Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.393.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Hexfire kaže...
movie kaže...

S obzirom da je ovo popis svih licenciranih stadiona u igri, znači li to da niti jedan s popisa neće biti u pesu?

http://fifanow.com/site/fifa-14/list-of-all-fifa-14-stadiums/

Koliko sam shvatio samo ovi španjolski neće biti. EA valjda ima ekskluzivna prava na BBVA.

Bice Kamp Nou i Bernabeu.

14 godina
Zoki Mpek kaže...

Izvor?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
bice ali kroz patch verovatno .........
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

da su japanci iole malo pametni da gledaju malkice sta radi covek sa druge planete i prema njemu barem sto se tice driblinga da baziraju pes tj igru i sve sve i da im on bude zastitno lice ........a ne tamo neki ronaldo ................jos nije pravi aj da je pravi ronaldo nego nije....

Kao i uvijek sve se vrti oko novca a danas novce prave ronaldo, messi, neymar, bale... ronaldinho je svoju rolu u svjetskoj popularizaciji nogometa odavno odigrao.. sad igra još koju godinu za svoju dušu i to je to..

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zoki Mpek kaže...

Izvor?

Negde na Twitteru je Adam Bhatti, spomenuo, probacu da nadjem.

15 godina
neaktivan

Ma taj Adam Bhatti je lažljivac, ja mu ne vjerujem ništa!!

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
secam se prosle godine za pes 2013 kao ce shoot i golamni biti popravljeni a ono katastrofa jedno i drugo....
13 godina
neaktivan

8 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
secam se prosle godine za pes 2013 kao ce shoot i golamni biti popravljeni a ono katastrofa jedno i drugo....

Ti si jedno nezrelo dete koje ne zna sto hoce, na jednom forumu hvalis Pes, na drugom ga kudis, na trecem kupujes Fifu, na cetvrtom ne kupujes Fifu, na petom Fifa je sranje, Na sestom Fifa je super, na sedmom kupujes obe igre, na osmom ces ipak Pes, a na kraju sta radis ti uopste sa ovim tvojim detinjastim komentarima... Ti si jednostavno  totalno nezreo, a vidim da imas 26 godina, sto nije malo...

16 godina

Nitko drugi osim EA nema pravo koristiti licencirane La Liga stadione. http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-29-pes-2014-loses-spanish-stadiums-and-stadium-editor-after-extremely-aggressive-ea-licensing

Dakle i editor su morali mijenjati, ali mali zaheb je što nije puno otežano. Struktura stadiona je već provaljena, tako da ne brinete. Kroz patcheve će vrlo brzo biti dostupni i više nego ih EA ima službeno. Plus, stadion na PES-u i FIFI se ne može usporediti..

http://i250.photobucket.com/albums/gg264/arianos10/allianzarena2_zps63e75271.png

http://i250.photobucket.com/albums/gg264/arianos10/allianzarena1_zps4dd9ca7c.png

http://i250.photobucket.com/albums/gg264/arianos10/allianzarena_zps611b7979.png

Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
mislio sam da cu kupiti obe ali nesto drugo u planu mi je iskrslo pa sam se odlucio za fifu 14 jer ne verujem konamiju....naravno komentarisem ono sto mi se nesvidja kod fife i pesa dok gledam klipove na YT a to sto konami je totalno neorganozavana kompanija nisam vam ja kriv sto je EA uzela sve sto se moze uzeti od licenci i sto niste sposobni kisu kao osnovni segment fudbala da ukljuce kao i seg i nisam vam ja kriv kada das gol lopta umesto da udari u mrezu kao da udara u betonski zid...nisam vam ja kriv sto su vam golmani retardirani....koliko imam zamerki za pes toliko imam i za fifu ali ima bolji gameplay i zanimljiv mod a to je FUT!!!!!jesam govorio u pocetku dok nisam bolje sagledao stvari kako kaze nas narod tri puta meri jednom seci.....
16 godina
Red_Star_Forever kaže...
 nisam vam ja kriv sto je EA uzela sve sto se moze uzeti od licenci i sto niste sposobni kisu kao osnovni segment fudbala da ukljuce kao i seg i nisam vam ja kriv kada das gol lopta umesto da udari u mrezu kao da udara u betonski zid...nisam vam ja kriv sto su vam golmani retardirani....koliko imam zamerki za pes toliko imam i za fifu ali ima bolji gameplay i zanimljiv mod a to je FUT!!

Kolega, ovo je BUG forum, ne KONAMI {#}

17 godina
plavi08 kaže...

. Kroz patcheve će vrlo brzo biti dostupni i više nego ih EA ima službeno. Plus, stadion na PES-u i FIFI se ne može usporediti..

Zadnjih par godina ništa se na pesu i fifi ne može usporediti ......

13 godina
Red_Star_Forever kaže...

da su japanci iole malo pametni da gledaju malkice sta radi covek sa druge planete i prema njemu barem sto se tice driblinga da baziraju pes tj igru i sve sve i da im on bude zastitno lice ........a ne tamo neki ronaldo ................jos nije pravi aj da je pravi ronaldo nego nije....

a šta,cr je klon?dafuq

i baš me zanima hoce li i ovaj komentar biti izbrisan

16 godina

Sad sam tek vidio {#}

Neko je FIFA cover preradio u PES sliku.

DOKAZ

15 godina
plavi08 kaže...

Sad sam tek vidio {#}

Neko je FIFA cover preradio u PES sliku.

DOKAZ

Kad bolje pogledas pes balea vidis da je neki amater radio hah mozda cak netko iz konamia {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 15:54 (Encyanix).
15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 15:59 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

a ovo su kao in-game fotografije iz FIFA-e jelda, to očekuješ da ćeš dobiti? to je obična cover slika. Tvoj post je jednako besmislen. Isto kao da je KONAMI stavio real life cover sliku nego igrača i onda netko ovdje napiše da se to o d PES-a i očekuje.

Covjek je samo postavio slike di se vidi da je to rad od fife ne od pes jel to problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 16:04 (Encyanix).
16 godina

Nova INGAME PES 2014 fotka. Isprike ako je već bilo. {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
20 2 hvala 1
15 godina
Encyanix kaže...

Covjek je samo postavio slike di se vidi da je to rad od fife ne od pes jel to problem?

netko iznad njega je to već napsiao prije njega kao prvo, a kao drugo, valjda ti je jasno da nema smisla napisati "kao što se od FIFA-e i očekuje" na real life sliku. Zar ljudi dolaze do te granice neozbiljnosti u ovim temama?

edit: dreammaker {#} {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 16:04 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

netko iznad njega je to već napsiao prije njega kao prvo, a kao drugo, valjda ti je jasno da nema smisla napisati "kao što se od FIFA-e i očekuje" na real life sliku. Zar ljudi dolaze do te granice neozbiljnosti u ovim temama?

edit: dreammaker {#} {#}

Iskreno pod textom "Mocno" sigurno je mislio da je slika balea predivna, ili mozda nesto drugo? (iz perspektive pesovaca) {#}

16 godina
dreammaker kaže...

A ne znam... nerealno mi je to još uvijek. Baš izgleda kao da lebde po terenu, uopće nemaš osjećaj da zbilja dotiču travnjak, a i Messijevo lice su mogli malo detaljnije napravit. Opet ista priča iz godine u godinu.{#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
sinister_axe kaže...
dreammaker kaže...

A ne znam... nerealno mi je to još uvijek. Baš izgleda kao da lebde po terenu, uopće nemaš osjećaj da zbilja dotiču travnjak, a i Messijevo lice su mogli malo detaljnije napravit. Opet ista priča iz godine u godinu.{#}

A i lopta opet izgleda kockasta.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Cijelo tijelo je deformirano.Neusklađeno s nogama. Izgleda kao da mu je neko polomio kralježnicu na 3-4 mjesta i da ima metlu u guzici. Dres s desne strane strši kao da je platnena vrećica za špeceraj.Faca ko da mu se se*e. Ma stvarno, čovjek bi sa današnjim tehnologijama očekivao bolju grafiku.

Travu niti da ne spominjem. Izgleda kao ručnik.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:17 (plavi08).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

loše je to,bolje izgleda ISS 2 za ps1.Po meni je to najboji pes :D

6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ovo je nekada bio najbolji fudbal. Uzivao sam kao dete. {#}

3 3 hvala 0
15 godina
sstrmi kaže...

loše je to,bolje izgleda ISS 2 za ps1.Po meni je to najboji pes :D

Niggeria je bila cudo :D

13 godina
neaktivan

swos je

bio najbolji

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice