Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 107.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sleeping Dogs
Omerta23 kaže...

Jutros sam opet malo pokrenuo igru, i začudio sam se kameri (mišu) prilikom vožnje, kao da mi je sad bilo nekako bolje, ugodnije, naravno nije to to nikako, ali može bit da se lako naviknut na to.

Nego da vas pitam u vezi dva settingsa, 3D Depth i onaj ispod njega? To je vezano za 3D monitore? jer u tom slučaju šibam to na 0.

To mene isto zanima, meni je na defaultu sada.... probao sam sve na full i sve na low, a isto je jer ne vidim nikakvu razliku.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Jel zna tko koja je ono pjesma koja zna u karaoke klubu biti u pozadini kad uđete i na WARP radio stanici? Onaj drum n bass, dubstep, što li je već? Jednom sam ju nakratko čuo i zapela mi za uho, pa ako bi itko mogao pomoći u potrazi valjalo bi zlata :D

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Nema baš puno karaoke pjesama, prevrti ih sve.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Omerta23 kaže...

Jutros sam opet malo pokrenuo igru, i začudio sam se kameri (mišu) prilikom vožnje, kao da mi je sad bilo nekako bolje, ugodnije, naravno nije to to nikako, ali može bit da se lako naviknut na to.

Nego da vas pitam u vezi dva settingsa, 3D Depth i onaj ispod njega? To je vezano za 3D monitore? jer u tom slučaju šibam to na 0.

To mene isto zanima, meni je na defaultu sada.... probao sam sve na full i sve na low, a isto je jer ne vidim nikakvu razliku.

A da, to je za 3D monitore (malo sam googlao), dubina prikaza 3D-a.. Tako da to slobodno možemo stavit na 0.

S početka sam mislio da je to dubina prikaza 3D-a u igri, znači objekti da budu više "ispupčeniji", ali nije to to..

MiR
17 godina
Omerta23 kaže...

A da, to je za 3D monitore (malo sam googlao), dubina prikaza 3D-a.. Tako da to slobodno možemo stavit na 0.

S početka sam mislio da je to dubina prikaza 3D-a u igri, znači objekti da budu više "ispupčeniji", ali nije to to..

Na šta si to mislio da budu ispupčeniji? O čemu trkeljaš. Pa vrlo je jednostavnpo za zaključit da je to za 3d monitore!

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Omerta23 kaže...

Na šta si to mislio da budu ispupčeniji? O čemu trkeljaš. Pa vrlo je jednostavnpo za zaključit da je to za 3d monitore!

wtf pričaš?

Dubina 3D-a - ispupčenost 3D-a, zar to nije jedna te ista stvar samo laički rečena.

EDIT:

depth: debljina/dubina ispupčenja

Doktore, trčiš pred rudu..

MiR
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 9:32 (Omerta23).
17 godina
Sleeping Dogs

Ajde molim te reci mi, šta biš ti na OVOJ slici "ispupčio". Kako bi "to nešto" šta si ti mislio da je za "dubinu" pomoglo i doprinjelo boljem prikazu ove slike. Kakva vražija dubina ove slike, (objekata) bez 3D monitora. Prosvjetli me, molim te!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 9:57 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Koji si ti lik, pa upravo to i ja govorim, to je kod 3D monitora dubina prikaza, neznam čemu ova rasprava sad kad smo dokučili što je to. Ajde daj, odi igrat..

back on topic. Igrao sam se malo sa postavkama, sa uključenim Vsync-om nema pada performansi (slučaj kod JC2 mi je bio: Kad sam uključio Vsync, naravno, nije bilo lomljenja slike a pored toga igra je puuuno bolje radila).

Evo par screenova mojih postavki:

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Omerta23 kaže...

Omerta23 kaže...

Koji si ti lik, pa upravo to i ja govorim, to je kod 3D monitora dubina prikaza, neznam čemu ova rasprava sad kad smo dokučili što je to. Ajde daj, odi igrat..

Gore govoriš da nije to to, a sada tupiš o 3D monitorima.... Trabunjaš...

{#}

I neću igrat jer sam prešao igru....

EOD

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 10:14 (doktor1).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Omerta23 kaže...

Omerta23 kaže...

{#}

I neću igra jer sam prešao igru....

EOD

Ti stvarno ne odustaješ, pročitaj boldano: Mislio sam s početka da je to bolji prikaz 3D objekta u IGRI, a ne "na" 3D monitoru.

Samo treba čitat sa razumjevanjem i pitat ako nešto nije jasno, a ne napadat kolegu sa foruma i nastupat tako bahato, "što to trkeljaš, trabunjaš" itd.

MiR
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Za sve vas koji izlazite iz igre u Win sa Alt+Tab i onda kad se vratite u igru ista ne bude u full screenu, samo stisnite Alt+Enter i igra se vrati u Fullscreen.

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

Vidim ima neki 12 DLC pack za "kupiti". Što je sve to, samo oblekice ili ima i nešto više, puškice nove misije, auti, nešto vrijedno?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 20:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...
Omerta23 kaže...

Omerta23 kaže...

Sorry ali ovaj put bas i nisi u pravu.... vidis da se i on pitao jer nije znao, kada je istrazio onda je saznao da je vezano za 3D monitor, trazio sam i ja u pocetku kada je igra negdje ali nisam nasao bas nikakvu informaciju (molim link @Omerta jer nigdje ne nalazim nista konkretno o Sleeping Dogsima i tim 3D postavkama)... u pocetku sam mislio da se radi o 3D depth of field-u ali izgleda da nije (zato sto neki cesto u postavkama navode depth of field), on je pretpostavljam mislio na nesto tipa "teselacija" za sto nije potreban naravno 3D monitor.

U glavom meniju kod vizualnih postavki stoji "enable 3D display" pa sam si mislio da je to sve sto se tice 3D efekta za 3D monitore (znam da se u nVidia driverima moze nastelavati pa sam mislio da nema razloga biti u igri posto 3D monitori jos nisu pravo zazivjeli), zato su mi i bile cudne te postavke u "naprednijim grafickim postavkama". Kako god, sada je sve izgleda jasno....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 20:19 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Ajde tko je skidao pirat verziju ako nije problem da se javi na pm,nisam siguran sta skidat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Ja imam kaosov limited edition, update 1.4, skidrwow crack i skidrowow crack fix, radi odlično.

Inače, prešao jedno pola igre do sada, i dalje odlična stvar, misije zabavne, lagane, grad donekle velik a opet svugdje lako pristupačan, side misije su isto dosta dobre, jedino mi utrke nisu drage ali njih ni ne radim. Sve u svemu, odličan sandbox paket.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sleeping Dogs

Pfff jučer idem ja na Can you run it kad ono samo što mi nije napisao pod procesor "Jel ti to mene zahebavaš?"  potom instaliram igru i igra klizi hehe

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze link na pm odakle si skinuo :)

13 godina
neaktivan

Ja prešao Sleeping Dogs za PC odavno. Original...sad ide na prodaju....fale pare za druge stvari, hehehe :))

Ukratko, igra je jako jako dobra....nije dosadno,misije su raznvrsne...po mom okusu 9/10.

13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

jel ima di jezik promijenit, jel sam skinuo neku verziju di je neki arapski jezik:D

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DooP kaže...

jel ima di jezik promijenit, jel sam skinuo neku verziju di je neki arapski jezik:D

Kak si to uspio{#}

A najbolje ti je da nabaviš dobru verziju, sumnjam da ćeš se s Arapskom verzijom naigrat

13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ja imam kaosov limited edition, update 1.4, skidrwow crack i skidrowow crack fix, radi odlično.

Inače, prešao jedno pola igre do sada, i dalje odlična stvar, misije zabavne, lagane, grad donekle velik a opet svugdje lako pristupačan, side misije su isto dosta dobre, jedino mi utrke nisu drage ali njih ni ne radim. Sve u svemu, odličan sandbox paket.

Meni neće pokrenuti igru ni sa crackfixom. K ako da riješim taj problem?

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Vidim ima neki 12 DLC pack za "kupiti". Što je sve to, samo oblekice ili ima i nešto više, puškice nove misije, auti, nešto vrijedno?

?

Mind Control kaže...

Meni neće pokrenuti igru ni sa crackfixom. K ako da riješim taj problem?

Meni isto nije htjelo raditi s tim sto on koristi.

Da uključiš privatne poruke poslao bi ti kako sam nakraju uspio, ali ovdje nemogu jer nije dozvoljeno davati takve linkove..

15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Uskoro možemo očekivati patch u kojem će između ostalog biti camera fix itd, pa se pokušajte strpiti jer nema smisla igrati ako vam se ne sviđaju navedene negativne stvari.

http://forums.sleepingdogs.net/viewtopic.php?f=7&t=2202&start=15

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

Igra ima temelj, nije neoptimizirano smece..... ima par bugova (pogotovo piratska) ali nije sve tako lose, xbox360 kontroler na PC-u radi savrseno i nemam nikakvih problema. Ne zamjeram im tu i tamo koji bug jer je vidljivo da planiraju izdati patch, takoder ne zamjeram niti DLC jer je obicno odijelo (odijelo od Ricka iz Just Cause 2) tako da sve pet (for now).

GTA IV je totalna suprotnost i 7. patch nije rijesio glavni problem (temeljni odnosno optimizaciju).

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 1:05 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Evo vidim da ima topic pa da postavim svoje misljenje.

Po meni ovo je najvece iznenadjenje 2012 godine,tokom ove godine nisam ni jednu igru uzivao kako sam uzivao u Sleeping dogsu igra je po meni odlicna(van nekih manjih bugova).Za one koji nemogu promjenit opcije u igri,mozete ih promjeniti modifikovanjem "DisplaySettings" i "DATA" folderu ako iko hoce dalja upustva posaljite mi poruku pa cu objasnit ali veoma je jednostavno.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Exprince kaže...

Evo vidim da ima topic pa da postavim svoje misljenje.

Po meni ovo je najvece iznenadjenje 2012 godine,tokom ove godine nisam ni jednu igru uzivao kako sam uzivao u Sleeping dogsu igra je po meni odlicna(van nekih manjih bugova).Za one koji nemogu promjenit opcije u igri,mozete ih promjeniti modifikovanjem "DisplaySettings" i "DATA" folderu ako iko hoce dalja upustva posaljite mi poruku pa cu objasnit ali veoma je jednostavno.

Problem je fixan sa patchem 1.4 (tocnije 1.4 crackom), piratska i originalna rade bes problema.

13 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Igra ima temelj, nije neoptimizirano smece..... ima par bugova (pogotovo piratska) ali nije sve tako lose, xbox360 kontroler na PC-u radi savrseno i nemam nikakvih problema. Ne zamjeram im tu i tamo koji bug jer je vidljivo da planiraju izdati patch, takoder ne zamjeram niti DLC jer je obicno odijelo (odijelo od Ricka iz Just Cause 2) tako da sve pet (for now).

GTA IV je totalna suprotnost i 7. patch nije rijesio glavni problem (temeljni odnosno optimizaciju).

GTA 4 je najneoptimiziranija  igra u povijesti, a nekako si mislim da će mu i nasljednik biti takav

Edit- Exprince vidjet ćeš tek kad dođe Assassins Creed 3 hehe

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 4:20 (Kralj Situacije).
16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Pfff jučer idem ja na Can you run it kad ono samo što mi nije napisao pod procesor "Jel ti to mene zahebavaš?"  potom instaliram igru i igra klizi hehe

Can You Run It nema veze sa životom, nikad se ne ravnaj po tome.

15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Stiže nam 1.5 patch, mi koji smo čekali napokon smo i dočekali, svaka im čast, dosta su brzi:

http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?t=2914056

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Meni igra radi odlično bez ikakvih patcheva,da li preporučate da ipak stavim?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice