Endermani će ga izbacivat?
Ne, stvarno, odakle ti? Koliko ja znam, 1.8 imaju samo Bukkit tim, Hat Films i možda još par ljudi. Nije se valjda proširilo?
Moglo se proširit samo do mene ;)
Endermani će ga izbacivat?
Ne, stvarno, odakle ti? Koliko ja znam, 1.8 imaju samo Bukkit tim, Hat Films i možda još par ljudi. Nije se valjda proširilo?
Moglo se proširit samo do mene ;)
cool
btw, novi lighting sistem je odlican, al igra lagga ko nikad prije
haha :D genijalno
ipak bi mogao probati 1.8 na sekundicu, vidim da je official site.
Evo download link za 1.8 prebeta http://goo.gl/pQR7S sada idem isprobati (link je sa mojangove stranice)
Htio sam i ranije staviti link ali imao sam problema s bug forumum... nije htijelo da stavi
sada je teze ubit zivotinje bez oruzja nego prije.. a igra mi je nekako "tamnija"
Upravo napravio na jednom serveru 3 vile (identične, samo u drugim bojama), i onda mi owner dođe da je preksutra global restart...
E ono, neplaniram više tamo igrat...
kako ga pokrenuste? Ja nemogu nikako :(...
Ni ja.
Imam onaj launcher by anjocaido, baca error stalno.
svima kojima radi:držite f7 :D
Dok držite mač, u borbi se možete ja mislim odbraniti, kada kliknete desni taster miša, ali samo sa mačem, pošto neću da igram dok ne kupim, samo sam probao malo, pa ako možete, provjerite :D
Ni ja.
idi pod properties compatibility i onda run in 640x480 ( pokrenut će ti u tvojoj rezouciji) pa pokušaj par puta, run as administrator, meni je četvrti put uspjelo :)
Dok držite mač, u borbi se možete ja mislim odbraniti, kada kliknete desni taster miša, ali samo sa mačem, pošto neću da igram dok ne kupim, samo sam probao malo, pa ako možete, provjerite :D
Yep
BTW misliš obraniti?
Ni ja.
idi pod properties compatibility i onda run in 640x480 ( pokrenut će ti u tvojoj rezouciji) pa pokušaj par puta, run as administrator, meni je četvrti put uspjelo :)
Uspio sam, prebacio sam MinecraftSP.exe pod appdata,roaming,.miencraft.
Sad ću testirat
Notch je skuzio da je leakan, rekao je da pazimo kad instaliramo i da skidamo s url-a koji oni hostaju :)...
BUG!!
Moze se razbijat Bedrock!!
Notch je skuzio da je leakan, rekao je da pazimo kad instaliramo i da skidamo s url-a koji oni hostaju :)...
a tko je lekao?
Zar nije slađe cekati full verziju i sa guštom je igrati bez bugova :D
Gušt je igrati il koristit nešto leakano.
Supp je ovo, mislim da će reinstalacija winza pričekati... :D
Mi ćemo se žrtvovat da ti ne moraš.
Novi TNT je zakon
igra je prepuna bugovima, sugar cane u pustinji, leteće tračnice..
btw, pogledajte nešto pod multiplayer :D
to te ja pitam
Ljudi imam Minecraft server viška. Ne pitajte kako
Evo Podaci:
Minecraft Version: Beta 1.7.3
IP: www.youwow.de
Port: 25578
Connect: www.youwow.de:25578
Speicherplatz: 1 GB
Traffic: Unlimited
Plugins: Frei verfügbar!
Pa ako netko želi za svoj klan i ekipu nek mi se javi!(moj klan već ima jedan MC server na kojem igramo ovaj nam je višek i mail od sponzora je kasno uletio).Server će radit 3 mjeseca a ako se bude koristio i dulje.
Sad malo igram i primjetim redom :
Gljiva raste na drvetu, spawna se puuuuno životinja (to bi mogao biti onaj problem koji imaju), ako udarite životinju u glavu - ona pogine odmah,malo drugačije planine, extra duboka jezera...