pozzz ljudi imam jedan problem...igram mw2 i pise da mi je nat:strict...kolko sam ja skuzioi treba biti open...imam simensov modem gigaset sx763...ako tko zna sto treba napraviti neka mi javi na pm...private message!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
you tube...ima 100%
decki napravio sam kaj sam trebao...fala svima koji ste pomogli moderator moze lock*?'
fino, odeš ovdje http://portforward.com/, nađeš model svoj routera i samo pratiš korake.
nemože bit jednostavnije.
Imam isti problem s istom igrom ali na D-Linkovom ruteru. surfam po youtubu ali nič
pozzz ljudi imam jedan problem...igram mw2 i pise da mi je nat:strict...kolko sam ja skuzioi treba biti open...imam simensov modem gigaset sx763...ako tko zna sto treba napraviti neka mi javi na pm...private message!
a jel imas kakvih problema?meni je strict pa ganjam sto gradi.. nikakve brige nemas.. inace ako netko ima problema trebalo bi na upnp(universal plug n play) staviti kvacicu...
koliko se sjećam Naxeem je rekao da se zbog toga nećete lakše spajati niti će vam manje lagat...ako se nevaram tko nešto je bilo
NAT Strict znaci da nemozete hostat server nego samo mozete joinat ..
NAT Open znaci da mozete i hostati
to je tocno...
koliko se sjećam Naxeem je rekao da se zbog toga nećete lakše spajati niti će vam manje lagat...ako se nevaram tko nešto je bilo
Da dobro je rekao, jer nat open je samo ako želite biti host. A ako imate manje od 512 upload, nikad nebudete host.
Meni je stalno strict, pa igram normalno kao i kad mi je bio open.