Problem kamere u gta iv

poruka: 11
|
čitano: 3.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem kamere u gta iv

Usred igra mi se nekad zna kamera počet mrdat lijevo-desno. I kad vozim auto nekad mi sam drži gas. Šta mogu napravit? Ima još nešto, kad ukradem auto počne mi se dimit. Aki imate nko iskustvo ili imate rješenje molim vas pomozite. To je zapravo mom prijatelju ali evo ja pisem njegov problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem kamere u gta iv

nadji novi crack na netu i po mogučnosti stavi novi patch 1.0.2.0 koji imaš na rokstarovim stranicama, skini,instaliraj,crackaj i to je to !!!

u glavnom novi crack koji radi ispravno, možda ako si igrao kuma pa si primjetio sličan problem da nekada nisi mogao izlaziti iz auta,ista stvar druga igra!!!

Microsoft je omogućio svakom tko želi da isproba beta verziju njihova novog operativnog sustava. Nudimo vam nekoliko savjeta kako to učiniti što jednostavnije i sigurnije
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 21:36 (dadododo).
17 godina
neaktivan
ari kaže...

Usred igra mi se nekad zna kamera počet mrdat lijevo-desno. I kad vozim auto nekad mi sam drži gas. Šta mogu napravit? Ima još nešto, kad ukradem auto počne mi se dimit. Aki imate nko iskustvo ili imate rješenje molim vas pomozite. To je zapravo mom prijatelju ali evo ja pisem njegov problem.

Ovdje nastavi temu

Btw imas novi patch, ali sve ces to anci na gore navedenom linku
Made in: Neverland
17 godina
neaktivan
Problem kamere u gta iv

Hmm, igro sam GTA 4 na PS3 i prešo ga. Nikad nisam imo takav problem.

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 21:37 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ps3 i pc je razlika i to velika

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

jel mi mozete tocno rec gdje su ti patchevi?

17 godina
neaktivan
ari kaže...

jel mi mozete tocno rec gdje su ti patchevi?

google je prijatelj...inace

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 22:29 (robson).
17 godina
neaktivan
Problem kamere u gta iv

ljudi molim vas pomozite imam sljedeci problem E ovako, desava mi se to da ne mogu otici u istocni (ali malo podrucije ) dio prvog grada, te kada samo udjem u taj dio, igra me automatski izbaci, pa me zanima da li se nekom desilo nesto slicno i kako da to rjesim

Intel Pentium D 925 2x3.00GHz Pov9600GT EXO edition HDD WD160GB+WD500GB 1,5GB DDRII 667MHz Logitech mx518 Logitech x-530

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem kamere u gta iv

cuo sam negdje da su ti problemi s kamerom i autima na igrama GTA IV koje su skinute s interneta? Jel to istina?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ari kaže...

cuo sam negdje da su ti problemi s kamerom i autima na igrama GTA IV koje su skinute s interneta? Jel to istina?

tocno...ako koristis upravo taj....eh to su ti nus pojave
12 godina
neaktivan
Re: Problem kamere u gta iv

Tako je i meni i neznam šta da radim jbg :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice