Najava - Battlestations: Pacific

poruka: 9
|
čitano: 3.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlestations: Pacific

Poznata i dobra kombinacija akcije i taktičkog planiranja seli svoje snage sa Midwaya na Pacifik u novom nastavku Battlestations: Pacific.

http://www.gaming.hr/najave/956-Battlestations--Pacific.html

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Battlestations: Pacific

Je li tko odigrao demo? Igra je super, a po shotovima Midway ne izgleda puno lošije. Isti je tip igre?

Gledam kupiti... Steam kaže 50€ :(

18 godina
neaktivan

Igra je izašla: vrhunski koncept odlično odrađen, a multiplayer je posebno zabavan. Preporučam ljubiteljima RTS-a, brodova i onih koji požele sjesti u pojedinu jedinicu. Koncept je vrlo sličan jednoj staroj igri Battlezone...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Najava - Battlestations: Pacific
naxeem kaže...

Igra je izašla: vrhunski koncept odlično odrađen, a multiplayer je posebno zabavan. Preporučam ljubiteljima RTS-a, brodova i onih koji požele sjesti u pojedinu jedinicu. Koncept je vrlo sličan jednoj staroj igri Battlezone...

Koliku bi joj ocijenu dao ( x/10)?
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan

Pa kad prašim Yamato klasom dao bih 20, za ovo ostalo 7:) Btw ja dugo (10-tak god) nisam vidio igru za 10.

17 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koji debilan video. Ako zanemarim neke debilne upade nekih kretena (WTF?!) koji uopće nisu smješni (pretpostavljam da je to bio cilj) i kroz komentar glupavo reklamiranje MaxTV-a, osim što tipu ništa nije jasno, izvalio je nekoliko teških gluposti.

Kao prvo, balistički model je odličan, a brodovi su agilni upravo onako kako i trebaju biti; to su tada bile zvijeri koje su bez problema gurale 40 čvorova i za svoju veličinu se okretale iznimno spretno; izgleda da ovaj kontinentalac koji je radio "recenziju" nije u životu brod vidio.

Što se "udarne snage" brodova tiče, tu su čak neki i zakinuti jer je primjerice, Yamato bio dosta snažniji i baterije su se brže punile, kao što je slučaj i sa Iowa klasom kojoj je punjenje ubrzano s realnih 2/m (slika i slika), a balans je morao očito biti napravljen jer su ti brodovi bili skoro pa neuništivi.

Svakako je igra, čak i po letnom modelu, odlična i relativno 'realna' bez obzira što nije hardcore simulacija.

Predlažem da se sudržiš od gledanja "MAXzona" debilizama poput ovog kojeg si linkao jer uz potpuno pogrešne informacije, zbog idiotskih komentara i krajnje glupog "humora" imaš i opasnost za zdravlje (mentalno).

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
naxeem kaže...

Koji debilan video. Ako zanemarim neke debilne upade nekih kretena (WTF?!) koji uopće nisu smješni (pretpostavljam da je to bio cilj) i kroz komentar glupavo reklamiranje MaxTV-a, osim što tipu ništa nije jasno, izvalio je nekoliko teških gluposti.

Kao prvo, balistički model je odličan, a brodovi su agilni upravo onako kako i trebaju biti; to su tada bile zvijeri koje su bez problema gurale 40 čvorova i za svoju veličinu se okretale iznimno spretno; izgleda da ovaj kontinentalac koji je radio "recenziju" nije u životu brod vidio.

Što se "udarne snage" brodova tiče, tu su čak neki i zakinuti jer je primjerice, Yamato bio dosta snažniji i baterije su se brže punile, kao što je slučaj i sa Iowa klasom kojoj je punjenje ubrzano s realnih 2/m (slika i slika), a balans je morao očito biti napravljen jer su ti brodovi bili skoro pa neuništivi.

Svakako je igra, čak i po letnom modelu, odlična i relativno 'realna' bez obzira što nije hardcore simulacija.

Predlažem da se sudržiš od gledanja "MAXzona" debilizama poput ovog kojeg si linkao jer uz potpuno pogrešne informacije, zbog idiotskih komentara i krajnje glupog "humora" imaš i opasnost za zdravlje (mentalno).

Lik bi trebao naučit govorit hrv, naglasak mu je iskrivljen kao da je na ecstasy-u.
We need a patch for human stupidity.
17 godina
naxeem kaže...

KOJE SLIKE!!!

Skidam battlestations pacific, baš sam se sjetio jedne igre za PS 1 gdje sam vozio podmornicu pa sam se zaželio takvog nečeg sa brodovima/podmornicama i naletio sam na izbor silent hunter 4 ili battlestations pacific. Odabrao sam battlestations.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice