NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 277.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: NFS: Shift
Ivan_99 kaže...

Ja s ovim kompom imam od najmanje 20 fpsa do najvise 50 fpsa na 1680X1050, sve high, 2X AA. Neznam zašto tako loše radi, pogotovo na početku utrke kad ima puno auta bude 20-ak fpsa.
Izgleda stvarno da je problem grafe HD4850, jer vidim na forumu da se dosta njih žali da na ovoj grafi slabo radi. I još me u ovoj igrici živcira loading koji traje 40-ak sekundi što je puno, bar meni.
Valjda će te probleme riješiti EA i Ati u duetu. Jeli možda netko jeli postoji neka caka da se skrati loading?

http://www.pcgameshardware.com/aid,695106/Need-for-Speed-Shift-Graphics-comparison-engine-info-and-Full-HD-screenshots/Practice/

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=118976&STARTPAGE=4&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

Trenutno ATi ima problema sa SHIFT-om, ali rade na rijesavanju.

Vjerovatno u Catalyst 9.10 ili ce eventualno neki hotfix izbaciti osim ako EA nije u deal-u sa nVidiom da namjerno tako radi.

Mozda i koristenje Physixa ima dosta udjela u tome

17 godina

Da na mnogim forumima pišu da ima problema sa ATI karticama.

Hoće li sada nVidia i ATI početi otvoreni rat preko optimizacije igre? Osmijeh

Ono, ako hoćeš SHIFT kupi nVidiu, a ako hoćeš neku drugu igru koja je rađena u dogovoru sa ATI-jem kupi ATI. Osmijeh

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
Nema smisla prepirati se. Ja ne lažem, niti imam razloga za to. Slika je pred odlazak. Ne nisam se "slikal kraj", nego "vozio u", tu postoji kritična razlika, a time samo želim reći da iz prve ruke znam kako se takvi auti ponašaju na cesti.
Ta dva videa mi ništa ne pokazuju i dalje mislim da je Shift sasvim pristojna simulacija. Na tom prvom videu malo mi je smiješno što taj BMW poskakuje kao da je na federima, a zavojima prolazi kao vlak na tračnicama - s obzirom na takvo skakutanje i grozne (očito) amortizere, prvi onaj bump na rubniku trebao ga je odbaciti u crnogoričnu belgijsku šumu.

Što se tiče tvojih tehničkih problema, ja ih nemam. Možda da nabaviš bolji crack, drivere, pitaš support?

U pitanju je demo Neodlučan

Slikati se kraj F1 bolida i voziti osrednji BMW, hmm...no to je najmanje važno.

I ja sam vozil Scaniu od 430ks kamion pa ko je sad glavni frajer - još k tome nemam C kategorijuBelji se

Uostalom, ja sam kroz više ekstremnih opasnosti prošel s traktorom nego ti s tim BMW-om...

Normalno da onaj BMW poskakuje, jesi gledal npr. sinoć WTCC snimku - da vidiš kak poskakuju, pogotovo kad se gleda iz kokpita.

Nisi se osvrnul na reakcije malo boljeg volana na ruke onog kome taj auto poskakuje, vjeruj, osjeća se svaki taj skok i to jako...bolje nego u Shiftu.

Gdje su vremenski uvjeti, trošenje guma, grijanje motora i kočnica, količina goriva, svjetla, boksevi, pit-limiter, trening, kvalifikacije, warmup, flag rules...

Uostalom, neda mi se više raspravljati o šiftu jer ga ne mislim više igrati.

A ti samo pripazi da ne ostaneš sam u temi, jer ak tak nastaviš, mogli bi ljudi odustati od rasprave s tobom pošto si ovdje i moderator, a ne daš nikome za pravo.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
Igra je odlična, vozni model je odličan, ali iritira me što AI ne prati postavke - na što god stavili UVIJEK su jednako dobri kao vi na duelima i nekim serijama. To je bullshit.

Nije nesto. Ovaj AI me nervira, ostajem na Grid-u. Ostavlja dojam da je radena za djecu s previse vremena, a nema veze s pravom voznom i nisam nikakav trkac ili profesionalac. 

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Davanje za pravo da se nekoga udobrovolji je smiješno. Moderiranje nema veze s komentiranjem. Karton dobiješ samo ako kažeš nekome da je yebeni majmun.

Opasne situacije s traktorom? LOL. Kakve to veze ima s ičim? Kamion? WTF?
Mi govorimo o malim brzim autima. Osrednji BMW? O čemu ti? Kakav osrednji BMW? Ako je to osrednje, ne znam s kakvim autima ti raspolažeš i u čemu se voziš? Veyronu? Sumnjam.

Skakutanje? Da? Evo ti Vukovićeva vožnja iz auta: https://www.youtube.com/watch?v=8Xx-OwMrivA
Daj mi pojasni zašto njegov auto, kao u onoj igrici iz prvog videa, ne poskakuje cijelo vrijeme k'o na bungieu?

Čudno. Al' šta on zna, vozi Seata...

Nego, evo ti još jedan video: 24h/07 Aston Martin, Spa - primijeti realnost modeliranja staze u Shiftu u odnosu na ovaj video i ponašanje auta: poskakuje samo kod promjene brzine i rubnika:

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 11:03 (naxeem).
17 godina
doktor1 kaže...

Da na mnogim forumima pišu da ima problema sa ATI karticama.

Hoće li sada nVidia i ATI početi otvoreni rat preko optimizacije igre? Osmijeh

Ono, ako hoćeš SHIFT kupi nVidiu, a ako hoćeš neku drugu igru koja je rađena u dogovoru sa ATI-jem kupi ATI. Osmijeh

Nakon svih nagađanja i polemika, ja sam isto poceo sumnjati u to. Anyway, ne bi bilo prvi put da neka igra radi puno bolje u korist Nvidie ili ATI-ja. Sta bi sad trebali kupovati dvije grafe i po potrebi ih koristiti, ovisno o igri koju igramo lol? Samo se nadam da ce izaci neki hotfix, jer ako cu cekat nove drivere, igra vise nece biti na hardu.

17 godina
neaktivan
bestia kaže...
naxeem kaže...
Igra je odlična, vozni model je odličan, ali iritira me što AI ne prati postavke - na što god stavili UVIJEK su jednako dobri kao vi na duelima i nekim serijama. To je bullshit.

Nije nesto. Ovaj AI me nervira, ostajem na Grid-u. Ostavlja dojam da je radena za djecu s previse vremena, a nema veze s pravom voznom i nisam nikakav trkac ili profesionalac. 

Kad je NFS bio simulacija? Igra za djecu? Daj lega malo sleti...Sta su onda vozacke simulacije? Mogu rec da su za nedojebane prištavce koji ne znaju vozit u RL-u i sjede iza kompa i briju kak su si kul? No to nije tako jelda? Je*ao vas GRID i ostale simulacije. Nema to veze s NFSom...

Pa NFS je uvijek bio FUN igra. Od prvog dijela pa sve na vamo, igro sam ih sve. Uvijek je to bila više arkada, sa uzivanjem u krajoliku, modelima automobila, u novije vrijeme i nabrijavanju istih. I upravo je to publika koja igra NFS, neke od nas ne zanima trošenje guma i pi*darija u kompjuterskoj igri.

Koliko vi, opaki turbo vozaci, morate bit nabrijani kad to ne shvacate? Sad su vam ponudili "realniji" model voznje u jednom NFSu koji nikad nije tezio da bude cistokrvna simulacija. I sada je to za jedan NFS, uvjetno receno, korak naprijed. I da model je solidan, da nije simulacija ali nitko nije ni tvrdio da ce bit ili da treba bit. Sada je to samo manje arkada. Utuvite si to u glavu, jer mi se cini da ste djeca vi koji lupate 150 usklicnika i omalovazavate nešto sto uopce ni ne shvacate...

Vozni model je solidan, igrat s volanom, bez ukljucene "pomoci" i to u jednom NFSu daje zavidan osjecaj "realnosti". Ovo je Need For Speed proucite povijest tog naslova i nacin kojim se pristupa voznji u tom naslovu kroz njegovu prebogatu povijest. Stavite to malo u kontekst. A vidim da neki nisu igrali ništa osim onog fast&furious sranja pa se sada cude utrkivanju i stazama...

17 godina
neaktivan

Moram priznati da si tu u pravu. Istina, kao što neki kažu, nedostaju trošenje kočnica, guma, pucanje osovine, izgaranje auspuha, eksplozija NOSa, zabijanje kukaca u šajbu, lomovi retrovizora, puknuća guma, voda, vodeni klinovi uz preciznu dinamiku fluida, temperatura guma, kočnica, ugrijano sjedalo vozača, sitno kamenje koje oštećuje vjetrobran, komadi drugih auta koji ubijaju vozače, puknuća osovine, mjenjača, mijenjanje, trošenje i grijanje ulja u mjenjaču, trošenje ležajeva... sve to nedostaje i sve je to nebitno.

Idući korak u simulaciji je simuliranje G sila. Ako se ikada budete imali sreću (i gušt) voziti u ovakvim autima, najbolja stvar koju ćete osjetiti, a NIKAKVA igra ne može simulirati su G sile: bacanje na strane kod zavoja, nabijanje u volan kod kočenja i osjećaj da vam utroba želi van kroz pupak kada usporite sa 200 na 100 kmph, čupanje ruku s volana u zavoju, udarci u ramena i laktove kod grba, skakanje u sjedalu kao da ste igračka iako imate 100kg, opterećenje na vrat i ramena dok pokušavate glavu držati pravilno pri kočenju i skretanju, strah pri udarcu u najsitniju grbu, gubitka osjećaja i podloge u potkoljenicama kod ubrzavanja i nabijanje leđa u sjedalo, vibracije volana, papućice gasa, škripa, neopisiva količina adrenalina i lupanje srca preko 150 cijelo vrijeme. To je ono što ovu vožnju čini tako dobrom, a ovo ostalo što nedostaje NFS-u a ima npr GTR su ionako nebitne sitnice.

Da dodam: ono što ne valja u NFS-u: osjećaj brzine je "predobar", a tako je kod mnogih igara. U stvarnosti, nemate baš ovakav osjećaj brzine vizualno, ovdje se malo igraju motion blurom, dinamikom kokpita i sl, ali u stvarnosti kada se vozite nemate baš osjećaj kakav očekujete za 200kmph: sve je jednako sporo na boljoj cesti, pogotovo autocesti. U stvarnost vas vrati pogled na brzinomjer i brojke:D. Iako, kada se nakon takvih auta vozite u običnima, imate osjećaj da se uopće ne krećete.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 11:50 (naxeem).
17 godina
Pucanje osovine si spomenuo dvaput.
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
Pucanje osovine si spomenuo dvaput.

Pa dvije su Smijeh

Poanta: to je igra i koliko god sitnih gluposti dodali, nikada nije bi blizu u najvažnijem po simuliranju.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da dodam: ono što ne valja u NFS-u: osjećaj brzine je "predobar", a tako je kod mnogih igara. U stvarnosti, nemate baš ovakav osjećaj brzine vizualno, ovdje se malo igraju motion blurom, dinamikom kokpita i sl, ali u stvarnosti kada se vozite nemate baš osjećaj kakav očekujete za 200kmph: sve je jednako sporo na boljoj cesti, pogotovo autocesti. U stvarnost vas vrati pogled na brzinomjer i brojke:D. Iako, kada se nakon takvih auta vozite u običnima, imate osjećaj da se uopće ne krećete.

Ovo je 100% istina...U dobrom autu kad ideš i više od 200km/h ni nemaš osjecaj da tako brzo ides. Ovdje ko da sam u warp ušo Smijeh al je zabavno i to je poanta

17 godina
neaktivan

Slažem se s naxeemom. I ja sam se isto vozio u malo bržim autima. ne Z4 ili slično ali brži auto od škode. a općenito volim bilo kakvu vožnju. i ovo mi je prilično dobro predočenje simulacije kolkogod je to moguće napravit sa igrom. I u vezi onog finog tuninga spoilčera, koćnica, guma itd sve je to i u original i u crackanim igrama. nalaz se pod stavkom: my cars\tuning i onda se pritisne 1 i ode se u advanced tuning. I super mi je na mom g25 kad prođem preko pasice mi za vibrira kao da stvarno prelazim preko nje.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo jedna mala kompilacija potencijalnih fixeva za sve one sa ATI karticama koji imaju problema sa niskim framerate-om:

1. Postavite Catalyst A.I. na High (ili Advanced, ovisi koju verziju imate)
2. Desni klik na SHIFT.exe, pa ga pokrenite sa Run as... i upisite Admin account user/pass
3. Ako ste na Visti/Win7, uključite Win XP SP2 compatibility mode
(prve tri stavke pozeljno sve zajedno nastimati, iako bi i kombinirano/individualno moglo raditi)
4. Ako ste na Win XP, ukljucite Win98/ME compatibility mode
5. Deinstalirajte PhysX i instalirajte najnoviju verziju sa Nvidia website-a
6. Preimenujte shift.exe datoteku u speed.exe ili grid.exe
7. Istalirajte ATI Catalyst v9.8 ili v9.9, nekima bolje rade najnoviji, dok su drugima bolji stariji
8. Igrajte sa hood ili bumper kamerom koje su nezahtjevne sto se tice framerate-a
9. Instalirajte najnoviju verziju DirectX-a, sve Windows zakrpe, ugasnite AV softver i nevazne procese

Nista od toga nisam probao jer nisam za kompom, ali sigurno cu sve to isprobati.
To je sve sto sam uspio pokupiti sa neta s raznih foruma.
Nadam se da ce nekome bar nesto s ove liste pomoci.
Ako ne, cekamo patch/hotfiks/drivere/whatever... i krekfiks naravno lol

ATI (c) TWINMTBP (TM)
(the way it's NOT ment to be played LOL)
PozZ!

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
BORN kaže...

Evo instalirao igru i igram sve mi je super ali imam govno od kompa pa mi stalno blokira, ne mogu ni utrku preći komp zablokira i moram resetatViče

Nije kriv komp...dapače imaš solidan komp...možda imaš loš hladnjak(ili prašnjav) na grafičkoj pa se pregrijava...

Otvorio sam temu za to, nova matična već naručenaNamigiva

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan

evo i ja cu vam dati svoj kratak review i svoje kompletne dojmove pošto sam već dosta prešao u igri

na početku odmah da kažem očekujem puno THUMBS UP!!! SmijehCool

UVOD:ja igram nfs od trojke tj. od njegovih početaka,za mene i mnoge druge tada je to bila najbolja vozačka igra,u serijal je uvedeno mnogih promjena tijekom 9-10 godina od utrkivanja brzih auta po tropskim područjima i nateravanja sa policijom pa do undergrounda sa temom brzih i žestokih,pa do legalnih street utrka tj.pro streeta i ispljuvka undecovera

nakon most wanteda tj. slijedeće igre poslije možda najboljeg nfs do sada underground dvojke sve je krenulo nizbrdo,hajde carbon još prolazi,pro street je bio prevelika promjena koja je rezultirala katastrofom,a undercover je najveći ispljuvak racing igara i sada nam je došao shift,mnogi su bili skeptični kazali su igra neće valjat,to je SHIT a ne SHIFT,to je samo pro stret 2 itd.

i ja sam bio jedan od njih ali na svu sreću shift je sasvim nešto drugo

STRUKTURA:karijera je dobro odrađena iako tierovi malo čudno funkcioniraju jer se otključavanju prerano,dobro su odrađeni i zvjezdice,profil,profile pointovi i agresivnost te preciznost jer lijepo je znati da ste nagrađeni različitim vizualnim dijelovima auta zbog načina kako vozite te vas igra tako potiče da imate svoj driving stil,jedini problem je što če te uvijek dobiti više pointova za preciznost nego za agresivnost tako da mislim da je večina vas preciznih vozača ne svojom voljom,customizacija je tu dosta je modificirana ali sve stare opcije su tu osim nešto fali u vinylima poput mirror opcije i mijenjanje boje manufrakturskog vinyla

Zbog tih mana u customizaciji dosta je teško napraviti auto baš kavog ga vi želite u kraćem roku vremena

Staze su odlične kao i podosta velik broj automobila koji su detaljni to maXXXimuma

Osim tierova tu su i prokleto teški i nerealni invitational eventsi o kojima ču nešto kasnije reći

Racing modovi su dobri tu je standardna utrka u krugove,time attack,drift na kojeg se treba privknuti,težak car battle no puno teži u invitational eventima,te još neki

GAMEPLAY:najveća igrina čar je upravo posebno vozačko iskustvo,kabine su prekrasno detaljne te fizikalno realne,osjećaj vožnje je nevjerojatan npr. jednom sam vozio jako brzo te mi je igra dala jedan nevjerojatan osjećaj kao da ja stvarno vozim i natjerala me da ZAKOČIM IZ ČISTOG MIRA

Ova igra nije ni u jednom aspektu arkada,također nije čista simulacija jednostavno shift ima posebnu mehaniku vožnje te ponašanje automobila koje je teško objasniti recimo samo da je shift polusimulacija ali ne i poluarkada

Svaki auto je odrađen odlično te imate osjćaj da li vozite golf ili pagani zondu

O manama gameplaya i strukture te ostalih aspekta ču malo poslije obradit

GRAFIKA:Odlična,optimizacija vrlo dobra uz tek pomanja opadanja kad je puno automobila na screenu također morate imati jači procesor i da na kraju dodam igra je rađena prije za pc a ne za konzole tako da su teksture i ostale điđi miđi tehnikalije puno bolje sada na pc-u

Zvuk je fenomenalan te je odrađen za mene do savršenstva

MANE:fale osnovne komande u customizaciji,AI je ponekad pretežak kao što je već spomenuo naxeem,Invitational eventi su nevjerojatno puno teži od osnovnih eventa te neizbalansirani također u njima AI jednostavno nemože pogriješit,sistem oštećenja  i neke male sitnice koje prepuštam vašoj volji

ZAKLJUČAK:meni je igra odlična te se nfs napokon preporodio,ima elemnte GTR-a,Forze Motorsporta te svoju posebnu čar i zbog svega navedenog ja dajem igri ocjenu +4/5

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 15:33 (mRvac).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E samo da kažem, da ja igram na onoj kameri kao iz trećeg lica, ne iz auta. Navikao sam se na tu kameru, neznam na koju vi igrate? Ali baš gledam, dosta padne fps kad je kamera izvana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jucer sam igro s gamepadom, danas s volanom. S volanom + kamera iznutra = predobar osjećaj...stvarno svaka cast, nije sad da je igra nesto nikad prije viđeno, fantasitčno, ali naspram proslih par nfs-ova ova igra je bog.

9/10

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@mRvac: NFS je počeo verzijom 1, a ne 3. Broj 2 je bio najbolji do Porschea Unleasheda.
17 godina
naxeem kaže...

Davanje za pravo da se nekoga udobrovolji je smiješno. Moderiranje nema veze s komentiranjem. Karton dobiješ samo ako kažeš nekome da je yebeni majmun.

Opasne situacije s traktorom? LOL. Kakve to veze ima s ičim? Kamion? WTF?
Mi govorimo o malim brzim autima. Osrednji BMW? O čemu ti? Kakav osrednji BMW? Ako je to osrednje, ne znam s kakvim autima ti raspolažeš i u čemu se voziš? Veyronu? Sumnjam.

Skakutanje? Da? Evo ti Vukovićeva vožnja iz auta: https://www.youtube.com/watch?v=8Xx-OwMrivA
Daj mi pojasni zašto njegov auto, kao u onoj igrici iz prvog videa, ne poskakuje cijelo vrijeme k'o na bungieu?

Čudno. Al' šta on zna, vozi Seata...

Nego, evo ti još jedan video: 24h/07 Aston Martin, Spa - primijeti realnost modeliranja staze u Shiftu u odnosu na ovaj video i ponašanje auta: poskakuje samo kod promjene brzine i rubnika:

Ne stajući na ničiju stranu, prema tvojim odgovorima bih rekao da ne znaš puno o svijetu auto-utrka, kao i o auto-simulacijama na PC-u ... moguće da griješim.

Da barem nešto malo znaš, onda bi vjerojatno znao da je ono "skakutanje", kako ga ti zoveš, simulacija G-sila na glavu i tijelo vozača,

za razliku od onih snimki na koje si ti linkao, a koje su prikaz s kamere koja je fiksno učvršćena u kokpit. 

Ako misliš da vozač tako doživljava vožnju onda potvrđuješ moje sumnje iz prve rečenice. Toliko od mene.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
@mRvac: NFS je počeo verzijom 1, a ne 3. Broj 2 je bio najbolji do Porschea Unleasheda.

znam ali sam samo rekao da ga ja igram od trojke

17 godina
neaktivan

Tommy, skakuče auto, ne vozačeva glava. Pogledaj iznova.

Čak i da skakuče glava, G sile u vožnji, pogotovo po ravnom, ne bacakaju glavu gore dolje, nego te prilično efektivno lijepe na sjedalo, na volan ili bočno. 

A mislim i da je suludo simulirati to u igri jer je poanta u fizici i osjetu, ne vizualnom. :)

Eh, da, i NFS bi bio bolji bez onog "UH OH AHHHHHHH" jaukanja i uzdisanja vozača. Imao sam sudare i nikad mi slika nije bila crno-bijela ni mutna pet minuta, također.

Još jedna iritantno glupa stvar su protivnici: mislim, koji se to kreten inače onako zabija u tebe? Toga nema u stvarnosti, a da ne govorim o nerealnosti - tim me skupi bočno pri brzini od 130kmph i zavrti me, zabije u zid, a sam nastavi fino bez usporavanja ravno. Redovito.

Dueli i auti koji voze nadzvučnom brzinom i sustižu te kada ih ostaviš i 1500m u sekundi... jasno da su htjeli otežati utrku, ali tako?! WTF?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 17:13 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Evo da se i ja uključim u komentiranje.

Mislim da je igra vrlo dobra(Nije odlična zbog katastrofalno kompliciranog drifta).

Sviđa mi se bjezin simulacijski dio i mislim da je odlično što nema više uljetanja u zavoj sa 150Kmh.Isto tako igra je sama po sebi vrlo zarazna,a bome i duga.

Grafika je odlična i napokon su doradili Engine.

I jedino što me katastrofalno iritira je pre hebeno teški i komplicirani drift.

Sve u svemu napokon neki pozitivni pomak u naprijed. 

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Čak i da skakuče glava, G sile u vožnji, pogotovo po ravnom, ne bacakaju glavu gore dolje, nego te prilično efektivno lijepe na sjedalo, na volan ili bočno. 

A mislim i da je suludo simulirati to u igri jer je poanta u fizici i osjetu, ne vizualnom. :)

Eh, da, i NFS bi bio bolji bez onog "UH OH AHHHHHHH" jaukanja i uzdisanja vozača. Imao sam sudare i nikad mi slika nije bila crno-bijela ni mutna pet minuta, također.

Još jedna iritantno glupa stvar su protivnici: mislim, koji se to kreten inače onako zabija u tebe? Toga nema u stvarnosti, a da ne govorim o nerealnosti - tim me skupi bočno pri brzini od 130kmph i zavrti me, zabije u zid, a sam nastavi fino bez usporavanja ravno. Redovito.

Dueli i auti koji voze nadzvučnom brzinom i sustižu te kada ih ostaviš i 1500m u sekundi... jasno da su htjeli otežati utrku, ali tako?! WTF?!

rekao si neke stvari u kojima se slažem sa tobom i neke stvari u kojima se ne slažem sa tobom

uglavnom bilo kako bilo moraš priznati da je ovo odličan nfs i jedan od najboljih

16 godina
neaktivan

Ne treba sad tražiti dlaku u jajetu!!! Ovogodišnji NFS me iznenadio, odlična promjena i zabavan za igru.Pretjerujete s forama o nerealnosti.

Ako želite potpunu realnost igrajte Live for Speed i GTR-2, nemojte pljuvati po NFS-u!

Igra je zabavna i izazovna, a primjedbe o zabijanju protivnika, te kako to nitko ne radi u pravim utrkama ne stoje.

Ako je itko od Vas ikad pogledao barem jednu utrku WTCC prvenstva onda zna o čemu govorim.

Jedna stvar u SHIFT-u me očarala, a to je zvuk automobila koji je zaista maestralan, pogotovo ako posjedujete pristojnije zvučnike.

Po tom pitanju im nema konkurencije jer čak i Gran Turismo nema toliko realno prenesen zvuk automobila!

Igrajte i uživajte,ako Vam se ne sviđa nemojte Namigiva

5 1 hvala 0
16 godina

skinuo sam nfs demo igram je na max, grafika je savršena...i ne trza sa volanom kada vozite u prvom licu (mislim ne radi nagle trzaje, nego polako okreče volan kao u stvarnosti)Osmijeh

Punisher
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sudara ima, izguravanja ima, ali nema zabijanja pod kutem od 90° i brzini od 150kmph. To je ravno ubojstvu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Igra je odlicna,ljudi naprave dobru igru a vi tražite dlaku u jajetu,tražite tamo di ih ima.

duje kapitanović
15 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Odigrao pol sata i izbrisao igricu definitivno jos goriji serijal nfs ,jedino sto mi je dobro u igrici je grafika ,grafika je odlicna pogotovo unutrasnjost bolida ,jedino to je dobro u igrici ali sve ostalo cista nula pogotovo upravljanje kao da sam na ledu ne na cesti nikako nemogu zadrzati polid na cesti kada je u vecoj brzini ili kada kocim onda me zanosi sve u svemu za moje misljenje cista nula .

slazem se.potpuno si upravu.

16 godina
neaktivan
dani500 kaže...

skinuo sam nfs demo igram je na max, grafika je savršena...i ne trza sa volanom kada vozite u prvom licu (mislim ne radi nagle trzaje, nego polako okreče volan kao u stvarnosti)Osmijeh

da bas mozes s svojom slabasnom konfiguracijom igrat sve na max??? LOL. MAX podrazumjeva sve na high i 8x AA i 16X AF

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan

vidim da igru blate oni koji nemaju kvalitetan volan ili gamepad. e, pa meni je igra dobra. igram bez onih pomgala i na manual shifting. tako je bolje, za gull osjecaj.

moj xfire: cajkoteka
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice