FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.061.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 19
Skilledžija kaže...

Ne znam kako vi quitate na PS-u, ali to vam je jedini lijek.

Jer ako igrate kad vas igra jebe, rage se samo pojačava, a onda i deranje, lupanje i razbijanje.

Igra ima svoj život i možemo se mi nervirati koliko hoćemo, ona će po svome.

Evo, ja igram jebenu 5. diviziju.

Nakon patcha sam naredao puno pobjeda i skoro s ruba ispadanja u 6. diviziju došao nadomak 4. divizije.

Dvije pobjede do 4. divizije sam imao i što se onda dogodilo.... ne treba vam objašnjavati jer vjerojatno znate.

Sa 1560 bodova sam u jedno popodne pao na 1300 i nešto sitno.

Moji se odjednom više ne znaju dodavati, ne znaju zabijati, ne znaju jebeno ništa, a protivnici kao da su iz 1. divizije došli i pletu mi paseve iz prve bez greške, a golovi su im svaka lopta koja ide prema mom golu, čak ne trebaju niti pucati na gol, važno je da lopta na neki način ide prema mom golu i ona će ući.

Ali, nekim čudom, noćas ja postajem opet odičan igrač, maltene materijal za 1. diviziju jer kako sam igrao, kako sam pasove slagao, a da ne spominjem koje eurogolove sam zabijao... milina za gledat.

Likovi mi quitaju nakon 2 gola dvaput zaredom.

I tako ću igrat vjerojatno još nekoliko utakmica dok igra ne kaže - nema više za tebe, sad mora malo Sergeju iz Rusije biti dobar, pa nakon njega Zdenek iz Poljske pa Gianfranco, Roberto i ostali kurci - ti pričakaj da ponovo na tebe dođe red.

Najbolje je kad jednu utakmicu sve te igraci slusaju ides izbit loptu sa obranbenim on izbije loptu, stisnes L1 posaljes igraca da trci prema gore stisnes trokut on odmah doda i ti si u gol sansi onda igras drugu utakmicu trebas izbit loptu iz prve a tvoj obranbeni tebe ne slusa i odbija mu se lopta od nogu on je pokusava smiriti ali mu ne ide umjesto da te samo poslusa i izbije on to ne radi i onda izgubi lopti i ti popusis gol, stisnes L1 posaljes igraca gore stisnes trokut a tvoj igrac nece odmah dodati vec ceka da igrac ode u zaledje i onda tek doda

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Izvukao totw lozana, prodavati sad ili ne? Cijena trenutno samo pada...https://www.futhead.com/19/players/18625/hirving-lozano/

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

kupim IF Kanea, ajde da ga probam, čovjek je takvo deblo da je to strašno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

I've had it with this mothefuckin shit in this motherfuckin game.

Haha tako i ja prodao i kravu i štalu. Skontao da nmg uci u Diviziju 2 i da nmg do Elite 3 u WL. Relegirao se u Diviziju 4 rivalsa i sad igrat do Golda WL i mir. Prva Fifa u kojoj mi je trejdanje bilo zabavnije od igranja... nesto je trulo ove godine.

Ostavio ovu budget ekipu šnjima mogu razbit SB na legendary i doc do Golda u WL, a dalje sta bog da i sreca junacka.

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Uzeo bih IF Lacazettea, ali 300 000 coinsa, hmmm.... mislite da vrijedi?

0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Ja sam prije 3 godine otvorio 1,5 miliona coinsa paketa u komadu :) 

Ja sam prije par godina otvorio za 6.5 milijuna. Cijeli dan sam otvarao. Od jutra skoro do mraka. To je bilo vrijeme prije price range. Što sam sve dobio ne sjećam se, što znači da i nije bilo bog zna kaj. Nego, isto razmišljam da sve prodam jer mi se ne da više blamirati. Jedan dan svi lete a drugi dan užas živi. Danas hazard dva puta fula prazan gol s pet metara. Mahrez puca glavom u prazan gol s peterca i pogađa prečku. Griezmann od deset finesese udaraca pet puta pogodi stativu a pet puta prođe za picinu dlaku uz stativu s vanjske strane.

S leđa se u mene zabijaju moji igrači. Stavim sve u napad a u napadu samo igrač s kojim ja upravljam. Svi bježe od mene. Ne mogu dodati točno prvom do sebe. I onda na kraju, čemu sve to? Takvo sranje od igre mogu igrati i s momčadi od 20k coinsa. Pričekat ću vikend da vidim cijene i svi na market koji nisu untradeable. Inače od rivalsa najbolja kartica dost. Pa kaj sam za to igrao? Od SB ovaj vikend niti to nisam dobio. Koji onda imam motiv da se dalje živciram? Neka odjebu od mene. I najbolja stvar, kada ne upalim PS4 taj dan sam nov čovjek. Čim odigram par tekmi tlak mi ode k vragu, boli glava, sve živo.

17 godina
dr4zh3n kaže...

Ne, bit će dobar i rare. Imao sam oba. Kaj je sa 140k otišao na 300k coinsa? Pa to je suludo. Sve kartice koje sam prodao otišle su duplo gore a one koje nisam prodao ili su otišle malo gore ili nisu uopće otišle. Da je znati rasplet mogao sam uzeti 20 kartica i sada ih prodati i bez ikakve muke s 3 milje doći na 6 milja u par minutaa ne se danima daviti na marketu za duplo manju zaradu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2018 16:50 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Ne, bit će dobar i rare. Imao sam oba. Kaj je sa 140k otišao na 300k coinsa? Pa to je suludo. Sve kartice koje sam prodao otišle su duplo gore a one koje nisam prodao ili su otišle malo gore ili nisu uopće otišle. Da je znati rasplet mogao sam uzeti 20 kartica i sada ih prodati i bez ikakve muke s 3 milje doći na 6 milja u par minutaa ne se danima daviti na marketu za duplo manju zaradu.

Na 300 000 ga se uzme na bidanju, buy now ide oko 330 000

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovo je ekipica i sve mi je oke, osim što me kod čičarita nervira 3 star combo, treba mi neki gamechanging napadač

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

U player pickovima uzeo Balde Keitu i Arnolda, a u rivalsima, WL i ovim marquee ucl najjači igrač ucl Stones 83 rating, otvorio 20 packova i opet teška mrtva kurčina kao i svaki jebeni put do sad, govno je ova mrtva igrica, baš teško govno.

Što je najgore i nemam nešto puno slobodnog vremena, a ovo malo što imam potrošim na ovu idiotariju koja me jebe iz dana u dan već 3. mjesec, pa koliki sam ja to kreten ?

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

Na čemu to? Baš sam sada gledao na PS4 ide na bidanju za 240k coinsa a za 250k buy now ga nitko ne uzme.

12 godina
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Na čemu to? Baš sam sada gledao na PS4 ide na bidanju za 240k coinsa a za 250k buy now ga nitko ne uzme.

Najvjerojatnije pc nama su najvece cijene

15 godina
FIFA 19

Ja uzeo coinse i kupio alabu dobio jos sterlinga UCL untradable a nisam puno packova napravio oko 10ak sve skupa i 3 walkouta. Kupit cu jos couthina na lw. I modrica. Onda moram skupljat za Bale a i griezmanna 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2018 18:58 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ekipa kaj mislite, prva je moja ekipa, a druga neka ideja...
Malo sam se zasitio i trebam promijenit nekaj. U drugoj ekipi su Buffon, Fabinho i Thauvin untradeable. Privlaci me Mbappe.

Koja vam se ekipa cini bolja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Jesam lija jedini koji postane ocit u formaciji 41212 narrow?

Jednostavno nemam puno rješenja pogotvo kad izađe u presing 2 napadača postanu odsječena od ekipe.

Ovo mi je team ali kad krene tekma izbacim ozila a ubacim Matudiija.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Uzeo IF Lacazettea. Znači strašna kartica, razlika ogromna u odnosu na baznu karticu, finišing nerealan. Ali ono što me najviše pozitivno iznenadilo je sudjelovanje u organizaciji napada, kretnje, asistencije, dupli pasevi, kao da nije 86 kartica nego minimalno 89. U 5 utakmica 15 golova. Vidjet ćemo kakav će bit u WL ali definitivno miljama bolji od IF Kanea, flashback Čičarita, Firmina itd...Top.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razmišljam da utucem 1 mil coinsa u 85-87 rated igrace sutra ujutro, trenutno nisu trazeni, a sutra bi mogao izaci Icon SBC ili tako nesto. Ako nista imati cu high rated kartic za futmas, a ako nastave padati utuci cu jos 1mil pa pukovnik ili pokojnik.

Ima li netko od vas tradera neki savjet?

17 godina
zagid3 kaže...

Razmišljam da utucem 1 mil coinsa u 85-87 rated igrace sutra ujutro, trenutno nisu trazeni, a sutra bi mogao izaci Icon SBC ili tako nesto. Ako nista imati cu high rated kartic za futmas, a ako nastave padati utuci cu jos 1mil pa pukovnik ili pokojnik.

Ja sam ulupao oko 400k u iniestu, rakitića, saula, SMS, luisa, diega costu. Više nisam imao a i to sam danas uspio skupiti jer nisam imao niti to. Mislim prodati plavog griezmanna, skočio je oko 40k pa i to ulupati. Ne znam, vidjet ću. Htio bih malo s njim igrati. Nije sve u coinsima. Uhvatim se da sam rob trgovine a stalno govorim, neću više...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Ja sam ulupao oko 400k u iniestu, rakitića, saula, SMS, luisa, diega costu. Više nisam imao a i to sam danas uspio skupiti jer nisam imao niti to. Mislim prodati plavog griezmanna, skočio je oko 40k pa i to ulupati. Ne znam, vidjet ću. Htio bih malo s njim igrati. Nije sve u coinsima. Uhvatim se da sam rob trgovine a stalno govorim, neću više...

I ja sam rob trgovine ove godine zbog loseg gameplaya. Mozda se popravi tokom godine pa da tad imam za neku ekipu s kojom mogu igrati.

Znaci manje vise plan kao i moj utuci coinse u high rated kartice potrebne za sbc-e sa dobrim linkovima.

11 godina
protjeran

Moao bih i ja...Ioanko ocito ne znam igrati kad mi je isti k igrao sa Wassom i Kondogbiom kao i sa De bruyneom i IF Gundoganom

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Moao bih i ja...Ioanko ocito ne znam igrati kad mi je isti k igrao sa Wassom i Kondogbiom kao i sa De bruyneom i IF Gundoganom

Kondogbia mi je čudo od kartice. Zaintersirala me onda ova plava. Baš joj pala cijena ovaj tjedan zbog sbc pa sam uzeo tri po 38k. Dvije sam jučer prodao a jednu si ostavio za igrati. Jučer je već išao za 53k coinsa što znači da mi je ova treća skoro gratis. No ako ode još gore i nje se riješim. Kažem i rare mi je čudo od kartice

11 godina
FIFA 19

Dajte koji savjet nama njubinama sto se tice trgovine?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ja od prodaje nemam gotovo nista... Volio bih i ja imati puno coinsa, al sve sta zaradim je od igranja WL, SB i DR. Igrace dobivam ko ku*ac, Varane mi je bio najjaci i to jednom (200k coinsa), a inace nikad nista da ja prodam za vise od 50k coinsa. Snadji se druze bi se reklo...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dr4zh3n kaže...
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Ne isplati se. Bude njegova nova IF kartica ubrzo dosla pa nju uzmi. Igra dobro lik u zadnje vrijeme, a ovaj vikend igraju doma s Tottenhamom, tako ce vrlo vjerojatno netko iz te tekme bit u TOTW. Tko god da rijesi derbi ce dobit IF karticu, a to bi lako mogli biti ili on ili Auba.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
10 godina
FIFA 19

Za jedan dan u pesu sam dobio vise nego u 4 godine u fifi 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Dajte koji savjet nama njubinama sto se tice trgovine? 

Najbolji savjet je da kupujete kartice kada nisu potrebne.

Nakupujte 83 kartica za nekih 1300coinsa sad, iz dobrih liga i nacija,  i neka stoje u klubu, zaobilazite golmane oni najmanje porastu iako su najjeftinije trenutno.

Kupite španjolce koji su high rated, znaci 84-88 ovisi koliko imate coinsa, oni uvijek idu u sbc-e. Primjeri su kako je Movie spomenu Saul,Koke,Iniesta... jos su tu Raul Albiol, Thiago, Parejo, Carvajal i Sergi Roberto.

Discard inform su uvijek dobra opcija.

Pred Futmas kupite kombinacije igraca sa savrsenim linkovima znaci liga, klub i nacija. Primjer su Chilwell i Albrighton trenutno su 600tinjak coinsa, a znaju skociti na 3-4k kad su u SBC potrebne savršene veze, a premier liga je najpopularnija. 

Ispravite me ako negdje grijesim ili podjelite jos neki savjet koji sam zaboravio ili neznam.

12 godina
FIFA 19

Driblam sa Kokeom u njegovom sesnaestercu frajer mi uklize sledja ja sav sretan dobit ce crveni karton i penal kad ono sudac pokazuje crveni mom Kokeu ja gledam koji k i stiscem alt+F4. Tek je bila druga tekma WL a vec se sranja desavaju koja ne mogu trpit. Jebeno smece od igrice ne moze ni registrirat tko je napravio prekrsaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Za jedan dan u pesu sam dobio vise nego u 4 godine u fifi 

Zato je taj mode u PESu smijesan. Svi dobiju sve pa igraj. Nema smisla. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja ne znam koji je ovo mazohizam igrati WL u petak, zivce gubim zbog jebene video igre. Krenem lepo prve 4 pobede i onda naravno serija od 7 uzastopnih poraza. Mozda nije bilo realno ni da dobijem prva 4 meca, ali sigurno nisam toliko los da gubim 7 uzastopno na nacin na koji gubim. Odbijanje lopte, greske golmana, igraci sporiji nego inace. Sto je najgore tvrdoglavo igram i dalje i krivim sebe umesto da prestanem posle drugog poraza. Proslu WL sam igrao u nedelju, imao skor 14-12 i tu sam stao. Dobio losije igrace, izgubio od boljih i sve je bilo u redu. Ali ovo danas stvarno nema nikakvog smisla. Ja razumem da volim fudbal, volim taj napredak kod svoje ekipe, dovodjenje boljih igraca, kombinovanje, ali zaista vise nema nikakve logike. Igra je toliko spora, toliko vremena igracima treba da se okrenu, dodaju loptu, skoce... 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Bili su simpa momčad, pogotvo za fitness momčad. Sve ih danas prodao osim promesa i vidala kojeg ne mogu prodati. Lijepa provizija sjela u džep.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice