Gdje da nabavim mithril armor mislim di tocno da ga kupim???
gledao sam po guglu i pise da ga tek mogu kupit kad sam lvl 10 a jesam ali nemogu naci di
plz pomagajte!!!!!!!!
gledao sam po guglu i pise da ga tek mogu kupit kad sam lvl 10 a jesam ali nemogu naci di
plz pomagajte!!!!!!!!
On ce ti se sam od sebe pojavit na protivnicima
Sad oko lvl-a 10 bi trebao doc u trgovine
Ali nece bit cijeli set nego samo neki komadi kao cuirass itd
Prođi još koji level i naći ćeš ga sigurno, uglavno tad će ti ga većina protivnika nositi i lakše ti ga je nać na njima po špiljama nego u trgovini.
Trenutno sam na levelu 14, još nisam vidio da se negdje može kupiti mithril (kompletni set - dijelovi se mogu naći). Inače, od levela 12 imam kompletni set - počinju se pojavljivati protivnici sa mithrilom (vjerojatno negdje od 10-tog levela, ako tako piše).
Zadnje što sam susreo (jučer) je bilo u Brumi - quest sa lovcem na vampire (pitaj stanovnike za glasine - "Rumors" i skokni u kuću žrtve, razgovaraj sa stražarima unutra - vjerojatno ćeš ih trebati uvjeriti da možeš pomoći). Ima kirasu od mithrila, stakleni longsword i nije raspoložen za dugi razgovor.
Drugi quest koji sam odigrao (isto jučer) je u Bravilu - opet "Rumors", nestali čovjek, pitaj orca u taverni, ... - uglavnom Oblivionova verzija Running Man-a.
Samo napomena - Oblivion levelira protivnike i opremu prema tvojem levelu, tako da protivnici mogu imati i drugačiju opremu. Ne brini, susreo sam toliko mithril armora u ovih par levela (12, 13, 14) da mi izlazi na uši - samo se strpi.
BTW - armor ne kupujem - sve se može sakupiti bez problema - imam kompletne armore do dwarven-a (skupljam orcish, počeo se pojavljivati) i mithrila (staklo se javlja, uglavnom oružje - gornji lovac na vampire ima longsword, u drugom questu orc ima warhammer, a jedan od negativaca shortsword).
UPDATE:
Zaboravih napomenuti da se i oprema kod trgovaca autogenerira, tako da nema smisla navoditi trgovce koji imaju mithril, budući da se inventar razlikuje od igre do igre (i vremena u igri). Kada dođeš u neko mjesto, posjeti trgovce koji drže oklope - to su uglavnom kovači u manjim mjestima, dok ih u Imperial City-u ima više - npr. Best Defense, Slash'n Smash, Stonewall Shields - u Merchant's Districtu.
Ali daj mi recite gradove i ducane gdje mogu kupit dijelove jer uglavnom izvrsavam main questove i fighters te arena guild misije
alo imam kog na ovom forumu?????
jos bi trebao pomoc oko questova sve fighters arena i main questove sam prešo.Ostale guildove nema smisla posto mi je klasa warrior i birthsign warrior
Gdje da nađem sve ostale questove koji bi mi pomogli za jos veci lvl up????
jos bi trebao pomoc oko questova sve fighters arena i main questove sam prešo.Ostale guildove nema smisla posto mi je klasa warrior i birthsign warrior
Gdje da nađem sve ostale questove koji bi mi pomogli za jos veci lvl up????
hmmmm zanimiljivo ali nekako tezim linearnosti ne znam zasto(previse cod-a valjda )
ali dobro recite sta sve znate i koji su questovi zabavni
ocu ovaj topic napravit zanimljivim
Po meni je igra odlicna i ima dosta puzzlova kod questova za koje sam morao traziti rjesenje na uespwiki,ali dobro igru stvarno mozete igrati kako god hocete i jedva cekam da dobijem taj imperial dragon armor kojeg dobis 2 tjedna poslije nakon sto prijeđeš main questove
dajte ljudi sudjelovajte u ovom topicu
znam da je igra stara vec ali nema veze prave igre NIKAD NE IZUMIRU(btw 2006 je godina te igre)
no comment na ovaj forum tu su samo duhovi ili šta pa dajte recite di da nađem sve te questove osim bezglavog lutanja i ispitivanja svakog drugog lika za roumors
+recite najbolji heavy armor te mač,sekirica itd pogotovo ako je enchanted
Gledaj to ovako, igra je izašla 2006., to se možda i ne čini kao tako puno vremena, ali za igru je to jako puno. Svatko tko ju je htio igrati i već ju je davno nabavio i odigrao, i zato na tvoju žalost razgovor o Oblivionu je davno prestao (nakratko je zaživio kad su izdali Shivering Isles) i rijetko tko hoće ponovno iznositi svoje dojmove o igri koju su odigrali i zaboravili.
Uostalom Oblivion je u međuvremenu dobio "nastavak s puškama" i više manje svi koji su igrali Oblivion sada igraju ili su odigrali Fallout 3, pa ako hoćeš sudjelovati u aktivnoj temi o dobrom RPGu možeš se pridružiti ekipi koja se svađa oko toga jel je Fallout 3 dobra igra, ima li se uopće pravo zvati Fallou 3 i sl.
A ako ti se Fallout 3 ne sviđa pričekaj The Elder Scrolls V, na kojem se tek počelo raditi
Skinuo sam TES 4 oblivion s bittorentom i dosao mi je u DAA formatu i sada neznam kako da istaliram preko DAA,jel mi moze netko reci kako?
Skini program PowerISO i s njime otvori. Ili guglaj "daa to iso coverter" sto ti vise pase...
Molim vas recite mi koja još igrica ima da ima takvu slicnu temu kao oblivion????
plz pomagajte!!!!!!!!
player.additem Mithril Boots - 0002C0FC
Mithril Cuirass - 0002C0FE
Mithril Gauntlets - 0002C100
Mithril Greaves - 0002C102
Mithril Helmet - 000733E4
Mithril Shield - 000977C0
so izi :XD
Molim vas recite mi koja još igrica ima da ima takvu slicnu temu kao oblivion????
Morrowind
Gothic II
Risen
Fallout 3
Oblivion: Shivering Isles
Morrowind
Gothic II
Risen
Fallout 3
jel ovo n esto bolje od obliviona ili ?
Morrowind
Gothic II
Risen
Fallout 3
jel ovo n esto bolje od obliviona ili ?
To je ekspanzija za Oblivion, ima još jedna Knights of the nine.
Morrowind
Gothic II
Risen
Fallout 3
Hvala puno....
Morrowind
Gothic II
Risen
Fallout 3
Ovaj Risen mi se cini dobrim..jeste igrali to i kako vam se cini igrica????
Morrowind
Gothic II
Risen
Fallout 3
evo ju ja derem.... meni odlična nije me odavno ovako prikovala za stolicu neka igra...
Morrowind
Gothic II
Risen
Fallout 3
evo ju ja derem.... meni odlična nije me odavno ovako prikovala za stolicu neka igra...
Kao i mene oblivion..igrica je predobra
Kao što je već rečeno - Shivering Isles je ekspanzija za Oblivion. Knights Of The Nine nije punokrvna ekspanzija, više dođe kao DLC. I da, Shivering Isles ima zanimljiviju priču od originala, a i svijet je maštovitiji - nije ni blizu Morrowinda ali ipak maštovitije od Obliviona
Kao što je već rečeno - Shivering Isles je ekspanzija za Oblivion. Knights Of The Nine nije punokrvna ekspanzija, više dođe kao DLC. I da, Shivering Isles ima zanimljiviju priču od originala, a i svijet je maštovitiji - nije ni blizu Morrowinda ali ipak maštovitije od Obliviona
Daj mi molim te reci jel ima negdje neki torrent da skinem morowind,knights of the nine i Shivering Isles,a da su ove dvije zadnje igrice u jednom torrentu??!!!!!Trazio sam vec ali nema takvog torretna!!!! Unaprijed hvala