Dodat ću te. Igraš na Chicane ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dodat ću te. Igraš na Chicane ?
Da
Super :) poslao sam ti zahtjev
Super :) poslao sam ti zahtjev
OK, sutra te ujutro prihvatim, sad idem spavat...
Laku noć...
da li valja ovaj aston martin DBS
da li valja ovaj aston martin DBS
Dobar je.
Pozdrav ljudi!
Evo, novi jesam na forumu i sve to, al ova igra mi nije strana i regao sam se prakticki samo zbog ove teme. Igram igru prakticki od kad je izasla i nikad nisam niti jedan hack, ili bot palio za vrijeme igranja.
Ko me hoce dodat da se malo potrkamo je dobrodosao, igram na APEXu, nadimak mi je KINGAC.
Ako nekog zanima moj vozni park nek pita, imam 20 autiju u igri. Par zvucnih cisto informativno: Aventador, MR2, M3 Evolution, Porsche RSR, GT3 RS...
Auto je balalajka... Možda bi bio dobar da mu se stavi stage lovering kit 3... hm
koji je to auto? da ne upisujem kod bzvz, posto neznam kad cu igrati igru na duze od 10min (dijamanti)
i sta se dogodi ako unesem kod, prihvatim, ali ne udem u igru? odbrojava se 24h od kad sam unio i potvrdio ili od kad sam ga prvi put vozio u igri?
koji je to auto? da ne upisujem kod bzvz, posto neznam kad cu igrati igru na duze od 10min (dijamanti)
i sta se dogodi ako unesem kod, prihvatim, ali ne udem u igru? odbrojava se 24h od kad sam unio i potvrdio ili od kad sam ga prvi put vozio u igri?
Ford Interceptor
Kad redeemas stoji ti u car dealeru>gifts ( mozes ga isprobati kad zelis posto ti vrijeme tece tek kad ga probas )
A i ti Ruske kao da prvi put igras igru i redeemas kod. Sve smo vec prosli na drugom forumu. XD
mislis da sam upamtio kad sta i kako...
Pozdrav ekipa evo ovako zanima me odlucio sam s prijateljem da igramo neku igru sad me zanima jel se moze ikako igrati ja protiv njega ili da igramo protiv drugih ili tako nesto? ali da ne kupimo original igru ? Zahvaljujem unaprijed
Pozdrav ekipa evo ovako zanima me odlucio sam s prijateljem da igramo neku igru sad me zanima jel se moze ikako igrati ja protiv njega ili da igramo protiv drugih ili tako nesto? ali da ne kupimo original igru ? Zahvaljujem unaprijed
Kao prvo, igra je besplatna pa ne vidim razlog zasto nebi uzeo "original" :P
Da mozes igrat, oboje se registrirajte i dodaj ga za frenda ingame, on te treba prihvatit i onda mozete jedan drugog zvat na utrku.
ALI oboje, ili svi koliko vas ima trtebate bit na istom Shardu, ilitiga serveru of some kind da bi se moglo to sve realizirat. :)
Jučer navečer nije radio server i propalo mi 200+ dana na prvom, 60+ dana na drugom i 30+dana TH-a na accu, ako netko ima volje igrati ja mu dam mail i pass pa nek igra meni je dosta svega
Pozdrav svima.
Za početak da Vam se predstavim jer sam nov na ovom forumu a delimično i u igri gram nekih mesec dana.
Trenutno od automobila imam:
- Mazda Speed3 (399 overal)
- BMW M3 GTS (718 overal)
- Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster (738 overal)
i
- Bently Continental Supersports Coupe (749 overal)
Ko želi može da me doda u listu prijatelja nick mi je ''MARKO21101992''
Jučer navečer nije radio server i propalo mi 200+ dana na prvom, 60+ dana na drugom i 30+dana TH-a na accu, ako netko ima volje igrati ja mu dam mail i pass pa nek igra meni je dosta svega
I ja na integrali, mogu kupiti TH ali mi se ne kupi, dosadilo je vise... Mozda kada kupim kakvu bijesnu grafu da imam full detalje, e mozda bi tada mogao da igram :D

OD DANAS PA DO 6.3.2012 MOŽETE BESPLATNO OBNOVITI TREASURE HUNT STREAK!!!
Jedno pitanje za vas koji duže vrijeme igrate...
Jel bila kad Toyota MR 2, za igc?
Nazalost ne
Nazalost ne
Ona je neprikosnovena u C i u B klasi, jeli tako?
A tu je jos i 30-40% cheatera, razlog vise da ne igramo
Mogli su ponekad u IGC rotaciju ubacit i auto koje do sada nije tu bilo.
evo instalirao prije par dana nije lose samo sto ima chitera na svakom cosku skoro svaku 3 utrku naletim na chitera,samo se teleporta na finish i prvi je mozes se hebat,inace ingame se zovem frenky10 i igram na chicane
Mogli su ponekad u IGC rotaciju ubacit i auto koje do sada nije tu bilo.
Valjda će jedanput ubacit i tu toyotu mr2 ...
Rijeseno