FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 773.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
0 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
nontryer kaže...

Evo novi trailer:

Pogledajte 0:38 i Harta kako prima loptu i spušta ju na pod.. Po meni, to treba popravit, posebno ako takve stvari budu i dok igrač ima loptu među nogama

A i nekak mislim da će golmanima bit doslovno nemoguće zabit..

I hoće bit Ultimate pack poslje dema?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 12:13 (Hrvek1909).
17 godina
Hrvek1909 kaže...

Pogledajte 0:38 i Harta kako prima loptu i spušta ju na pod.. Po meni, to treba popravit, posebno ako takve stvari budu i dok igrač ima loptu među nogama

A i nekak mislim da će golmanima bit doslovno nemoguće zabit..

I hoće bit Ultimate pack poslje dema?

Može objašnjenje jer niti nakon nekoliko gledanja nisam skužio problem? Ako misliš na fluidnost kadra, ovo je foršpan i onaj tko ga radi reže kako se njemu sviđa dajući na taj način tempo samom foršpanu naglašavajući ono kaj on smatra bitnim. U jednom kadru to je primanje lopte a u drugom hod i u trećem spuštanje lopte na travu... to je namjerno tako rezano i napravljeno... a sve u ritmu glazbe u pozadini..

Što se zabijanja tiče, više manje svi su udarci upućeni u golmana i za očekivati je da to brani.. ne vidim nikakav problem osim kaj veseli preko 50 novih animacija golmana koji bi time trebali dobiti dodatno na realnosti..

Ima par vrlo lijepih intervencija...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 12:23 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Neznam što je tebi čudno fakat, najnormalnije uzima loptu i spušta ju...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Neznam što je tebi čudno fakat, najnormalnije uzima loptu i spušta ju...

Malo ga ebe jer je kadar rezan na 3 dijela pa se gubi fluidnost ali se dobija na tempu foršpana... pa imaš i filmske foršpane gdje lik napravi korak a kadar rezan i ubrzan pa vidiš da je prevalio njih nekoliko. Uvijek se time želi dobiti na tempu i dramatičnosti kadra... meni je to lijepo montirano.. glazba u pozadini prati priču na ekranu i stvarno sam uživao gledajući

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Trailer su vrhunski odradili, istina, reakcije golmana su odlično odradili, nemaš šta reći :D

Čeka se gameplay neki s gamescoma da vidimo kak funkcionira sve to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Trailer su vrhunski odradili, istina, reakcije golmana su odlično odradili, nemaš šta reći :D

Čeka se gameplay neki s gamescoma da vidimo kak funkcionira sve to.

Baš gledam po netu, nema ništa za sada...

13 godina
FIFA 15

That is what I call quality goalkeeping... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Čudno mi je što liči da on uopće ne uzima tu loptu rukama već zrakom, nekom silom između ruku drži, ne dodiruje loptu.. Bar tak izgleda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvek1909 kaže...

Čudno mi je što liči da on uopće ne uzima tu loptu rukama već zrakom, nekom silom između ruku drži, ne dodiruje loptu.. Bar tak izgleda

Ekipa iz gamespota i ign-a je već to uzela na uviđaj, predviđa se pad ratinga igre minimalno za 20%. Predviđa se i znatan pad prodaje, u Sjevernoj Koreji bojkot, niti jedne narudžbe na vidiku.  
Žalosno.

True story. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 14:15 (matekws).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo prvi gameplay video

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
matekws kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ekipa iz gamespota i ign-a je već to uzela na uviđaj, predviđa se pad ratinga igre minimalno za 20%. Predviđa se i znatan pad prodaje, u Sjevernoj Koreji bojkot, niti jedne narudžbe na vidiku.  
Žalosno.

True story. 

.. jel nužno da komentiram uopće?
Ako se takve stvari budu događale sa loptom u NOGAMA igrača, tebi to neće bit frustrirajuće? Da jednostavno lopta je 3 cm od tebe i tak ju dodiruješ

13 godina
FIFA 15

Sa loptom u nogama se ne dogada, to se vidi na gameplayu. Ali ovo u rukama je problem da... bas se vidi da nema ruku skroz na lopti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrvek1909 kaže...

..
Ako se takve stvari budu događale sa loptom u NOGAMA igrača, tebi to neće bit frustrirajuće? Da jednostavno lopta je 3 cm od tebe i tak ju dodiruješ

Prošle godine na prvom predstavljanju next gen fife iniesta je pucao glavom a da nije dodirnio loptu. I kaj sad? Je li tako bilo i u igri? Naravno da nije...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hrvek1909 kaže...

..

Prošle godine na prvom predstavljanju next gen fife iniesta je pucao glavom a da nije dodirnio loptu. I kaj sad? Je li tako bilo i u igri? Naravno da nije...

Xavi :D

Neznam čemu briga, ispraviti će se to. No worry.

14 godina
FIFA 15

Kada bi webapp trebao doc za nas koji imamo fifu 14, tjedan/dva ranije? Ne sjecam se kada je tocno dosao prosle godine.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Mislim da to izlazi onaj ponedjeljak u tjednu kada izlazi igra, bar je tako bilo prije.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Evo prvi gameplay video

izgleda to vrlo solidno cak i kad igraju dvojica koji nemaju pojma :D

salu na stranu, ima jedan problem koji primjecujem i ovdje, a koji me uzasno iritra na dosadasnjim izdanjima. ako pogledate gornji video na 0:54, dodavanje iz okreta... to niko u nogometu ne radi, odnosno radi samo u krajnjoj nuzdi i takva dodavanja bi trebala imat golemi penalty na preciznost i jacinu dodavanja.

13 godina
FIFA 15

Jbg kad je asissted... tu nema kruha protiv toga.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kada bi webapp trebao doc za nas koji imamo fifu 14, tjedan/dva ranije? Ne sjecam se kada je tocno dosao prosle godine.

Nezna se tocno, ali bilo bi idealno ko prosle godine kad je izasao par dana prije sluzbenog datuma.

Sjecam se da je bilo mozda 200 kartica na marketu :D

15 godina
FIFA 15
jeste primjetili u gameplayu, kada golman izvodi goal kick, sekunde više ne stoje na mjestu nego vrijeme ide sasvim polako. Nije nešto baš posebno važno, ali eto taj sitan detalj mi je nekako uvijek bio bezveze dosad, ovako je dosta realnije xD
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

fifa gamescom presica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Realnije je, ali ce sada jos lakse trosit zadnje minute utakmice :(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

jos jedan video

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FIFA 15

Neuer 90.... ne sjećam se je li bio bolje ocjenjen golman u futu do sada od neuera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jos jedan video

Nikad nisam shvaćao ovakve likove kao što je ovaj iz videa. Ubrzao video bez ikakvog razloga(ili vjerovatno da ga brže uploada). Ja kada bi išao tako igrati i usput snimati napravio bi sve kako spada da ljudima pokažem samu srž igre, točnije u ovom slučaju demo verzije. Mslm zahvalan sam mu što je uopće i postavio video, ali mogao je onda bar bez fast forwarda.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
matić_žu kaže...
maxy0 kaže...

jos jedan video

Nikad nisam shvaćao ovakve likove kao što je ovaj iz videa. Ubrzao video bez ikakvog razloga(ili vjerovatno da ga brže uploada). Ja kada bi išao tako igrati i usput snimati napravio bi sve kako spada da ljudima pokažem samu srž igre, točnije u ovom slučaju demo verzije. Mslm zahvalan sam mu što je uopće i postavio video, ali mogao je onda bar bez fast forwarda.

A kako ga je tek rezao? Lopta upućena, sljedeća slika golman drži loptu... ono između nema... gledajući sam dobio morsku bolest..

14 godina
FIFA 15

Izgleda mi ipak nešto drugačije od PC verzije 14. Bolje ili lošije, bit će jasnije nakon dema. Vidim da je assissted identično katastrofalan pa neki dijelovi tekme izgledaju baš loše i lb trokut još uvijek prolazi bez pol frke. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Izgleda mi ipak nešto drugačije od PC verzije 14. Bolje ili lošije, bit će jasnije nakon dema. Vidim da je assissted identično katastrofalan pa neki dijelovi tekme izgledaju baš loše i lb trokut još uvijek prolazi bez pol frke. 

fakat grozno izgleda kada igraju ovako pingpong. ni malo nalik nogometu. posebno su iritantna ova dodavanja iz prve u nekom neprirodnom polozaju tijela kada igrac u biti mora primiti loptu, okrenuti se i tek onda dodati. ovaj mutavac sa man cityjem igra bas tako citavo vrijeme.

u igri je citav slijed jednostavno preskocen i cim lopta dolazi igracu ovaj je u okretu iz prve dodaje sljedecem koji (opet!) niti ne prima loptu nego iz okreta dodaje dalje. katastrofa. da bi imalo licilo na nogomet ovo treba penalizirat da ta lopta odleti u tri p*** materine, a da se ovaj koji dodaje, prospe na leđa tako da mu vise ne padne na pamet dodat loptu na taj način. mislim, ti su pokreti prirodni za picigin, ali brate u nogometu to vidis jednom u 50 utakmica kada igrac ispucava loptu s gol crte kako zna i umije. a ovde citava igra bazirana na tome.

srecom postoji AI :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 21:49 (jovial).
15 godina
neaktivan
jovial kaže...
Hexfire kaže...

fakat grozno izgleda kada igraju ovako pingpong. ni malo nalik nogometu. posebno su iritantna ova dodavanja iz prve u nekom neprirodnom polozaju tijela kada igrac u biti mora primiti loptu, okrenuti se i tek onda dodati. ovaj mutavac sa man cityjem igra bas tako citavo vrijeme.

u igri je citav slijed jednostavno preskocen i cim lopta dolazi igracu ovaj je u okretu iz prve dodaje sljedecem koji (opet!) niti ne prima loptu nego iz okreta dodaje dalje. katastrofa. da bi imalo licilo na nogomet ovo treba penalizirat da ta lopta odleti u tri p*** materine, a da se ovaj koji dodaje, prospe na leđa tako da mu vise ne padne na pamet dodat loptu na taj način. mislim, ti su pokreti prirodni za picigin, ali brate u nogometu to vidis jednom u 50 utakmica kada igrac ispucava loptu s gol crte kako zna i umije. a ovde citava igra bazirana na tome.

srecom postoji AI :D

Dodaje iz okretaja, smješno izgleda, najrađe bi dečki poslali loptu s centra i tak zabijali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 21:58 (Tommy_123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice