NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 276.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: NFS: Shift
xxxxx kaže...
xxxxx kaže...

Imali tko da igra sa slabom konfom (ovako kao moja), da mi rekne kako radi i s kojim detaljima.

Bili mogao pristojno igrat na 1440x900 sve na low?

Uf izgleda da niko je neigra sa slabom konfom...

Koliko je zahtjevnija od npr. pro street-a.

Njega sam vrtio na max na 1440x900

Skini demo pa vidi kako ce ić.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 23:15 (pirat).
16 godina
neaktivan

evo došao je i taj krizni dan počeo sam igrati novi nfs tu franšizu koju igram od nfs 3

prvi dojmovi pa ovako prešao sam prve dvije utrke sa bmw-om i odmah uvidio da ponašanje je auta je drukčije od bilo kojeg nfs-a,grafika je lijepa uz tek mala opadanja fps-a kad je puno auta na screenu sto je razumljivo,customization je još uvijek tu sa mnogim mojim omiljenim opcijama

zamijerki za sad nemam osim sto neznam kako uci u mod kojem možeš gledati auto sa svih strana i kako god želiš(molim lijepo odgovorite Smijeh)

kabine su bolje nego sto sam ih zamišljao tako da jedva čekam sutra kad pocnem ozbiljnije igrat

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 23:19 (mRvac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam  3 zamjerke:1.Kad se dodaje nitro,ne vidi se uopče i ne daje skoro nikakvo ubrzanje

2.Pri dodavannju vynla,nema mirror,i onda moram stavljat i na desnu i na lijevu stranu naljepnice.Viče

3.Ne mogu vidjeti kako sam uredio auto,tj nema onaj show mode.

To je to zasad.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ja imam  3 zamjerke:1.Kad se dodaje nitro,ne vidi se uopče i ne daje skoro nikakvo ubrzanje

2.Pri dodavannju vynla,nema mirror,i onda moram stavljat i na desnu i na lijevu stranu naljepnice.Viče

To je to zasad.

do nitro još nisam došo ali ovo sa customization je živa istina koja malo iritira u početku

16 godina
big_guy kaže...

To je to zasad.

LOL ajde malo bolje pogledaj.Ubrzava auto itekako samo nema boosta kojeg si ocekivao.Zato ga za nekakvih 14000 para kupis i imas nitro pravi kakav si htioBelji se

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Ne bi baš rekao,al ok.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Burs kaže...
Jack Sparrow kaže...
Kaj niko nezna kaj bi bio problem? Usput prije no stisnem close program, otvori koji je error i piše AppHangB1, zna li ko što to znaći? Sruši mi se shift.exe.

Tko zna... mozda gugl zna? Zasto malo ne proguglas?

Probaj ovo dolje napravit:

"go to Tools - Manage Add Ons -Enable or Disable Add Ons. Change the Drop down to Add Ons currently loaded in Internet Explorer"

Ako ne upali - guglaj!

Probao sam to već, ali ne pomaže. Već sam goglal i našal sam točno to što si ti napisal, ali to lik pita za internet explorer ne za igru. Bum reinsaliral winse i onak me vec sve lagano hebe!

17 godina
neaktivan

Lol...Kojom se tipkom pali nitro Smijeh

16 godina
neaktivan

Igra je za svaku pohvalu. Malo na početku mi je bilo čudno, pokrenuo sam NFS a on više simulacija nego arkada. Igrati sa tipkovnicom mi je bilo katastrofa pa sam probao sam svojim cheap smartboxovim gamepadom igrat, i sasvim drugađije iskustvo nego sa tipkovnicom. Ovo šta igra je više simulacija nego arkada mi se počelo sve više dopadati. Grafika je super, ja pokrečem na 1280x1024 na medioum, i radi bez laga(nisam još mjerio fps). Kabine su odlično napravljene, i stvarno je super igrat sa pogledom iz nje i sa hud-om isključenim. Osječaj brzine je fenomenalan u tom pogledu. Prvih par utrka sam odigrao sa pogledom iz trečeg lica jer mi je to stvar navike, ali sada igram sa pogledom iz kabine i šta da kažem, super je. Auti su odlično napravljeni. Hmmm, da se vratim na grafiku, jel se to meni čini ili je ova igra manje zahtjevna nego undercover po pitanju grafike? Evo jedan NFS kojeg ću igrati neko vrijeme a ne da ću ga uninstall nakon 30 min igre. Ovo je prvi dobar nastavak nakon Most wanteda. 

Sad dosta utrkivanja, idem spavat Namigiva

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Lol...Kojom se tipkom pali nitro Smijeh

Nitro možeš aktivirati jedino ako si ga prethodno intalirao.

Imaš bijelu ikonu NO2 boce pri dnu ekrana, koja pokazuje količinu NO2 u boci...

Inače ja igram s gamepadom, pa ti ne mogu reći koju tipku/slovo moraš pritisnuti.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan

jeli zna netko neki dobar link za demo, da je brzina solidna(torrenti su mi zabranjeni u studentskom domu)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
chuck norris kaže...

jeli zna netko neki dobar link za demo, da je brzina solidna(torrenti su mi zabranjeni u studentskom domu)

Tu imaš ,dao sam i gore pa pogledaj malo drugi put.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 1:26 (pirat).
15 godina
neaktivan
NFS: Shift (Fix crash)

Da bi igru pokrenuli bez problema i rusenja prilikom igranja, potrebno je u my documents pronaci folder NFS shift, zatim otvoriti graphicconfig u Notepad-u i promjeniti liniju ShadowDetailLevel 1 u ShadowDetailLevel 0 zatim snimiti promjenu.
NAPOMENA: shadow (sjene) u igrici mozete ukljuciti ponovo u options meniu ali je isto tako obavezno i iskljuciti shadows(sjene) pre izlaska iz igre. i kad ponovo pokrenete igricu opet mozete ukljuciti shadows ali OBAVEZNO svaki put pre izlaska iz igrice iskljuciti SHadows!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znaci maloumnici da ja nesto kazem, posto vidim da kenjate o simulaciji :)

ovo je odlicna simulacija mozda najbolja do sada i staze me jako podsjecaju na dobri stari Gran Turismo 2 ps1.
svako ko kaze da je similacija losa, vara se jako! ladno, koliko je vas vozilo na ovakav nacin kao u igrici? :) ..
vrhunac simulacije cete doziviti samo sa kamerom iznutra, a sto se tice grafike i dizajna tu 10 cista obraza!

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 8:25 (PVO).

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ovako ocjena 4/5. Ponajvise  zbog kasnjena volana kada se igra na tipkovnici. Netko je pitao kako da se vidi auto to se moze klikom na tipku f. I jos nesto u pocetnom meniu ima quit i to velikim slovima samo trebate ici tipkom prema dolje.

JAZZ.BA
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 16:36 (iCOOKIE).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo danas ću ga malo profurati..   baš me zanima kakav je feeling u ovom nastavku..  Neodlučan 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ovako trebam pomoć sa jednom od utrka tj. invitational eventom koji se zove ford gt vs dodge viper

nikako nemogu pobijedit bilo kakvi hintovi ili nešto kako preći utrku je poželjno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gurni ga sa ceste, pa ce mu onda trebati malo vremena da se comp vrati na pravu putanju.

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Gurni ga sa ceste, pa ce mu onda trebati malo vremena da se comp vrati na pravu putanju.

uvijek mi izmakne postoji li neki specificni zavoj gdje to trebam ucinit

16 godina
neaktivan
mRvac kaže...
308gtsfan kaže...

Nisam došao do tog dijela igre, ali kada je car challenge (1 na 1) uvijek gurnem protivnika sa ceste pa ce mu trebat da se vrati na putanju (strelice) pa bi valjda i tebi trebalo upaliti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 10:41 (308gtsfan).
17 godina
mRvac kaže...
308gtsfan kaže...

Ja sam ti ga na onom drugom dugom zavoju roknio u ogradu i dobio 5 sek prednosti.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

LOL :) Ako je u nekoj igri dozvoljeno (i poželjno - zbog bodova) igrati prljavo, onda je to Šift :) Ja to UVIJEK radim na head-to-head okršajima, jer kad dobijem i trunku prednosti (a pogotovo kad sam 10-15 sek. do cilja), protivnik postane ultra precizan na zavojima koje prolazi bez puštanja gasa popraćenog negraničenim class 10 mega nitrom i stigne me kroz par sekundi. Stoga, krešam ga kolko god znam i umijem. No mercy za shebani AI :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PVO kaže...

ovo je odlicna simulacija mozda najbolja do sada i staze me jako podsjecaju na dobri stari Gran Turismo 2 ps1.
svako ko kaze da je similacija losa, vara se jako! ladno, koliko je vas vozilo na ovakav nacin kao u igrici? :) ..
vrhunac simulacije cete doziviti samo sa kamerom iznutra, a sto se tice grafike i dizajna tu 10 cista obraza!

O kakvoj simulaciji ti pričaš!!!!!! Kakvi maloumnici!!!!!! Čemu takav bezobrazan stav!!!!!!

Jel ti znaš što je SIMULACIJA!!!!!! Gdje je habanje guma, gdje je podešavanje auta od visine, gear rati-a, krila, diferencijala, količine goriva , brake biasa (podešacvanja kočnica), taktički odlasci u boks i još deset tona šta nude simulacije kao GTR2, rFactor GTREvo...

Nebi se bio mješo, ali nakon ovakvog tvog uvjerljivog stava o maloumnicim i simulacije jednostavno sam morao. To pokazuje tvoje poznavanje auto simulacije na kompjuteru!!!!

EDIT: a nisam spomenuo da kada prilikom udarca autom sa 200 na sat pogodiš zid u simulaciji nećeš više taj auto pokrenut, a kamoli nastavit vozit bez ikakvuh posljedica!

Fiziku vožjne neću niti komentirat jer ako u simulaciji svaki zavoj prolaziš u boku i kočiš jedan metar prije zavoja...ma čistokrvna simulacija!

P.S. u ovom postu ne pljujem po NFS SHIFTU  nego o pametovanju jednog čovjeka o simulaciji!!!!!!!!!! Zato bez nepotrebnog pametovanja i to je to!

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 11:54 (doktor1).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
PVO kaže...

O kakvoj simulaciji ti pričaš!!!!!! Kakvi maloumci!!!!!! Čemu takav bezobrazan stav!!!!!!

Jel ti znaš što je SIMULACIJA!!!!!! Gdje je habanje guma, gdje je podešavanje auta od visine, gear rati-a, krila, diferencijala, količine goriva , brake biasa (podešacvanja kočnica), taktički odlasci u boks i još deset tona šta nude simulacije kao GTR2, rFactor GTREvo...

Nebi se bio mješo, ali nakon ovakvog tvog uvjerljivog stava o maloumcim i simulacije jednostavo sam morao. To pokazuje tvoje poznavanje auto simulacsije na kompjuteru!!!!

EDIT: a nisam spomenuo da kada prilikom udarca autom sa 200 na stat pogodiš zid u simulaciji nećeš više taj auto pokrenut, a kamoli nastavit vozit bez ikakvuh posljedica!

Fiziku vožjne neću niti komentirat jer ako u simulaciji svaki zavoj prolaziš u boku i kočiš jedan metar prije zavoja...ma čistokrvna simulacija!

P.S. u ovom postu ne pljujem po NFS SHIFTU  nego o pametovanju jednog čovjeka o simalaciji!!!!!!!!!! Zato bez nepotrebnog pametovanja i to je to!

E fali mi ovo u NFS-u steta sto nema tih opcija!

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan

NFS nije ni približno simulacija, ali to ne znači da je loš. Dapače, ugodno sam iznenađen Shifotm. Lijepa grafika, nelos gameplay, ok auti...i ne treba mi više. Nisam ni trazio simulaciju, pa mi ni ne smeta sta se u biti samo drifta kroz cijelu utrku...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav evo instalirao igru i probao i mogu rec same pohvale na novi nastavak jer oni prosli me nisu previse dojmili!Izlanuo sedefinitivno treba kupit volan je na tipkovnici je katastrofa igrat!

kayser soze
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
boxer5 kaže...

pozdrav evo instalirao igru i probao i mogu rec same pohvale na novi nastavak jer oni prosli me nisu previse dojmili!Izlanuo sedefinitivno treba kupit volan je na tipkovnici je katastrofa igrat!

To i mene pati, nikako se na tipkovnici nemogu priviknut, jednostavno volan se nevraća kako treba!

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
17 godina

Istina je šta kažete za tastaturu. Ja probao i samo mogu reć da je sa volanom neusporedivo bolje. Još kada imate već izrađen njihov profil za volan...milina.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 12:03 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
mRvac kaže...
308gtsfan kaže...

Ja sam ti ga na onom drugom dugom zavoju roknio u ogradu i dobio 5 sek prednosti.

evo ga uspio sam nakon mnogo muke i patnje,žalosno je to što se dueli mogu jedino na taj način pobijediti

da li netko zna kako promijeniti boju decala,tj. boju manufrakturskog vinlya poput HKS,ili MOMO

16 godina

Definitivno je jedna od boljih igara ove godine.

Fuel je loš, ovo se isplati igrat jedno vrijeme dok ne izađe nešto bolje.

SHIFT je bolji od očekivanog.

Samo je volan potreban

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice