Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 107.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sleeping Dogs
MARKOcVp kaže...
dlai se moze ugasit ono tresenje kamere pri velikoj brzini?

u opcijama imaš mislim da je motion blur 

14 godina
protjeran
intel97 kaže...
MARKOcVp kaže...
dlai se moze ugasit ono tresenje kamere pri velikoj brzini?

u opcijama imaš mislim da je motion blur 

aha, naso sam, to ucini voznju ugodnijom

LooooooL
13 godina
Sleeping Dogs

Evo upravo sam prešao igru i mogu reći sam jako pozitivne riječi za nju.Svaka čast Square Enix. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

evo zavrsio sam sleeping dogs

tribalo mi je 21 sat 33 min za sljedece:

41/50 shrines

24/26 kamere

36/100 kutija - ovo se uopce nisam trudio nesto posebno nac

18/28 events completed - ne bih tocno znao na sta misle na mapi nemam nista vise osim narancastih ikona

skupio sve jade statues

prica mi se jako svidjela. onako john woo stil. likovi su super napravljeni i covik se stvarno uzivi u njih. iako znas da si policajac i da moras skrsit triade toliko sam puta to zaboravio i 85% vrimena mi je bila bitnija ekipa iz triade, cak sam se u jednom trenutku ponadao da ce na kraju igre wei birati izmedu njih i pandura. dosta kompliciran odnos i to mi je bilo bas super. voznja mi je postala ok, ali jos uvijek nije to to. treba dosta vrimena proc za naviku. najvise me muci rucna i liva strana. gunplay je onako. puno se bazira na cover sistemu, dok je bullet time izuzetan dodatak. sto se tice gunplay-a iz jureceg vozila to me se najvise dojmilo, mislim da je super izveden. grad je odlicno napravljen, ali mi se nekako cini praznim. 

melee system je counter heavy. i s obzirom da ima 4-5 vrsta neprijatelja koji napadaju pomalo je i dosadan. od pustih potaza koje sam naucio (koji su cool) koristio sam 3-4. baza su mi oni environmental potezi, npr kad uvali nesretnjaka kojeg ugrabis u telefonsku govornicu, pa kad to nije dosta uzmes slusalicu pa ga sa njom izmlatis

mingames sam koristio malo i nista. cock fight i onaj poker su nezanimljivi dok su karaoke u jednu ruku i zanimljive zbog muzike koja je bas cool. inace muzika je super i super je sto su uzeli pravu muziku a ne neke gluposti izmisljali. lockipicking hacking i ostale stvari su dobro odradene.

svida mi se kolicinia odjevnih predmeta, ako i broj automobila. iako wei moze voziti brodove i plivati nisu stavli neki pretjerani usklicnik na to osim u 2-3 misije. 

voice acting je dobar, mada sam primijetio par puta da zvuk i usne nisu sinkronizrane. ne znam jel to neki bug ili nesto. inace nisam u igri primjetio niti jedan bug a imao sam samo 2 crasha, koji su zanemarivi.

nakon ovoliko vremena igra mi je porasla u ocima i mislim da je vrlo dobra. nije remek djelo ali vrijedi probati {#}

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Sviđa mi se koliko igra traje (oko 20h i više), jer se ništa manje ni ne očekuje za ovaj žanr.

Kad se dobro pokrpa, napadam ju..

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

tribali su ubacit neki unloackable da se auti ne mogu ostetiti... koliko sam ih polupa, a steta, malo ga taknes i gotovo...

16 godina
Sleeping Dogs

dosad mi je najbolja fora u igri pjevanje na karaokama, na pocetku u onoj misiji moras otpjevat clash- i fought the law.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sleeping Dogs

Predobra mi je igra. Odlicn oje uskladeno sve. Jest da je malo Hong Kong pust. Ali ima svega. Onako me podsjeca na onu igricu od SEGA sta je izdavala, ne mogu se sjetit imena. Fenomenalno kolko featursa ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Predobra mi je igra. Odlicn oje uskladeno sve. Jest da je malo Hong Kong pust. Ali ima svega. Onako me podsjeca na onu igricu od SEGA sta je izdavala, ne mogu se sjetit imena. Fenomenalno kolko featursa ima.

Sigurno mislis na Shenmue 1 i 2?!?!? ah memories {#} legendarna SEGAAAAA!

Sleeping Dogs je Shenmue 3....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 4:58 (lovac82).
17 godina

pisma je zarazna

15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

ako netko ima problema s lock pick-om samo držite W za gore i kad stisne zelen A ili D 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
intel97 kaže...

ako netko ima problema s lock pick-om samo držite W za gore i kad stisne zelen A ili D 

Taj problem sa lockom je samo na piratskim verzijama, meni na originalu ide bezproblema sa mišem...update 1.4 i nesto...

16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Nedavno krenuo, igra je zasad izvrsna. Baš zabavna, lagana stvar.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Imam problem. Ne mogu proći preko loading screena. Stisnem new game i ono pojavi se ona razglednica, vrti se onaj zmaj i odjednom samo prestane vrtit i ništa se ne dešava. Pokušao sam i benchmark uključit, ne radi, pokušao promijenit sve settinge, ugasit, upalit, sa bez hd textura, fullscreen windowed, compatibility itd. Ništa ne radi. Šta da radim??

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Nabavi fix.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Evo i meni napokon došla igra, da ne ponavljam sve rečeno, igra je odlična itd. Čak mi se i vožnja sviđa (a dosta vas govori da je loša.), auti se bolje ponašaju nego u GTA4 gdje su kao na federima/šuštama bez ikakvih amortizera :D

Nego, dosta mi smeta kamera prilikom vožnje vozila, znači dok vozim, sa desnom rukom nekad vrtim kameru (pomičem miša) i kamera je nekako previše fluidna, zna se okretat oko vozila i ne sviđa mi se to baš. Postoji li riješenje za to?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakav točno fix? Imam zadnji patch.

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Čitam da će navodno ubrzo izaći camera fix, jer ovaj problem muči većinu igrača.

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asfalt kaže...

Kakav točno fix? Imam zadnji patch.

Skidrowov crack fix.

16 godina
Sleeping Dogs

Meni ni to ne radi kad stisnem ESC izbaci me, a nisam jedini s tim problemom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Omerta23 kaže...

Evo i meni napokon došla igra, da ne ponavljam sve rečeno, igra je odlična itd. Čak mi se i vožnja sviđa (a dosta vas govori da je loša.), auti se bolje ponašaju nego u GTA4 gdje su kao na federima/šuštama bez ikakvih amortizera :D

Nego, dosta mi smeta kamera prilikom vožnje vozila, znači dok vozim, sa desnom rukom nekad vrtim kameru (pomičem miša) i kamera je nekako previše fluidna, zna se okretat oko vozila i ne sviđa mi se to baš. Postoji li riješenje za to?

Voznja nije losa, prigovarali smo jer je malo previse arkadna.... a ovo sto si rekao da se auti/vozila ponasaju bolje nego u GTA IV je glupost, GTA IV je vise kao simulacija i puno je blize realnosti:

1. Vozila imaju tezinu

2. Paljenje guma

3. Vozila realno ubrzavaju

4. Skretanje je teze

5. Dobra ostecenja

6. Vozila nece ekspolodirati ako se prevrnu

7. Motor ti moze crknuti bez da ti se zapali (zadimi se)

8. Voznja nije arkada, voznja je dosta realna s obzirom na to da R* nikada prije nije radio na simulacijama.... prisjeti se GTA SA gdje je voznja bila arkada.

BTW vozila u Sleeping Dogsima su cista arkada, nema tu realizma nikakvog.... samo uzmi motor i zabijaj se gdje hoces dok se vozis na zadnjim gumama, nikada neces pasti, s motorom mozes srediti murju, a da ne govorimo o tipci "CTRL" + "RAVNO/LIJEVO/DESNO".

Normalno da te he** kamera kada je port sa konzola (na kontroleru mozes odnosno radi super), nisu se trudili.... u GTA bez obzira sto je port, barem smo uvijek mogli okretati kameru kako zelimo s misem.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:32 (lovac82).
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Omerta23 kaže...

Voznja nije losa, prigovarali smo jer je malo previse arkadna.... a ovo sto si rekao da se auti/vozila ponasaju bolje nego u GTA IV je glupost, GTA IV je vise kao simulacija i puno je blize realnosti:

1. Vozila imaju tezinu

2. Paljenje guma

3. Vozila realno ubrzavaju

4. Skretanje je teze

5. Dobra ostecenja

6. Vozila nece ekspolodirati ako se prevrnu

7. Motor ti moze crknuti bez da ti se zapali (zadimi se)

8. Voznja nije arkada, voznja je dosta realna s obzirom na to da R* nikada prije nije radio na simulacijama.... prisjeti se GTA SA gdje je voznja bila arkada.

BTW vozila u Sleeping Dogsima su cista arkada, nema tu realizma nikakvog.... samo uzmi motor i zabijaj se gdje hoces dok se vozis na zadnjim gumama, nikada neces pasti, s motorom mozes srediti murju, a da ne govorimo o tipci "CTRL" + "RAVNO/LIJEVO/DESNO".

Normalno da te he** kamera kada je port sa konzola (na kontroleru mozes odnosno radi super), nisu se trudili.... u GTA bez obzira sto je port, barem smo uvijek mogli okretati kameru kako zelimo s misem.

Sve si rekao sa ovim što sam poboldao :D {#}

Živio

MiR
16 godina
Omerta23 kaže...

Živio

Pa to je istina, reci ti sto hoces.... ali vise je GTA IV simulacija nego TDU 2 koji je "wannabe" simulacija.

BTW nigdje ja nisam rekao da je to zamjena za rFactor, Live for Speed, GT4, forza..... sta ja znam, shift itd. Pogledaj bolje sto sam napisao: "VISE, VISE, VISE" (naravno, odnosilo se na vozila)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:55 (lovac82).
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Meni je jednostavno vožnja u ovoj igri fora i gotovo. Netko je bio vožnju uspoređivao sa JC2, što je po meni smješno, jer ono je totalno jadno dok je ovdje ipak dobro.

Samo da riješe kameru i nastavljam igrat, da se i sad igrat ali čemu ako ubrzo najmeravaju izbacit fix.

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa i meni je voznja dobra, takoder bolja od JC2 gdje mi je voznja bezveze... nikako se nisam mogao priviknuti.

Ja trenutno igram na xbox360 kontroleru za PC... TPS-e inace igram na misu/tipkovnici ali smeta mi ta kamera + dobijem vibraciju i realniju voznju tak da nez hocu li se vratiti na mis/tipk kada poprave bug s kamerom.... vibracija i triggeri ok rade (samo za kocenje/rikverc nije ok jer ne mogu dozirati koliko hocu, dok se u GTA IV moze mada tamo nisam igrao sa kontrolerom)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 21:12 (lovac82).
15 godina
Sleeping Dogs

Ljudi kako stojite sa RAM i CPU usage-om u ovoj igri? Koliko vam guta memorije?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

meni troši 400MB/s i svakih pola sata moram punit ram i onda tek mogu nastavit igrat.

A inače mi troši nešto više od 1000 megabajta. 

SINIŠA VUCO
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 1:01 (kobra24).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Živio

Rekao je istionu, ne da je GTA IV prava simulacija ( ni išta preblizu tome ), samo je realniji od brzih kartonskih kutija koje su nam dali u Dogsima.

15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Jutros sam opet malo pokrenuo igru, i začudio sam se kameri (mišu) prilikom vožnje, kao da mi je sad bilo nekako bolje, ugodnije, naravno nije to to nikako, ali može bit da se lako naviknut na to.

Nego da vas pitam u vezi dva settingsa, 3D Depth i onaj ispod njega? To je vezano za 3D monitore? jer u tom slučaju šibam to na 0.

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: