FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
Rayz00 kaže...

OK, lik ima odlican w/l ratio, zaslužio je Rokija, mene strašno iritira kad neke budale sa 3 puta više loseva od winova (pričam o troznamenkastim brojevima) usere u packu i dobiju igrače koji vrijede brdo coinsa, zaslužili su to svojim "zalaganjem". Moj najskuplji igrač ove godine iz packa je Pique, istina, ne otvaram puno packova ali ovo što sam otvorio je srednja žalost.
Jučer me 2 puta izbace EA serveri iako je s mojim internetom sve u redu, odem im lijepo na live chat kao i dosad i lik mi dadne draft token. Posreći me i izvučem stvarno odličnu ekipu, osvojim draft bez nekih većih poteškoća i u packovima dobijem takvu skupinu panjeva da mi se učinilo da me netko gleda kroz spy cam i namješta ishod packova i gleda moju reakciju. Pa jebem te u *urac koji put mi se događa u ovoj i pogotovo prošloj fifi da osvojim draft i ne vratim ulog (15k, kojeg ovaj put ipak nije bilo zbog tokena). Tko tu koga pravi ludim ja ne znam.

Ja sam u dva navrata osvojio i nisam dobio 15k nazad. Ustvari nisam dobio rare igrača. Neki su mi objašnjavali da je to nemoguće. 

Rayz00 kaže...

Čisto da se nadovežem na kolegu Hexfire .
Momentum itekako postoji. Održava lošije igrače na nivou i za to služi. Ja ću priznat da je i meni pomogao, ali sigurno manje puta nego što mi je odnemogao. Sebe smatram barem iznadprosječnim igračem, igram aktivno online od fife 11 i ne sjećam se da sam prije fife 14 toliko gubio živce kao zadnje 3 fife. Najbolji dokaz za momentum je finale FIWC ove godine u fifi 16 di je Al Bacha, sedamnaestogodišnjak, pobjedio višestruko boljeg igrača i na gol razliku izvukao trofej najboljeg igrača svijeta (mada bi mu hugegorilla očitao bukvicu). Iz momentuma se možeš izvuć samo ako si vanklasni igrač kao oni frikovi sa 40/0 u weekend ligi. Jednostavno takvi igrači naprave 3 puta više gol šansi od nas i imaju više mogućnosti da ta lopta ipak prijeđe gol-liniju.

Ako je to ona tekma gdje lik gubi 3-1 pa dođe do 3-3 u zadnjim sekundama igre a gdje drugi gol padne ako se sjećam na čistu pogrešku golmana a kod trećeg se obrana razmiče da bi ga primila? Kad sam to gledao prvo mi je palo na pamet kako je igra ovog ujebala i kako bih se ja tog trenutka dignuo i rekao im da ih nabijem na onu stvar, njih i njihovu igru. Stvarno je bio školski primjer kako igra ujebe lika. Sramota.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Odigrao jučer dvije tekme i momentum je itekako tu. Prva tekma spušio 3:0, u egalu smo bili cijelu tekmu, čak sam za nijansu bio bolji, njegov golman obranio 2-3 zicera, 1 stativa bila, on dao 2 gola iz polukontre i zadnji gol u 90+ kad je bio prazan gol jer je moj golman došao na korner... Jbga, on je svoje šanse iskoristio, ja nisam, a kad bi čovjek gledao 3:0 rezultat kao da me razbio.

Druga tekma, obrnuta situacija, lik me ubio prvo poluvrijeme, nisam maltene šansu imao, vodio me 2:0. Drugo poluvrijeme me počelo srati ajme, 2 polušanse, neka šuta s oko 16-20m i 2:2, da bi na kraju u 90+ iz kontre dao za 3:2, kontam da je lik poludio haha

U te dvije tekme mi igrao IF Thiago i nije mi se ništa posebno iskazao... Dok me npr. Renato Sanches iz tekme u tekmu oduševljava, daje golove, asistira, sječe lopte, leti po terenu, svugdje ga je i u napadu i u obrani...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

@Skilledžija

Slozio sam ekipu samo za tebe,javi se kad dodes za komp.

Ne smijem.

Zabranio mi je maggot da se družim s tobom.

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Je je, evo EA već juri da smiri duhove skupine random tupsana s reddita. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Je je, evo EA već juri da smiri duhove skupine random tupsana s reddita. 

Ma jebe se EA-i, naravno da neće reagirati na ove pizdarije, svake godine prodaja sve više i više raste tako da...

15 godina
neaktivan
Kupio sam si BF1 jucer i instalirao ga, danas moram sredit update i mislim da fifa pada u drugi plan ako ne i treci. Mozda vikend liga, ali mema vise nerviranja , tu i tamo sa kolegom coop i to je to. Nek si jebu mater , svoju lovu nikad vise necu ulozit u pointe ni coinse, 100% cu kupit fifu 18, ali neke off buyeve mi mogu off popusit svaki iz redakcije ea.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

2 divizija,5 utakmica za redom sam dobio 5 komada.

sve sta sam puknuo islo u precku, stativu ili je golman branio, nisam gola dao.

mislim da necu upalit sljedecih tjedan dana

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Al sam krenuo ovu vikend ligu ko huge gorilla 7 tekmi 7 pobeda gol razlika 17:4 al jbg puko sam 8 1:3 :D uplasio sam se da ne pobedim i osmu,nikad od mene dobar igrac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobro da li netko zna sta se desilo, danas sam updateo drivere grafe za BF1 na najnovije i Fifa radi ,ali mi se gamplay promjenio za 360* znaci sve je ubrzano, jockey mi ne radi kako treba, lopta je ko na fliperu, koji k se desio? Grafa je bolja sve stoji, ali gamplay je totalno druga igrica

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa jel moguce ovo da se meni igrica drasticno promjenila nakon updatea drivera za graficku? Bolja je slika to svakako, ali gamplay je totalno druga prica, lopta klizi, igraci bezveze dodavaju , kao na 200 x brzina, sve cudno, jockey mi nije ko prije , sve je u kurcu wtf?

1 0 hvala 1
13 godina
FIFA 17

IF Thiago je najbolja kartica s kojom sam igrao do sada.

Još nitko nije dao više golova nego što ima nastupa od svih igrača koje sam probao.

Kako god opalim, lijeva, desna, volej s 16m, glavom - 4 utakmice 6 golova.

Mislim da nije niti jednom asistirao, ali s takvim učinkom nije ni potrebno :)

Igram u formaciji 4-3-3 (4) i on mi je na CAM.

87 Icardi je baš onakav kako ga je movie opisao - loš, nema ga nigdje.

Jednu tekmu je bljesnuo i dva gola glavom zabio - možda bi ga trebao forsirati s nabacivanjima?

Inače rijetko nabacujem.

Složio jučer još jedan tradable TOTW i dobio jebenog Rieda koji ide za 30k.

Prekjučer dobio onog ljubičastog golmana iz meksičke lige isto ide za kurac.

Pa jebem mu sve, kako neće Pogba ili Hazard :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozz svima,moze li mi neko objasnit kako funkcionira ovaj sbc,vidim da su danas skoti i nize engleske lige,oce sutra bit neki novi parovi.Da se ljepo zaradit na silver i bronze igracima pa da pokupujem dok je jos niska cijena?

0 0 hvala 0
14 godina

Najbolji napadaci u fifi. Gabbiadini odakle god opuca ulazi, a Giroud odlican u skoku plus odlican sut i sve to za samo 1200 coinsa. Inace se motam oko divizije 3-4 stalno i ekipe su oko 20k coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 17:40 (JohnnyBlaze).
13 godina
neaktivan
Ko je gledao,shvatit ce..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Može prijedlog nekog dobrog lijevog beka. Ne igram online već karijeru sa Liverpoolom. Milner ima već 31 pa da kupim nekoga dobrog mlađeg beka. Tražim i jednog za zamjenu Hendersonu CM. Ta dva mjesta nikako da pogodim sa kupnjom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
mariclius kaže...
Može prijedlog nekog dobrog lijevog beka. Ne igram online već karijeru sa Liverpoolom. Milner ima već 31 pa da kupim nekoga dobrog mlađeg beka. Tražim i jednog za zamjenu Hendersonu CM. Ta dva mjesta nikako da pogodim sa kupnjom.

Za lb uzmi iz Valencie Luis Gaya a za cm mozez uzet halilovica,geis

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Groß definitivno,mlad i ima mjesta za napredak :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FIFA 17

I tako, niti za Novu nema nikakvog poklona. Ostavljamo im novce a hvala nam je ukidanje poklona za ovu godinu. Sramota...

Ništa, bar da si međusobno čestitamo. Stoga sretna svima Nova godina i neka sila bude s vama...

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
Ok hvala. Za Gayu ću svakako probati. Ako misliš na Halilovića iz HSV(Barca) onda neće ići jer Henderson praktično igra zadnjeg veznog.

Drakula, gdje igra Groß?:)
Onaj mali iz Toulouse Lefont. Golman, extra.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Svaka im je tekma ove godine takva. Dominacija i mučenje cijelu tekmu. Plus nepravedno poništen gol Ibre kod 0-0. Ne mogu se sjetiti, mislim da je stoke bio u pitanju. Igrali su doma. 30 udaraca po golu i oko 70% posjed a na kraju izgubili 1-0. 

14 godina
Na mobu sam nemam opciju ueedi. Taj iz Šalkea Geis, to se traži. Hvala:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Svaka im je tekma ove godine takva. Dominacija i mučenje cijelu tekmu. Plus nepravedno poništen gol Ibre kod 0-0. Ne mogu se sjetiti, mislim da je stoke bio u pitanju. Igrali su doma. 30 udaraca po golu i oko 70% posjed a na kraju izgubili 1-0. 

Pa gledam svaku tekmu...Burnley,Stoke..Mvp uvijek bude jebeni golman..I jos sudac sjebe svasta,prokleti Valdes..

17 godina
drakula789 kaže...

Pa gledam svaku tekmu...Burnley,Stoke..Mvp uvijek bude jebeni golman..I jos sudac sjebe svasta,prokleti Valdes..

Kako je odglumilo smeće španjolsko? Za oscara.  Prvo kasni, drugo on se zabije u ibru nakon što je lopta već u golu i onda se još ko svinja valja po travi i dobije prekršaj. I netko onda kaže ne treba video tehnologija. Da je bilo provjere gol bi bio priznat a valdes bi dobio žuti zbog glume...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Kako je odglumilo smeće španjolsko? Za oscara.  Prvo kasni, drugo on se zabije u ibru nakon što je lopta već u golu i onda se još ko svinja valja po travi i dobije prekršaj. I netko onda kaže ne treba video tehnologija. Da je bilo provjere gol bi bio priznat a valdes bi dobio žuti zbog glume...

Dok se ne uvede naknadno drasticno kaznjavanje simultana nece biti pomaka. Simuliras jednom, novcana kazna, drugi put tri tekme kazne, treci put sest mjeseci pa bi Neymaru, Ronaldu i takvima ocvrsnule nogice...

I am over 9000!!!
13 godina
FIFA 17
You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Gledam sada da uzmem SIF Hazarda na ST? Sigurno će kartica dobiti nadogradnju krajem prvog mjeseca, teško će opet zaigrati na ST, nadam se da će kasnije kartici porasti cijena a do tada bih je koristio u 4-3-3(5) formaciji kao false 9. Sigurno bi bilo interesantno malo igrati s tom karticom. Pričekat ću do srijede i vidjeti hoće li još padati cijena kartice. Sada je oko milju i da padne još jedno stotku bilo bi mi prihvatljivo. Sve ostale kartice već ima u klubu. Znači dodao bih još hazarda i pogbu koji bi upao umjesto fernandinha. Ostalo ne bih dirao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Vikend liga gotova..nazalost katastrofalni rezultati..samo 14pobjeda. prodao sam seria a tim i napravio bpl. Planiram uzet još if manea kad padnu malo cijene

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice