Daj ne se*ri sa par zgrada. Kojih par zgrada... pA 80% zgrada je lootable... oces iz vana ili iz nutra. Ove gore slike sta je kolega stavio si mozes o rep okacit, jer su slikane u manjoj kvaliteti i rezoluciji nego obicno, kod mene nije tako. 8000 ljudi igra, nek igra. Racunaj koliko onda igra DayZ ako meni na DayZ commanderu nade 4200 server... Daj prestanite vise branite ovo smece, koje je izbaceno da ubere i pobere lovu. Ovo nikad nece bit prava igra, jer nece imat igrace. Mapa veca za 10% pazi stvari za usporedbu. Sta sa tim dobijes kad te WH lik ubije odmah. A ovih 15$ mi nemoj uopce spominjat jer zvonzi to spominje stalno. efekti magle su amaterski a zvukovi vjetra daleko iza DayZ ( pogotovo u sumi ).
Ne brani nesto sta ne valja, izgubit ces uvijek.
Jos nisam naiso na nekog da brani ovu igru osim na Bug forumu. Fascinantno.
Na Chernarus mapi u Chenogorsk imaš jedno 8-10 zgrada u kojima se spawna loot.
Istina ima pun kufer zgrada u kojima se spawna loot potpuno bezvrijedan (chelight....) dok u warz-u zgrade koje možeš
lootat su zgrade u kojima možeš nač sve. DayZ commander nađe oko 5000 servera. Ali oko 4500 tih servera je potpuno prazno ili ima po 1-5 igrača
koji hopaju servera u barakama na airfieldu.
Normalno da to spominje kada je činjenica da je igra jeftina, zabavna. Ima mana ali koja igra nema?
I govoriš kao da u dayz-u nisi nikada na hakera naišao, ili na kutiju sa svakom mogučom puškom u armi?