Ma ne vjerujem da će se tako nešto dogoditi - previše love je u igri da budu toliko neoprezni, a osim toga iskusna je to ekipa... Druge klase će imati svoje čari - morati će...
Bioware radi igru? - Ja se uopće ne brinem...
Jako mi je žao što je igra mmo. Nado sam se s.p. nastavku
Ja mislim (i nadam se) da jedno ne isključuje drugo... Ipak ovaj MMO radi poseban studio Bioware-a, ako me sjećanje dobro služi riječ je o "Bioware Austin". Tako da možda između Dragon Age-a i Mass Effect-2 i nađu vremena za Kotor 3... Nekako sumnjam da će biti u bliskoj budućnosti jer nemaju toliko ljudi, ali opet s druge strane možda EA "da ruke" ipak je dr. Ray tu kod njih na visokom položaju. A to su već jednom i napravili - upravo na ovoj igri sudjeluju suradnici iz EA - jer jedna MMO igra ipak zahtijeva vojsku.
Koliko god mi izgledalo nemoguće sve više i više sam uvjeren da će Bioware napraviti genijalnu priču u ovom MMO-u, u prilog ovoj izjavi dolazi ovaj najnoviji trailer: http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=052009_2
Meni ovo sve super djeluje za singleplayer igru....bas me zanima kako ce to funkcionirati kao MMO. Ipak mora biti nesto sta zahtijeva igranje sa drugima ( ne mislim na questanje ) a ne da bude singleplayer koji se igra online.
Pogledao i velim : GDJE SU LIGHTSABERI?
Ova neka smuglerica probila mandalorsku blokadu i postala heroj, kakve to veze ima s pričom ili to i je priča da će ona postat JEDI?
Pogledao i velim : GDJE SU LIGHTSABERI?
Ova neka smuglerica probila mandalorsku blokadu i postala heroj, kakve to veze ima s pričom ili to i je priča da će ona postat JEDI?
Još nema vijesti o Jedi i Sith klasama u igri? Ovo čekanje postaje sve groznije.
Malo sam čitao o mikroorganizmima Sile, midichlorianima, koje imaju sva živa bića toga svemira, ali Jedi i Sith vitezovi u većoj koncentraciji, a Anakin je imao najviše, čak su ga midichloriani "bezgrešno" začeli (nema oca), zbog zapleta priče.
Možda je u tom Lucasovom mehanizmu rješenje ove igre? Možda neće svatko od nas moći imati (razviti) toliko midichloriana da postane Jedi ili Sith vitez?
Ne znam, stvarno me plaši nekakvo trivijalno rješenje i mnoštvo svjetlećih sablji koje grindaju...
Još nema vijesti o Jedi i Sith klasama u igri? Ovo čekanje postaje sve groznije.
Malo sam čitao o mikroorganizmima Sile, midichlorianima, koje imaju sva živa bića toga svemira, ali Jedi i Sith vitezovi u većoj koncentraciji, a Anakin je imao najviše, čak su ga midichloriani "bezgrešno" začeli (nema oca), zbog zapleta priče.
Možda je u tom Lucasovom mehanizmu rješenje ove igre? Možda neće svatko od nas moći imati (razviti) toliko midichloriana da postane Jedi ili Sith vitez?
Ne znam, stvarno me plaši nekakvo trivijalno rješenje i mnoštvo svjetlećih sablji koje grindaju...
Ovo je Zakon ja sam na pocetku mislio da gledam Triler za film a ne za igru
To moram igrat! PREHEBENO!
10 minutni intervju, čini mi se da nije nitko prije postao, ako je, spričavam se:
http://uk.gamespot.com/pc/rpg/starwarstheoldrepublic/video/6199708
Ovaj cinematic trailer izgleda stvaro jako dobro. Mozda im je ekipa iz ILM-a malo pomogla
Edit: Ipak su ovi http://www.blur.com/ napravili trailer a ne ILM.
Ovim ljudima koji su zabrinuti sto ce biti "previse" jedi i sith maceva tj. lightsabera okolo itd itd... Samo da podsjetim, radnja se zbiva 3000 godina prije darth vadera ( tj filmova koje mi znamo ). Svi znamo da u doba filmova, tj u doba 4, 5 i 6 nastavka nema vise jedija a ni sithova toliko... Svi su gledali filmove svi znaju zasto i kako... No, kao sto sam rekao, ovaj MMO je radjen 3k godina prije tih vremena, di je itekako bilo vise Jedija i Sithova, te je bas taj rat izmedju Republike i Carstva bio bas izmedju Jedija i Sithova, ( pogledajte Cinematic Trailer, pa ce te vidjeti fight izmedju 2642891846321 lightsabera)... To je jednostavno to vrijeme MMOa i nemojte to usporedjivati sa filmovima jer se radi o 3000 godina razlike.
Sto se OP-a Jedija i Sithova tice... IMO, ti kad kreiras Jedija ili Sitha, neces odmah bit MASTER nego valjda nekakav padawan, no nije bitno sad. Za troopere sam samo htio rec, nemojte ih podcjenjivati, jer se ne radi o onim budalama "Clone trooperima" iz filma koji ne mogu pogodit ogroman brod sa udaljenosti od 2 metra, vec se radi o nekakvim "komandosima", ludjacima koji su specijalizirani za uber miniganove i cistku sa rocket louncherima . A bounty hunteri, to je isto jedna zanimljiva klasa sa raznim gadgetima - jetpack, flamethrower?? ( w00t ) itd, oni mi takodjer izgledaju jaki, pogotovo ona zenska iz cinematica koja je spalila bar 10ak jedija.. Smuggleri, nova najavljena klasa... Hm, to ce bit kakti rogue il tak nest, znaci "engage combat"..."vanish" tak nest, al let's wait and see...
Anyway, my point je - nemojte usporedjivat MMO sa filmovima jer se radi o drugacijim vremenima, gdje nisu bili "istrebljeni" jediji i sithovi i gdje nisu bili klonirani Trooperi sa IQom manjim od 20 tako da, pustite igru da se jos razvije malo, i pratite sajt za updateove...
Jedi/Sith uopće nije tako jak kako neki misle tu. Oni imaju Silu (ili im je sila), ali to ne znači da su nepobjedivi. Igrači neće biti obični vojnici, nego majstori koji će biti dobri u svojoj klasi. Kao što je treehug rekao, neće igrači biti glupavi clone trooperi. To će biti mobovi vjerojatno.
Isto kao u drugim igrama: možeš biti Jedi, ali to je isto kao da si Paladin klasa u WoW-u npr. jer jedan dobar bounty hunter Jedija skuca plazmom prije nego mu se ovaj približi...
To će biti jako dobra igra!
Da, može biti da je tako i iz te prespektive stare republike, mnoštvo sablji u to vrijeme, itd. slažem se. A i rekao sam (ili sam propustio) da se vidi na filmu kako su nabrijali sposobnosti ostalih klasa. Ali svakako će biti nerfanja toliko bolnog za vjernike Jedi Crkve da će razbijati dućane koji prodaju taj MMO
To moram igrat! PREHEBENO!
Ovo jako dobro izgleda za sad, vidjet cemo kako ce bit gameplay ustvari i dali ce klase bit ujednacene, sve u svemu mislim da ima jako puno ljudi koji jedva cekaju da izadje igra, samo da bude ok. Sam da nebude da 85% servera ode na sith stranu to ce bit onda jako nezanimljivo za igrat
To ce biti kao neki MMORPG? Ako da moram ga uzet i nadam se da je besplatan.
Jedi/Sith uopće nije tako jak kako neki misle tu. Oni imaju Silu (ili im je sila), ali to ne znači da su nepobjedivi. Igrači neće biti obični vojnici, nego majstori koji će biti dobri u svojoj klasi. Kao što je treehug rekao, neće igrači biti glupavi clone trooperi. To će biti mobovi vjerojatno.
Isto kao u drugim igrama: možeš biti Jedi, ali to je isto kao da si Paladin klasa u WoW-u npr. jer jedan dobar bounty hunter Jedija skuca plazmom prije nego mu se ovaj približi...