Cro Rebels guild = Republic, light side
PVP Server: The Ravager
[url]http://crorebels.enjin.com/home[/url]
Pridružite nam se.
Pridružite nam se.
Pridružite nam se.
Rego sam se na sajt,sad još samo da stigne key i rok me bejbi
Nedaj bože da izađete iz igre pa se pokušate vratiti . Tako je moj sin se meni izlogirao oko 16:30 h, ja zavrištao "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........." pokušam uči u igru a ona mi kaže " You are 1577. in queue", i nakon skoro 1,5 h čekanja i igra se sruši i sada sam 1288. Kaže estimated wait time 1:20 h , pa raste prema 2:20 i raste i raste. A kaj je najbolje igra još nije ni izašla?
Užas, a web im je IOPET srušen. Web im barem 1/2 mjeseca ne radi a onda malo radi, maintenance koji oni imaju je nevjerojatan. Neznam koliko oni imaju zaposlenih ljudi za administratore? 1 za eu jedan za usa 1 za ako se jedan od ova 2 razboli? Užasno neozbiljno , nepripremljeno , a igra je prehebeno dobra, prehebeno dobra jako sam zadovoljan ali nedaj bože da si zaposle kojeg radnika.
Pa nijedna igra koju sam igrao na početku nije imala takav customer NE-suport.
Niš idem čekat , možda ako mi se ne sruši igra oko 21 h zaigram dalje, a tek sam jutros počeo...
pa ja ne znam sta vi ocekujete sto imate early access da ce od prvog trena igra biti perfektna i da cete svi moci igrati... kakav je hype oko igre masu je ljudi narucilo taj early access... pa samo pogledajte kako je bilo kad je wow prvi put ukljucen. budite sretni da se serveri normaliziraju nakon tjedan dana.
Kolko ja vidim uzet ću i mape za B3 B2K,jer dok to proradi kako treba ja ću se naigrat B3...
Huh, napokon je i optimist klasa došla na red. Samo 25 min čekanja na The Ravageru!
Na RAbageru sam: Upacana...shadow jedi.
Nedaj bože da izađete iz igre pa se pokušate vratiti . Tako je moj sin se meni izlogirao oko 16:30 h, ja zavrištao "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........." pokušam uči u igru a ona mi kaže " You are 1577. in queue", i nakon skoro 1,5 h čekanja i igra se sruši i sada sam 1288. Kaže estimated wait time 1:20 h , pa raste prema 2:20 i raste i raste. A kaj je najbolje igra još nije ni izašla?
Užas, a web im je IOPET srušen. Web im barem 1/2 mjeseca ne radi a onda malo radi, maintenance koji oni imaju je nevjerojatan. Neznam koliko oni imaju zaposlenih ljudi za administratore? 1 za eu jedan za usa 1 za ako se jedan od ova 2 razboli? Užasno neozbiljno , nepripremljeno , a igra je prehebeno dobra, prehebeno dobra jako sam zadovoljan ali nedaj bože da si zaposle kojeg radnika.
Pa nijedna igra koju sam igrao na početku nije imala takav customer NE-suport.
Niš idem čekat , možda ako mi se ne sruši igra oko 21 h zaigram dalje, a tek sam jutros počeo...
Ne znam kako sam ja najviše čekao 2 minute za upad na server.
Ja čekam max 20 min na The Ravager serveru.
Pozivam sve koji žele dobar server bez nepotrebnog čekanja na upad da nam se pridruže na Trayus Academy. PvP server, Heavy/Full pop, no za sada nema queuea. Usprkos nedostatku queuea igrača ima jako puno te većina govori Engleski, tako da nema problema sa traženjem grupa.
Ukoliko se odlučite na Trayus Academy možete me kontaktirati ingame, nick je Spectre.
SW : Digital Deluxe Edition
Flare Gun
Training Droid
HoloDancer
HoloCam
STAP (Single Trooper Aerial Platform)
ITD
Imam jos 3 koda sa early access za sve zainteresirane zu4erhr@gmail.com
Strasno, The Ravager empire side 90% Rusi...rebela skoro da ni nema..80/20..brijem da je tak na svim serverima..uzas...
Strasno, The Ravager empire side 90% Rusi...rebela skoro da ni nema..80/20..brijem da je tak na svim serverima..uzas...
Šta želiš reć,da su se svi powampirili i ošli na tamnu stranu? Onda se ljudovi čudli zaš mi PvP nije prvi izbor
Šta želiš reć,da su se svi powampirili i ošli na tamnu stranu? Onda se ljudovi čudli zaš mi PvP nije prvi izbor
u principu za sad je svejedno..ovak i onak se ne susrecu frakcije...lol
Al de zamisli ako se takvo stanje nastavi,igra bi bila neigriva totalno,neb mogo nikakv quest napravit.
Jel postoji neko mjesto gdje se igra (client) može skinuti prije 20.-og za nas koji nemamo early access?
Nekako mi se neda skidat 27 giga na launch day, neću taj dan igrat ni minute.
Jel postoji neko mjesto gdje se igra (client) može skinuti prije 20.-og za nas koji nemamo early access?
Igra ima 27GB? ja imam 19.5GB od bete što sam igro 2 puta.
Igra ima 27GB? ja imam 19.5GB od bete što sam igro 2 puta.
Nemoj me citirat za to, ali nešto u vezi broja 27 jest. Ili igra ima 27 gb ili ima 27 gb kad se sve to instalira. Pitanje je sad.
Stigo ključić hihihihihihihihihi svemir nije spreman na ovu količinu sile još
BTW:unio sam kod i launcher nije ništa novo skinuo tako da je igra ipak 19.5GB po ovom.
Stigo ključić hihihihihihihihihi svemir nije spreman na ovu količinu sile još
BTW:unio sam kod i launcher nije ništa novo skinuo tako da je igra ipak 19.5GB po ovom.
Isto..odmah bubnuo i 3 month sub plan XD
ak do tad en srede pvp ko ih j.
I meni stigao ključić od G2PLAY-a.
Sad mogu do utorka mirno skidat.
Stiglo sa G2playa, sva 3 ključa.
Nego... wtf je ovo, znači moraš kupiti gamecard ili aktivirati subscription prije nego možeš igrati iako si kupio igru ?
Nego... wtf je ovo, znači moraš kupiti gamecard ili aktivirati subscription prije nego možeš igrati iako si kupio igru ?
Ne, to napraviš jedino ako hoćeš odmah downloadat igru. Game time (inicijalni od 30 dana) ti počinje, ko i svima nama, 20-og i ti češ tek tada moći skinuti igru.
3 kljuca??
3 kljuca??
Frendovi mi dali novac pa im ja naručio jer ja jedini imam kreditnu/paypal ( rofl )
Frendovi mi dali novac pa im ja naručio jer ja jedini imam kreditnu/paypal ( rofl )
aha, ja sma mislil da si dobil tri kljuca za jednu narudzbu, reko nije valjda da mi opet fali kljuc LOL
ej kako ide vaš order code preko g2play
Zna netko di mogu skinuti cijelu igru? mislim ovih dana kupiti pa kad unesem key da odmah počnem
Zna netko di mogu skinuti cijelu igru? mislim ovih dana kupiti pa kad unesem key da odmah počnem
Možeš ju skinuti nakon što utipkaš kod i složiš pretplatu sa kreditnom ili sa game card, ne prije. Ne vjerujem da se može skinuti preko torrenta, barem ja nisam našao.