FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
nidjoPro kaže...

Slažem se.Ja isto kad neku tekmu sumnjivu izgubim promislim pa kažem možda je momentum,ali kad pogledam snimke kakve sam golove primio i šta sam promašio...

Ne pomisliš zašto ti jednu tekmu sve ulazi a drugu sve završava na stativi ili ti golman skida malim prstom? Tu je problem jer nikada nisi ziher kada je igra uz tebe a kada protiv tebe.

Nego malo gledam ovogodišnju tablicu chemistry kartica. Ispada da je najbolje na napadače stavljati hawk jer podiže long shots za 10 što je u ovakvoj fifi gdje golmani ne mogu ništa braniti jako bitno. Ubrzanje za 10 a sprint za 5 što je sasvim dovoljno. Pozicioniranje za 10 i finishing za 5 i da dalje ne nabrajam. Baš ću probati okačiti svim napadačima pa da vidim kako će se ponašati

11 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Slažem se.Ja isto kad neku tekmu sumnjivu izgubim promislim pa kažem možda je momentum,ali kad pogledam snimke kakve sam golove primio i šta sam promašio...

Ne pomisliš zašto ti jednu tekmu sve ulazi a drugu sve završava na stativi ili ti golman skida malim prstom? Tu je problem jer nikada nisi ziher kada je igra uz tebe a kada protiv tebe.

Nego malo gledam ovogodišnju tablicu chemistry kartica. Ispada da je najbolje na napadače stavljati hawk jer podiže long shots za 10 što je u ovakvoj fifi gdje golmani ne mogu ništa braniti jako bitno. Ubrzanje za 10 a sprint za 5 što je sasvim dovoljno. Pozicioniranje za 10 i finishing za 5 i da dalje ne nabrajam. Baš ću probati okačiti svim napadačima pa da vidim kako će se ponašati

Ja na napadaču imam Huntera,a kod wingera imam sniper,jer im povečava finishing za 15.

17 godina
nidjoPro kaže...

Ja na napadaču imam Huntera,a kod wingera imam sniper,jer im povečava finishing za 15.

Meni napadači s kojima igram imaju finishing preko 90 tako da mi je sasvim dovoljno plus 5 a jako puno mi znači kaj im long shots digne za plus 10 uz ove druge statse kao što su pozicioniranje, skok igra, snaga i agresivnost tako da u svim napadačkim statsima imaju preko 90...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 17:35 (movie).
15 godina
neaktivan
Citam ove komentare i doma mi zivac skoci. Ajde nemojte samo pisat gluposti da skripta nije najveci faktor igrice, jer oko nje se sve vrti. Fifa je sve samo ne igra u kojoj bolje pobjedi, a evo par primjera u vikend ligi, svi znamo da za to natjecanje treba odigrat kvale ili biti u prvoj diviziji sto odma znaci da nije neki pocetnik tu nego neko tko igra solidno ili dobro. Znaci imao sam skor 2-2 w/l i sa Reventom sam na skypu bas bio. U jednom trenu skor je bio 7-2 w/l i igra mi je sala 5 winova za redom , e sad nisu to bili krumpovi, igrao sam dobro, protivnici isto ali su oni najebali pd skripte jer moj golman je skido cuda, oni su fulavali gluposti itd. Nakon opet 2 sata moj skor je bio 7-10. Znaci igra je odlucila da je dosta bilo i krenula me karat. Znaci opet sam ja bio u situaciji gdje sam primo gol u produzecima, gdje mi je obrana bila u oblacima itd. Znaci nemre mi niko rec da je to bolji igrac jer u utakmicama gdje sam imo 5 wina za redom su bile 10 puta bolje momcadi nego u nekim utakmicama gdje je bilo 7 lose za redom. Skripta je glavni faktor toga bila. Druga stvar moj napad Aubameyang, znaci taj lik i vikend ligi nije postojao i u 24 utakmice koje sam odigrao je dao 6 golova. Nakon zavrsetka vikend lige igrao sam kvale za novu i bili su jebeni timovi i super igraci, ali Aubameyang je u 4 tekme koliko se igra postigao 14 golova. Znaci ocito je da su za to natjecanje skriptirani odredeni igraci koji su napravljeni kao OP jer ko nije imao Aubameyanga ne zna o cemu pricam, njemu date loptu u for i nemre ga se zaustavit. Isto kad sam imao Aguera i Dybalu u WL nisu zabili 10 golova a u sezoni su bili oboje na 15 na kraju utakmica a ima ih 10....tako da molim vas nemojte gluposti pisati jer je igrica skriptirana toliko da je to strasno. Svakom pase kad je skripta na njegovoj strani, ali ja npr kad nekog kara a da ja nisam (sto je valjda u 20 tekmi 2 puta) se smijem jer vidim da se isto dogadja protivniku. Uopce ne igram sezonu u zadnje vrijeme aktivno jer je igrica komedija, odigram vikend ligu jer se nadam bar jednom elite ranku, ali eheh nije to tako lako kada EA igra protiv tebe.

1 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Citam ove komentare i doma mi zivac skoci. Ajde nemojte samo pisat gluposti da skripta nije najveci faktor igrice, jer oko nje se sve vrti. Fifa je sve samo ne igra u kojoj bolje pobjedi, a evo par primjera u vikend ligi, svi znamo da za to natjecanje treba odigrat kvale ili biti u prvoj diviziji sto odma znaci da nije neki pocetnik tu nego neko tko igra solidno ili dobro. Znaci imao sam skor 2-2 w/l i sa Reventom sam na skypu bas bio. U jednom trenu skor je bio 7-2 w/l i igra mi je sala 5 winova za redom , e sad nisu to bili krumpovi, igrao sam dobro, protivnici isto ali su oni najebali pd skripte jer moj golman je skido cuda, oni su fulavali gluposti itd. Nakon opet 2 sata moj skor je bio 7-10. Znaci igra je odlucila da je dosta bilo i krenula me karat. Znaci opet sam ja bio u situaciji gdje sam primo gol u produzecima, gdje mi je obrana bila u oblacima itd. Znaci nemre mi niko rec da je to bolji igrac jer u utakmicama gdje sam imo 5 wina za redom su bile 10 puta bolje momcadi nego u nekim utakmicama gdje je bilo 7 lose za redom. Skripta je glavni faktor toga bila. Druga stvar moj napad Aubameyang, znaci taj lik i vikend ligi nije postojao i u 24 utakmice koje sam odigrao je dao 6 golova. Nakon zavrsetka vikend lige igrao sam kvale za novu i bili su jebeni timovi i super igraci, ali Aubameyang je u 4 tekme koliko se igra postigao 14 golova. Znaci ocito je da su za to natjecanje skriptirani odredeni igraci koji su napravljeni kao OP jer ko nije imao Aubameyanga ne zna o cemu pricam, njemu date loptu u for i nemre ga se zaustavit. Isto kad sam imao Aguera i Dybalu u WL nisu zabili 10 golova a u sezoni su bili oboje na 15 na kraju utakmica a ima ih 10....tako da molim vas nemojte gluposti pisati jer je igrica skriptirana toliko da je to strasno. Svakom pase kad je skripta na njegovoj strani, ali ja npr kad nekog kara a da ja nisam (sto je valjda u 20 tekmi 2 puta) se smijem jer vidim da se isto dogadja protivniku. Uopce ne igram sezonu u zadnje vrijeme aktivno jer je igrica komedija, odigram vikend ligu jer se nadam bar jednom elite ranku, ali eheh nije to tako lako kada EA igra protiv tebe.

Lik s brončanima u deset tekmi koje je odigrao niti jednom ne spljuga? Jednu je je otišao u produžetke i spljugao na penalima. Kaj je sve fulao, boli glava..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 19:09 (movie).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
nitro66 kaže...

Lik s brončanima u deset tekmi koje je odigrao niti jednom ne spljuga? Jednu je je otišao u produžetke i spljugao na penalima. Kaj je sve fulao, boli glava..

#harry je pro igrač. Sami vrh igrača.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Meni napadači s kojima igram imaju finishing preko 90 tako da mi je sasvim dovoljno plus 5 a jako puno mi znači kaj im long shots digne za plus 10 uz ove druge statse kao što su pozicioniranje, skok igra, snaga i agresivnost tako da u svim napadačkim statsima imaju preko 90...

Teško da Batshuayi ima 90 finishing..

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Netko friendly klubovi?

E ima li netko da hoce 2v2 seasons,ali da ima mikorofn pa na ts3 da se sprdamo?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Rekao sam da trenutno nemam poštenog napadača u klubu jer sam sve prodao. Da nisam neki dan složio sbc mullera ne bi imao napadača jer sam u njemačkoj momčadi u špici igrao s draxlerom a u engleskoj imam tu nesreću batshuayia. Trećeg nisam imao...čekam sada toty i pad cijena pa da ponovno vratim u klub lewa i aguera. Ovo kaj sada imam sve su napola složene momčadi jer sam sve najvrijednije igrače davno prodao.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Rekao sam da trenutno nemam poštenog napadača u klubu jer sam sve prodao. Da nisam neki dan složio sbc mullera ne bi imao napadača jer sam u njemačkoj momčadi u špici igrao s draxlerom a u engleskoj imam tu nesreću batshuayia. Trećeg nisam imao...čekam sada toty i pad cijena pa da ponovno vratim u klub lewa i aguera. Ovo kaj sada imam sve su napola složene momčadi jer sam sve najvrijednije igrače davno prodao.

IF ili gold? Valja šta gold Aguero?

17 godina
soft kaže...

IF ili gold? Valja šta gold Aguero?

A gle, meni je bio odličan. Aguero mi je lektira svake godine u futu. Bez njega ne mogu. Lewa pikiram ovog plavog ali ne dam za njega više od 600k. Ako padne na tu cijenu uzimam ako ne, nikome ništa. Bit će i NIF dobar. tj. bio mi je dobar dok sam ga imao. Sada sam uzeo TIF Icardia na PC jer mislim da će dobiti nadogradnju pa će možda više vrijediti. No on mi nikako ne paše. Sada sam odigrao tekmu s njim i cijelu tekmu se nije vidio niti bio u šansi a ima pozicioniranje 99 s osnovnom che karticom?. Asistirao je za gol i to je to. I znam da mi ne odgovoara i opet ga kupim...

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Stigle nagrade.Prvi 100k pack Slimani,drugi Kagawa.Dal da se smijem il plačem?

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Citam sto ekipa dobiva u novom SBC-u.
Katajebenastrofa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Složim jučer SBC-a za tradable TOTW i dobijem Al Soma - u kurac!
Momentalno idem složiti drugi i dobijem Icardija.
Sad ne znam dal da utopim Icardija i idem dalje slagat ili da ga čuvam?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Dal EA ima nekih problema sa svojim serverima ili koji k ? Od jučer je za mene totalno ne igrivo (PC) , sumnjao da se nije šta pobrljalo sve ostalo normalno radi a FUT katastrofa..Lag toliki da kad me netko napada nemogu igrača prebacit :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer me nije htjelo u 100k packovima,danas sam uradio SBC onaj 81+ i dobijem De Bruynea,odlično.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Mene isto danas hoće, kupio IF Thiaga za 72k :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma ja necu nista slagati, taj Al Som da ispada u svakom paku. Nemam bas toliko coinsa da se mogu zajebavati sa njihovim paketima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Jučer me nije htjelo u 100k packovima,danas sam uradio SBC onaj 81+ i dobijem De Bruynea,odlično.

Složim i ja i dobijem dva igrača koji zajedno na marketu vrijede 2000 coinsa, ovrl 82. Mislio sam ići slagati totw ali vidim da nema smisla. Spizdit ću tko zna koliko coinsa a dobiti nazad 10k. Ja igrača de bruyneove kvalitete ne bih dobio da ovo ponovim 1000 puta

11 godina
protjeran
Imam coinsa imam igrača ali nema joystick hehe.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupi IF Thiaga, 69k , mogu reci da sam ugodno iznenađen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Kupi IF Thiaga, 69k , mogu reci da sam ugodno iznenađen

Cijena je stvarno pristupačna, ja također uzeo, za 72k... Jesi ga isprobao, jel valja šta ? Meni je običan Thiago dosta dobar tako da bi trebao, nadam se, i IF hehe

13 godina
neaktivan
Igrao 2 tekme, podvaljuje loptu samo tako.
Jos imam plavog Mullera na ST a taj obozava te lopte :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako doći do j****** ea supporta , ovo je za poludit...Jutros probam kao wait time 5min čekao pol sata odustao , maknio adblock i sve ostalo , probao na par browsera nema ih jebene šanse dobit...Ustalo upaljeno 5h nitko se nije javio

Jel itko uspio doći do njih ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Skilledžija

Slozio sam ekipu samo za tebe,javi se kad dodes za komp.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 18:21 (C3c1l).
17 godina
C3c1l kaže...
Igrao 2 tekme, podvaljuje loptu samo tako.
Jos imam plavog Mullera na ST a taj obozava te lopte :)

Imam i ja mullera i brijem da ću uzeti thiaga. Sada mu je malo porasla cijena na PS4 pa ću pričekati. Ne dam više od 70k. Po statsima to bi mogla biti jako dobra kartica..

17 godina
FIFA 17

Pasmater kaj lik dobije u ovom sbc 81+ a ja ne mogu dobiti igrača vrijednog 2k coinsa.

Usput, sramota je da pogba dobije SIF karticu zbog jedne asistencije. Prvi IF je dobio zbog jednog gola. Ibro Zabije 1 gol i doda dvije asistencije što znači da je imao tri puta veći učinak. Uostalom dobiješ IF karticu zbog jednog gola i koja je logika da dobiješ TIF zbog jedne asistencije? OK, otvarat će se više packova zbog pogbe ali da rade svinjarije, rade..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 19:55 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Pasmater kaj lik dobije u ovom sbc 81+ a ja ne mogu dobiti igrača vrijednog 2k coinsa.

Usput, sramota je da pogba dobije SIF karticu zbog jedne asistencije. Prvi IF je dobio zbog jednog gola. Ibro Zabije 1 gol i doda dvije asistencije što znači da je imao tri puta veći učinak. Uostalom dobiješ IF karticu zbog jednog gola i koja je logika da dobiješ TIF zbog jedne asistencije? OK, otvarat će se više packova zbog pogbe ali da rade svinjarije, rade..

OK, lik ima odlican w/l ratio, zaslužio je Rokija, mene strašno iritira kad neke budale sa 3 puta više loseva od winova (pričam o troznamenkastim brojevima) usere u packu i dobiju igrače koji vrijede brdo coinsa, zaslužili su to svojim "zalaganjem". Moj najskuplji igrač ove godine iz packa je Pique, istina, ne otvaram puno packova ali ovo što sam otvorio je srednja žalost.
Jučer me 2 puta izbace EA serveri iako je s mojim internetom sve u redu, odem im lijepo na live chat kao i dosad i lik mi dadne draft token. Posreći me i izvučem stvarno odličnu ekipu, osvojim draft bez nekih većih poteškoća i u packovima dobijem takvu skupinu panjeva da mi se učinilo da me netko gleda kroz spy cam i namješta ishod packova i gleda moju reakciju. Pa jebem te u *urac koji put mi se događa u ovoj i pogotovo prošloj fifi da osvojim draft i ne vratim ulog (15k, kojeg ovaj put ipak nije bilo zbog tokena). Tko tu koga pravi ludim ja ne znam.

PSN: RayzCRO
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Čisto da se nadovežem na kolegu Hexfire .
Momentum itekako postoji. Održava lošije igrače na nivou i za to služi. Ja ću priznat da je i meni pomogao, ali sigurno manje puta nego što mi je odnemogao. Sebe smatram barem iznadprosječnim igračem, igram aktivno online od fife 11 i ne sjećam se da sam prije fife 14 toliko gubio živce kao zadnje 3 fife. Najbolji dokaz za momentum je finale FIWC ove godine u fifi 16 di je Al Bacha, sedamnaestogodišnjak, pobjedio višestruko boljeg igrača i na gol razliku izvukao trofej najboljeg igrača svijeta (mada bi mu hugegorilla očitao bukvicu). Iz momentuma se možeš izvuć samo ako si vanklasni igrač kao oni frikovi sa 40/0 u weekend ligi. Jednostavno takvi igrači naprave 3 puta više gol šansi od nas i imaju više mogućnosti da ta lopta ipak prijeđe gol-liniju.

PSN: RayzCRO

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Baš gledam ovog Al Bacha i njegovu ekipu...Znači čovjek starta sa Kanteom kao ST, a onda ga brže bolje stavlja na CDM, a Grizu i Laca koji su mu CAM na ST, a uz sve ovo je promjenio i formaciju. Po ovim manevrima vidiš koliko si limitiran i da neki ljudi mnogo više kuže ovu igru i zato imaju rezu iza sebe.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice