FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

samo slažem sve kaj god imam viška i dajem pod 82-88  ,valjda sam ubacio do sad jedno 300-400 igrača.

radim totw upgrade i tog sam sada nakrcao u klubu(dao mi je  5 86 dobrih igrača) i dođe de gea za složit ,sad starog ubacim u sbc i eto novi 

napravit ću upgrade totssf pa ćemo vidjet makar ništ ne očekujem jer mi je prošli put pao neki lb engleska druga treća ugl sranje 

wl nisam naravno opet stigao odigrat do kraja nego mi je ostalo na 11w i imao sam jedan pick kojeg naravno betancur 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 20:04 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
ZeNGe_CRO-mt kaže...

samo slažem sve kaj god imam viška i dajem pod 82-88  ,valjda sam ubacio do sad jedno 300-400 igrača.

radim totw upgrade i tog sam sada nakrcao u klubu(dao mi je  5 86 dobrih igrača) i dođe de gea za složit ,sad starog ubacim u sbc i eto novi 

napravit ću upgrade totssf pa ćemo vidjet makar ništ ne očekujem jer mi je prošli put pao neki lb engleska druga treća ugl sranje 

wl nisam naravno opet stigao odigrat do kraja nego mi je ostalo na 11w i imao sam jedan pick kojeg naravno betancur 

Haha ja isto gledam de geu al onda mi malo kosi koncept posto bi morao stavit piquea u obranu. Ili pak da stavim nestu. Cu da vidim. :D strah me slagat golmana untradable jer do sad uvjek bilo govno :D

14 godina
neaktivan
FIFA 20

ako ostavim totssf pack neotvoren kada dođem PL i otvorim ga da li mogu dobit pl igrače?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako ostavim totssf pack neotvoren kada dođem PL i otvorim ga da li mogu dobit pl igrače?

haha dobijes ih dva. :D

Ne mozes jer je ovaj comunity tots.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Probaj pa javi :)

S obzirom da se SBC zove Community TOTSSF Guaranteed sumnjam da možeš.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ma ništa onda ću ga sad roknut  

nije loše 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 20:14 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma ništa onda ću ga sad roknut  

Napisi kakvi je de gej kad ga probas. Da ga za sutra lupim mislim da me nebi nis kostao.

13 godina
FIFA 20

Ja već imam Grimalda untradable i danas sam u marquee dobio TOTS Dembelea.

I sad me strah slagat taj SBC jer ću 100% dobit jednog od njih dvojice.

Vrlo vjerojatno Grimalda koji je untradable tako da jednog momentalno obrišem.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ja dobio Piquea. Mogu s njim guzicu obrisati. No bit će dobar za tots sbc s englezima zbog ratinga. Malo ću ušparati na ostalim karticama koje ću stavljati. Za sutra sam pripremio 20 packova. Kad bih dobio tots LB ili RB bio bih prezadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 20:34 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Neloši crveni pickovi (imao sam u ovom drugom di sam uzeo Betancura i nekog 89 ili 90 veznjaka iz efl ali mi je ovaj potrebniji za serie a iskompletirat vezu) i iznenađujuće dobar totsf sbc. Ostalo sve, jad i bijeda. Ostavio sam si 10ak boljih packova za sutra. Mbapea sam povuko sa TL, žao mi ga prodat za 400k, a platio sam ga pun k više. Radije ću dat ben smedereva otw za 400k (ak mi zatreba coinsa).

De Geu mi glupo slagat, imam 87 birthday popea i odličan mi je i onog nekog spešl neuera 92 il kolko već. To mi je i više neg dost golmana u ekipi.

Jedino što mi sad ovaj Grimaldo shebo koncepciju engleza, morat će on ili tierney na rb, oba su odlična, a ionako nemam dobrog rb iz PL.

A Mitrović https://www.futhead.com/20/players/21809/aleksandar-mitrovic/ bi mogao bit brutalan centarfor-teškaš za PL momčad (imam 91 m.perreiru na camu pa si ga mogu iskombinirat bez problema), a lik ima 99 strength, agression, positioning, shot power, heading, 96 composure, 97 reactions, brutalno izgleda na papiru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Neloši crveni pickovi (imao sam u ovom drugom di sam uzeo Betancura i nekog 89 ili 90 veznjaka iz efl ali mi je ovaj potrebniji za serie a iskompletirat vezu) i iznenađujuće dobar totsf sbc. Ostalo sve, jad i bijeda. Ostavio sam si 10ak boljih packova za sutra. Mbapea sam povuko sa TL, žao mi ga prodat za 400k, a platio sam ga pun k više. Radije ću dat ben smedereva otw za 400k (ak mi zatreba coinsa).

De Geu mi glupo slagat, imam 87 birthday popea i odličan mi je i onog nekog spešl neuera 92 il kolko već. To mi je i više neg dost golmana u ekipi.

Jedino što mi sad ovaj Grimaldo shebo koncepciju engleza, morat će on ili tierney na rb, oba su odlična, a ionako nemam dobrog rb iz PL.

A Mitrović https://www.futhead.com/20/players/21809/aleksandar-mitrovic/ bi mogao bit brutalan centarfor-teškaš za PL momčad (imam 91 m.perreiru na camu pa si ga mogu iskombinirat bez problema), a lik ima 99 strength, agression, positioning, shot power, heading, 96 composure, 97 reactions, brutalno izgleda na papiru.

Engine na njega i ako se bude ponasao kao PM Jovic... top kartica. Ove godine su kartice poput Kanea, Lewandowskog, Jovica... top kartice. Samo kaj jako rijetko ih netko koristi. Cak se docekuje sa podsmijehom kad ih koristis.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...

Engine na njega i ako se bude ponasao kao PM Jovic... top kartica. Ove godine su kartice poput Kanea, Lewandowskog, Jovica... top kartice. Samo kaj jako rijetko ih netko koristi. Cak se docekuje sa podsmijehom kad ih koristis.

Da, odma mi je engine pao na pamet pa sam na futheadu probao, taman mu dotjera balance :D

Sjeti se samo koliko su mene sprdali jesenas na onom dječji vrtić fejsu fifabalkan kad sam postao cijeli dijapazon golova sa Kaneom i pisao da je otacbog nogometa, jer je panjevima tamo samo pace bitan...

13 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...
jopis kaže...

Da, odma mi je engine pao na pamet pa sam na futheadu probao, taman mu dotjera balance :D

Sjeti se samo koliko su mene sprdali jesenas na onom dječji vrtić fejsu fifabalkan kad sam postao cijeli dijapazon golova sa Kaneom i pisao da je otacbog nogometa, jer je panjevima tamo samo pace bitan...

Nazalost, ono je sve samo ne ''balkan'' stranica. To je ono najgore. O tome koliko tko zna o samoj igri tamo je tuzno. Svaki drugi prijedlog je Mbappe, Neymar... pola ih ne zna kak G3 izgleda, a svi pametuju nesto. Cim im bacis protu argument, dobijes pljuvanje. To je tak. 

13 godina
neaktivan
A zašto ostavljate svi packove za sutra nije mi jasno, nisam jos sve pohvatao haha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Sramotno mala stamina tots kartici i liku od 25 godina. Ispada da je invalid.

16 godina
picija21 kaže...
A zašto ostavljate svi packove za sutra nije mi jasno, nisam jos sve pohvatao haha

Zato što ćemo radije otvarat packove sa šansom za dobit PL tots igrača nego ove totsf koji vrijede još danas i sutra do 18:59.

Nego, vidim sad da sam zabrijo, bez gledanja (panjina :D) da je grimaldo pl igrač, a vidim da je liga nos, mada mi to ne igra veliku ulogu jer se može iskombinirat sa bilo kojom ikonom u vezi i obrani, a fala Bogu imam ih.

movie - nema veze stamina, otkad igram na balanced, apsolutno nemam više problema sa staminom. Al da si u pravu, jesi, sramota je da su stavili 73, al to ti je ono što sam jučer pisao - sve ove nabrijane kartice uvijek, ali uvijek imaju jedan-dva bitna statsa sjebana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2020 21:58 (jopis).
17 godina
picija21 kaže...

Sutra izlazi TOTS engleske lige. Svi se nadamo nekom ulovu a nada je ....

16 godina
movie kaže...
picija21 kaže...

Sutra izlazi TOTS engleske lige. Svi se nadamo nekom ulovu a nada je ....

Ja obzirom da sam dobio 3-4 odlična igrača ovih dana+ još 3 neka ljeva totsf igrača, uopće ne polažem neke nade u to da će me posrat nešt dobro u PL tots-u.

13 godina
picija21 kaže...

Bilo koji TOTS PL da mi uleti, to mi je siguran keš. Bacim ga 10-20k ispod cijene na market i lik nestane u sekundi. Sutra je veca sansa da se upeca PL TOTS i to je to. Odi na reddit od fife i tamo ces velikom brzinom bit u žiži svih dogadanja.

13 godina
FIFA 20

Proslo mi ispod radara... jeste vidjeli da su supcine vratile Mid Icon Pack? 86 sa IF i 88 rated. Kako bi podigli foddere gore. Kakva nakaze. Pa daj barem Prime Icon pack... a ne ovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovaj tots brandt je strasan. Asistira samo tako. 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel netko od vas prebacivao coinse sa jednog svog racuna na drugi i koji je nacin koristio? 
imam na drugom accountu neke coinse cca 370k pa bi htio to prebaciti na main account.

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

0 0 hvala 0
13 godina
zlurad kaže...

Jel netko od vas prebacivao coinse sa jednog svog racuna na drugi i koji je nacin koristio? 
imam na drugom accountu neke coinse cca 370k pa bi htio to prebaciti na main account.

Jedan igrac, bid u zadnjih par sekundi. Nakon toga drzis fige da im nije bilo sumnjivo. 

12 godina
neaktivan
FIFA 20

Mozda je manje sumnjivo ako jos par accounta bida na tog igraca...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koja je fora sa ovim likovima u diviziji 8 sto krenu sa nekim ispod prosjecim timom i odma u startu naprave 3 "superiorne" izmjene?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Jer rjesavaju objectivse za icon swap...

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Slozio sam De Geu, i posto igram SB za ovog engleza, i moram na WC, tip skida nemoguce.. sad cu odigrat par utakmica jos, pa javim ako je slucajnost ili je ipak stvarnost..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

složio sam ga i ja i odigrao je par tekmi i stvarno brani čuda ,mada je i meni futmas bio dobra kartica,

mislim da de gea i vds imaju jedini traitove za saves with feet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2020 7:43 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

složio sam ga i ja i odigrao je par tekmi i stvarno brani čuda ,mada je i meni futmas bio dobra kartica,

mislim da de gea i vds imaju jedini traitove za saves with feet.

Ter Stegen. 

6 godina
neaktivan
Ma svi su oni isti, samo se drugacije zovu

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice