Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed World Online
Haker_x kaže...
x18x05x kaže...
Ja sam odustao od igre. Postala je dosadna vec.

A tu je jos i 30-40% cheatera, razlog vise da ne igramo

U dvije i pol godine koliko sam je igrao sada ima najvise čitera.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
neaktivan

Eto ja prestao igrati, dojadilo mi je...igrao sam od prosinca, prošle godine...i to ne aktivno...samo kad su dobri IGC auti bili u pripremi tada sam skupljao pare za njih i to je to...dosadno...Pay to win igra...totalno nepošteno...I'm out...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra je odlicna samo je previse cheatera zanima me jel ima tko mozda nissan gt-r r35 ili mustanga

0 0 hvala 0
15 godina

nove felge i stage 3 lowering kit

dobio i masinu 17-9-0, ali necu ju staviti...

sad mi megane ima 696, moze doc do 705 sa najboljim dijelovima kojih imam (a nemam neke bas dobre ultra dijelove, vecinom mi spustaju bodove u odn. na pro dijelove)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Igra je odlicna samo je previse cheatera zanima me jel ima tko mozda nissan gt-r r35 ili mustanga

Nissan - dobar za TE i ima odličnu ubrzanje, ali skretanje mu je nikakvo

Mustang Boss 12 - Dosta dobar za utrke i za TE. Može se s njim pobijediti i u dragu, ako ne naletiš na OP (over power) aute

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

sad mi megane ima 696, moze doc do 705 sa najboljim dijelovima kojih imam (a nemam neke bas dobre ultra dijelove, vecinom mi spustaju bodove u odn. na pro dijelove)

ja sam megana sa 2 pro parta (brakes i transmission) ga naguro do overall 705 (ostalo sve street partovi). uskoro uzimam mustanga pa će onda biti jedan autic s klasa (kad se tjuna ofc) ;)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
13 godina
Bumbilek kaže...
razbijac kaže...

Mustang Boss 12 - Dosta dobar za utrke i za TE. Može se s njim pobijediti i u dragu, ako ne naletiš na OP (over power) aute

Kakvi su ti auti???

edit: tj. koji su... reci mi bar jedan da se znam ravnat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 10:53 (Božoo).
15 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

Kakvi su ti auti???

edit: tj. koji su... reci mi bar jedan da se znam ravnat...

Mislim da "over power" znaci da ima dosta jace auto od tebe, i da te podere samo tako bez problema bez obzira sto imas Boss-a...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
13 godina

Čujem da je ovaj joystick  http://steelseries.com/products/other/simraceway-s1-steering-wheel

bolji nego volan za ovu igricu i što je najvažnije da ga igrica podržava...

Košta svega 119 eura što je jeftinije od volana...

Pa me zanima da li neko zna nešto više o tome???

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
midzan21 kaže...
RuskeGTT kaže...

ja sam megana sa 2 pro parta (brakes i transmission) ga naguro do overall 705 (ostalo sve street partovi). uskoro uzimam mustanga pa će onda biti jedan autic s klasa (kad se tjuna ofc) ;)

KOJEG megana? standard ili onog policijskog? jer ima velike razlike...standard megane ima ako se dobro sjecam 485 overall, tako da do 705 navuci ga sa 2 pro i ostalo street je fantazija...

frend i ja imamo megana, oboje priblizno slicne dijelove, on ima 704, ja 696...on ima par ultra dijelova, ja imam 1 ili 2, ostalo pro imamo...

15 godina
neaktivan

Najbugovitija igra koju sam ikad igrao. Treba mi pola sata da uđem u igru, a onda mi negdi se zamrzne dok loadira. BTW imam pristojnu mašinu.

1 0 hvala 0
13 godina
krx00 kaže...

Najbugovitija igra koju sam ikad igrao. Treba mi pola sata da uđem u igru, a onda mi negdi se zamrzne dok loadira. BTW imam pristojnu mašinu.

Zadnje vrijeme i meni isto stalno se javlja obavijest da server šteka... :(

12 godina
neaktivan

Znali neko rijestiti error "Out of memory"?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

midzan21 neznam ja kak si ti to složio megana i imaš takav overall,eto ti slika moga i kakvi su mi bodovi samo ovjes i gume su mi pro part ostalo sve ultra

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ammex kaže...

Znali neko rijestiti error "Out of memory"?

pomiri se s tim da je to bug isto kao i kad ti se pojavi fatal error pa te izbaci iz igre van,pokušavaju to riješit updejtovima ali uvijek nakon nekog vremena bude isto

don't touch prekidač 'oće struja kill
13 godina
Hrco1002 kaže...

midzan21 neznam ja kak si ti to složio megana i imaš takav overall,eto ti slika moga i kakvi su mi bodovi samo ovjes i gume su mi pro part ostalo sve ultra

I jel te peru murcielago i bmw gts u A klasi?

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
midzan21 kaže...
RuskeGTT kaže...

KOJEG megana? standard ili onog policijskog? jer ima velike razlike...standard megane ima ako se dobro sjecam 485 overall, tako da do 705 navuci ga sa 2 pro i ostalo street je fantazija...

frend i ja imamo megana, oboje priblizno slicne dijelove, on ima 704, ja 696...on ima par ultra dijelova, ja imam 1 ili 2, ostalo pro imamo...

Hrco1002 kaže...

zapravo je bila moja greška

mislio sam na police interceptora (kojeg sam bio jucer vozio cijeli dan)

megane na overall 608 :P

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
12 godina
neaktivan

Božo a gle ovisi o stazi,zna se da su lambo i m3 gts strašni auti i da su brži,ali megan drži zavoje abnormalno dobro tak da mi tu svi mogu guzicu gledat,ali najviše od svega me živciraju cheateri i likovi koji se namjerno guraju i zabijaju u tebe,mada mi u chatu non stop pišu da sam ja cheater pošto im je nepojmljivo da megan tako dobro ide :D

evo najdraža staza mi je garden boulevard to je staza s najviše traffica i dosta zavoja,rekord mi je bez power up-ova 1:03:82

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 15:41 (Hrco1002).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hrco1002 kaže...

Božo a gle ovisi o stazi,zna se da su lambo i m3 gts strašni auti i da su brži,ali megan drži zavoje abnormalno dobro tak da mi tu svi mogu guzicu gledat,ali najviše od svega me živciraju cheateri i likovi koji se namjerno guraju i zabijaju u tebe,mada mi u chatu non stop pišu da sam ja cheater pošto im je nepojmljivo da megan tako dobro ide :D

evo najdraža staza mi je garden boulevard to je staza s najviše traffica i dosta zavoja,rekord mi je bez power up-ova 1:03:82

Baš ću malo obratit pažnju na tvoj rekord kad riješe ove probleme sa serverom i kad ta staza bude u "opticaju"...

Btw. inače ja cheatere stavljam na block listu tako ih nastojim zaobić, ali uvijek dolaze na žalost novi i novi... :(

edit: da li koristiš volan ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 15:53 (Božoo).
12 godina
neaktivan

na tipkovnicu vozim,neda mi se volan kupovat samo zbog toga a i ovak mi žena prigovara kad počnem galamit po dnevnom kad se nanerviram {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zna li neko zbog čega me na svakih 10 minuta izbacuje van iz igre... ?  {#}

Šta se to dešava sa serverom Apex EU, i znate li mozžda kada će ga popraviti... ?  {#}

Marepn92
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

opet su u problemima nekim zato ti ne radi postalo je učestalo u zadnje vrijeme,eto ti link foruma pa moš bit u toku ako šteka igra jer se uvijek piše o svemu http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/187.page

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Hrco1002 kaže...

na tipkovnicu vozim,neda mi se volan kupovat samo zbog toga a i ovak mi žena prigovara kad počnem galamit po dnevnom kad se nanerviram {#}

Ali ako misliš bit konkurentan u takvim igrama, moraš kupit volan...

15 godina
Božoo kaže...
Hrco1002 kaže...

{#}{#}

15 godina
neaktivan
Božoo kaže...

lol, sve zavisi na sta si naucio, neko je naucio na tastaturu, neko na volan, ja sada kada bi kupio volan imao bi 5x losije rezultate nego na tastaturi haha, a normalno oni koji imaju duze vrijeme volan pretezno igraju na volan pa im je lakse nego na tastaturu

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 16:39 (Haker_x).
15 godina

Probao sam volan i pad, nije to to. Na tipkovnici je meni najlakse.

13 godina

Sa volanom možeš kontrolirat lijepo zavoje dok sa tipkovnicom ne možeš jer ide do kraja na svaki pritisak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Božoo kaže...

Sa volanom možeš kontrolirat lijepo zavoje dok sa tipkovnicom ne možeš jer ide do kraja na svaki pritisak...

Neznam kakvu tipkovnicu ti imas al nije istina da ide do kraja. 

13 godina
x18x05x kaže...
Božoo kaže...

Nisi me ti skužio... Koliko puta moraš stisnut tipku da savladaš neki lakši a duži zavoj?

I poslije svakog pritiska kad ju pustiš auto ti se izravna, onda ju opet moraš stisnut da ga vratiš u zavoj...

Btw imam običnu tipkovnicu cca 70 kn genius... Kakvu ti imaš?

15 godina
Božoo kaže...
x18x05x kaže...
Božoo kaže...

Nisi me ti skužio... Koliko puta moraš stisnut tipku da savladaš neki lakši a duži zavoj?

I poslije svakog pritiska kad ju pustiš auto ti se izravna, onda ju opet moraš stisnut da ga vratiš u zavoj...

Btw imam običnu tipkovnicu cca 70 kn genius... Kakvu ti imaš?

Sve je to do nacina voznje. Ja na primjer kada idem u krivinu pustim gas pa tipku na lijevo ili desno pa opet u pola krivine pritisnem gas i tako prodjem zavoj. Slicno kao i ovaj sa volanom. Vidi pod Moj PC koju imam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice