uopce que..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Yvan kaže...

Ja jucer probao na 2servera, low i medium populated i nije bilo uopce que..

pa ni nemre bit queue kad su low i medium :D

kad je server FULL onda imas queue ..

BMK za BTK XD
16 godina

naravno, ali ne razumijem da netko pocinje na full realmu:) lag u gradovima, que, i veliki spam u general i trade kanalima.. A sto se tice samog cekanja na ulazak, prisjetite se kad je izasao wow, na svim realmovima bio que, ovisno o popunjenosti i visesatni que.. Koliko se sjecam tek u prvoj expanziji su to rijesili bili..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U Algoritmu su mi rekli da TOR "nije napravljen za Hrvatsko tržište" i "da uopće neće dobivat igru"?!?!?!?!? Ono WTF?????????

Jel ima netko neki info o ovome? Ovo bi bila velika glupost da takva igra ne dođe kod nas???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da se blentavo žaliti na que jer to znači samo jedno. Igra je dobra i hrpa ljudi je igra što je sigurno u interesu svih, za razliku od ostalih mega dobrih mmo-ova gdje su serveri zjaplili prazni. Ništa tužnije nema nego prazan server jako deprimirajuće djeluje.

Kakavi su dojmovi? Mene zanima jel ima pvp-a, pogotovo world pvp-a?

I'm very large!

1 0 hvala 0
16 godina
LOTROwannabe kaže...

U Algoritmu su mi rekli da TOR "nije napravljen za Hrvatsko tržište" i "da uopće neće dobivat igru"?!?!?!?!? Ono WTF?????????

Jel ima netko neki info o ovome? Ovo bi bila velika glupost da takva igra ne dođe kod nas???

hrvatska, kao i cijeli "istocni blok" je u tzv. Crvenoj zoni i nece se fizicki prodavati igra kod nas dok se realmovi ne ustimaju znaci cca40ak/50ak dana.. No evo svi smo narucili igru preko interneta i radi nam sve.. Mozes skinuti samo code i dwnloadati igru, mozes naruviti bas cd u kutiji(tako sam ja i vec mi stiglo).

Uglavnom da si samo malo bacio oko na ovu temu procitao bi 50ak puta ovo sto ti pisem..:)

15 godina
Ashelor kaže...
Sideswipe kaže...

Na kojem si serveru?

Ja sam prvi dan release-a ima queue(u early accessu nije bilo queue-a),ali evo otkad su prckali s pop cap-om moj server je u peak-u very high i full,ali nema queue-a

Igram na The Ravageru jer sam htio igrat gdje ima Cro ekipe.Bedasto mi otić sam igrat na tamo neki medium,ali iskreno i ne kužima zašto guild nije otišao na medium nego na full jer bi se više timski igralo na medium nego na full,baaah

16 godina
neaktivan

Kupljen Limited edition, jos ssad moram i gametime...

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...
Ashelor kaže...
Sideswipe kaže...

Na kojem si serveru?

Igram na The Ravageru jer sam htio igrat gdje ima Cro ekipe.Bedasto mi otić sam igrat na tamo neki medium,ali iskreno i ne kužima zašto guild nije otišao na medium nego na full jer bi se više timski igralo na medium nego na full,baaah

Pa evo ja bi prvi rolla na takvom serveru da iman neku ekipu za igrat,samo ok mi je i ovako.Lako se ja skompam i s strancima

16 godina
neaktivan

Vjerovatno ponavaljam ono sto su pitali vec 50 puta ali tek sam sad skinuo origin i mislio kupiti igru pa nisam bio u toku.

Dakle, igru ne mogu kupiti preko origina vec je najbolje preko g2play uzeti key (kojeg sad trenutno nema). Meni zanima kada bi kupio taj key, i skinuo igru sa tor sitea, na kojima serverima ja igram? Europskim ili SAD, ili se to moze mjenjati u igri.

Vjerovatno rookie pitanje ali WoW mi je bio jedini mmo a znam da sam tamo samo mogao igrati na europskim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo meni bas danas dosla standard edition iz ShopTo-a. U medjuvremenu sam copil digitalu dok se moglo (vise nemaju) jer sam mislio da nece doc tak brzo. Tak da sad imam full novi, zapakirani SwTor standard edition.

Ako nekoga zanima, neka mi posalje poruku, mozemo se nac u Zagrebu i na ruke, ili postom. Vrijeme po dogovoru ofc.

Posto je digitalnih kljuceva nestalo, znam da ce bit zainteresiranih pa eto. Javite.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E Gauta di si ti kupio igru   nema je nigdje za kupit na netu!Sve je out of stock!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dosla ti je na g2play prije sat vremena tak da se pozuris kupit bas sam sad frendu kupio :D

bolje ispas glup nego i aviona ! :P
13 godina
neaktivan

Ma kako je dosla kad sad gledam nema je! i gledam cijeli dan nemaje uopce pise mi samo notify me when is in stock!

13 godina
neaktivan

Ima ovdje za kupit al neznam kakav je to site i kolko je pouzdano za uzet www.allcdkey.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mmspace kaže...
  ma bez brige... doći će :) najverojatnije nije shopto kriv već naša pošta... ziher se ne mogu snać sa svim pošiljakam koje su ih sanšle oko božića pa sve kasni... XD
Ma bio si u pravu ,  svaka čast ovima iz Shopto stvarno se drže rokova oni su mi i poslali 13.12 a evo stiglo sve lijepo jučer uredno tako da sam sve u svemu jako zadovoljan. 

14 godina
neaktivan

da ni bio ljeen i  iso pogeldat na g2play vido bi da je doslo ni meni niej doslo na mail da je instock al sam iso pogledat i vidio da ima i kupio :)

bolje ispas glup nego i aviona ! :P

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice