FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 799.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 21
Skilledžija kaže...

Kad imam board kod otvaranja u 50% slučajeva su to Onana, Dubravka i Hradecki - proljev dobijem kad ih vidim.

ma najčešće mi pada Tadić 

11 godina
neaktivan
FIFA 21

I tako, odlucim spiskati sve coinove na packove jer "odustajem od Fife". I tako, spizdim jedno 500 somova na 15k i 7.5k packove, i uleti RTTF Griezmanm u cca. 60-om packu. Tako da je samoubilacka misija zavrsila sa profitom od 100 tisuca. 🤣🤣

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Jel moguce da posto su mi Orsic, i Neves kupljeni da mi ne broji loyaliti? Jer sam odigro sigurno 10 SB, i ne broji mi?! Imam 77 chemy, a trebam 85..

0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

Večeras se odlučim nakon dugo vremena otvoriti 2 paketa po 15000 coisna.. 

Šta reći? 

Ja dobijem dobre kartice. Al' ovo kako ti dobivas, nije realno. 

Ja priznajem nikad nisam imao ovakav pack luck.. Sona sam dobio jedno 4 ili 5 puta, Aubameyanga 3x, Manea je ovo drugi puta i još je bilo u početku dok su vrijedile kartice tipa Diego Carlos 3x,Militao 3x,Werner 2x,Gabriel Jesus 3x...

Ne znam sta bih rekao, kažem sere me, a od nagrada u rivalsima ne dobijem ništa kao ni u fut champions.. Ali zato ovi paketi to nadoknade 

17 godina
neaktivan
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

Večeras se odlučim nakon dugo vremena otvoriti 2 paketa po 15000 coisna.. 

Šta reći? 

Ja dobijem dobre kartice. Al' ovo kako ti dobivas, nije realno. 

Ja priznajem nikad nisam imao ovakav pack luck.. Sona sam dobio jedno 4 ili 5 puta, Aubameyanga 3x, Manea je ovo drugi puta i još je bilo u početku dok su vrijedile kartice tipa Diego Carlos 3x,Militao 3x,Werner 2x,Gabriel Jesus 3x...

Ne znam sta bih rekao, kažem sere me, a od nagrada u rivalsima ne dobijem ništa kao ni u fut champions.. Ali zato ovi paketi to nadoknade 

Barem da netko dobi a da nisu ovi sto se deru po yutubu. Dobro je to. :D

17 godina
Gerro kaže...
Jel moguce da posto su mi Orsic, i Neves kupljeni da mi ne broji loyaliti? Jer sam odigro sigurno 10 SB, i ne broji mi?! Imam 77 chemy, a trebam 85..

Nije moguće. Svaka kartica nakon 10 odigranih tekmi ima loyalty

17 godina
manipulator kaže...

Igram fut od 2012 godine. Od tada sam dobio tri skupe kartice. Jednom sam dobio Ibru kojeg sam prodao za 3.5 milja. Jednom sam dobio Hazarda kojeg sam prodao za 6 milja i jednom sam dobio Neymara kojeg sam prodao isto za oko 6 milja. To je sve bilo prije zaključavanja cijena. Nakon toga sam dobio prošle godine Sona kojeg sam prodao za 580k coinsa. I to je to od 2012 godine. Razmišljam i ovog trena se ne mogu sjetiti da sam dobio još koju vrijednu karticu? Nikad nisam dobio toty karticu, nikad nisam dobio iconu, nikad nisam dobio vrijednu tots karticu, nikad nisam dobio bilo koju vrijednu obojenu karticu. Znači, ja nisam od 2012 godine dobio niti pola toga što si ti dobio u mjesec dana. Meni je to SF. Kad netko kaže da je igra p2w moram ga demantirati. I to sam probao ove godine. S obzirom da sam dobio igru na poklon novce koje sam pospremio na PS potrošio sam na fifa pointse. Kupio sam 12k fifa pointsa i nisam dobio karticu ratinga 86. Znači u komadu sam otvorio 80 packova i nisam dobio karticu vrijedniju od 30k coinsa. Bila su dva tri smeća koja su na startu igre išla po 30k coinsa i to je to. Imam filing da ubacim 10k eura da ne bih dobio to što si ti dobio u ovih mjesec dana. Jednostavno to je tako. Il te sere il te ne sere. Nema to veze s ničim.

8 godina
movie kaže...
manipulator kaže...

Igram fut od 2012 godine. Od tada sam dobio tri skupe kartice. Jednom sam dobio Ibru kojeg sam prodao za 3.5 milja. Jednom sam dobio Hazarda kojeg sam prodao za 6 milja i jednom sam dobio Neymara kojeg sam prodao isto za oko 6 milja. To je sve bilo prije zaključavanja cijena. Nakon toga sam dobio prošle godine Sona kojeg sam prodao za 580k coinsa. I to je to od 2012 godine. Razmišljam i ovog trena se ne mogu sjetiti da sam dobio još koju vrijednu karticu? Nikad nisam dobio toty karticu, nikad nisam dobio iconu, nikad nisam dobio vrijednu tots karticu, nikad nisam dobio bilo koju vrijednu obojenu karticu. Znači, ja nisam od 2012 godine dobio niti pola toga što si ti dobio u mjesec dana. Meni je to SF. Kad netko kaže da je igra p2w moram ga demantirati. I to sam probao ove godine. S obzirom da sam dobio igru na poklon novce koje sam pospremio na PS potrošio sam na fifa pointse. Kupio sam 12k fifa pointsa i nisam dobio karticu ratinga 86. Znači u komadu sam otvorio 80 packova i nisam dobio karticu vrijedniju od 30k coinsa. Bila su dva tri smeća koja su na startu igre išla po 30k coinsa i to je to. Imam filing da ubacim 10k eura da ne bih dobio to što si ti dobio u ovih mjesec dana. Jednostavno to je tako. Il te sere il te ne sere. Nema to veze s ničim.

Da stavis 1k eura, nesto sto izgleda dovoljno ljudi radi, bi dobio hrpu coinsa. Cak i da ne izvuces ikone i slicno, dobio bi dovoljno coinsa da sastavis bolesnu momcad. I onda bi isao na ekipu koja umjesto Varanea koristi Akea, umjesto MBappea - Jesusa itd.

P2W u cijeloj ovoj prici znaci da placanjem dobivas prednost u igri, sto kroz coinse i kartice definitivno dobivas. Naravno, P2W moze ici do granice. Ako si mentalno zaostao u 2. godini zivota, nece ti ni momcad od najjacih 11 ikona pomoci.

17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Da stavis 1k eura, nesto sto izgleda dovoljno ljudi radi, bi dobio hrpu coinsa. Cak i da ne izvuces ikone i slicno, dobio bi dovoljno coinsa da sastavis bolesnu momcad. I onda bi isao na ekipu koja umjesto Varanea koristi Akea, umjesto MBappea - Jesusa itd.

P2W u cijeloj ovoj prici znaci da placanjem dobivas prednost u igri, sto kroz coinse i kartice definitivno dobivas. Naravno, P2W moze ici do granice. Ako si mentalno zaostao u 2. godini zivota, nece ti ni momcad od najjacih 11 ikona pomoci.

Tko normalan stavi na jednogodišnju igru 1k eura? Ja sam iz zajebancije stavio 680 kn baš da vidim što ću dobiti (ne mislim niti da je to normlano). Naravno, na masi tih bezvrijednih kartica što dobiješ u startu igre sve ih solidno prodaš pa se nakupi coinsa. Na 1k eura nakupilo bi se toga jako puno. No opet je to nedovoljno za neku top momčad. Mene osobno ne interesira imati 11 icona u momčadi. Čak niti 11 najboljih kartica u igri. Svake godine imam otprilike istu momčad jer momčad slažem po onim igračima koji su meni simpatični. Nisam natjecateljski tip niti me to previše interesira. Igram po guštu i igram kad mi se igra. WL ne igram jer mi se vikendom ne igra. Stoga, ne znam u čemu bi mi pomoglo 11 icona kako navodiš? Meni je gušt nešto dobiti u packu i zato odradim sve moguće sbc. Odigram SB tek toliko da poberem ona dva rare mega packa. Rivalse odigram tek toliko da završim u ratingu 2 i to je to. U svoj toj masi packova što tjedno dobijam ja i dalje dobijem golu karu. Znači meni je bitno dobiti top karticu zbog gušta a ne zbog kasnijeg igranja.

8 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Tko normalan stavi na jednogodišnju igru 1k eura? Ja sam iz zajebancije stavio 680 kn baš da vidim što ću dobiti (ne mislim niti da je to normlano). Naravno, na masi tih bezvrijednih kartica što dobiješ u startu igre sve ih solidno prodaš pa se nakupi coinsa. Na 1k eura nakupilo bi se toga jako puno. No opet je to nedovoljno za neku top momčad. Mene osobno ne interesira imati 11 icona u momčadi. Čak niti 11 najboljih kartica u igri. Svake godine imam otprilike istu momčad jer momčad slažem po onim igračima koji su meni simpatični. Nisam natjecateljski tip niti me to previše interesira. Igram po guštu i igram kad mi se igra. WL ne igram jer mi se vikendom ne igra. Stoga, ne znam u čemu bi mi pomoglo 11 icona kako navodiš? Meni je gušt nešto dobiti u packu i zato odradim sve moguće sbc. Odigram SB tek toliko da poberem ona dva rare mega packa. Rivalse odigram tek toliko da završim u ratingu 2 i to je to. U svoj toj masi packova što tjedno dobijam ja i dalje dobijem golu karu. Znači meni je bitno dobiti top karticu zbog gušta a ne zbog kasnijeg igranja.

Ne mozes reci "igrica nije p2w jer ja ne vidim niti me interesira taj aspekt igre". Ne igras WL, slabo igras Rivalse, igras dosta SBa. Realno, nisi ciljana publika za EA i nisi netko tko se voli natjecati u igrama, vidljivo iz prilozenih informacija.

Gornji navod je kao da ja kazem "pa ne vidim problem u tome da mirovine skresamo na 20 godina, ja necu osjetiti posljedice". Samo zato sto problem ne utjece direktno na tebe ne znaci da nije tu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 10:43 (sexytoiletpaper).
14 godina
neaktivan
FIFA 21

pa fifa je čisti p2w

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 21

Danas je nešto lakše nego prije doći do dobrih kartica bez da platiš dodatnu lovu, ali i dalje je p2w igra. Pa jbt kupio sam igru prvi dan kad je izašla i spajalo me s likovima koji su već imali Mbappea, Neymara, Pogbu, Messija u ekipi. Neki i po 3-4 takva igrača odjednom, prvi dan igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Ufff movie fifa je p2mw. Pay to maybe win. 650kn je vise na maybe, ali jednom mjesecno ulupat đeparac, vjeruj mi kad tad ce nesto uletit. Nisu ni ovi u EAu bedasti pa da samo kradu. Ove godine koju ce obiljezit samoizolacije i manje drustvenih dogadanja fifa bi morala oborit sve rekorde. Ljudi ce masovno trošit, đeparce i "lovu za gluposti" na fifu iz ciste dosade. Nekih novih igara nema previse da bi kupovali nove naslove. Nema neki flagship proizvod da napravi hype... imas warzone koji je free i fifu od novih igara, a tu su i klasike, lol, fortnite i ostale. Padat ce rekordi ko kruske.

A to da je lako doci do vece kolicine coinsa je relativan pojam. Da su nas na pocetku nadjelili coinsima? Jesu. Ali tu je prici kraj, svaki malo ozbiljniji sbc je untradable. Pare za diviziju mozes dobit samo jednom i tu se susi sve. Coin boostove su maknuli. Mislim da to pokrivaju ovi coinsi koje dobijes iz divizija. Sve je to poslozeno da izgleda kao plus a zapravo je ili cvrsta nula ili nezamjetni minusic. Ljudi koji lupaju po svim modovima imaju vise coinsa od npr mene koji igram rivals i wl. I to je ok, kolko para tolko muzike. Sve mi je jasno. Ovi untradable paketi su za nijansu bolji i privlacniji od onih koje smo za isti ulog mogli dobiti prosle godine. Ali ne mozes nista prodat. I masa ljudi ima key igrace untradable. I sad ako ti dobijes mbapea ili neymara untradable oni racunaju da ces mjenjat momcat i slagat fra1 ligu. Za to ti trebaju coinsi, sve ti je untradable ne mozes prodat, pokupio si bonuse iz divizija ni tu vise nema kruha. A mbbape je tu i ceka taj green link i da zaigra. Idemo po paketima pa nek ide zivot ipak su dali neymara. Psihologija je zajebana i oni je jako dobro koriste.

14 godina
neaktivan
FIFA 21

vrlo je jednostavno, bez obzira na pack luck

sto vise packova-vise coinsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa fifa je čisti p2w

mozes ti dobit 18 ikona u 2 dana. Ako si tudum za igru, nece ti nista pomoc. Jebo te P2W gdje frajer sa bronze, silver ekipom ide 30-0. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ne mozes reci "igrica nije p2w jer ja ne vidim niti me interesira taj aspekt igre". Ne igras WL, slabo igras Rivalse, igras dosta SBa. Realno, nisi ciljana publika za EA i nisi netko tko se voli natjecati u igrama, vidljivo iz prilozenih informacija.

Gornji navod je kao da ja kazem "pa ne vidim problem u tome da mirovine skresamo na 20 godina, ja necu osjetiti posljedice". Samo zato sto problem ne utjece direktno na tebe ne znaci da nije tu.

Mogu to reći iz svoje perspektive. Potrošio sam 680 kn a nisam dobio upotrebljivu karticu. Coinsi koje sam skupio u tih 680 kuna nisu mi bili dovoljni za kupiti recimo salaha i de bruynea a kamo li za 11 pristojnih kartica. Znači platio sam a zauzvrat nisam dobio ništa. Imao sam momčad kao i svatko drugi. Da ne pričam koliko je bilo likova s ovog foruma koji su u packovima nadobijali čuda i bez novca su si složili već u startu jebene momčadi. Znači ja sam platio, oni nisu a imaju tri puta bolju momčad od mene. Ja na svom primjeru nisam osjetio da je igra p2w. Platio sam i nisam dobio momčad s kojom bih lakše pobjeđivao. Zbog svega toga gubim volju za igrom pa zato svake godine igram sve manje. Tjedno odigram dvadesetak tekmi rivalsa i isto toliko SB koji me užasno živcira pa ću prestati igrati jer nema smisla.

Svaki tjedan u dva rare mega packa dobijem karticu ratinga 81. Igram protiv AI koji je bolesno poštiman da te jebe u mozak za što? Za karticu vrijednu 1000 coinsa. Nema smisla. Mislim da ova igra ima previše problema i stvarno me interesira na što će sličiti next gen fifa. Hoće li to biti nastavak ovog sranja ili neki novi put koji će mi vratiti radost igranja. Sada sam odigrao 6 tekmi rivalsa, njih 5 dobio ali ne da mi se više igrati jer to nije normalno. Svaka tekma 6+ golova, golovi kao iz komedije glup gluplji. Točno vidiša u kojim periodima igra gura jednog a u kojim periodima drugog igrača. Primam i zabijam idiotske golove. Iz lijepo izrađenih šansi golovi ne padaju već iz smiješnih i nerealnih situacija. Zašto? Zašto prave idiote od dva igrača? Zašto ne daju da ti i ja sami odlučimo tko će dobiti? Nemam problema s porazima i uvijek mi je draže izgubiti u dobroj tekmi nego dobiti na šupački način.

Vidim sve probleme ove igre i mislim da će oni ostati s nama još jako dugo vremena. Bez uvrede ali mi smo debili koji svake godine kupimo jedno te isto govno i onda se čudimo kako opet smrdi? Što se mene tiče nadam se da će im bar u europi biti zabranjena prodaja FP. Stvarno bih to želio. Nadam se da će na novom engineu pes ponuditi nešto što će privući igrače i natjerati fifu da napravi kvalitativan iskorak. Ja sam razočaran gameplayom u pojedinim situacijama i onim što dobijam u packovima. Nekog pere taj aspekt p2w jer neki ljudi troše ozbiljne novce i slažu ozbiljne momčadi kojima onda nisi konkurentan ako je lik samo dobar igrač. O odličnom da ne govorim. Jebi ga stari, svatko od nas u igri vidi neki problem ali nitko ne vidi svjetlo na kraju tunela.

17 godina
Ens kaže...

Šta ti pričaš?! Da trebaš navesti primjer jedne p2w igrice prva bi bila Fifa još od samih početaka FUT-a. Ona je pojam p2w-a, povijesni primjer. Od firme koju su tužili sami korisnici zbog sadržaja koji potiče kockanje. Pa naravno da dobivamo svi bolje kartice i to u "besplatnim" packovima. Ja sam izvukao Van Dijka, Salaha i Sterlinga (3 najbolja zasad ove godine) u paketima za neki bzvz objective. Sve to da smanje jaz izmedju ovih sto trose i ostalih. I sada ako kažeš da to nije ujedno i zbog toga da EA smiri strasti običnih korisnika, onda si debil. I zato su i stavili pack probability. Tako da kad iz zajebancije spiskaš sto eura i ne dobiš niš, nemoj srat kak nisi dobio niš jer ti fino piše u većini paketa šansa za 86+ je 4%. Pa ti za tih 4% ili 1% za rulebreaker onda troši pare.

Uletiš u raspravu i vrijeđaš? Jesam ja ikoga uvrijedio i nazivao ga pogrdnim nazivima? Kako svi dobivamo sve bolje kartice? Ja se ne sjećam kada sam zadnji put dobio karticu ratinga 84? U ponedjeljak sam dobio karticu vrijednu 20k coinsa i sada bih trebao zbog toga svršavati? Ja bih bio jako sretan da sam poput tebe dobio van dijka i salaha. No ja ne mogu dobiti niti jesusa i walkera. I to dobiješ kako kažeš u nekim bezveze objectives packovima. Ja sam odigrao svih 9 sezona prošle godine i prvu sezonu ove godine i nisam ništa dobio u tim packovima. Odigram sve sbc i opet ništa. Meni 100 eura ništa ne znači u životu. Da mi nešto znače ne bih ih potrošio na fifu. Potrošio sam ih iz zajebancije da vidim onu teoriju da se nešto u packovima dobija samo ako imaš fifa pointse. U mom slučaju ta teorija ne drži vodu. I da, nisam debil. Ne mislim niti da si ti ali u raspravu možeš ući i bez vrijeđanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Mogu to reći iz svoje perspektive. Potrošio sam 680 kn a nisam dobio upotrebljivu karticu. Coinsi koje sam skupio u tih 680 kuna nisu mi bili dovoljni za kupiti recimo salaha i de bruynea a kamo li za 11 pristojnih kartica. Znači platio sam a zauzvrat nisam dobio ništa. Imao sam momčad kao i svatko drugi. Da ne pričam koliko je bilo likova s ovog foruma koji su u packovima nadobijali čuda i bez novca su si složili već u startu jebene momčadi. Znači ja sam platio, oni nisu a imaju tri puta bolju momčad od mene. Ja na svom primjeru nisam osjetio da je igra p2w. Platio sam i nisam dobio momčad s kojom bih lakše pobjeđivao. Zbog svega toga gubim volju za igrom pa zato svake godine igram sve manje. Tjedno odigram dvadesetak tekmi rivalsa i isto toliko SB koji me užasno živcira pa ću prestati igrati jer nema smisla.

Svaki tjedan u dva rare mega packa dobijem karticu ratinga 81. Igram protiv AI koji je bolesno poštiman da te jebe u mozak za što? Za karticu vrijednu 1000 coinsa. Nema smisla. Mislim da ova igra ima previše problema i stvarno me interesira na što će sličiti next gen fifa. Hoće li to biti nastavak ovog sranja ili neki novi put koji će mi vratiti radost igranja. Sada sam odigrao 6 tekmi rivalsa, njih 5 dobio ali ne da mi se više igrati jer to nije normalno. Svaka tekma 6+ golova, golovi kao iz komedije glup gluplji. Točno vidiša u kojim periodima igra gura jednog a u kojim periodima drugog igrača. Primam i zabijam idiotske golove. Iz lijepo izrađenih šansi golovi ne padaju već iz smiješnih i nerealnih situacija. Zašto? Zašto prave idiote od dva igrača? Zašto ne daju da ti i ja sami odlučimo tko će dobiti? Nemam problema s porazima i uvijek mi je draže izgubiti u dobroj tekmi nego dobiti na šupački način.

Vidim sve probleme ove igre i mislim da će oni ostati s nama još jako dugo vremena. Bez uvrede ali mi smo debili koji svake godine kupimo jedno te isto govno i onda se čudimo kako opet smrdi? Što se mene tiče nadam se da će im bar u europi biti zabranjena prodaja FP. Stvarno bih to želio. Nadam se da će na novom engineu pes ponuditi nešto što će privući igrače i natjerati fifu da napravi kvalitativan iskorak. Ja sam razočaran gameplayom u pojedinim situacijama i onim što dobijam u packovima. Nekog pere taj aspekt p2w jer neki ljudi troše ozbiljne novce i slažu ozbiljne momčadi kojima onda nisi konkurentan ako je lik samo dobar igrač. O odličnom da ne govorim. Jebi ga stari, svatko od nas u igri vidi neki problem ali nitko ne vidi svjetlo na kraju tunela.

Isto to rade ljudi koji igraju CoD, BF, NBA, NHL, Madden... itd, itd... Dobijes neki novi skin, neke nove mehanike i pici dalje. Problem lezi u kompetetivnosti FIFA communitya. Koji iz svega radi dramu. Dobijes odlicne igrace za odradit u potpuno opustenom friendly modu. Nemas pritiska rezultata, nemas pritiska fitnessa, nista... na tebi je da upalis, odigras i ides dalje. Ljudi niti u tome ne vide gušt. Nitko ziv ne vidi jer u svakoj jebenoj utakmici protivnik uvodi Mbappea, Neymara, Ikone, Salahe... Community je na taj način naštiman i tu nema pomoci. 

Gledaj WL. WL kao ''vrh'' natjecateljskog dijela FUTa je kompletno unisten. 30 utakmica kroz malo vise od 2 dana. 8-10h igranja da bi na kraju netko iz G3 dobio bolje nagrade od nekoga tko zavrsi E1 ili top 200. Nema balansa, nema nagradivanja nekoga tko je top igrac u igri. Sve je random. Doslovno sve. Uz sve to. EA radi sve kako bi povecao prodaju FPa. Od toga da je 99% paketa untr., unistili su DR jer nitko pri zdravoj pameti nece igrati 10 tekmi DR ( ako uzmes u obzir da si sve dobio sa par golova razlike ) pa jos 30 tijekom vikenda, unistili su League SBC pocevsi sa ovim juznoamerikancima. 

Uz sve to. Ekipa i dalje ima bogovske ekipe. Ja prvi imam ekipu od 1m coinsa a ne micem se iz G3/2 i DR niti ne igram. 

Proslu WL sam iso 11-0, da bi uz sav delay doso na 14-1 i ugasio jer jednostavno se nema smisla patit. Zamisli da platis igru i onda imas odredeni vremenski period kad je gameplay pristojan. Jucer niti friendly nije bio igriv, al' je totalno nebitan za rezultat da me bolio kurac hocu izgubit, pobjedit, hoce puknut veza ili nece...

Mislio sam da cu u ovoj fifi ic gurat neki E2/1. Verifikaciju. Al' onda shvatim da ipak za takve stvari moras sibat igru po 5-6h dnevno i koristit mehanike koje se protive svakom normalno shvacanju nogometa. A to ne mislim radit. To ostavljam klincima koji imaju vremena za takve stvari.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 14:19 (SimeKZ).
10 godina
neaktivan
movie kaže...
antimadridista kaže...

Šta nisi dobio RTTF Griezmanna jučer? Šta se buniš? 

Ne nisam. Zajebao sam se pa sam dva kupio i sjebao si 1.5 milijuna coinsa. Sada za njih mogu dobiti 1.2 milijuna. Neću ih prodavati. Pričekat ću da izađe iz packova pa vidjeti. U svakom slučaju trenutno nemam coinsa za vrtiti niti za kupiti mbappea što sam planirao. Trenutak nepažnja i ode sve u vjetar.

Prodaj ih u petak kad izadju iz packova i ljudi ga budu kupovali za WL. tesko da ce on nesto ko zna sta narast jos malo krece black friday panika, a upgrade ce dobit tek za misec dana.

Lakse ces pokrit gubitak da uzmes to coinsa sta dobijes prodajom i investiras u nesto drugo..za dan dva pokrijes gubitak.

15 godina
FIFA 21

nisam bas pratio temu i vijesti o fifi, jel ce nex gen fifa 21 biti po izlasku ps5 i xbox vec biti spremna ili?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

nisam bas pratio temu i vijesti o fifi, jel ce nex gen fifa 21 biti po izlasku ps5 i xbox vec biti spremna ili?

04.12

15 godina
FIFA 21

Ja nemam velika očekivanja od next gen FIFA-e. Bar ne ove godine. Gledam to ovako, poznavajući EA i njihovu pohlepu, da je igra dosta drugačija od PS4 verzije onda bi ju oni sigurno dodatno naplaćivali. Gledam te njihove next gen najave i ništa se tu posebno ne navodi oko gameplaya niti nabrijavaju nekakav hype. Recimo NBA 2k se dodatno plaća next gen verzija igre, ali su unaprijed pokazali velike promjene u svim modovima, detaljno objasnili promjene u gameplayu itd. EA ništa od toga. Imam osjećaj da će biti ista igra samo dodatno ušminkana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Ja nemam velika očekivanja od next gen FIFA-e. Bar ne ove godine. Gledam to ovako, poznavajući EA i njihovu pohlepu, da je igra dosta drugačija od PS4 verzije onda bi ju oni sigurno dodatno naplaćivali. Gledam te njihove next gen najave i ništa se tu posebno ne navodi oko gameplaya niti nabrijavaju nekakav hype. Recimo NBA 2k se dodatno plaća next gen verzija igre, ali su unaprijed pokazali velike promjene u svim modovima, detaljno objasnili promjene u gameplayu itd. EA ništa od toga. Imam osjećaj da će biti ista igra samo dodatno ušminkana.

Da je tako izašla bi prekosutra. Rekli su da rade potpuno novu igru pa zato i kasne s izlaskom. Najavili su potpuno novu mehaniku igre uz niz poboljšanja. Naravno i grafički dio će biti na nivou. No koliko će to sve zajedno biti dovoljno da budemo zadovoljni i hoće li igra imati kakav odmak od sadašnje po pitanju gameplaya i bugova tek ćemo vidjeti. Nije daleko 04.12.

15 godina
FIFA 21

Napravim onaj SBC za Rare Electrum players pack i otvorim, vidim Mendy i sav se obradujem i nakon valjda pola minute skužim da je onaj Mendy iz Citya a ne Reala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 21

Evo kartice u koje ja planiram ulozit veceras nakon 7 pa ako neko zeli ispratit

u prvom stupcu su cijene otprilike po kojima ih zelim kupit moze i do 5k vece od napisanog, u drugom su trenutne cijene u 6.

prodat nakon nagrada u cetvrtak, if bruna prodat sutra izad 7 ako kojim slucajem sif ne bude puno skuplji.

Edit : samo ps4

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 18:16 (Diplo).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 21

Uzimam pauzu od mjesec dana od FUT-a, i mislio sam kupiti CR7 i ekipu oko njega kad se vratim. Gledam na Futbinu, prosle godine mu je cijena pala na cirka milijun, i nize, u 12. mjesecu. Jel ima smisla da sad kupim ostatak ekipe (Serie A igrace), s obzirom da su jako jeftini? Ne mogu zamisliti da cijena Dybali, Gomezu, Koulibaly-ju i ostalima jos padne, jer idu za kikiriki.  Imam 1.37 milijuna coinsa, i par untradable dobrih igraca. Nazalost, nikoga iz Serie A. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 18:28 (Kowalski_UT).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 21

zasto bi kupovao seria a kad imas dobrih potugalaca za spojit, bruno f., j.felix,sanchez, semedo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diplo kaže...

Evo kartice u koje ja planiram ulozit veceras nakon 7 pa ako neko zeli ispratit

u prvom stupcu su cijene otprilike po kojima ih zelim kupit moze i do 5k vece od napisanog, u drugom su trenutne cijene u 6.

prodat nakon nagrada u cetvrtak, if bruna prodat sutra izad 7 ako kojim slucajem sif ne bude puno skuplji.

Edit : samo ps4

Ako bruno sutra dobije SIF, cijena IF kartice će sigurno pasti tako da je to za mene rizična kupovina. Ljudi koji ga koriste će se rješavati IF kartice i u jednom trenutku ponuda će biti veća od potražnje i cijena će padati. Bar je sve ove godine do sada tako bilo. Mislim da bi bilo pametnije IF karticu kupiti sutra poslije 19h ako naravno dobije SIF karticu. Iskreno, zadnjih tjedan dana nisam siguran u što uložiti jer je market tako turbulentan da boli glava. Neki dan sam kupovao ucl alissona po 62k i prodavao ga po 70k. Kad se sjetim da sam u prošlim fifama po karticama znao zaraditi i preko 100k coinsa ovo je ciganjenje. Jedini pravi ubod mi je bio IF Ramos. Kupljen za 220k coinsa a prodan za oko 335k coinsa. Salah je isto zahvalan. Znao sam ga uzeti po 320k coinsa a u četvrtak ili petak prodati po 395k coinsa. Sve ostalo teško ciganjenje za par tisuća coinsa.

11 godina
neaktivan
Dosta su skupi, a nemam bas love na bacanje s obzirom da je CR7 mega skup. :D Doduse, imam NIF Brunu Fernandesa untradable u klubu.
13 godina
FIFA 21

SBC Atal - 83 rated, 80 chem. - Bzvz

SBC Kit - jos veca pizdarija

Obj. - RTTF group stage. 6 pobjeda i dobije se premium nesto kurac palac. 

Bzvz sve u svemu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice