- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dođite na 1.8 server da isprobamo novosti i malo se zabavimo. U multiplayeru sve ide nekako glađe, nema trzanja kao u SP-u. Bit će online barem do nedjelje navečer.
IP: 93.143.247.123
Evo baš igram 1.8:)
Kako napraviti ona vrata na ogradi?
I kada poćnu stizati modovi za minecraft stavite linkove:)
Evo baš igram 1.8:)
Kako napraviti ona vrata na ogradi?
I kada poćnu stizati modovi za minecraft stavite linkove:)
Gore sam postavio youtube video kako craftati stvari, pa provjeri
Upravo sam našao Iron Pick axe, i 3 golden ingota u jednom chestu u napuštenom rudniku :D
sta je sa serverom?
93.143.204.149
93.143.204.149
cant reach server
Tako bi rado sada zaigro al u pm neogu jer sam primoran biti na sedmici par dana >:( ... Nego jel će meni laggati 1.8??? Ako da onda fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu D:<
Evo ja sam pokrenuo i svoj hamachi server za mene i frenda
Možda navratim na vaš sad.
93.143.204.149
cant reach server
I kod mene je tako.
Server radi normalno, može se dogodit da to izbaci jer je pun.
Provjerite da li ste promijenili IP na 93.143.204.149 !
Nakon ovoga updatea ću ponovno staviti mc na pc, izgleda fantastično, baš ono što je minecraftu trebalo, malo izazova, prestao sam igrati jer je postalo dosadno, kada dobiješ bolje iteme prelagano je, nemožeš izginuti, ali ovi endermani izgledaju prilično opako, građenje mi je tek sporedna stvar u igri, avanture su glavne.
Nasao 2 spawnera i 4 chesta zaredom!! u abandoned MINEOVIMA!!
Vi koji igrate 1,.8, dali imate oriđiđi verziju MC-a? Ja imam craciranu, i neće raditi. Što je čudno je da je jučer radilo, danas neće.
93.143.204.149
Ušao i radi mi normalno:)
Vi koji igrate 1,.8, dali imate oriđiđi verziju MC-a? Ja imam craciranu, i neće raditi. Što je čudno je da je jučer radilo, danas neće.
Neki error ili nešto? Trebalo bi radit...
Meni 1.8 šteka nenormalno, jedva se mičem... Dok na 1.7.x je sve odlično
Dođi na server, tamo nekim čudom ide sve glatko. (općenito 1.8 MP)
U 1.8 se mogu nači naselja ?
Neki error ili nešto? Trebalo bi radit...
Ma nema errora, samo kliknem login i igre se zamrzne. Možda da skinem neku drugu crackiranu verziju?
Baš koma, bolestan sam, i bilo bi zakon sad igrati 1.8, ali nemogu...
Dođi na server, tamo nekim čudom ide sve glatko. (općenito 1.8 MP)
Tko je sve op na ovom 1.8 serveru?
U 1.8 se mogu nači naselja ?
Da.
Za sve koji još ne razumiju što se događa, evo i članka s linkovima i uputama za instaliranje. - http://crocraft.com/blog/?p=558
E ja se nemogu logirat nikako?!
mislim kada pokrenem launcher nemam skin ni ništa jer moram igrati u offline modu:)
dla neko zna kako to riješiti?
I meni treba jako dugo da se ulogira. Možda zbog prevelike navale?
mislim kada pokrenem launcher nemam skin ni ništa jer moram igrati u offline modu:)
To se upravo desilo jednom moj frendu takodje, nemoze da udje u minecraft, sigurno je nesto do njihovih servera!
To se upravo desilo jednom moj frendu takodje, nemoze da udje u minecraft, sigurno je nesto do njihovih servera!
serveri im ne rade
Sad (bi trebali) rade. Planiraju postaviti i krajnje server u EU i Aziju što bi poboljšalo brzinu i dostupnost.