Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.394.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Hexfire kaže...

Meni to fora izgleda, ali interakcija među igračima je ponekad neuvjerljiva.

I btw, taj argument "to je stari kod" postaje pomalo dosadan. Samo zato jer je to stari kod ne znači da će novi biti išta bolji.

ne znači da će biti bolji nego već i je bolji, usporedi gameplay krajem 7. mjeseca i ovaj sad, ne možeš reći da je isto, a koliko znam ea izdaje patcheve za vrijeme igre tako da i konami još može tu itamo nešto popraviti i nakon izlaska.. ne kažem da je savršeno, ali ipak s ovim napretkom me više vuče nego fifa 14.

13 godina
neaktivan

13 godina
drasterp kaže...
Red_Star_Forever kaže...
ovo je savuvaj boze,jel se onako radi ronaldo chop ,ovaj ronaldo chop je skroz retardiran,drugo nisam znao da je ribery casper njegova ruka prolazi kroz telo igraca i prolazi ne ometano a imao je igraca na ledjima,krajnje debilizmu....iskreno imam osecaj da je konami radio neki japanci sve te pokrete izvodjenja driblinga....ko neki retardi za neke tipa bicikla ok ali ronaldo chop ili okret sa loptom ko da je balerina....nema onu tezinu da zgazi i da povuce tu loptu nego ko da leti sa njom.......

pise ti gore da je stari kod, a sto se tice prolazenja ruke kroz tijelo, pa bolje da i prođe kroz tijelo nego da bude kao kad je fifa uvela impact engine pa su od udarca rukom igraci letjeli 2 metra po zraku i jedni preko drugih padali.. a obrambeni normalno da su debilni, pa nece na top tezini ici izvoditi ove trikove, normalno da ce lakse uspijeti na laskoj tezini tj. s glupljim obrambenim.. 

Uvijek je stari kod i najslabija tezina... ofc...

Inace, kako je bolje da igrac prode kroz igraca, nego da se oni doslovno mogu zaletit jedan u drugoga, ja ne znam sta je koliko, toliko realnije. To su u FIFI bugovi koji su rijetki, meni osobno se nikad nije jos dogodio.

Ja i dalje ovdje vidim da kad guras loptu u for da protivnicki igrac ko umrvljen stoji, lopta prode kroz noge ili kroz njega. 

Trikovi lijepo izgledaju i to su jako dobro odradili.

16 godina

ML

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 23:51 (soja).
13 godina
SimeKZ kaže...

Uvijek je stari kod i najslabija tezina... ofc...

.

znaci tu se izrugivaš sa tim,i i pokazuješ kako je to laž dok u fifa temi si to isto napisao kao da vjeruješ u to više nego u Boga

13 godina

Ocito ti dijete ne razumijes sta znaci sarkazam. Ajde pobrat cu karton zbog tebe i tvojih gluposti. 
Tamo si komentiro Ronaldinhov slobodnjak i jos reko kako golman lose reagira a radi se o utakmici Brazilskog prvenstva, dovoljno govori o tebi prijatelju.

Dajte mi samo recit gdje cete piknut PES 14, vidim u infomarku je 260kn... ima gdje jeftinije ?  

Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ocito ti dijete ne razumijes sta znaci sarkazam. Ajde pobrat cu karton zbog tebe i tvojih gluposti. 
Tamo si komentiro Ronaldinhov slobodnjak i jos reko kako golman lose reagira a radi se o utakmici Brazilskog prvenstva, dovoljno govori o tebi prijatelju.

Dajte mi samo recit gdje cete piknut PES 14, vidim u infomarku je 260kn... ima gdje jeftinije ?  

Ja isto uzimam u infomarku, mislim da je tamo najjeftinije a i besplatna ti je dostava.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Zna li tko gdje je najjeftinija digitalna verzija PES2014 

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U Become legend modu, od sada cete moci igrati i sa golmanom{#}

Moze i 11 vs 11 online {#}

Poceli su polako otkrivati svoje adute.

@Red star, covek je pitao za verziju bez diska, samo cd key (digitalnu), i nije u redu da podjebavas, jer ispadas glup.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 11:08 (Zoki Mpek).

7 1 hvala 0
16 godina
Zoki Mpek kaže...

U Become legend modu, od sada cete moci igrati i sa golmanom{#}

Moze i 11 vs 11 online {#}

Poceli su polako otkrivati svoje adute.

@Red star, covek je pitao za verziju bez diska, samo cd key (digitalnu), i nije u redu da podjebavas, jer ispadas glup.

imaš kakav link od te informacije?

16 godina

Dva sata su u noći i ne spava mi se, pa sam odlučio napisati kratak osvrt na današnja (čitaj: jučerašnja) zbivanja na forumu. Nažalost post ću objaviti sutra (čitaj: danas) iza 13h kad mi ističe crveni karton koji sam dobio nakon što sam ekipu koja proziva moviea gdje treba i ne treba poslao u posjet svom spolnom organu.

Odgledao sam video u kojem je prikazan samo intro next gen verzije Fife. Dado je osudio nekoliko nelogičnosti koje se mogu vidjeti u intru, zaboravivši dodati i rukovanje koje je realno na razini igara izdanih prije ovog tisućljeća. Gameplay nije mogao komentirati pošto isti nije niti prikazan.

Što se PES vs Fifa rasprave tiče, smatram ju nepotrebnom rukavicom za čupanje korova (čitaj živaca). I jedna i druga igra imaju prednosti i nedostataka, i jedna i druga igra imaju svoje obožavatelje. Nekome smetaju levitirajući igrači i levitirajući papiri u publici, nekome smetaju jako loše napravljena rukovanja igrača, nekom smetaju nelogični sudari igrača te padovi jednih preko drugih, mali golovi, pretjerani assisted itd. Isto tako nekome više smeta kad jedan model igrača prolazi kroz drugi, nedostatak kiše u nogometnoj igri izdanoj u 2013. godini, loše reakcije golmana na određene šuteve, „robotsko“ kretanje modela igrača na terenu itd. Svako će igrati ono što mu bude draže, ljepše, bolje, fluidnije, svako će igrati onu igru koja ga više bude zabavljala. Svjestan sam da nisam donio nikakav novi zaključak, no problem je što se davno zaključena rasprava i dalje vodi. Problem je što sstrbi (koji je prije čak dvoznamenkasti broj dana završio školu, lol) reagira na provokacije moviea, koji pak uživa u provociranju klinaca, ali i starijih od sebe. Problem je što i kad se situacija smiri, dolazi sstrbi (koji je prije čak dvoznamenkasti broj dana završio školu, lol) te prozove ničim izazvan moviea na novi forumski okršaj. Problem je što se ja isprovociram na nedostatak punktacijskih znakova u postovima red stara i na njegovu (ne)raspodjelu rečenica. Problem je što smo svi postali tanki na živcima pa DangerouS napada Dadu zbog niti upola provokativnog posta u odnosu na svakidašnje postove u ove dvije teme. Problem je netrpeljivost među ljudima koji su u potpunosti normalni, zabavni, zanimljivi i inteligentni. Netrpeljivost koju nam nameću kompanije koje je najmanje briga za nas  (čitaj: kupce njihovih (polu)proizvoda), naše živce i sl.

U samom zaključku štiva koji će rijetki pročitati, želim spomenuti da sve daljnje rasprave mogu itekako dobiti na produktivnosti ako bude manje provociranja, a više komentiranja igre koja vam se svidi. Apeliram na sve razumne korisnike ovog foruma da smire tenzije i zajedno dočekamo nadolazeće demoe odnosno finalne verzije nogometnih simulacija.

Siguran sam da će svako uživati u svojem nogmetu, pa makar to bio onaj najzdraviji – na gradskom igralištu.

PEACE i isprike za sve ružne riječi upućene prema movieu, SimeKZu i ostalima.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
11 4 hvala 4
14 godina

Nemam ništa protiv tih dječjih prepucavanja. Je da iritira ponekad, ali sve je to dio forumskog dekora. Ovo nije ni prva ni zadnja tema gdje dolazi suprotni tabor i soli pamet. Realovci seru po barca temi, pa barcelonisti tamo, Ajfon useri po Androidu i obrnuto. Jednostavno je čovjeku u prirodi da ide objasniti kolegi forumašu da je njegov ukus pogrešan i da je ta igra/klub/mobitel/OS teško smeće.

Ak ništa drugo, u ove dvije teme će to vjerojatno prestati nakon što igre izađu jer će ova LVL 1 troll ekipa biti zaokupljena igranjem pa neće stići pisati gluposti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 5 hvala 0
16 godina

Nove slike

12 godina
neaktivan

Glupost.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobra fora {#}

4 4 hvala 1
15 godina
neaktivan

To sam vidio maloprije, učinkovita fora a lako ju je napraviti ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...

Glupost.

Bogami sam na 13 mogo utrpati od kuda sam htio sa Pirlom i takvim dobrim pucacima. Ali ovo ce biti show, pa ne mozes fulat. 

15 godina
Zoki Mpek kaže...

Dobra fora {#}

Iskreno masu nerealno.. tj ajde kad lopta malo odskace od poda pa ju onda podignes (kao u fifi) a ne ovako samo je sa poda dignes 3 metra u zrak bez da je nogom mrdno..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 0:52 (Encyanix).
14 godina
Encyanix kaže...

Iskreno masu nerealno.. tj ajde kad lopta malo odskace od poda pa ju onda podignes (kao u fifi) a ne ovako samo je sa poda dignes 3 metra u zrak bez da je nogom mrdno..

Točno, ovo je totalno nerealno, on si podkopa i lopta skoći 3-4 metra... Da, baš... Kužim dok si digne jednom nogom pa drugom prebaci ali ovo od poda, smiješno. Pa dok vidim te točkice kod izvođenja slobodnjaka muka mi ide. Bio sam dosta nahajpan na početku s onim gameplayima ali kako je vrijeme izlaska sve bliže i te stvari koje nam prikazuju sve je manje jer vidim stare probleme zbog kojih sam i prestao igrati.

16 godina
Zoki Mpek kaže...

Dobra fora {#}

Ovo izgleda prilično nerealno {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Dobra fora {#}

Možda je fora dobra ali je jako traljavo napravljena. Poprilično nerealno se lopta od noge odbija u čudnom luku u zrak?  Osobno mi se ne sviđa...

Općenito sam protiv takvih cirkuskih poteza u nogometu. Danas igram s likom i ništa ne radi  osim pirueta i guranja sam sebi kroz noge. Dok on to sve obavi ja se postavim u obranu, uzmem mu loptu i iskontriram ga. Nakon 4-0, izašao je iz igre vjerojatno tražeći sljedećeg kojem će prodavti te bespotrebne fore... nogomet je sport 11 ljudi na terenu a ne silovanje jednog dok ne padne s nogu ili izgubi loptu..

16 godina
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Dobra fora {#}

Možda je fora dobra ali je jako traljavo napravljena. Poprilično nerealno se lopta od noge odbija u čudnom luku u zrak?  Osobno mi se ne sviđa...

Općenito sam protiv takvih cirkuskih poteza u nogometu. Danas igram s likom i ništa ne radi  osim pirueta i guranja sam sebi kroz noge. Dok on to sve obavi ja se postavim u obranu, uzmem mu loptu i iskontriram ga. Nakon 4-0, izašao je iz igre vjerojatno tražeći sljedećeg kojem će prodavti te bespotrebne fore... nogomet je sport 11 ljudi na terenu a ne silovanje jednog dok ne padne s nogu ili izgubi loptu..

Slažem se. Trebalo bi napraviti kod tih silnih cirkusarija da ti lopta puuno lakše pobjegne..

šumski put je bio ravan.
16 godina

Igram zadnjih dana leakani demo na PS3 i nisam baš oduševljen, bez obzira što se radi o prastarom buildu

Dobro pa me nije hype ulovio ranije tako da nisam razočaran.

Može se još dosta promijenit do finalne igre, ali ako se po jutru dan poznaje.. nadam se da sam u krivu.

Ni nova fifa mi ne izgleda nešto pretjerano revolucionarno, tako da zbilja ne znam šta će se igrat ove godine.. vjerojatno obje pomalo kao i prošle godine.

Za sad mi je pes u blagoj prednosti ali samo zato jer će fifa na PS3 i PC bit na starom engineu a pes nudi kud i kamo više novosti.

Izgleda da opet ide ova slika, ko zna po koju godinu za redom.. ali opet, nadam se da sam u krivu jer mi je pes drag serijal.

Disregard the constabulary.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 1:20 (nontryer).
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stoji da je nerealno  malo, ali taj potez mogu da naprave samo par igraca.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Točno to, svi se veselimo novom nogometu ko djeca a na kraju isto ko i prošle godine uz nešto bolju grafiku i par sitnica.

A slika je zakon!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 1:26 (DadoZG).
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

mozda idem sad malo off topic,ali me zanima da li je ikad izasao neki patch recimo u kojem su bili igraci sezone 2003/2004 i dresovi.Nogomet mi vise nije danas gust gledati, a ni igrati kao prije,kad su igrali igraci kao henry,zidane,van nisterlooy i ostala ekipa.Tako da bi bas s gustom odigrao noviji pes 2013 ili 2012 ako bi bio kakav patch sa sezonom 2003/2004.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Dobra fora {#}

Očigledno da je ovaj igrao na Amateur kad je to snimao {#}

13 godina

Nove slike: 1 2 3

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 0
15 godina

Ko sisa gameplay, vazno je da trava, publika i cut scene izgledaju sjajno.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
8 7 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice