Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 507.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
krty kaže...

Je je slabo neces i tu cekat, prvi dan releasa igre heh...

Mi hrvati uvik volimo svak na svoju stranu :)

Koliko ja vidim tamo ima dosta Hrvata. Pogledaj forum.hr ToR topic, dok sam ja za sad upoznao dvojicu Hrvata koji su rollali na Trayus van foruma. Bit će nas {#}

Paragon
13 godina
protjeran

najveci problem je to kaj novi igraci rollaju tam gdje je najvise ljudi...a ovi koji su vec zarolali rolaju na light populated jer im je puna kapa trosatnih queueova. morat ce free char transfer uskoro jer je ovo kretenizam..

BMK za BTK XD
15 godina
neaktivan

baš to... kretenizam do boli... prva tri dana je bilo premalo EU servera, što mi nije jasno kako, kad su znali TOČAN broj ljudi koji će igrat. a onda su naknadno dodali nove, ali ekipa nije reagirala i promjenila server jer su več imali hrpu sati uložene u likove. šta god napravili, moraju to napravit brzo

15 godina
Putn1k kaže...

Rollao sam na Trayus Academy, ujutro je bio Full sa 10-minutnim queue-om, a sad je Heavy bez queue-a.

Meni paše. {#}

Jes na Republic ili Empire,ja ću napravit lika i tamo za svaki slučaj.Jedi guardian.

14 godina
neaktivan

12 novih, još uvijek light servera, 35 min prosječnog čekanja na The Ravageru. Nije to tak ni strašnu, možda se krenu selit likovi bez guildova sa prenapućenih servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Javite se OVDJE di igrate da ljudi znaju di nas je najviše. {#}

14 godina
Sideswipe kaže...
Putn1k kaže...

Rollao sam na Trayus Academy, ujutro je bio Full sa 10-minutnim queue-om, a sad je Heavy bez queue-a.

Meni paše. {#}

Jes na Republic ili Empire,ja ću napravit lika i tamo za svaki slučaj.Jedi guardian.

Republic, Jedi Consular.

Planirao sam biti Bounty Hunter al koliko vidim ima previše Imperijalista. Kad se to sve stabilizira napravit ću BH alta.

Paragon
14 godina
neaktivan

Gledam malo di uzet key, jel g2play.net pouzdan sajt?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MBuda kaže...

Naravno, tamo sam ja kupio svoj key za ToR i nisam imao problema.

Paragon
14 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
MBuda kaže...

Di se aktivira key kad stigne, na ToR sajtu il kroz Origin?

14 godina
MBuda kaže...
Putn1k kaže...
MBuda kaže...

Probao sam prvo preko Origina, ali su me usmjerili na ToR sajt. Kad sam tamo aktivirao, igra mi se pojavila i na Origin accountu. Vjerojatno i zato što su mi iste mail adrese na ToR sajtu i na Originu, pa se igra automatski doda, neznam.

Ali uglavnom, bez nekih problema imam igru na Originu i na službenoj stranici, s tim da sam skidao preko službene stranice.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 20:31 (Putn1k).
14 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
MBuda kaže...
Putn1k kaže...
MBuda kaže...

Probao sam prvo preko Origina, ali su me usmjerili na ToR sajt. Kad sam tamo aktivirao, igra mi se pojavila i na Origin accountu. Vjerojatno i zato što su mi iste mail adrese na ToR sajtu i na Originu, pa se igra automatski doda, neznam.

Ali uglavnom, bez nekih problema imam igru na Originu i na službenoj stranici, s tim da sam skidao preko službene stranice.

Ok, tnx for info :)

13 godina
protjeran

upravo tak kak je kolega malo iznad opisao..ja sam kupio vec cuda preko g2p i nikad nisma imao problema!

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

Kako to ide preko  g2play.net?

Pise za 60-day verziju da se moze  dostaviti,prek origina i download.

Kako to?

kad idem kupit dođe mi samo da mi ju dostave!!!A to em dugo traje i em kosta dostava!

Zna mozda neko kak odabrat opciju DIGITAL DOWNLOAD!

14 godina
Svenusmaximus kaže...

Kako to?

kad idem kupit dođe mi samo da mi ju dostave!!!A to em dugo traje i em kosta dostava!

Ne postoji 60-days verzija igre, postoji samo 60-days game card koji ti dodaje 60 dana igranja na već postojećih 30 dana koje si dobio s igrom.

To što piše "Express Delivery" znači da oni u najkraćem mogućem roku tebi dostavljaju CD-KEY (!), a ne kutiju! Igra je zatim automatski Digital Download čim redeemaš kod na službenoj stranici ToR-a. Morat ćeš dodati ili kreditnu karticu ili game card da i službeno aktiviraš "pretplatu", a ako dodaš karticu prvih 30 dana ti se NE naplaćuje, nego ti se naplaćuje tek nakon isteka 30 dana koje si dobio s igrom kad si ju kupio.

Paragon
13 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
Svenusmaximus kaže...

Kako to?

Ne postoji 60-days verzija igre, postoji samo 60-days game card koji ti dodaje 60 dana igranja na već postojećih 30 dana koje si dobio s igrom.

To što piše "Express Delivery" znači da oni u najkraćem mogućem roku tebi dostavljaju CD-KEY (!), a ne kutiju! Igra je zatim automatski Digital Download čim redeemaš kod na službenoj stranici ToR-a. Morat ćeš dodati ili kreditnu karticu ili game card da i službeno aktiviraš "pretplatu", a ako dodaš karticu prvih 30 dana ti se NE naplaćuje, nego ti se naplaćuje tek nakon isteka 30 dana koje si dobio s igrom kad si ju kupio.

pozz

Znaci kad kupim igru odmah uzmem i game card i 90 dana sam miran?

14 godina
shatro kaže...
Putn1k kaže...
Svenusmaximus kaže...

Kako to?

pozz

Znaci kad kupim igru odmah uzmem i game card i 90 dana sam miran?

Da, upravo tako.

Paragon
14 godina
neaktivan

E, ovaj g2play.net me traži scan osobne za potvrdu narudžbe? Što će im to ako plaćam paypalom? Jel to i vas tražilo kod narudžbe, jeste li poslali? Nekako mi je to čudno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam jel to bas legalono ili ilegalno ali me zanima dali postoje sad vec:) za igru privatni serveri ko kaj ima wow?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MBuda kaže...

E, ovaj g2play.net me traži scan osobne za potvrdu narudžbe? Što će im to ako plaćam paypalom? Jel to i vas tražilo kod narudžbe, jeste li poslali? Nekako mi je to čudno...

Mene osobno kod g2play-a nije, ali me kod nekih drugih shopova je. Pošalji im scan osobne i bok.

Paragon
13 godina
neaktivan

bok ljudi, znam da je možda već bilo ovo pitanje, ali nisam vidio da je netko odgovorio.

Zna li netko kada će se igra moći kupiti u algoritmu ili nekom drugome dućanu u Hrvatskoj, tj. Zagrebu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ligoy1 kaže...

bok ljudi, znam da je možda već bilo ovo pitanje, ali nisam vidio da je netko odgovorio.

Zna li netko kada će se igra moći kupiti u algoritmu ili nekom drugome dućanu u Hrvatskoj, tj. Zagrebu?

Bio sam u algoritmu i nema, iako je još jučer trebala igrica izaći... pa dali netko zna kad će biti u prodaji?

16 godina
neaktivan

Ja sam igru dao rođaku jer svakim danom čitam da igra i ser veri imaju sve većih i većih problema ........pa sam odlučio sačekati malo da vidim kako će se to sve odvijati i kad dođe kod nas onda je kupiti jer neželim platiti naknadu za 6 mjeseci i onda da nemogu igrati nema šanse....

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi koji narucise igru iz ShopTo.net, ste ju dobili? Evo 7 dana od kad su poslali je proslo, jos nis. {#}

13 godina
protjeran

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=60893

katastrofa..

danas mi je queue na ravageru 45min..i to u 10h...strahota..

BMK za BTK XD
14 godina

Trayus Academy je isto Full.

15 min queue. Ajmo BioWare riješi to!

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
Oberstleutnant kaže...

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=60893

katastrofa..

danas mi je queue na ravageru 45min..i to u 10h...strahota..

Hahahahaha hb ga moro sam {#}

14 godina
neaktivan

Kakvi su queue-ovi sada?

Ja sam na Sith'ari PvE serveru i tjekom early accessa nisam ima queue,sinoc oko 6 je bilo ocekivani wait time 15 min a u queue-u sam bia oko 35-40 min -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Mene je strah da ne uzmem key preko g2play-a i onda me Origin banna kroz 10tak dana (naravno bez povrata love) jer mi kaže kako za moju 'regiju' to nije validan key - što se znalo događati igračima Mw3 i Battlefield-a 3 kad su kupovali key-eve preko tog site-a...

{#}

Lijep pozdrav ;)
13 godina
ligoy1 kaže...
ligoy1 kaže...

Bio sam u algoritmu i nema, iako je još jučer trebala igrica izaći... pa dali netko zna kad će biti u prodaji?

Ja isto cekan da dojde u nas,evo neki san dan nazva sophos lab pa mi je lik reka da ja još nemaju...negdje sam pročitao da ce to vjerovatno biti kroz nekih mjesec dana( to mi je ok jer se nadan da ce se do tada riješit ovo cekanje na serverima).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice