svako auto mi zanosi ko da je drift.znacu proklizem kroz krivinu.kako da to iskljucim ako moze da se iskljuci ili nesto nastima??? ne svida mi se siva slika kad udarim u nesto.to mi vec pocinje vadit zivce.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Definitivno je jedna od boljih igara ove godine.
Fuel je loš, ovo se isplati igrat jedno vrijeme dok ne izađe nešto bolje.
SHIFT je bolji od očekivanog.
Samo je volan potreban
Tak je, ovo igramo dok nedođe DIRT2 (ili MW2 tko voli fps).
Neznam ja cu probat nabavit volan u međuvremenu, dali dobro
rade Logitech volani na SHIFTU?
Mislim uzet polovni Logitech wingman formula, pa me zanima.
Samo je volan potreban
pa nije baš volan potreban da se podesiti jako dobro kontrole za tipkovnicu ali da na volanu je puno bolje no ne i kritično nužno
Samo je volan potreban
pa nije baš volan potreban da se podesiti jako dobro kontrole za tipkovnicu ali da na volanu je puno bolje no ne i kritično nužno
pa kako podesiti na tipkovnici?
ne svida mi se siva slika kad udarim u nesto.to mi vec pocinje vadit zivce.
Jednostavno - prestani udarati u zid. Ili nabavi kolor monitor pa nece bit sivo :)
Meni je dapače guba efekt kad se slika zamuti i ispikselizira.
Da doma tak ngdje rokneš u zid, vid ti sigurno ne bi bio oštar :)
zar se fkt ne moze igrat bez volana?
Samo je volan potreban
Tak je, ovo igramo dok nedođe DIRT2 (ili MW2 tko voli fps).
Neznam ja cu probat nabavit volan u međuvremenu, dali dobro
rade Logitech volani na SHIFTU?
Mislim uzet polovni Logitech wingman formula, pa me zanima.
Ja imam Logitech Formula Force i radi odlično, kao šta sam već rekao, ima već svoj profil u igri i uz minimalne preinake, (podignuo steering sens. sa 50 na 65%) radi odlično!
ne svida mi se siva slika kad udarim u nesto.to mi vec pocinje vadit zivce.
Jednostavno - prestani udarati u zid. Ili nabavi kolor monitor pa nece bit sivo :)
Meni je dapače guba efekt kad se slika zamuti i ispikselizira.
Da doma tak ngdje rokneš u zid, vid ti sigurno ne bi bio oštar :)
pa prestao bi udarati u zid da auto ne zanosi ko da je drift.
znam da je off ali da li mi mozete preporuciti kakav volan?naravno neki normalan omjer dobiveno-ulozeno?thx
Samo je volan potreban
pa kako podesiti na tipkovnici?
pa pod gameplay opciji
znam da je off ali da li mi mozete preporuciti kakav volan?naravno neki normalan omjer dobiveno-ulozeno?thx
Lakše će ti bit igrat sa joysticom :D
Lakše će ti bit igrat sa joysticom :D
Ali nije isto igranje sa jojstikom i volanom, vjeruj mi.
Samo rijeci hvale radi mi na mojoj konfi reza 1440 x nesto sve na high aa na 2x oko 40-50 fpsa !
Ma brisem igricu,kolko mi je puta crashala radi shadowsa i kolko mi se puta zamrznula pa to je nevjerovatno...Onda onaj efekt kad udarim u zid me zivcira i to previse,a i to su stavili zato kaj im je car damage u banani i nis nevalja..mogli su barem kopirat iz grida nego da rade to svoje koje nis ne valja.Cekam dirt 2 i uzivat cu u njemu.
Ili cu cekat patch za ovo..
How to fix Need For Speed: Shift black screen error or crashes
http://filenetworks.blogspot.com/2009/09/how-to-fix-need-for-speed-shift-black.html
A umjesto volana preporučam: Logitech Rumblepad 2
zar se fkt ne moze igrat bez volana?
Moze ako poglupiš "realnost" voznje. Mozes igru pretvorit u klasican NFS arkadni svijet. Što je meni super. Ali opet s malo truda prckanja po opcijama i volanom mozes namjestit fin balans između arkade i simulacije, kako ko voli. Osobno casual. Zato i igram NFS. Dok ne nabavim / posudim neki volan
Ma brisem igricu,kolko mi je puta crashala radi shadowsa i kolko mi se puta zamrznula pa to je nevjerovatno...Onda onaj efekt kad udarim u zid me zivcira i to previse,a i to su stavili zato kaj im je car damage u banani i nis nevalja..mogli su barem kopirat iz grida nego da rade to svoje koje nis ne valja.Cekam dirt 2 i uzivat cu u njemu.
Ili cu cekat patch za ovo..
Meni se jos nijedanput nije crashala,igram sve na high+8xAA+Vsync i imam 30-35 FPS-a i sasvim normalno ju igram...
Preko car damagea se moze proci jer je igra uistinu zabavna i zarazna,ovakvo nesto ne izlazi svaki dan
a kako sa gamepadom igrat mislim ja bih probo ali ne znam baš ako kontrole podesit najbolje
ja sam probao gamepadom igrat moze se igrati ali me zivcira sto gamepadom nemogu ici po main meniju i ostalim opcijama.
ja se lijepo legnem na krevet i igram i kad dode druga staza moram se 5 metara dizati do tipkovnice
neznam dal se to moze kako srediti
ja sam probao gamepadom igrat moze se igrati ali me zivcira sto gamepadom nemogu ici po main meniju i ostalim opcijama.
ja se lijepo legnem na krevet i igram i kad dode druga staza moram se 5 metara dizati do tipkovnice
neznam dal se to moze kako srediti
ali ako podesiti najbolje kontrole kad se igra sa gamepadom da li da vozim sa d-padom ili anolgnim gljivama još dosad nisam vozio sa gamepadom
evo prosa ja igru i da dam jeda n overview:
igra je ok i dobra je za izgubit malo vrimena luđački vozeči po stazama....
malo je glup sustav cijele "karijere" npr ja sam sa tier 2 vec otkljucao onaj zadnji NFS world ...nešto.....i moga sam ga igrati...
realnosti je kao i u ostalim djelovima NFS-a znaci ko ga je volija volit ce ga i dalje a tko ne nece ni sad....
grafika je odlična i zahtjevi su po meni relativno mali za dobiveno... vozila standarda...(mozda su ubacili 2-3 nova)... nekoliko nerealnosti u 1v1 vožnji... nista bitno...
drift katastrofa ka i obicno....(nisam se trudija nakon treceg puta...moze se zavrsit igra i bez toga)... staze su odlicno napravljene, ima i stvarnih sta je odlicna stvar.
auta realno dizajnirana (kao da sam u pravom) zvuk motora ok.... ali zato grip auta ne tako dobar... npr... u zavoj se nemoze uc da gume ne zaskripe i da ne odnese malo zadnji kraj pa makar zavoj bija pod kutem od 170. (malo pretjerano...nakon nekog vrimena zamarajuće i dobiva se osjecaj kao da vozis reli)....nitro nema neki posebni vizualni ucinak iako daje malo snage autu(isplati ga se koristit iza 4 brzine)...
popratna muzika koja je po defoultu ugašena(koju sam skuzija da ima tek pri kraj igranja... odlicna) kasnije sam smanjija sve zvukove na pola i muziku na max....
dotjerivanje auta nije ka i prije sta mi je veoma zao.... samo se moze obojat auto ali nedostaje mi slaganje svakog dijela na auto... (mislim da su na tome i izgubili)
.....loadanje staza malo dugo iako cujem da je to do kompa pa aj aj...inace menu odličan i brz...
sve u svemu standardni NFS... nikad previse realan ,al ipak te vuce da ga igras.... moglo bolje moglo gore... isplati se je zaigrat pa makar radi za...ebancije....
Potpisujem. Po mogućnosti Cordless inačica :)
EDIT: već treću stranicu zaredom moram biti na vrhu LOL
igra je za mene stvarno fatalno preteška na medium postavkama
nemoguće je biti prvi pogotovo u onim prokletim invitational eventima o driftu i duelima da ne pričam
igra je frustrirajuće i za mene uopće nije oputštajuća ili previše zabavna
što ju duže igram to mi se sve manje sviđa te na svakom kutu nailazim na mane
nemojte misit da ja kažem da mi nije igra nije dobra jer je teška btw
igra je za mene stvarno fatalno preteška na medium postavkama
nemoguće je biti prvi pogotovo u onim prokletim invitational eventima o driftu i duelima da ne pričam
igra je frustrirajuće i za mene uopće nije oputštajuća ili previše zabavna
što ju duže igram to mi se sve manje sviđa te na svakom kutu nailazim na mane
nemojte misit da ja kažem da mi nije igra nije dobra jer je teška btw
Vidiš ja igram na medium postavkama i igra mi je ful zabavna i ne preteška. Tu i tamo ponovim koju utrku par puta, ali ništa preteško da gubim živce.
Kako vam ide igra? Ja dobio prekjucer HD 4670 i ono sav sretan zaigrati cu napokon ljepo bez stekanja, kada mi igra stavi default 1280x1024 i med/high detalji i to vrti na mizernih 15-20fpsa. Neznam jel moguce da je do procesora da on koci grafu? Dali igra uopce zahtjeva jaci procesor, nasao sam samo da minimum trazi c2d 1.6, nigdje ne pise recommended (moj procesor je Pentium D 2x3.2ghz)
meni je igra stvarno preteška i prefrutrirajuća neznam stvarno to vozit
nfs je uvijek bio arkada i ova igra je malo nepristupačna ljubiteljima samo običnog nfs
igra je namijenjena ljubiteljima gtr-a i ostalih simu-polusimulacija
To sam i mislio... Mah, izludil bum, ajde sada jos 1000kn na proc i maticnu, uzet cu valjda e6300 za 550kn i neku maticnu za jos 500kn, valjda cu onda derati igre kako treba
Da nebude totalni OT, igra me podsjeca naravno na Pro Street, no vozni model je bolje napravljen, pogled iznutra je prilicno ok, no kolko god ekipa iz EA govorila da ce ovaj NFS teziti realnosti nije bas da se slazem, GRID je daleko bolje napravljen, od optimizacije do voznje i ostecenja. No Shift je sasvim ok zasada dok cekamo DiRT 2, da nam malo popuni ''slobodno vrijeme''
How to fix Need For Speed: Shift black screen error or crashes
http://filenetworks.blogspot.com/2009/09/how-to-fix-need-for-speed-shift-black.html
E pa ti si fenomen, stavio sam kompitabilno sa win 98/me, igrao sam sad skoro sat i pol i nije mi se ni jednom skrešala. Odi u birc i narući piće u moje ime.