FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 773.454
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ova dodavanja su skroz bezveze, lik treba dodat i logično je da će desnom dodat i on dodaje vanjskom lijevom.. Aj makar da je onda protrčao u for da mu ovaj vrati, dupli pas, ali ne, on ostaje na mjestu

Pa onda iz okreta 99,99% precizne lopte, valjda će popravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 15
Hrvek1909 kaže...

Ovo neće sigurno

EDIT: E da, sad kod prekida ima "switch to reciever", je vidio itko kako točno to funkcionira?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 21:55 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ovo neće sigurno

EDIT: E da, sad kod prekida ima "switch to reciever", je vidio itko kako točno to funkcionira?

To postoji u PES-u par godina. Praktički prebaciš na onoga koji prima loptu i pomičeš ga analogom/strelicama do mjesta gdje želiš da određeni igrač stoji.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
FIFA 15

ako toga ima u kornerima moglo bi biti op kao u pesu kad ga dovedes iz obrane

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Za mene je ovo switch-ovanje odlična stvar. Kako mi je samo bilo od koristi u PES-u... Samo se nadam da neće biti OP, jer u PES-u 2013 nije bilo.

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Jako mi se sviđa novi highlights, odlično odrađeno {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

fliper-fliper-fliper i to nije nogometna simulacija

14 godina
SimeKZ kaže...
Hexfire kaže...
Cordas kaže...

Na onom gameplay videu što sam vidio ne sviđa mi se kad Aguero vodi loptu, to niti malo ne liči na njega. Daje dugačak for i ima neki dug korak dok trči, dok u stvarnosti nije ni sličan. 
Ista stvar je ove godine bila, niti jedan igrač igrom nije podsjećao na stvarnog igrača kojeg predstavlja.

Pa to je problem FIFE već dugo. PES ju daleko šiša na tom polju. Bez obzira na sve te motion capture mogućnosti kojima se hvale, previše igrača je generično. 

Mozda kosta licenca da se svi igraci naprave. Hebiga, treba pozvati Aguera, dat mu lovu pa nek trci sa senzorima po hangaru. Dok KONAMI trosi lovu na takve stvari EA ce imati 99% licenci.

Ili jednostavno neka upale video i gledaju kako Aguero trči s loptom?

Kao da je Konami dovodio svakog igrača posebno i stavljao im senzore. Zahtjeva i previše vremena i previše novca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 9:51 (Cordas).
17 godina
FIFA 15

Next gen golmani? Kako to lijepo zvuči. No neki put nešto na papiru u stvarnosti ne izgleda jednako dobro. Godinama su golmani na fifi dobro animirani likovi bez mozga. Sad su im odlučili dati mozak no i u stvarnosti golmani nemaju prevelik mozak tj. što manje misle a brže djeluju to su bolji. Dakle, sad u novoj fifi golmani imaju mozak, tj. inteligenciju i mogu u određenim situacijama razmišljati tj. mijenjati svoje odluke. Gledam, golman krene pa stane, dakle radi ono što niti jedan golman ne bi trebao raditi, jer uvijek u takvoj situaciji neodlučnost završava golom. Neodlučnost ne stanuje među vratnicama a ea je baš to dao golmanima. Neodlučnost.

Sad imamo more situacija gdje oni žele pokazati da golman može razmišljati i mijenjati svoje odluke u djeliću sekunde. No koliko vidim to uvijek završava katastrofom tj. smiješnim golom. Htjeli su najbolje a bojim se da će ispasti najgore. Golmani su prekrasno animirani i vjerniji su nego ikada prije no bojim se da onaj drugi dio priče s ai-om će poništiti sve dobro. Događat će se masa smiješnih situacija, katastrofalnih odluka i nepotrebnih golova.  Dok to nisu doveli do zavidno upotrebljivog nivoa nisu trebali uvoditi next gen golmane jer ćemo biti samo više frustrirani njihovim obranama nego prije...sumnjam da do izlaska igre stvar mogu ispeglati. Dapače, mislim da oni u tome ne vide nikakav problem jer da ga vide ne bih viđao smiješno nepotrebne reakcije u pojedinim situacijama gdje golman razmišlja umjesto da jednostavno djeluje..

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
ak75 kaže...

fliper-fliper-fliper i to nije nogometna simulacija

Ove igre nikad nece niti biti simulacije, ja ne znam jeste vi ljudi bolesni ili sta ? Fliper je na asissted i uvijek ce bit, isto kao i PES u kojem je jednostavno ne moguce fulat dodavanje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Kakva god da jeste igrica, na kraju ćemo ju svi uzeti i igrati sa smiješkom na licu.

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

naravno zato postoji manual-ali nije stvar u tome već u game speedu igra je prebrza i ako to ne poprave dobićemo arkadetinu

13 godina
ak75 kaže...

naravno zato postoji manual-ali nije stvar u tome već u game speedu igra je prebrza i ako to ne poprave dobićemo arkadetinu

Sve su arkade osim ako si ti drugacije ne slozis.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Kakva god da jeste igrica, na kraju ćemo ju svi uzeti i igrati sa smiješkom na licu.

Eh da, ali svaka čast onom koji se nijednom ne naživcira dok igra FIFU. Igra je stvorena da te izludi malo haha.

17 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Eh da, ali svaka čast onom koji se nijednom ne naživcira dok igra FIFU. Igra je stvorena da te izludi malo haha.

Što malo?  Još godinu dvije igranja fife i spremni smo za ludnicu... čista frustracija..

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Next gen golmani? Kako to lijepo zvuči. No neki put nešto na papiru u stvarnosti ne izgleda jednako dobro. Godinama su golmani na fifi dobro animirani likovi bez mozga. Sad su im odlučili dati mozak no i u stvarnosti golmani nemaju prevelik mozak tj. što manje misle a brže djeluju to su bolji. Dakle, sad u novoj fifi golmani imaju mozak, tj. inteligenciju i mogu u određenim situacijama razmišljati tj. mijenjati svoje odluke. Gledam, golman krene pa stane, dakle radi ono što niti jedan golman ne bi trebao raditi, jer uvijek u takvoj situaciji neodlučnost završava golom. Neodlučnost ne stanuje među vratnicama a ea je baš to dao golmanima. Neodlučnost.

Sad imamo more situacija gdje oni žele pokazati da golman može razmišljati i mijenjati svoje odluke u djeliću sekunde. No koliko vidim to uvijek završava katastrofom tj. smiješnim golom. Htjeli su najbolje a bojim se da će ispasti najgore. Golmani su prekrasno animirani i vjerniji su nego ikada prije no bojim se da onaj drugi dio priče s ai-om će poništiti sve dobro. Događat će se masa smiješnih situacija, katastrofalnih odluka i nepotrebnih golova.  Dok to nisu doveli do zavidno upotrebljivog nivoa nisu trebali uvoditi next gen golmane jer ćemo biti samo više frustrirani njihovim obranama nego prije...sumnjam da do izlaska igre stvar mogu ispeglati. Dapače, mislim da oni u tome ne vide nikakav problem jer da ga vide ne bih viđao smiješno nepotrebne reakcije u pojedinim situacijama gdje golman razmišlja umjesto da jednostavno djeluje..

Misliš? Ja sam pogledao ovih par filmića i ima malih problema ali mislim da nije dorađeno do kraja, ima još mj dana, tj malo više, stigne se sipolirati to.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Što malo?  Još godinu dvije igranja fife i spremni smo za ludnicu... čista frustracija..

Ne znam otkud sam napisao "malo" haha. Iz mog iskustva, skoro sam završio na psihijatriji zbog FIFE, ali hvala bogu neću moći igrati 15-icu pa ću se malo opustit u životu 

17 godina
Tommy_123 kaže...

Misliš? Ja sam pogledao ovih par filmića i ima malih problema ali mislim da nije dorađeno do kraja, ima još mj dana, tj malo više, stigne se sipolirati to.

Mislim da se tu nema kaj polirati. Oni su golmanima dali da razmišljaju i u pojedinoj situaciji oni to radi dobro ili loše... Nažalost vidim da donose previše loših odluka. Možda su oni na to ponosni ali ja koji igram bit ću time frustriran..

14 godina
FIFA 15

Hoće li se moći igrati turnire i lige offline? Ovo šta su neshvatljivo izbacili u 14?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 20:02 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Hoće li se moći igrati turnire i lige offline? Ovo šta su neshvatljivo izbacili u 14?

Vratili su offline turnire, potvrdjeno od EA

14 godina
FIFA 15

Odlično, to najviše igram sa ekipom. Online uopće ne igram iako imam ps plus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Nznam dali ste vidjeli ove slike ali mjenjanje ovih stvari je prebrutalno. Napokon potpuna sloboda. 

Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Moram priznat, dali su si truda ove godine, mislim da su to svi najviše željeli, WR kartice i mijenjanje pozicija na druge strane i sl.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Nznam dali ste vidjeli ove slike ali mjenjanje ovih stvari je prebrutalno. Napokon potpuna sloboda. 

Navodno je ovo fan made, ništa potvrđeno

11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
L1nNk kaže...

Ja već pomislio EA nešto pametno napravio što community traži dosta dugo.

17 godina
L1nNk kaže...

Pa o tome sam pisao prije nekih mjesec dva na fifa temi.. kako to ne bi bilo loše... Izgleda da stvarno netko iz ea prati ovaj forum i ovu temu.. ha, ha...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 22:16 (movie).
17 godina
antiljano27 kaže...

Zašto moraš sve pokvariti?

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
L1nNk kaže...

Da, fan made.

Ovo je lik koji ih radi...

https://twitter.com/DailyRender

17 godina
CroChef kaže...

Da, fan made.

Ovo je lik koji ih radi...

https://twitter.com/DailyRender

Ja bih naručio jednog ibru da mi napravi za nekih mjesec dana...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Mislim da se tu nema kaj polirati. Oni su golmanima dali da razmišljaju i u pojedinoj situaciji oni to radi dobro ili loše... Nažalost vidim da donose previše loših odluka. Možda su oni na to ponosni ali ja koji igram bit ću time frustriran..

Glavna osoba koja je zadužena na fifinom projektu potvrdila je da ovo NIJE gotov sadržaj. Također FUTHEAD i youtuberi koji se kolaboriraju sa EA, su potvrdili istu stvar.

Tako da nema mjesta panici.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice