Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

Ja sam kupia igru preko g2playa,i aktivira kodove na TOR-ovom siteu(nisam nijedan put vidia O od Origina) jedan kod je bia za early game access koji su mi poslali isti dan kad sam ga kupia(9/12/11) i drugi kod (game kod za aktivirat pravu igru i 30 dana igre) koji su mi poslali dan prije nego je igra sluzbeno izasla (19/12/11)

Ima sam neke probleme s early acess keyom,prepoznalo ga je kad sam ga upisa ali nije se pojavljiva pod redeemed codes na accountu,nakon ticketa supportu i par dana cekanja kod se pojavia i dobia sam invite u early access.
Sta se game code-a tice njega je odma prepoznalo i poveza mi se s accountom,posli toga sam postavia pretplatu i sve radi za 5.

Definitivno mogu preporuciti g2play,u mom slucaju su bili jako brzi.

Problem s kodom nije ima veze s njima nego je bio nekakav problemu u Bioware code redemption centru(sta mi je BW support javia u mailu) 

A sta se retail izdanja tice,neznam bas kad bi moglo biti pusteno u prodaju kod nas posto smo ocito blacklisted za EA,cisto sumnjam da ce proc samo misec dana,moglo bi biti i dosta vise.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 15:56 (Ashelor).
13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Ja sam kupia igru preko g2playa,i aktivira kodove na TOR-ovom siteu(nisam nijedan put vidia O od Origina) jedan kod je bia za early game access koji su mi poslali isti dan kad sam ga kupia(9/12/11) i drugi kod (game kod za aktivirat pravu igru i 30 dana igre) koji su mi poslali dan prije nego je igra sluzbeno izasla (19/12/11)

Ima sam neke probleme s early acess keyom,prepoznalo ga je kad sam ga upisa ali nije se pojavljiva pod redeemed codes na accountu,nakon ticketa supportu i par dana cekanja kod se pojavia i dobia sam invite u early access.
Sta se game code-a tice njega je odma prepoznalo i poveza mi se s accountom,posli toga sam postavia pretplatu i sve radi za 5.

Definitivno mogu preporuciti g2play,u mom slucaju su bili jako brzi.

Problem s kodom nije ima veze s njima nego je bio nekakav problemu u Bioware code redemption centru(sta mi je BW support javia u mailu) 

A sta se retail izdanja tice,neznam bas kad bi moglo biti pusteno u prodaju kod nas posto smo ocito blacklisted za EA,cisto sumnjam da ce proc samo misec dana,moglo bi biti i dosta vise.

a g2play ti posalje kod na mail?ili?

15 godina

g2play je odličan sajt,zbilja su brzi i pouzdani {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dado_ZG78 kaže...
Putn1k kaže...

Probao sam prvo preko Origina, ali su me usmjerili na ToR sajt. Kad sam tamo aktivirao, igra mi se pojavila i na Origin accountu. Vjerojatno i zato što su mi iste mail adrese na ToR sajtu i na Originu, pa se igra automatski doda, neznam.

Ali uglavnom, bez nekih problema imam igru na Originu i na službenoj stranici, s tim da sam skidao preko službene stranice.

Mene je strah da ne uzmem key preko g2play-a i onda me Origin banna kroz 10tak dana (naravno bez povrata love) jer mi kaže kako za moju 'regiju' to nije validan key - što se znalo događati igračima Mw3 i Battlefield-a 3 kad su kupovali key-eve preko tog site-a...

{#}

Za Origin još nisam čuo za takve banove, samo za Steam i MW3, a to su sve bili Ruski keyevi u pola cijene.

Ovdje nisu u pitanju Ruski keyevi u pola cijene.

Paragon
14 godina
neaktivan
Svenusmaximus kaže...

a g2play ti posalje kod na mail?ili?

Da,napravis account na njihovom site-u kupis igru i kad prime potvrdu o uplati(dakle kroz pola sata) salju ti kod na email s kojim si se registrira na site.Taj kod ukucas u svoj ToR account i aktiviras igru te mozes igrat.

P.S. jedan prijateljski savjet svim novim igracima(znaci nakon release-a) molim vas zaponite na light i medium population serverima niposto na full.

Olaksat cete zivot sebi i drugima hvala {#}

13 godina
neaktivan

e kako se zoves i na kojem serveru igras?

13 godina
neaktivan

e kako se zoves i na kojem serveru igras?

14 godina
neaktivan

Sith'ari PvE server , Ashmira Jedi Sage

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Mene je strah da ne uzmem key preko g2play-a i onda me Origin banna kroz 10tak dana (naravno bez povrata love) jer mi kaže kako za moju 'regiju' to nije validan key - što se znalo događati igračima Mw3 i Battlefield-a 3 kad su kupovali key-eve preko tog site-a...

{#}

ja nisam takao origin...sve sam preko SWTOR sitea rjesavao...origin ti uopce ne treba.

BMK za BTK XD
14 godina
neaktivan

Danas sam narucio sa ove stranice http://www.gamehuntercdkey.com

za cijenu od 39,99$ (oko 225 kn.!!) digital download ako se ukuca voucher code "christmas" pri kupnji koji daje 20% popusta.

Ako ce tko kupovati, nemojte da vam promakne ukucat code jerbo je inace cijena 49,99$

Kljuc sam dobio na mail u roku 20ak minuta, registracija i aktivacija igre prosla bez problema.

Koliko sam vidio ide samo preko PayPal-a.

16 godina
neaktivan

Evo ja kupio i sam me traže osobnu kartu da im pošaljem...

Dobio sam key ali ne radi... WTF!?! Pa nije valjda da su me izradili za 40 USD

Follow the white rabbit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 20:44 (Nevals).
13 godina
protjeran
Nevals kaže...

Evo ja kupio i sam me traže osobnu kartu da im pošaljem...

Dobio sam key ali ne radi... WTF!?! Pa nije valjda da su me izradili za 40 USD

stani na loptu..koji si key dobio?

koliko znamenaka ukucavas i to..jesi li dobio scanove keyeva ili ukucavas krivi key..

BMK za BTK XD
16 godina
neaktivan

Nisam dobio scan...

Poslali su mi u mailu i to sam copy pastea

Jednostavno ne radi, kad trebam kliknuti na Continue za validaciju ključa javlja mi da je ključ već iskorišten...

Evo u kontaktu sam s njima i provjerit će ključ a što se tiče scana ključa kažu da su njihovi keyevi u digitalnom obliku te da nema scana

Follow the white rabbit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 21:12 (Nevals).
13 godina
protjeran
Nevals kaže...

Nisam dobio scan...

Poslali su mi u mailu i to sam copy pastea

Jednostavno ne radi, kad trebam kliknuti na Continue za validaciju ključa javlja mi da je ključ već iskorišten...

neamm pojma. ja sam dobio scan i na mail i na siteu u arhivi...

brijem da kopiras krivi kljuc..mozda si ukucao za early access, a tek trebas dobit pravi..posalji im mail pa vidi. jel imas 20 znamenki key?

BMK za BTK XD
16 godina
neaktivan

Da ima 20 znamenki

A što se tiče scana napisao sam i gore... nema scana jer kažu da imaju ključeve samo u digitalnom obliku

Nisam imao strpljenja čekati da provjere pa sam tražio refund i napravili su ga odmah, tako da što se toga tiče site je ok ali eto nisam imao sreće sa ključem, budem rađe kupio na g2p

Follow the white rabbit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 21:52 (Nevals).
16 godina
neaktivan
Nevals kaže...

Da ima 20 znamenki

A što se tiče scana napisao sam i gore... nema scana jer kažu da imaju ključeve samo u digitalnom obliku

Nisam imao strpljenja čekati da provjere pa sam tražio refund i napravili su ga odmah, tako da što se toga tiče site je ok ali eto nisam imao sreće sa ključem, budem rađe kupio na g2p

Gdje si kupio taj key sa kojim je bilo problema?

16 godina
neaktivan

http://www.gamehuntercdkey.com

Ali vjerujem da nije do njih i da bi riješili problem samo što ja nisam imao strpljenja i odmah su mi na moje traženje refundirali novce tako da što se tiče njihovog customer servicea imam samo pohvale, odmah odgovaraju na mail i sve se može dogovoriti ali eto očito nisam, iz nekog čudnog razloga, imao sreće po pitanju key-a

Follow the white rabbit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 22:14 (Nevals).
16 godina
neaktivan

nema više keyeva ni na g2play ni na gamehunteru :)

A i svi se žale na quee... treba pričekat par dana.

13 godina
neaktivan

Da li je netko dobio igru od zavvi? naravno tko je narucio od njih

17 godina
neaktivan

Igra još nije takoreći ni izašla, a već maintenance...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Serveri rade vec 10 dana,tako da me ne cudi.

13 godina
protjeran

pa to je logicno. ovo je vec 4-5 po redu..za ocekivat je da ce svako malo bit..

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Ja sam Hysteria, jedi knight, ajmo kreirat hr guild na Sith'ari-u hehe

13 godina
neaktivan

O hebo ja shopto poslao im poruku jucer i rekli da kako ima delaya u slanju posiljki oko bozica da neka ocekujem igru rano u prvom mjesecu...koja im to fora posalju 13tog pa da je jos nema kod nas...ne nije je na carini provjerio sam tako da je oni ne drze...toliko o toj brzoj posiljki tim royal mailom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 12:20 (speedhack).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo samo da javim da sam na kraju kupio preko g2p

Kroz 10 min dobio sam scan key-a i uredno registrirao igru, sve super

Follow the white rabbit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ljudi jel ima neko problema s subscrajbanjem nemogu sitsnem ocitvaa i nece mi uc na sljedeci link slao sam supportu mail ali ne odgovaraju -.- i sad nemrem igrat jbm im sve! ;S

bolje ispas glup nego i aviona ! :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tiho70 kaže...
Ashelor kaže...

Ja sam Hysteria, jedi knight, ajmo kreirat hr guild na Sith'ari-u hehe

Ja sam vec u nekom random international guildu,slucajno odigra flashpoint s Guild Masterom i invitea me.

Sta ne znaci da cu ostat u njemu non stop,ali za sad sluzi svrsi ima ekipe online za heroic questove i flashpointove,tako da mi je ok za levelanje 

13 godina
neaktivan
blesavi123 kaže...

e ljudi jel ima neko problema s subscrajbanjem nemogu sitsnem ocitvaa i nece mi uc na sljedeci link slao sam supportu mail ali ne odgovaraju -.- i sad nemrem igrat jbm im sve! ;S

ista situacija je i kod mene nikad zavrsit sa ocitavanjem ... strasno {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 14:56 (shatro).
15 godina
protjeran
Ashelor kaže...
Jesse kaže...

Serveri rade vec 10 dana,tako da me ne cudi.

Tako je meni bilo i sa STO-om, ispočetka bilo malo malo patchevi, to je normalno, poliraju igru i eliminiraju bugove, no sve će se to rijeđe događati, normalno za MMO

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Jel zna netko jel ima igdje kod nas za kupiti igru u kutiji?? I dal je dostupna kupovina prepaida putem kartica kao sto je bio slucaj sa wow-om?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice