Evo upravo završio sa wl.
Krenuo u petak/dio subote sa 10-2, pa došao na 10-5, nakon toga 12-9 itd...
Svaku wl se mora desit crna rupa sa 6,7,8 poraza i 1,2 pobjede.
Na kraju sam hvatao gold2 u zadnjoj utakmici gdi sam rastavio toksičnog protivnika na proste faktore, ali ni sam ne zna kak me uspio odvest u produžetke gdi sam na kraju uspio pobjedit 3:2.. Samo sam čekao da dvije wl zaredom završim sa 16 pobjeda..
Gameplay, fluidnost i ostalo je bilo puno bolje nego prošlu wl gdi mi je 70% utakmica tolko štekalo da je bilo totalno neigrivo, ali fifa ko fifa uvijek uvali neko sranje.. sad su to bili golmani koji su branili nemoguće, utakmice gdi dominiraš, stvaraš šanse, protivnik dođe dva puta do gola, pa pobjedi itd..
I dalje sve puno toksičnih protivnika koji dabaju i shushaju za bezveze, drop back, skrivanje lopte i ostala retardirana sranja.
Jednu tekmu sam izgubio gdi je lik čitavih 90 minuta igrao sa 2 igrača napred, a svi ostali iza. Dobio dva gola tako da je igra prekasno uhvatila moju komandu dodavanja, dogodila se ona animacija gdi igrač ne doda loptu nego ju samo gurne par metara od sebe, ovaj pokupio i zabio dva gola. I to je bilo to od njega. Dalje samo drop back u svojih 16 i sad ti tu napravi nešto. Totalno gadljivo.
Šteta da mi gold2 nije došlo došlo prije tjedan dana dok je bio la liga tots, jer bundesliga mi je totalno nespojiva u ekipu pa mi vjerojatno nitijedan pick ne bude puno značio.. No vidjet ćemo.. Ukoliko dođe neka brutalna kartica možda nešto i promjenim iako nemam puno prostora pošto su mi sve kartice u timu untradeable :D
Ta rupa se i meni događala. Onda sam potrosio 2wl da skuzim koji sastav mi najvise odgovara... Mjenjao sam taktike i po potrebi tokom tekme dodavao instrukcije. Zbog toga sam uspio te rupe smanjiti na max 2 tekme. A da me sad pitas kako koja instrukcija radi rekao bi ti da nemam pojma jer pravila nema. Kad sam pogodio neku kombinaciju koja mi najvise odgovara i pokazala je rezultate prvenstveno protiv 4231 taktike tad sam je poslikao i pokusao s njom od pocetka. Pomoglo mi je i to sto sam slozio la liga momcad pa sam imao vecu toleranciju na gluposti posto nisu bili "op" igraci, a i na kraju krajeva zbog igraca iz reala. Jako mi je zao sto nisu benzemu napravili malo slabijeg pa da se imao sanse nametnuti u red pickovima, kao sto se svima nametao santi. :D