FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 800.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 21

Ekskluzivno za antimadridistu prve fotke iz nex gen fife pošto je neki dan pitao zašto ništa nema.... znači u sljedećim danima možemo očekivati i nešto više. Naravno da je kvalitetea fotki koje sam stavio u nižoj rezi pa tko hoće pogledati kako zapravo kvalitetno izgledaju neka pogleda na twitteru. I da, Cavani se vraća u igru.

https://twitter.com/hashtag/FIFA21?src=hashtag_click

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2020 18:04 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Samo nek je znoja :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 21
movie kaže...

Ekskluzivno za antimadridistu prve fotke iz nex gen fife pošto je neki dan pitao zašto ništa nema.... znači u sljedećim danima možemo očekivati i nešto više. Naravno da je kvalitetea fotki koje sam stavio u nižoj rezi pa tko hoće pogledati kako zapravo kvalitetno izgledaju neka pogleda na twitteru. I da, Cavani se vraća u igru.

Super izgleda ali to sam i očekivao grafički. Više me zanima kako će izgledati gameplay.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
SimeKZ kaže...

S kamerom s kojom ja igram znoj ne primjećujem. No gluposti koje se događaju u igri primjetim s bilo kojom kamerom. Nadam se da će i na tome poraditi. Nešto se govori da koriste potpuno novi engine? Ništa nije službeno pa nisam ziher što je istina.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

S kamerom s kojom ja igram znoj ne primjećujem. No gluposti koje se događaju u igri primjetim s bilo kojom kamerom. Nadam se da će i na tome poraditi. Nešto se govori da koriste potpuno novi engine? Ništa nije službeno pa nisam ziher što je istina.

Predugo oni to drze u tajnosti. Sad imamo dvije opcije. Jedna opcija je da drze do zadnjeg trena jer je toliko epski i game changing da necemo moc izdrzat, a druga opcija je da nemaju nista osim grafike :D 

Kaj se tice nove plejke i next gena. Ne vidim neki hype u vezi fife. Jednostavno je nova generacija dostupna premalom broju ljudi kako bi imala smisla. Kaj ce ljudi koji jednom predu na PS5. Imat ce populaciju igraca koja nece bit ni blizu ovoj. Serveri takoder. Bit ce to jedan jebeni kuršlus. Sva ova sranja oko servera koja su krenula od zadnjeg patcha su 99% radi prebacivanja na next gen. 

Konzola koju sam ja kupio je ona iz drugog vala preordera. Odnosno, oni dodatni komadi koji su dosli. Da li ce to doc 19.11. ili 2021.... nitko nema pojma. Bitno da je keš otiso a nitko kurca ne zna. Ne znam kaj je toliki problem bio sloziti ko za PS4 sa voucherima. Imas voucher i nemas brige.

15 godina
FIFA 21

TOTW. Ipak je Messi tu. Uf da ga je dobit na red pickovima sutra...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 21

Znači ja u ovim sbc više ne mogu dobiti niti karticu ratinga 81. Svaki rare pack mi izgleda ovako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Predugo oni to drze u tajnosti. Sad imamo dvije opcije. Jedna opcija je da drze do zadnjeg trena jer je toliko epski i game changing da necemo moc izdrzat, a druga opcija je da nemaju nista osim grafike :D 

Kaj se tice nove plejke i next gena. Ne vidim neki hype u vezi fife. Jednostavno je nova generacija dostupna premalom broju ljudi kako bi imala smisla. Kaj ce ljudi koji jednom predu na PS5. Imat ce populaciju igraca koja nece bit ni blizu ovoj. Serveri takoder. Bit ce to jedan jebeni kuršlus. Sva ova sranja oko servera koja su krenula od zadnjeg patcha su 99% radi prebacivanja na next gen. 

Konzola koju sam ja kupio je ona iz drugog vala preordera. Odnosno, oni dodatni komadi koji su dosli. Da li ce to doc 19.11. ili 2021.... nitko nema pojma. Bitno da je keš otiso a nitko kurca ne zna. Ne znam kaj je toliki problem bio sloziti ko za PS4 sa voucherima. Imas voucher i nemas brige.

Drže u tajnosti jer je igra daleko od završetka pa nemaju kaj pokazati. Trebala je izaći ovaj mjesec zajedno s konzolom pa su odgodili za dva tjedna. Znači, izbacit će poludovršeni proizvod koji će se peglati cijelu godinu. Što se tiče količine igrača bit će ih solidan broj. Mislim da će biti najmanje milijun igrača. Ako igra funkcionira na PC sa skoro pet puta manje igrača od te milje ne vidim zašto ne bi funkcionirala i na PS5 s tom miljom, a bit će ziher i više igrača od te cifre. Imaju plan do kraja fiskalne godine izbaciti na tržišet 10 milijuna komada konzole. To je do kraja trećeg mjeseca. Ako bi išli dijeliti po mjesecima tih 10 milja, moraju do kraja godine isporučiti do 4 milje konzola. Stoga, ne bojim se koliko će biti igrača. Već sam to prošao sa PS4 i nije bilo problema. Od prvog dana spajalo me s drugim igračiam u sekundi. Bojim se samo poluproizvoda kojeg će izbaciti.

13 godina
antimadridista kaže...
movie kaže...

Super izgleda ali to sam i očekivao grafički. Više me zanima kako će izgledati gameplay.

Tesko da ce tu biti promjene jer EA je oduvijek svaku promjenu u gameplayu najavljivao kao super veliki feature. Ubace neki novi tip driblinga, nazovu ga npr. agile dribbling i najavljuju kao super veliku novost. Ubace timed finishing, marketing o tome na sva zvona. Sad sute o bilo kakvim promjenama tako da sam skeptican. Uvijek nahajpaju ako imaju i ne znam koliko male promjene, a sada nista, tako da sumnjam. Tu je i cinjenica da ne moras kupit next gen fifu posebno. Mislim da ce tek s fifom 22 pocet malo vise drkat po gameplayu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
10 godina
neaktivan
FIFA 21

A sto bi drzali u tajnosti da imaju nesto vau, kad je igra za next gen dzaba?

Da imaju bilo sta prezentirali bi to prije 2 mjeseca i navukli ljude da kupe verziju za ps4 i besplatno nadograde na novu.

Osim bolje grafike i brzeg menia ne ocekujem nista. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2020 21:20 (Diplo).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Fifa 21

Ostane mi jedan assist za RTTF Kundea i svaki put kad hocu odigrat taj mod izbaci me iz igre. Koje smece.

4 godine
neaktivan
FIFA 21

Ovo nema veze sa onlajnom tj ultimejt timom al mnogo bi mi znacilo ako bi neko imao primer o cemu bi se moglo raditi...hvala unapred...

E ovako...krenuo sam Ligu Sampiona sa bratom...znaci samostalno takmicenje bez karijere...32 ekipe ima ja sam 16 brat je 16 znaci nema ekipe koja bi bila racunar ako me razumete jer smo sve izabrali i takmicimo se ubijamo dosadu...igramo svaku tekmu znaci sve vrh sve dok ne odigramo tipa pretposlednju utakmicu u drugom kolu...kad se ta utakmica zavrsi igrica odma kresuje...probao sam 5 puta... pa sam probao na druge nacine gasio onlajn pokusavao na oflajn modu...sve sve bukvalno ne znam do cega je igrica uvek kresuje na istoj stvari...tj kresuje posle pretposlednje utakmice u drugom kolu kad se ta utakmica zavrsi ide kao ucitavanje i tad kresuje zaista ne znam o cemu se radi...igrica kupljena sve ful sem tih problema koje svi imamo sa facama nekih igraca i menadzerima do nekog novog apdejta gde ce se resiti sve nadam se  i tih kontrola oko tastature vezano za ultimejt tim ostalo sve kako treba...sve u najboljem redu...i smorio sam se zbog tih kontrola za ultimejt tim pa sam onda poceo sa bratom Ligu Sampiona(UCL) i jednostavno posle pretposlednje utakmice ja ne mogu da je nastavim uvek kad se ta utakmica zavrsti igrica kresuje...hvala jos jednom unapred znam da se ovde skoro svi ljudi itekako dobro razumeju u igru ja sam za te stvari slabiji nivo i zato pitam mozda za mnoge glupa pitanja al Boze moj...pozdrav ljudi zivi bili...

0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 21

Crveni pickovi - Kruse i Elyannousi

Prvi pack - Elyannousi

Drugi pack - Elyannousi

El se nosi u tri picke materine.

4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Evo skida update na PC-u 2,37 GB.

Nadam se da rješava svakodnevno downloadanje timova, jebali majku svoju.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Red pickovi El mrs u picku materinu i 85 golman. 

U rare players packu Mendy opet. 135k. Spasio cetvrtak. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 21

Nagrade..

Crveni :Kruse i neka dva nikad čuo..

Od packova ništa 

Rivals D2 rank 1 uzeo 3 opciju sve untradables, pun kurac onih mega giga packova, ništa.. 

Ali neću se zalit jer sam neki dan dobio Manea i Sona u običnim 7. 5k packovima..  :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 21

crveni sergi roberto, drugi neki španjolac 82

paketi ništa uzeo sam untradeable sta sam mogao,

i onda u zadnjem tradeable Taison UCL i Silva IF da bar malo popravi stvar..

gold 3 sam bio

0 0 hvala 0
14 godina

Red pickovi Watkins i Tavernier. Ostalo Reus od boljih kartica. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 11:08 (JohnnyBlaze).
5 godina
neaktivan
FIFA 21

Kad vidim vaše pickove uopće mi nije žao što sam stigao odigrati tek 10 tekmi prošlu wl. 

Imao sam 1 pick max 84 rating, dobio na izbor naravno ovog el šonju i tavaniera.

U packovima od wl i dr nisam dobio karticu da vrijedi više od 1.5k.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diplo kaže...

Evo kartice u koje ja planiram ulozit veceras nakon 7 pa ako neko zeli ispratit

u prvom stupcu su cijene otprilike po kojima ih zelim kupit moze i do 5k vece od napisanog, u drugom su trenutne cijene u 6.

prodat nakon nagrada u cetvrtak, if bruna prodat sutra izad 7 ako kojim slucajem sif ne bude puno skuplji.

Edit : samo ps4

RB Anholt + 12k

IF T.Hernandez + 12,5k

IF B.Fernandes + 27k ( nije dotaka 305k nego je bia 310k najnize svjedno ogroman profit)

IF Gomez +16k ( dotaka cak 210k prognoza bila buy na 220k)

IF Saint + 15k (buy 340k)

IF Ramos +7k (drzim ga jos u klubu trebao bi narast)

IF Lewandowski +5k (pao je cak bio na 280k za buy, nema skoro nista profita na njemu jer su smradovi najavili potm)

IF Lozano nije dotaka cijenu po kojoj bi ga kupia najnize je bia 100k i hvala Bogu jer su mu smradovi dali SIF za jednu asisteniciju i ubili mu prvi IF.

Ako je ko ispratia moze drzat kartice za prodaju danas navecer trebale bi jos narast, ja sam proda sve osim ramosa jer smatram da ima boljih investicija.

U narednih sat-max 2 investirat cu u IF Konate, SIF Lozano i mozda IF LLorente. Trend je zadnjih 3 tjedna da cetvrtkom nakon nagrada trenutni totw pada sve do 15-16h i onda naglo raste do 17-18h.

Kupite oko 15-16h kad se cijene budu krenule dizat a prodajte kad krenu padat oko 17-18h.

Ovo se odnosi samo na PS4.

14 godina
neaktivan
FIFA 21

od svih packova i pickova jedno veliko ništa.

prodao manea i kupio Kante jer znam da sam s njim miran skoro do kraja igre, imao nekaj viška para i uzeo Wernera,

sad buksam pare za Sona i Walkera 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 21

5x Lozano za 145k

28x Konate za 77k

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 16:44 (Diplo).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 21

Znači da sad ulažemo u kartice? ili to važi samo za određene igrače jer vidim da neki šta imaju shadow na sebi pada cijena ja sam na pc-u znači i po 3k cijena pala pa nez dal uložit il iče cijene ostat ovake a market na pcu danas akočio sa 400k na 850k

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U svicarskoj, engleskoj i nizozrmskoj je to vec odavno ograniceno... npru svicarskoj na 5k franaka. 

Al smjesni mi je ovaj game cap. To ce jedino bit za roditelje da im djeca odu ucit ne zato jer su ovisni o igranju vec zato sto je ljudski i normalno ljepse sr igrat nego ucit. Ovako se ba ovaj gameplay nitko ne moze navuci. Prije sam sebe kaznjavas pretjerivanjem nego sa si radis uzitak. :D

17 godina
cicek kaže...

U svicarskoj, engleskoj i nizozrmskoj je to vec odavno ograniceno... npru svicarskoj na 5k franaka

Al smjesni mi je ovaj game cap. To ce jedino bit za roditelje da im djeca odu ucit ne zato jer su ovisni o igranju vec zato sto je ljudski i normalno ljepse sr igrat nego ucit. Ovako se ba ovaj gameplay nitko ne moze navuci. Prije sam sebe kaznjavas pretjerivanjem nego sa si radis uzitak. :D

Baš lijepo ograničenje. Mislim da EA nema ništa protiv toga.

15 godina
FIFA 21

Red pickovi sve gori od gorega. Iz Rivals packova dobio Handanovića, Sancha i Mahreza. Ostalo sve ispod 1000 coinsa. Al ajde opet će se skupiti možda 100k coinsa kad sve prodam od nagrada iz Fut Champsa i Rivalsa. Prošli tjedan uletili Pogba i Joe Gomez tako da sam ispucao svu sreću izgleda.

Trenutna ekipa, sasvim zadovoljan. Skupljam coinse pa ću zamijeniti Albu sa Mendyem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Red pickovi sve gori od gorega. Iz Rivals packova dobio Handanovića, Sancha i Mahreza. Ostalo sve ispod 1000 coinsa. Al ajde opet će se skupiti možda 100k coinsa kad sve prodam od nagrada iz Fut Champsa i Rivalsa. Prošli tjedan uletili Pogba i Joe Gomez tako da sam ispucao svu sreću izgleda.

Trenutna ekipa, sasvim zadovoljan. Skupljam coinse pa ću zamijeniti Albu sa Mendyem.

Kakav je IF Llorente? Doveo bih ga nakon sto skupim coinse, tj. rasprodam trenutne investicije. 

12 godina
FIFA 21

Znači uefa common i rare kartice lete trenutno na tržištu.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 21

Kakav sbc hahahha lete pare

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice