Ne znam kako vi quitate na PS-u, ali to vam je jedini lijek.
Jer ako igrate kad vas igra jebe, rage se samo pojačava, a onda i deranje, lupanje i razbijanje.
Igra ima svoj život i možemo se mi nervirati koliko hoćemo, ona će po svome.
Evo, ja igram jebenu 5. diviziju.
Nakon patcha sam naredao puno pobjeda i skoro s ruba ispadanja u 6. diviziju došao nadomak 4. divizije.
Dvije pobjede do 4. divizije sam imao i što se onda dogodilo.... ne treba vam objašnjavati jer vjerojatno znate.
Sa 1560 bodova sam u jedno popodne pao na 1300 i nešto sitno.
Moji se odjednom više ne znaju dodavati, ne znaju zabijati, ne znaju jebeno ništa, a protivnici kao da su iz 1. divizije došli i pletu mi paseve iz prve bez greške, a golovi su im svaka lopta koja ide prema mom golu, čak ne trebaju niti pucati na gol, važno je da lopta na neki način ide prema mom golu i ona će ući.
Ali, nekim čudom, noćas ja postajem opet odičan igrač, maltene materijal za 1. diviziju jer kako sam igrao, kako sam pasove slagao, a da ne spominjem koje eurogolove sam zabijao... milina za gledat.
Likovi mi quitaju nakon 2 gola dvaput zaredom.
I tako ću igrat vjerojatno još nekoliko utakmica dok igra ne kaže - nema više za tebe, sad mora malo Sergeju iz Rusije biti dobar, pa nakon njega Zdenek iz Poljske pa Gianfranco, Roberto i ostali kurci - ti pričakaj da ponovo na tebe dođe red.
Najbolje je kad jednu utakmicu sve te igraci slusaju ides izbit loptu sa obranbenim on izbije loptu, stisnes L1 posaljes igraca da trci prema gore stisnes trokut on odmah doda i ti si u gol sansi onda igras drugu utakmicu trebas izbit loptu iz prve a tvoj obranbeni tebe ne slusa i odbija mu se lopta od nogu on je pokusava smiriti ali mu ne ide umjesto da te samo poslusa i izbije on to ne radi i onda izgubi lopti i ti popusis gol, stisnes L1 posaljes igraca gore stisnes trokut a tvoj igrac nece odmah dodati vec ceka da igrac ode u zaledje i onda tek doda

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.