FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 798.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 21
Skilledžija kaže...

Ako niste znali evo vam savjet ako još uvijek imate loan Mbappea i koju ikonu.

U prijateljskima im ne oduzima utakmice tako da možete s njima igrati koliko puta hoćete.

Ja na svu sreću nisam dirao te loan igrače jer mi je glupo tako igrati kad znam da je to par utakmica, ali otkad sam skužio foru, rokam Mbappea i Zidanea bez razmišljanja :)

BTW

Još uvijek nema Cavanija u FIFI 21?!

Aj da je u pitanju neki silver igrač ili neki kurac, al Cavani da im se zagubi, to mi nije jasno?!

Kasno je potpisao za MU i bit će sigurno u zimskom prijelaznom roku dodan u igru.

13 godina
FIFA 21

Jebo te konj dragi u usta sa njihovim serverima. PIng 66ms. Padne na 50 i ja konj udem u igru. Od speed up lagova do toga da se moram borit u takvom sranju protiv WBY, Neymar, Mbappe trojke. Prvo poluvrijeme mi ne prode centar. Drugo poluvrijeme moji koda se nisu pojavili. Na svakom pasu je prije, cak i onaj najbanalniji od CBa prema LBu mi je sjeko sa Neymarom. Nista, gotovo. Izgubim tekmu. Idem probat u drugu. Ping 66ms, skoci na 70ms... pa se vrati na 50ms. Ma reko kome to treba. 11-1 i nek si jebu mater sa takvim serverima. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 21

Ha, ha... odigram 3 ucl rare sbc i svaki put dobijem karticu ratinga 81.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 21

Odigrao sam danas jednu tekmu, stvarno divnu tekmu. Moji igraci reagiraju instantno, jure ko blesavi, Neuer skida sve zivo. Doslovno je bio osjecaj kao da EAov server sjedi pored mene i trudi se reagirati cim brze. Dobio 4-1.

Ostatak dana, protivnikov golman u prosjeku 7-9 obrana. Moj Neuer 2. Sterling se treba okrenuti i pokupiti loptu, napravi polukrug oko Mlijecnog Puta. Moji igraci se zabijaju jedni u druge po cijelom terenu, doslovno kao hrpa gluhih slijepaca.

Stvarno mi dode ljubomora na ekipu koja moze imati stalno konekciju kao ja u toj jednoj tekmi. To je nebi i zemlja razlika.

0 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Odigrao sam danas jednu tekmu, stvarno divnu tekmu. Moji igraci reagiraju instantno, jure ko blesavi, Neuer skida sve zivo. Doslovno je bio osjecaj kao da EAov server sjedi pored mene i trudi se reagirati cim brze. Dobio 4-1.

Ostatak dana, protivnikov golman u prosjeku 7-9 obrana. Moj Neuer 2. Sterling se treba okrenuti i pokupiti loptu, napravi polukrug oko Mlijecnog Puta. Moji igraci se zabijaju jedni u druge po cijelom terenu, doslovno kao hrpa gluhih slijepaca.

Stvarno mi dode ljubomora na ekipu koja moze imati stalno konekciju kao ja u toj jednoj tekmi. To je nebi i zemlja razlika.

Meni je brutalan ovaj prvi odlomak. Kazes, razvalio lika, sve ide na moj mlin. A opet dobijes gol. To mi se previse puta dogada. Igram, ubijam covjeka. Ne opali po golu 80min. Odjednom on spaja dodavanja iz prve. Tqp, tap... Gol.

Necu ni igrat vise. 14-1. Ne mogu protivnika nac. Kad ga nade, ping 120ms. 

15 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ja stvarno rijetko imam problema sa lagom i pingom u FIFA igrama. Prošli vikend sam imao input lag i to je to. Nakon par dana sve opet normalno. U većini utakmica mi je kao da igram offline. Dok mi recimo ostale sportske igre (PES, NBA) imaju žestok lag i input delay.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Meni je brutalan ovaj prvi odlomak. Kazes, razvalio lika, sve ide na moj mlin. A opet dobijes gol. To mi se previse puta dogada. Igram, ubijam covjeka. Ne opali po golu 80min. Odjednom on spaja dodavanja iz prve. Tqp, tap... Gol.

Budem postao video zasto sam primio gol. Izvedem goal kick, If Delaneyem (LCB) ciljam na Laimera (RDM), Driven pass, stisnem ga junacki, lopta zavrsi kod pritivnikovog MBappea. I gledam ja, jesam jebeni kreten? Odem nakon tekme vidjeti kome sam ciljao, ciljam ne savrseno, ali definitivno i igrica oznaci Laimera. I onda teleportira ciljaznik na Mbappea.

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Budem postao video zasto sam primio gol. Izvedem goal kick, If Delaneyem (LCB) ciljam na Laimera (RDM), Driven pass, stisnem ga junacki, lopta zavrsi kod pritivnikovog MBappea. I gledam ja, jesam jebeni kreten? Odem nakon tekme vidjeti kome sam ciljao, ciljam ne savrseno, ali definitivno i igrica oznaci Laimera. I onda teleportira ciljaznik na Mbappea.

Da, da... to je to. Odjednom ne mozes dodat tocno da ti zivot ovisi o tom.

12 godina
FIFA 21

Dodavanje katastrofa, a konekcija da ne pričam... Ovo je stvarno jako loša firma i igra.. End of story

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gold 2. Zadnja utakmica za promociju gubim 5-2 i 6-3. Naravno lik je imao 6 suteva i sve je uslo, ali na kraju ipak win.

12 godina
FIFA 21

Jebote led gledam ove što streamaju traži meč, bude 10 ms ping i neće da igraju, kao velik ping. A kod mene 56 ms i moram igrati na 4 bar konekcije. 

Ne kontam zašto, jel to i kod vas? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 21

pao mi je tradeable Mane iz sb nagrada  sad moram vidjet hoću ga prodat dok vrijedi 400k

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Untradable Mendy iz ovog sudamericana sbc. Taman sam ga htio kupit, sad mogu coinse potrosit na Varanea ili nekog divljeg stopera.

8 godina
FIFA 21

Napravio Forsberga za ovu WL i mogu reci da sam jako zadovoljan sa karticom. CAM u 4-2-3-1 narrow, u 27 utakmica 15 golova, 16 asistencija. Ako jurcate sa svabama ili trebate snazne linkove na Laimera/Klostermanna, odlican je u napadu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Jebote led gledam ove što streamaju traži meč, bude 10 ms ping i neće da igraju, kao velik ping. A kod mene 56 ms i moram igrati na 4 bar konekcije. 

Ne kontam zašto, jel to i kod vas? 

A vidis da je ovaj streamer malo pametniji i zna nesto vise osim uploadati video i drzati joystik bi znao da mu ping 10ms ne moze bit ni da mu je EA susjed. 

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pao mi je tradeable Mane iz sb nagrada  sad moram vidjet hoću ga prodat dok vrijedi 400k

Mene trolaju na najjače. Konačno dobijem walkout i onda izleti jebeni kroos koji dojde 20k coinsa. To mi je do sada najbolja kartica koju sam dobio u SB a svaki tjedan poberem dva rare mega packa i izgubim bar godinu dana života igrajući to smeće od moda.

13 godina
JohnnyBlaze kaže...

Untradable Mendy iz ovog sudamericana sbc. Taman sam ga htio kupit, sad mogu coinse potrosit na Varanea ili nekog divljeg stopera.

Ja također riješio 2-3 ta SBC-a i u jednom mi uleti Gomez i Wan Bissaka.

Sva sreća pa mi Gomez upada u ekipu bez problema, a Bissaka kojeg sam već imao u klubu je bio tradable :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Sva sreća pa mi Gomez upada u ekipu bez problema, a Bissaka kojeg sam već imao u klubu je bio tradable :)

Riješim sada ona dva sbc s brazilcima i argentincima i dobijem dva solidna packa a u njima najbolja kartica rating 79. Ubacio sam u ta dva sbc četiri puta vrijednije kartice nego što sam ih dobio. Fakat nemam sreće.

15 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Riješim sada ona dva sbc s brazilcima i argentincima i dobijem dva solidna packa a u njima najbolja kartica rating 79. Ubacio sam u ta dva sbc četiri puta vrijednije kartice nego što sam ih dobio. Fakat nemam sreće.

Šta nisi dobio RTTF Griezmanna jučer? Šta se buniš? 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

Šta nisi dobio RTTF Griezmanna jučer? Šta se buniš? 

Ne nisam. Zajebao sam se pa sam dva kupio i sjebao si 1.5 milijuna coinsa. Sada za njih mogu dobiti 1.2 milijuna. Neću ih prodavati. Pričekat ću da izađe iz packova pa vidjeti. U svakom slučaju trenutno nemam coinsa za vrtiti niti za kupiti mbappea što sam planirao. Trenutak nepažnja i ode sve u vjetar.

17 godina
neaktivan
FIFA 21

Evo i ja dobih nesto. Ne mogu ga prodat ni ukomponirat u tim, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube. U cet ga mozda i ukomponiram.

1 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Evo i ja dobih nesto. Ne mogu ga prodat ni ukomponirat u tim, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube. U cet ga mozda i ukomponiram.

pffff... i moj je untr. I mislim da do kraja igre nejde van iz postave. 

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

pffff... i moj je untr. I mislim da do kraja igre nejde van iz postave. 

Znao sam pokupit batine od njega cesto... morat cu ga stavit, jer ne igrat njime bi bila ludost. Da mogu bih ga prodao i iskreno ne znam kog bi kupio, mozda njega natrag kad bude 200k :D Ovako ce bit first owned, shadow chem. :)

13 godina
FIFA 21

Igras. Vodis 5-1. On stavlja u objectivu Mbappea. Tup 3 komada. Sere mi se od ovoga. Al ozbiljno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Ja sam sve packove što sam uzimao bili tradable osim zadnje od rivalsa.

Toliko untradable govana imam u klubu da svako otvaranje imam barem 2-3 dupla.

Šupci malo pretjeruju s tim untradable paketima, jebali majku.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 21

Večeras se odlučim nakon dugo vremena otvoriti 2 paketa po 15000 coisna.. 

Šta reći? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Danas neki player pack s 12 kartica i dobijem 10 duplića? Pazi, imam u klubu 700 kartica a duplići samo dolaze. Toliko duplića nisam dobijao u prošloj fifi kada sam imao u klubu 1500 kartica. Nikada do sada nisam dobio od 12 kartica 10 duplića. Naravno, sve bezveze kartice. Sve ću doživjeti osim kvalitetne kartice u packu.

17 godina
manipulator kaže...

Šta reći? 

Da te jebeno sere. Ja da potrošim 2 milijuna coinsa ne bih ovo dobio.

13 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Danas neki player pack s 12 kartica i dobijem 10 duplića? Pazi, imam u klubu 700 kartica a duplići samo dolaze. Toliko duplića nisam dobijao u prošloj fifi kada sam imao u klubu 1500 kartica. Nikada do sada nisam dobio od 12 kartica 10 duplića. Naravno, sve bezveze kartice. Sve ću doživjeti osim kvalitetne kartice u packu.

Ja sam u tom packu koji sadrži 6 zlatnih i 6 srebrnih dobio 5 duplih zlatnih kartica.

Onda sam jednostavno morao složiti 81 upgrade i dobijem valjda po 10-put jebenog Onanu.

Kad imam board kod otvaranja u 50% slučajeva su to Onana, Dubravka i Hradecki - proljev dobijem kad ih vidim.

[19xx] 4ntraks
13 godina
manipulator kaže...

Šta reći? 

Ja dobijem dobre kartice. Al' ovo kako ti dobivas, nije realno. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice