Ima sanse kupit sa g2play-a, sada neznam jel je to dopusteno pisat po forumu, ali jednostavno se proxy iskoristi i kupi se najnormalnije, isprobano
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo Infomark objavio da stižu nove količine igre u ponudu za malo manje od 10 dana...ja sam svoj primjerak kupio kod njih u prošloj pošiljci i sve pet, Uk verzija igre...ima sam žestoke sreće jer sam napravio prednarudžbu u zadnji tren!
link: http://www.infomark.hr/news/88#naslov
i sretan božić svim ljudima dobre volje!
Pozdrav ekipi !!
Probao sam naruciti sa offgamersa i g2playa ali nema cd keya trenutno. Naime nisam nasao nigdje da ima sada za uzeti digital download ili cd key.
Sto se tice sluzbene stranice tj origina tamo pise da je available, ali kad pokusam staviti u kosaricu mi ne dozvoljava. Mozda je to zbog restrikcije za Hrvatsku , ne znam. Jel netko kupio od njih?
Na offgamersu pise da ce biti za 2 dana kljuceva. Za koju regiju je onaj global cd key? jel to vazi za sve ili samo ostatak bez Us i EU ?
Pozdrav !
P.S. Da na sluzbenoj stranici pise restricted. Cudi me da je vama ostalima dalo kupiti igru tj upisati cd key kad vam u profilu pise Croatia. Bit ce da to ne provjeravaju. Bar nisu do sada !!
Ja sam uzeo preko Dinersa i tražili su me isto.Poslje toga kad budeš kupovo niko niš ne pita više,sam troš
Provjeravaju ili ne provjeravaju mala razlika nemogu sad bannat nekoliko tisuća ljudi koji su legalno kupili igru samo zato sto nisu sa dozvoljenih podrucja jer to bi izazvalo skandala puno igra je bila dostupna u npr Engleskoj niko ti nemoze zabranit da je tamo kupiš a sad da idu bannat ip to bi izazvalo dosta prašine pošto se kladim da ima pun k igrača sa tih red zone zemalja!
Je li pouzdana stranica gamehuntercdkey da uzmem s nje ili da idem preko proxy-a na g2play? :D
ne znam jel su pouzdani ali su najjeftiniji daleko od svega sto sam vidio.
Samo ni oni nece uskoro imatkljuceva. ujutro su jos imali deluxe sad imaju samo standard edition.
Provjeravaju ili ne provjeravaju mala razlika nemogu sad bannat nekoliko tisuća ljudi koji su legalno kupili igru samo zato sto nisu sa dozvoljenih podrucja jer to bi izazvalo skandala puno igra je bila dostupna u npr Engleskoj niko ti nemoze zabranit da je tamo kupiš a sad da idu bannat ip to bi izazvalo dosta prašine pošto se kladim da ima pun k igrača sa tih red zone zemalja!
upravo tako. osim toga svuda pise da nema IP ban policy...u interesu im je privuc ljude ne odj. samo kaj su vec u startu napravili gresku s tim rasizmom..to je klasicni rasizam ak se mene pita
Ma debili ,umjesto da im je cilj da zarade sto više love oni sebe ograničavaju sa red zonama
Ima sanse kupit sa g2play-a, sada neznam jel je to dopusteno pisat po forumu, ali jednostavno se proxy iskoristi i kupi se najnormalnije, isprobano
vise nema ja nakon sto sam obavio kupnju preko proxija stornirali su mi kupnju i sad se borim snjima za povrat novca tako da ovo treba izbjegavat ak imate jako tanke zivce
vise nema ja nakon sto sam obavio kupnju preko proxija stornirali su mi kupnju i sad se borim snjima za povrat novca tako da ovo treba izbjegavat ak imate jako tanke zivce
No divno, na kraju cu morat cekat 2 tjedna da mi odnekud dostave. Odu moji praznici. -.-'
No divno, na kraju cu morat cekat 2 tjedna da mi odnekud dostave. Odu moji praznici. -.-'
ljudi evo sam da vas obavjestim uspio sam sve rijesit sa g2play kupio igru sve radi kak treba jedino kaj sam izgubio par sati u borbi sa njihovim adminom
Vidim recenziju na PC Gameru - 93%.
Jel igra zaista toliko dobra ili seruckaju? Pitam zato što su oni dali Dragon Age 2 94% pa ne znam jesu nerealno skloni Bioware-u.
Svakako da vrijedi, ako volis wow formulu sa bioware pricom nemozes pogrijesit.
Jos malo pa LVL 40.
Covjece..ekipa kaj je nagrindala 50 u par dana fakat nije normalna..
Jos malo pa LVL 40.
Preko cega si kupio igru ?...ja ovdje ludim vec dva dana nikako da nabavim ,tj. ne znam odakle.
Di si na kojem serveru i koja klasa?
Mozda se mogu pridruziti vasoj Guildi?
Preko cega si kupio igru ?...ja ovdje ludim vec dva dana nikako da nabavim ,tj. ne znam odakle.
g2p early access.
jel moguce igru negdje probati prije nego odlucim hocu li kupiti?
jel moguce igru negdje probati prije nego odlucim hocu li kupiti?
ne. jedino ka odes kod nekog doma :D
Pa lijepo sam napisao da mozes preko g2playa uzet, ja sam jucer kupio a danas mi je frend uzeo, dobili keyeve u roku pola sata...
Koristili smo proxy da prodemo restrikciju te sve najnormalnije kupili, cak su me trazili i presliku osobne na kojoj lijepo pise hrvatska, to samo pokazuje da ih stvarno nije briga odkuda kupujete te da im je vjerovatno
EA nametnula tu restrikciju...
Jos malo pa LVL 40.
Di si na kojem serveru?
I koja klasa?
Mozda se mogu pridruziti vasoj Guildi
ekipa, ima neko saznanje kad bi moglo ovo bit dostupno kod nas preko origina?
da se ne zafrkavam s ovim proxyma i neznam čim sve ne
sori, duplić
Stvarno ne zimku kaj ne stima s ovom igrom. Covjece..PvP server, FULL. jurim okolo po PvP i contested areas..idem u rebel baze...do sad sam vidio i potukao se s desetak ljudi iz suprotne frakcije.
Ak se ovo ovak nastavi to ce bit tezi fail kaj se tice PvP.
Ove warzone su katastrofa...odigral sma stotinjak partija i vec mi je dosadilo..
Nemam pojma. brijem da sma za tjedan dana gotov s igrom hahahaah
Stvarno ne zimku kaj ne stima s ovom igrom. Covjece..PvP server, FULL. jurim okolo po PvP i contested areas..idem u rebel baze...do sad sam vidio i potukao se s desetak ljudi iz suprotne frakcije.
Ak se ovo ovak nastavi to ce bit tezi fail kaj se tice PvP.
Ove warzone su katastrofa...odigral sma stotinjak partija i vec mi je dosadilo..
Nemam pojma. brijem da sma za tjedan dana gotov s igrom hahahaah
Daj covjece smiri se, igra je tek izašla.
igra je jos vanilla do ljeta dolaze cudesne stvari za pvp ^^
igra je tek vanilla, to je istina, ali ocekivanja su totalno drugacija... pa je8e mu mater stukli su perko 300 mil u igru, naravno da ocekujes avion, a dobijes, ne znam, oni mali avioncic na daljinsko upravljanje
ja cekam da prode misec dana, mozda dva da vidim kako se stvari odvijaju... jos je rano za kupovinu
Daj covjece smiri se, igra je tek izašla.
i kaj sad to znaci?
pa milion ljudi igra covjece
masa ekipe je vec maximum level..nis se ne dogadja..zujis okolo questas i to je to.
tresla se brda rodio se mis...
za godinu, dve tri..ko ziv ko mrtav.
p.s. ak se neka jdrasticno ne promijeni ovo je single s elementima multiplayera..